Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
از انیمه های بلند بشین اول وان پیس یا گین تاما رو ببین،حرف ندارن این دوتا.
با بخش وان پیس موافقم، با بخش گینتاما خیر!گینتاما رو باید بعد از ناروتو و بلیچ و یا حتی دراگون بال دید! کلا برای دیدن گینتاما هنوز زوده! :دی چون باید کامل توی انیمه ها غرق شده باشه :دی

سلام . دوستان کسی هست که مانگای shingrui رو تا آخر خونده باشه . اگه آره که یه سوال برام پیش اومده راجع به پایانش
توی آخرین اپیزود مانگا اونجا که فوجیکی می زنه ایراکو رو نفله می کنه . بعد ایکو خودکشی می کنه . فضاسازی یه جورایی مبهم شده ، چون ازونور یه دوتا شات داریم که انگار میه ساما هم خودکشی کرده .از لای پرده می بینیم و خون روی زمین . بعد فوجیکی بر می گرده و دست به دست با میه ساما میرن و تو افق محو میشن . یه جورایی احساس کردم که اصلا ایراکو سیگن تو مسابقه پیروز شده و اون روح فوجیکیه که با میه ساما تو افق محو میشن . دوستان اگه کسی می دونه مارو از گمراهی دربیاره ، از دیشب بدجور تو فکرشم :d

دقت نکرده بودم ، دوباره چپتر آخر رو خوندم ، حالا منو هم با خودت کشوندی تو گمراهی :-/ :-o :|

آخرین ویرایش:
از انیمه های بلند بشین اول وان پیس یا گین تاما رو ببین،حرف ندارن این دوتا.

با بخش وان پیس موافقم، با بخش گینتاما خیر!گینتاما رو باید بعد از ناروتو و بلیچ و یا حتی دراگون بال دید! کلا برای دیدن گینتاما هنوز زوده! :دی چون باید کامل توی انیمه ها غرق شده باشه :دی

اتفاقا گینتاما رو باید بزاره 10000 تا انیمه ببینه بعد گینتاما رو شروع کنه :d
پا میشم میام هرسه تا تونو پیدا میکنم میزنما!!!:دی بابا این چیه هی میگید این نه ،اون نه!!!!:دی
الآن دوتا انیمه رو علاقه‌مند شدم که ببینم فقط یکی بیاد راجع بشون بگه که چین!:دی
"Death Note" و "One Piece"...اگه یه توضیح کوچیک بدین ممنون میشم.
بخدا اگه یکی بیاد بگه اینا رو نباید ببینم میرم خودمو میکشما!
:D

الان که فکر میکنم میبینم درسته.نصف گینتاما به مسخره کردن انیمه های بزرگ و مشهوره.نبین آقا نبین:d
پا میشم میام هرسه تا تونو پیدا میکنم میزنما!!!:دی بابا این چیه هی میگید این نه ،اون نه!!!!:دی
الآن دوتا انیمه رو علاقه‌مند شدم که ببینم فقط یکی بیاد راجع بشون بگه که چین!:دی
"Death Note" و "One Piece"...اگه یه توضیح کوچیک بدین ممنون میشم.
بخدا اگه یکی بیاد بگه اینا رو نباید ببینم میرم خودمو میکشما!
:D

شرمنده:d
دث نوت در باره یه پسری به نام یاگامی لایت ـه که یه روز یه دفترچه ی شینیگامی به نام دفترچه مرگ پیدا میکنه.اسم هر کسی رو که تو این دفترچه بنویسه میمیره.بعد این لایت ما تصمیم میگیره که جنایت کار ها رو بکشه که ... (بیشتر نمیگم یکی دو قسمت ببینی جذبش میشی.)کلا هم 37 قسمته.
وان پیس هم که خیلی خوبه:dداستانش در مورد یه پسری به نام مونکی دی لوفیه که میخواد پادشاه دزدان دریایی بشه.پادشاه قبلی دزدان دریایی هم یه گنجی به اسم وان پیس رو آخر خطرناک ترین و بزرگترین اقیانوس دنیا به نام گرند لاین مخفی کرده.لوفی هم میخواد چند تا خدمه پیدا کنه که بره و پادشاه دزدان دریایی بشه.این انیمه تا الان 619 قسمت اومده و حرف نداره.حتما باید ببینی.
پ.ن:این رو الان تو AW در مورد مانگای وان پیس دیدم:
تیراژ 300 میلیونی ولوم 72 وان پیس

مجله ی کمیک شوئشا در شماره ی‌181 خود اعلام کرد که ولوم 72 وان پیس با تیراژ 300 میلیون چاپ خواهد شد که چنین دست آوردی « بی نظیر و رویایی » هست . در ادامه این خبر این مجله از همه ی کتاب فروشی ها و افرادی که در فروش این مانگا نقش دارند تشکر کرد .

برای نشان دادن بزرگی و واقیعت حقیقیه عدد یاد شده در بالا لازم میدونم با چند مثال مطلب رو ادامه بدم ؛ از فبریه ی ساله 2012 میلادی تا کنون دراگون بال ( اثر آکیرا تورییاما ) در کل با 156.6 و ناروتو ( اثر ماساشی کیشیموتو ) در کل با 126.5 میلیون کپی چاپ شده اند .

در حال حاضر در رتبه بندیه پرفروشترین کتاب های جهان , Maigret با 853 میلیون نسخه رتبه ی اول , Harry potter با 450 میلیون نسخه رتبه ی دوم و در کنار Goosebumps and Perry Mason وان پیس در جایگاه سوم پرفروشترین کتاب های داستانیه جهان ایستاده است .

آخرین ویرایش:

حالا اینقدرم نمیخواد ...دراگون بال و ناروتو و وان پیس و کامه هامه ها و فاینال گتسوگاتنشو و بلیچ اشنایی داشته باشه بسشه :d
بازی های rpg تحت وبم یکم یدونه و البته یکمم هم از سوراچی سنسه اطلاعات داشته باشه بد نیست ;))

پ.ن:این رو الان تو AW در مورد مانگای وان پیس دیدم:
تیراژ 300 میلیونی ولوم 72 وان پیس

مجله ی کمیک شوئشا در شماره ی‌181 خود اعلام کرد که ولوم 72 وان پیس با تیراژ 300 میلیون چاپ خواهد شد که چنین دست آوردی « بی نظیر و رویایی » هست . در ادامه این خبر این مجله از همه ی کتاب فروشی ها و افرادی که در فروش این مانگا نقش دارند تشکر کرد .

برای نشان دادن بزرگی و واقیعت حقیقیه عدد یاد شده در بالا لازم میدونم با چند مثال مطلب رو ادامه بدم ؛ از فبریه ی ساله 2012 میلادی تا کنون دراگون بال ( اثر آکیرا تورییاما ) در کل با 156.6 و ناروتو ( اثر ماساشی کیشیموتو ) در کل با 126.5 میلیون کپی چاپ شده اند .

در حال حاضر در رتبه بندیه پرفروشترین کتاب های جهان , Maigret با 853 میلیون نسخه رتبه ی اول , Harry potter با 450 میلیون نسخه رتبه ی دوم و در کنار Goosebumps and Perry Mason وان پیس در جایگاه سوم پرفروشترین کتاب های داستانیه جهان ایستاده است .
one piece is the best for ever

آخرین ویرایش:
من فکر کنم این آمار وان پیس یه اشتباهی شده توش! :d مطمئن نیستما! ولی خیلی زیاده آخه 300 میلیون برای یه ولوم ! اصلا کل ژاپن چقدر جمعیت داره که انقدر چاپ میشه؟ (زبون هم ژاپنیه،فکر نکنم خارج دیگه انقدر فروش بره! :-" )
با توجه به این خبر، من فکر کنم کلا 300 میلیون بوده! :d البته هیچگونه جوابی در مقابل اون مثال دراگون بال و ناروتو ندارم!
البته توی همین خبری که میگم، آمار دراگون بال 4 میلیونی فرق داره :-"
شایدم من بد گرفتم منظور خبر رو :-"

سلام

حالا چون گفتی بحث ندیدن رو پیش نکشین Death Note رو ببین ولی نبین :دی

سلام.
هاااا ای کِ الان وَگُفتی ای یعنی چَ!!؟؟؟
ببینم ولی نبینم؟؟!!!باچشمای بسته ببینم!!!؟؟نبینم!!!؟؟؟ یا چیزی تو همین مایه‌ها!!؟؟؟
:دیآقا من تازه یه انیمه بیشتر ندیدم که اینجوری مبهم باهام حرف میزنین!!!:دیمن هنوز در اون سطح عرفانی و انیمایی که شما درش غرق شدین حتی واردم نشدم!!!
زیر دیپلم بگید جون من!!!:دی

سلام.
هاااا ای کِ الان وَگُفتی ای یعنی چَ!!؟؟؟
ببینم ولی نبینم؟؟!!!باچشمای بسته ببینم!!!؟؟نبینم!!!؟؟؟ یا چیزی تو همین مایه‌ها!!؟؟؟
:دیآقا من تازه یه انیمه بیشتر ندیدم که اینجوری مبهم باهام حرف میزنین!!!:دیمن هنوز در اون سطح عرفانی و انیمایی که شما درش غرق شدین حتی واردم نشدم!!!
زیر دیپلم بگید جون من!!!:دی
برو death note یا fullmetal alchemist brotherhood رو ببین من نظرم اینه اول fullmetal alchemist brotherhood رو ببینی
Fate/Zero 2 هم هستا:d

سلام
خوب بعد اون واقعه دردناک و جانگداز قسمت 26 حقم داری همچین حرفی بزنی ولی بازم یه انیمه بین بدون دیدن دث نوت انیمه بین نمیشه
نگفتم اصلاً نبینه . الان زوده بره سراغش :دی

به نام خدا

School Days

schooldays_01.jpg

شاید شما از آن دسته از افرادی باشید که از انیمه های عاشقانه خوشتان نیاید ولی بدانید که با چیز دیگری طرف هستید . این انیمه که در VN خود دارای 8 Ending می باشد , که تک تک این اندینگ ها به صورت عالی و محشر و برگرفته از حس نابودی و فرمول تنفر در عشق گرفته شده است , وجود دارد . روزهای مدرسه که در نوع خود و با تحقیق من در واقع WTF ـترین انیمه ای است که تا همه انرا مشاهده کرده اند .
پسری که معلوم نیست , با خودش چند چند است و با همین وضع هم برای زندگی دیگران به اندازه سر سوزن هم توجهی نمی کند ولی در آخر خود دچار حماقت خود می شود ولی این پایان ماجرا نیست .
این انیمه شاید جزو انیمه هایی باشد , که در یک مدرسه 2 پسر و 9 دختر وجود داشته باشد ولی بدانید که هر گردی , گردو نیست و از دیدن این انیمه پشیمان نخواهید شد .

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or