با بخش وان پیس موافقم، با بخش گینتاما خیر!گینتاما رو باید بعد از ناروتو و بلیچ و یا حتی دراگون بال دید! کلا برای دیدن گینتاما هنوز زوده!از انیمه های بلند بشین اول وان پیس یا گین تاما رو ببین،حرف ندارن این دوتا.
با بخش وان پیس موافقم، با بخش گینتاما خیر!گینتاما رو باید بعد از ناروتو و بلیچ و یا حتی دراگون بال دید! کلا برای دیدن گینتاما هنوز زوده!از انیمه های بلند بشین اول وان پیس یا گین تاما رو ببین،حرف ندارن این دوتا.
سلام . دوستان کسی هست که مانگای shingrui رو تا آخر خونده باشه . اگه آره که یه سوال برام پیش اومده راجع به پایانش
توی آخرین اپیزود مانگا اونجا که فوجیکی می زنه ایراکو رو نفله می کنه . بعد ایکو خودکشی می کنه . فضاسازی یه جورایی مبهم شده ، چون ازونور یه دوتا شات داریم که انگار میه ساما هم خودکشی کرده .از لای پرده می بینیم و خون روی زمین . بعد فوجیکی بر می گرده و دست به دست با میه ساما میرن و تو افق محو میشن . یه جورایی احساس کردم که اصلا ایراکو سیگن تو مسابقه پیروز شده و اون روح فوجیکیه که با میه ساما تو افق محو میشن . دوستان اگه کسی می دونه مارو از گمراهی دربیاره ، از دیشب بدجور تو فکرشم :d
:-o 
اتفاقا گینتاما رو باید بزاره 10000 تا انیمه ببینه بعد گینتاما رو شروع کنه :dاز انیمه های بلند بشین اول وان پیس یا گین تاما رو ببین،حرف ندارن این دوتا.
از انیمه های بلند بشین اول وان پیس یا گین تاما رو ببین،حرف ندارن این دوتا.
با بخش وان پیس موافقم، با بخش گینتاما خیر!گینتاما رو باید بعد از ناروتو و بلیچ و یا حتی دراگون بال دید! کلا برای دیدن گینتاما هنوز زوده!چون باید کامل توی انیمه ها غرق شده باشه
![]()
پا میشم میام هرسه تا تونو پیدا میکنم میزنما!!!اتفاقا گینتاما رو باید بزاره 10000 تا انیمه ببینه بعد گینتاما رو شروع کنه :d
با بخش وان پیس موافقم، با بخش گینتاما خیر!گینتاما رو باید بعد از ناروتو و بلیچ و یا حتی دراگون بال دید! کلا برای دیدن گینتاما هنوز زوده!چون باید کامل توی انیمه ها غرق شده باشه
![]()
اتفاقا گینتاما رو باید بزاره 10000 تا انیمه ببینه بعد گینتاما رو شروع کنه :d
پا میشم میام هرسه تا تونو پیدا میکنم میزنما!!!بابا این چیه هی میگید این نه ،اون نه!!!!
الآن دوتا انیمه رو علاقهمند شدم که ببینم فقط یکی بیاد راجع بشون بگه که چین!
"Death Note" و "One Piece"...اگه یه توضیح کوچیک بدین ممنون میشم.
بخدا اگه یکی بیاد بگه اینا رو نباید ببینم میرم خودمو میکشما!
اتفاقا گینتاما رو باید بزاره 10000 تا انیمه ببینه بعد گینتاما رو شروع کنه :d

one piece is the best for everپ.ن:این رو الان تو AW در مورد مانگای وان پیس دیدم:
تیراژ 300 میلیونی ولوم 72 وان پیس
مجله ی کمیک شوئشا در شماره ی181 خود اعلام کرد که ولوم 72 وان پیس با تیراژ 300 میلیون چاپ خواهد شد که چنین دست آوردی « بی نظیر و رویایی » هست . در ادامه این خبر این مجله از همه ی کتاب فروشی ها و افرادی که در فروش این مانگا نقش دارند تشکر کرد .
برای نشان دادن بزرگی و واقیعت حقیقیه عدد یاد شده در بالا لازم میدونم با چند مثال مطلب رو ادامه بدم ؛ از فبریه ی ساله 2012 میلادی تا کنون دراگون بال ( اثر آکیرا تورییاما ) در کل با 156.6 و ناروتو ( اثر ماساشی کیشیموتو ) در کل با 126.5 میلیون کپی چاپ شده اند .
در حال حاضر در رتبه بندیه پرفروشترین کتاب های جهان , Maigret با 853 میلیون نسخه رتبه ی اول , Harry potter با 450 میلیون نسخه رتبه ی دوم و در کنار Goosebumps and Perry Mason وان پیس در جایگاه سوم پرفروشترین کتاب های داستانیه جهان ایستاده است .
)

سلام
حالا چون گفتی بحث ندیدن رو پیش نکشین Death Note رو ببین ولی نبین![]()
برو death note یا fullmetal alchemist brotherhood رو ببین من نظرم اینه اول fullmetal alchemist brotherhood رو ببینیسلام.
هاااا ای کِ الان وَگُفتی ای یعنی چَ!!؟؟؟
ببینم ولی نبینم؟؟!!!باچشمای بسته ببینم!!!؟؟نبینم!!!؟؟؟ یا چیزی تو همین مایهها!!؟؟؟
آقا من تازه یه انیمه بیشتر ندیدم که اینجوری مبهم باهام حرف میزنین!!!
من هنوز در اون سطح عرفانی و انیمایی که شما درش غرق شدین حتی واردم نشدم!!!
زیر دیپلم بگید جون من!!!