Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
هیتمن ریبورن رو من دیدم خوشم نیومد. خیلی بچه گونه ست و الکی کش دار.

شدیدا sword art online رو توصیه می کنم عالیه! (البته نمی دونم بلند هست یا نه چون در حال پخشه!) به سلیقه گیمر جماعت هم می خوره:دی

sword art online یکی از آشغال ترین انیمه هایی که من دیدن (تا قسمت 11 تحمل کردم ولی نشد بقیش رو ببینی و دراپ شد)
در ضمن انیمه بلند هم نیست ، دوستمون انیمه بلند می خواد ...

خودتو خسته نکن 100 بار بهش گفتم فیری ارزش دیدن نداره بازم کار خودشو میکنه

کلا بردیا هرچی بهش بگی گوش نمیده نمیدونم چرا بازم میاد این همه سوال میپرسه
yahoo_4.gif

بابا فیری تیل بد نیست ، اگه وقت آزاد زیاد داشته باشی دیدنش ارزش داره ...

{راستی بچه ها من الان توجه کردم معمولا تو انیمه ها زیاد مرگ رو نشون نمیدن ولی این انیمه قشنگ مرگ و خون رو توی هر حالتی نشون میداد فکر کنم بعد از ANOTHER این دومین انیمه ای که میبینم اینطوری خشن و سر این رو نشون میده}

جالبیش اینجاس که شونن هم هست ...

آخرین ویرایش:
sword art online یکی از آشغال ترین انیمه هایی که من دیدن (تا قسمت 11 تحمل کردم ولی نشد بقیش رو ببینی و دراپ شد)
در ضمن انیمه بلند هم نیست ، دوستمون انیمه بلند می خواد ...
من سه تا قسمت sword art online رو دیدم، جالبه همه اینجا می گن آشغاله ولی ریویوهاش تو اینجا چیز دیگه ای رو می گه:دی
http://tokyoinsider.net/anime/S/Sword_Art_Online_(TV)/reviews
ناامید شدم ازش:( :دی

من سه تا قسمت sword art online رو دیدم، جالبه همه اینجا می گن آشغاله ولی ریویوهاش تو اینجا چیز دیگه ای رو می گه:دی
Sword Art Online (TV) Reviews | TokyoInsider.net
ناامید شدم ازش:( :دی

مشکل اینجاست که هی بدتر میشه ، قسمت های اولش منم ازش خوشم اومد ولی بعدش دیگه :-&

حالا شما ببینش ، خیلی ها هم بودن که خوششون اومده (طرف دیدم که این انیمه اومده تو لیست Top 10ش)

یعنی اینجا تفاوت سلیقه داره موج میزنه ها :)) یکی میگه از فلان انیمه خوشم میاد اون یکی میگه مزخرفه و . . . . :))

بابا فیری تیل بد نیست ، اگه وقت آزاد زیاد داشته باشی دیدنش ارزش داره ...
اولاش 40-50 قسمت اول انیمه خیلی قشنگ بود و خودمم عاشقش شدم (شخصیت محبوبمم گیلدارتز بید :d ) اما بعدش متوجه شدم همش یه جوره و هیچ فرقی نمیکنه

میخوای از اول انیمه تا آخرش رو تو دو خط خلاصه کنم؟

اینجوریه که ناتسو و رفیقاش یه دشمن رو دیدن که نمیتونن شکستش بدن و ناتسو له شده داره خون بالا میاره اما یهو میبینه که شخصیت منفیه داره یکی از دوستاش رو اذیت میکنه و اونجاست که روحیه رفیق بازیش گل میکنه و قدرتش 10000 برابر میشه و طرف رو له میکنه و بیشتر مواقع هم آدم بده تبدیل به آدم خوبه میشه. کل انیمه همینجوریه و هیچ فرقی نکرده .

من مانگاش رو هم دراپ کردم چون اونم اینجوری بود

:arrowu::arrowu::arrowu::arrowu::arrowu::arrowu::arrowu:

وایی وایی وایی واییی میکاسا !‌
خیلی جدی بودنش رو دوست دارم !‌
کلا عاشق دختر های خشن و خوشگل و قدرتمندم ‍!
حالش بیشتره از لوس ها بدم میاد !‌

---------------------------------------------------

بچه ها یک سوال من الام هانتر رو دان کردم همه ی قسمت هاش رو منظورم از 2011 یا همون جدیده ش رو ! امروز 101 رو دان کردم !
انیمه رو چون فرشاد-ساما برام توضیح کامل داده بود که ببینم !‌

میخواستم بدونم اونایی که دیدن نظرشون چیه ؟ مثل ناروتو یا وان پیس برام مثالی چیزی بیارن ! شمشیری که فکر نکنم باشه !‌ آيا هنوز مونده تا انیمه تموم شه !
در کل یک OVERALL در موردش بگید ! شخصیت اصلی و موسیقی ؟ و ......... ؟

با تشکر !

یعنی اینجا تفاوت سلیقه داره موج میزنه ها :)) یکی میگه از فلان انیمه خوشم میاد اون یکی میگه مزخرفه و . . . . :))

اولاش 40-50 قسمت اول انیمه خیلی قشنگ بود و خودمم عاشقش شدم (شخصیت محبوبمم گیلدارتز بید :d ) اما بعدش متوجه شدم همش یه جوره و هیچ فرقی نمیکنه

میخوای از اول انیمه تا آخرش رو تو دو خط خلاصه کنم؟

اینجوریه که ناتسو و رفیقاش یه دشمن رو دیدن که نمیتونن شکستش بدن و ناتسو له شده داره خون بالا میاره اما یهو میبینه که شخصیت منفیه داره یکی از دوستاش رو اذیت میکنه و اونجاست که روحیه رفیق بازیش گل میکنه و قدرتش 10000 برابر میشه و طرف رو له میکنه و بیشتر مواقع هم آدم بده تبدیل به آدم خوبه میشه. کل انیمه همینجوریه و هیچ فرقی نکرده .

من مانگاش رو هم دراپ کردم چون اونم اینجوری بود
باو اینوری که نمیشه درباره یه انیمه قضاوت کرد!:d
می خوای من خودم ناروتو و بلیچ و 1000 تا انیمه دیگه رو همینجوری برات خلاصه کنم؟>:)

به شخصه هم مانگای فیری تیل و هم انیمش (بدون فیلر) رو تا آخر دیدم و به جرات می تونم بگم یه شونن خیلی خوبه!:bighug:

- - -ویرایش - - -

وایی وایی وایی واییی میکاسا !‌
خیلی جدی بودنش رو دوست دارم !‌
کلا عاشق دختر های خشن و خوشگل و قدرتمندم ‍!
حالش بیشتره از لوس ها بدم میاد !‌

---------------------------------------------------

بچه ها یک سوال من الام هانتر رو دان کردم همه ی قسمت هاش رو منظورم از 2011 یا همون جدیده ش رو ! امروز 101 رو دان کردم !

میخواستم بدونم اونایی که دیدن نظرشون چیه ؟ مثل ناروتو یا وان پیس برام مثالی چیزی بیارن ! شمشیری که فکر نکنم باشه !‌ آيا هنوز مونده تا انیمه تموم شه !

با تشکر !
به نظر من که عالیه... به عبارتی بهترین شونن طولانی ایه که دیدم...
یه المان هایی از ناروتو و وان پیس هم توش داره مثل همون رفاقت ها و ارزش ناکاما ایی و این حرفا...
ولی (حداقل برای من) هم داستانش بهتره، هم انیمیشن هاش، هم موسیقیش، و هم دنیاش!
گون هم در عین باکا بودن یه حرفایی می زنه گاهی وقتا که آدمو منقلب می کنه...
نمره من بهش هست :9.5/10

برای تموم شدنش هم فک کنم محمد علی سنپای بود گفت این آرک که تموم بشه، یه آرک دیگه فقط هست تا آخرش!

به نظر من که عالیه... به عبارتی بهترین شونن طولانی ایه که دیدم...
یه المان هایی از ناروتو و وان پیس هم توش داره مثل همون رفاقت ها و ارزش ناکاما ایی و این حرفا...
ولی (حداقل برای من) هم داستانش بهتره، هم انیمیشن هاش، هم موسیقیش، و هم دنیاش!
گون هم در عین باکا بودن یه حرفایی می زنه گاهی وقتا که آدمو منقلب می کنه...
نمره من بهش هست :9.5/10

برای تموم شدنش هم فک کنم محمد علی سنپای بود گفت این آرک که تموم بشه، یه آرک دیگه فقط هست تا آخرش!

ها منم بهش گفتم معرکست

من خودم اصولا غیر از یه نفر از هیچکس دیگه نظر درباره انیمه نمیپرسم چون چند قسمت ببینم خودم دستم میاد چی به چیه

مخصوصا HxH که از همون 3-4 قسمت اول جذبش میشی

این انیمه پر کاراکترای شاخه مثل هیسوکا و الومی (دو سادیسمی اعظم) و عشق من کیلوا و . . .

از نظر تموم شدنش راستش اگه قراره بعد از این یه آرک داشته باشه خیلی باید آرکش طولانی باشه چون فک نکنم حالا حالاها تموم بشه

کلا از اون دسته انیمه هاست که نمیخوام تموم بشه

و یه اشتباه بزرگ مقایسه این انیمه با مزخرفی همچون ناروتو میباشد

من که این انیمه رو بیشتر از ناروتو و بلیچ دوست دارم

جز Top 3 انیمه های بلند منه

در مورد هانتر این رو هم در نظر داشته باش که این انیمه شخصیت محور هستش و مثل وان پیس یا ناروتو گروه محور نیست بیشتر داستان حول شخصیت گون و کیلوا میچرخه که در هر ارک درکنار شخصیت های دیگه یه گروه تشکیل میدن معمولآ ولی با اینحال همونجوری که دوستان گفتند شخصیت های باحالی هم مثل هیسوگا هستند که به هیچ وجه نمیشه ازشون گذشت :d

با تشکر !

منم مثل دوستان، تایید کنم که واقعاً انیمه ی قشنگی رو انتخاب کردی...ارک به ارک، انیمه از ابتدا همینطور قشنگ تر میشه و داستان ـش جدی تر و سیاه تر هم میشه.
گرافیک و افکت های واقعاً عالی اند، یعنی میشه گفت که از MADHOUSE کمتر از این هم انتظار نمیرفت و بین انیمه های بلند در حال پخش، یه سر و گردن بالاتره، الخصوص تو بخش دوبله که تو هر ارک انیمه، صدای یک سری دوبلورهایی شنیده میشه که من آرزوی شنیدن صداـشون رو تو انیمه های هفتگی دارم!! مثل همیشه MADHOUSE تو زمینه ی دوبله سنگ تموم میزاره
موسیقی کار هم خوبه، ولی موسیقی تاثیر گذاری نیست.

اهم اهم :d

فقط بگم کسایی که از شخصیت Mako در Kill La Kill خوششون اومده برند انیمه Kill Me Baby رو بنگرند تا بیشتر با کارهای دیگر چنین شخصیت هایی آشنا بشن :d:d

منم مثل دوستان، تایید کنم که واقعاً انیمه ی قشنگی رو انتخاب کردی...ارک به ارک، انیمه از ابتدا همینطور قشنگ تر میشه و داستان ـش جدی تر و سیاه تر هم میشه.
گرافیک و افکت های واقعاً عالی اند، یعنی میشه گفت که از MADHOUSE کمتر از این هم انتظار نمیرفت و بین انیمه های بلند در حال پخش، یه سر و گردن بالاتره، الخصوص تو بخش دوبله که تو هر ارک انیمه، صدای یک سری دوبلورهایی شنیده میشه که من آرزوی شنیدن صداـشون رو تو انیمه های هفتگی دارم!! مثل همیشه MADHOUSE تو زمینه ی دوبله سنگ تموم میزاره
موسیقی کار هم خوبه، ولی موسیقی تاثیر گذاری نیست.

در مورد سیاه شدن داستان آره یادم رفت بگم همینجوری آرک به آرک دارک تر و البته خشن تر میشه

طوری که چند وقته تو بعضی فروما میگن باید درجه سنی انیمه رو تغییر بدن چون مثل اوایلش گوگولی نیست و تو این آرکی که الان داره پخش میشه کیلوآ مثل پشمک انگشت میکنه تو جمجمه این و اون و خیلی خشن میکشتشون :x:bighug:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or