Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
البته همین قضیه ای که داشتی رو مثلا با هیجیکاتا توشیرو داشتم! :bighug:

من هر وقت دارم گینتاما میبینم،منتظرم توشیرو کاتانا در بیاره حرکات سانتوریو بزنه:|:d
اصلا ابهتی که توشیرو برای من داره گینتوکی نداره!همش هم که به خاطر زوروئه:d

آقا من این عکس رو دیدم، پیش خودم گفتم "این بیشوجو دیگه کیه؟ :shrewd:" و رفتم دانلود کردم قسمت اول Meganebu رو. چشمتون روز بد نبینه :| خلاصه اینکه این انیمه شوجو هست گفتم اخطار داده باشم :-" :دی

در مورد خود انیمه هم اصلا ازش خوشم نیومد :| با اینکه عینکی هستم و عینکم رو هم خیلی دوست دارم :دی اگه شوخی ها خوب بودن میشد تحملش کرد ولی حتی اونا هم خوب نیستن. به جز گرافیک همه چیز در سطح متوسطه به نظرم. حتی صداپیشه ها.

با از دور خارج شدن Meganebu، برم دوباره پست آریا رو بخونم برای پیدا کردن یه جایگزین خوب از بین انیمه های فصلی :دی

میومدی میزدی تو دهنم بیشتر راضی بودم تا این حرفات :|

اونقدرا هم شوجو بودنش معلوم نیست در کل Go to Hell (شوخی میکنم البته یکم جدیم :d )

درضمن راجع به اشتباه گرفتن پسرا با دخترا (بیشوجو گفتنت رو میگم) این قانون رو داشته باش

میومدی میزدی تو دهنم بیشتر راضی بودم تا این حرفات :|

اونقدرا هم شوجو بودنش معلوم نیست در کل Go to Hell (شوخی میکنم البته یکم جدیم :d )

درضمن راجع به اشتباه گرفتن پسرا با دخترا (بیشوجو گفتنت رو میگم) این قانون رو داشته باش

قصد جسارت نداشتم :دی آخرش هم نوشتم "به نظرم" :دی

بله دیده بودم اینو قبلا :دی اما نمی دونم چرا بازم گول خوردم :دی

@ AsaraymA

lol =))

کلا نتیجه ای که من گرفتم اینه که مشکل از فرهنگ سازی غلطه!
:d
در کودکی اگه برای همین فک و فامیل ها، به جای حنا در مزرعه، Elfen Lied می ذاشتن، الان ما این همه مشکلات نداشتیم!
>:)
الان من کنجکاو شدم که در آینده اون کودکی که با Elfen Lied بزرگ شده ، چی قراره بشه ؟:d

آخرین ویرایش:
ک عدد psychopas مثل خود بنده:d
که البته به مراتب بهتر از درک درست نداشتن از انیمست>:)

کاش همه ی سایکوپس ها مثل شما بودن :d
اتفاقا اینطوری درک بدتری از انیمه پیدا میکنن ( شخصا ترجیع میدم به عنوان یه بزرگسال که کارتون تماشا میکنه در موردم فکر کنن تا یه منحرف خشونت طلب :d )
به نظرم اگه Rorouni Kenshin Trust and Betrayal را میذاشتن برای درک درست انیمه ها بهتر بود .

یه مدت اینترنت نداشتم...ببین تاپیک چقدر رفته جلو
با یه چرخ کوچیک، 7.5گیگ انیمه ی هفتگی رفت تو لیست دانلود..21قسمت انیمه هفتگی رو ندیدم D:

یک توضیح در مورد درجه بندی سنی انیمه ها می گید با ذکر مثال لطفا.(5 نمره):d

این الان دختره یا پسر؟(15 نمره):d

91676544462088565024.jpg

یک توضیح در مورد درجه بندی سنی انیمه ها می گید با ذکر مثال لطفا.(5 نمره)

این الان دختره یا پسر؟(15 نمره)
اون 5 نمره رو که بی خیال :d
پسر یا دختر ، مساله این نیست :d مهم اینه که خیلی کاواییه :d ( تو توضیحات که نوشته پسره که :d )

یه سوال دارم این کارتون آواتار چند فصل و چند قسمته قدیمی و جدید داره چون یه جا نوشه فصل 2 قسمت 12 ولی یه جا خوندم 12 فصله ؟
مرسی کامل راهنمایی کنیید

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or