Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

Naruto Shippuden 322
WoW !!! عجب چیزی بود ! مادارا فوق العادست :x یه تنه همه رو داغون کرد :دی

مادارا رینگان رو بیدار کرده ؟! پس یعنی رینگان هم یکی از توانایی ها و قدرت های قوم اوچیهاست ؟! ساسکه ..... رینگان ؟! >:)

بعد اگه ساسکه رینگان بگیره، میتونه از رینه تنسه برای برگردوندن مادارا یا ایتاچی استفاده کنه ؟!
بی صبرانه منتظر قسمت بعدیم، فقط حیف که Ninja Storm 3 مبارزات جلوتر رو برامون اسپویل کرده :(

---------

One Piece 45

وای خدا پوکیدم از خنده =)) اون مبارزه اسوپ چند قسمت قبلش فوق العاده بود =))

سانجی ...... =)) =)) =)) درگیریش با لوفی سر پرتقال های نامی خدا بود =))
تا اینجا خیلی قشنگ بوده، فعلا ادامه اش میدیم :دی

Naruto Shippuden 322
WoW !!! عجب چیزی بود ! مادارا فوق العادست :x یه تنه همه رو داغون کرد :دی

مادارا رینگان رو بیدار کرده ؟! پس یعنی رینگان هم یکی از توانایی ها و قدرت های قوم اوچیهاست ؟! ساسکه ..... رینگان ؟! >:)

بعد اگه ساسکه رینگان بگیره، میتونه از رینه تنسه برای برگردوندن مادارا یا ایتاچی استفاده کنه ؟!
بی صبرانه منتظر قسمت بعدیم، فقط حیف که Ninja Storm 3 مبارزات جلوتر رو برامون اسپویل کرده :(

---------

One Piece 45

وای خدا پوکیدم از خنده =)) اون مبارزه اسوپ چند قسمت قبلش فوق العاده بود =))

سانجی ...... =)) =)) =)) درگیریش با لوفی سر پرتقال های نامی خدا بود =))
تا اینجا خیلی قشنگ بوده، فعلا ادامه اش میدیم :دی

البته با کیفیت بسیار بهتر مبارزه رو می بینیم نه با گرافیک In-game :دی

پس روع کردی وان پیس رو. :دی عشق من کاپیتان اوسوپ هست و بس. لوفی و سانجی کیلو چنده. یه تنه کل انیمه رو می چرخونه Ussop Sama :دی:x

البته با کیفیت بسیار بهتر مبارزه رو می بینیم نه با گرافیک In-game :دی

پس روع کردی وان پیس رو. :دی عشق من کاپیتان اوسوپ هست و بس. لوفی و سانجی کیلو چنده. یه تنه کل انیمه رو می چرخونه Ussop Sama :دی:x

البته بعید میدونم مبارزه آخر رو بتونند به اندازه بازی با کیفیت در بیارن :دی (هم گرافیکی هم از لحاظ کارگردانی)

آره دیگه گفتم تا وقت هست ببینمش که ممکنه بعدا فرصتش پیش نیاد :دی
اسوپ تا اینجا فوق العاده بوده =)) حالا ببینم جلوتر چکار میکنه ولی خب تا الان بجز نامی از بقیه شون خیلی خوشم اومد :دی

من واقعا به اسم پرفایلم افتخار میکنم !
زد همه رو نیست و نابود کرد !:biggrin1:
اصلا همون لحظه که (تو قسمت قبلی) داشت بهشون نگاه میکرد واضح بود که اینا پشیزی هم براش اهمیت نذارن (مثل چندتا مورچه لهشون کرد ):biggrin1:
اینجاست که قدرت مادارا عزیزم به همه ثابت شد
نمیدونم دیگه چی بگم !!!:biggrin1:

- - -ویرایش - - -

نه , من این طوری رو بیشتر دوست دارم :d همیشه پنجشنبه ها میشینم پای PC تا کرنمت سایت NarutoSpot تموم بشه :d وای چه قدر خاطره انگیزه 8->
دوستان کسی لینکی برای مبارزه Madara با هوکاگه ی اول داره ؟ هر جا رفتم پیدا نشد .

من دارمش و خیلی کوتاه هم هست !
تا یه ساعت دیگه میذارم اینجا که برا همه باشه !
راستی با مانگایی ها زیاد حرف نزن دردسر میشه برات :d

مبارزه هاشیراما و مادارا که در موردش حرف میزنید یه جور فیلر حساب میشه و رسمی نیست :d
بعد از یکی دو سال که انیمه رو بخاطر افت کیفیت دراپ کرده بودم این دو قسمت اخر بخاطر مادارا نگا کردم
در کل نا امیدم کرد
ابهتی که مادارا تو مانگا داشت یک دهمش نتونستن تو انیمه به وجود بیارن
صدا هم که :|
کلا پیشنهاد میدم مانگا رو برای لذت بردن بیشتر تو چپترهای اینده بخونید
یا تا جایی که الان دیدید مانگا رو هم بخونید;)

البته بعید میدونم مبارزه آخر رو بتونند به اندازه بازی با کیفیت در بیارن :دی (هم گرافیکی هم از لحاظ کارگردانی)

آره دیگه گفتم تا وقت هست ببینمش که ممکنه بعدا فرصتش پیش نیاد :دی
اسوپ تا اینجا فوق العاده بوده =)) حالا ببینم جلوتر چکار میکنه ولی خب تا الان بجز نامی از بقیه شون خیلی خوشم اومد :دی

بعید نیست. بعضی موقع ها از دستشون در میره یه چیزایی خفنی درست می کنن اینا.
این آرکی که نگاه می کنی بیشتر معرفی شخصیت هاس. آرک بعدی فوق العاده میشه، طوری که هر قسمت رو چندین بار نگاه می کنی. نامی هم که کلا شخصیت مضخرفی هست عین ساکورا :دی

مبارزه هاشیراما و مادارا که در موردش حرف میزنید یه جور فیلر حساب میشه و رسمی نیست :d
بعد از یکی دو سال که انیمه رو بخاطر افت کیفیت دراپ کرده بودم این دو قسمت اخر بخاطر مادارا نگا کردم
در کل نا امیدم کرد
ابهتی که مادارا تو مانگا داشت یک دهمش نتونستن تو انیمه به وجود بیارن
صدا هم که :|
کلا پیشنهاد میدم مانگا رو برای لذت بردن بیشتر تو چپترهای اینده بخونید
یا تا جایی که الان دیدید مانگا رو هم بخونید;)

تو مانگا که مادارا سیستم خودش رو داره. تو این قسمت های اخیر که هاشیراما کلون زد و فرستاد پیش مادارا. وقتی مادارا برگشت گفت من وایمیسم تا بزرگترت بیاد کلی حال کردم=p~ دوبلورش هم صداش دقیقا مثل کسی هست که داره به جای Tobi حرف می زنه. حالا یکی هستن یا نه رو نمی دونم. باید برم Anime Planet نگاه کنم.

Last edited by a moderator:
من دارمش و خیلی کوتاه هم هست !
تا یه ساعت دیگه میذارم اینجا که برا همه باشه !
راستی با مانگایی ها زیاد حرف نزن دردسر میشه برات :d
من دیروز گرفتمش 5:51 دقیقه کیفیت برای موبایل :|
این هاشیمیرو زورش به مادارا نرسید از راه جنگ نرم اول دوستاش رو ازش گرفت و بعد خودش رو انداخت بیرون از کونوها . عجب هاشیمیرو قدرتی داشت .
فکر کنم فکر کنم الان کابوتو که الان یاماتو رو گرفته برای احیای هاشیمیرو باشه که یک جورایی یا مادارا ازش چیزایی روبپرسه و یا همکاری بین این دو نفر رو باید شاهد باشیم .

خداوکیلی این همه Hate نسبت به نامی سوان از کجا میاد آخه ؟ :|:d هر کرکتر اخلاق خاص خودشو داره ، هر کدومشون هم فقط به بهتر شدن انیمه کمک میکنن . اصن خداییش فکر کنید اگه اون حالت Boss گونه ، خشن ، پولدوست و البته 3ـکسی نامی نبود چی میشد ؟ :-/ ... حالا شاید مثلن به کرکتر مورد علاقه ـتون تو سری زده ازش خوشتون نمیاد ! :d ولی فکر کنید همین چیزا جنبه های طنز کار رو چقدر بهتر کرده >:d .

دوستان اسمه اون اهنگی که مواقعی که بچگیای ناروتو رو نشون میداد(فلش بک میزد و اینا)پخش میشد،و اون اهنگی که وقتی اون گروه آکاتسکی دوره هم جمع یمشد(حالت حماسی داشت)رو میشه بگین عزیزان؟

آهنگ فلش بک به کودکی ناروتو میشه آهنگ Sadness & Sorrow

دقیق یادم نیست ولی فکر کنم برای آهنگ دورهمی گروه, هر سری تِم یکی از اعضاء پخش میشد مثلا سر قربانی کردن دو دم, آهنگ هیدان رو گذاشته بودن البته مطمئن نیستم شاید اشتباه کنم ...
به هر حال این آهنگ رو گوش کن اگر این نبود بگو تا دوتا تم حماسی Yogensha و Akatsuki رو برات آپلود کنم

هر اخلاق بد و ناشایستی که یه کاراکتر می تونه داشته باشه رو نامی به تنهایی تصاحب کرده. پول پرستی، غرور و بی منطق بودن تازه تعداد کمی از خصلت های بدشه. ساکورا از این بهتره خداییش :دی

If cartoons were anime:
=))
16959412557288736884.jpg

۱. تام و جری ۲. باب اسفنجی ۳. داستان اسباب‌بازی ۴. در جستجوی نمو ۵. ساوث پارک ۶. لونی تونز
این هم یه مقاله دیگه در مورد کارهای استاد میازاکی:
نقد و بررسی فیلم Princess Mononoke (پرنسس مونونوکه) - 7- نگاهی به آثار هایائو میازاکی، نویسنده و انیمیشن ساز ژاپنی: دنیای میازاکی (رادیو کوچه)

من کلا از شخصیت های دست و پا گیری که فقط باعث دردسر اند خوشم نمیاد :دی نمونه بارزش ساکورا (:-&) توی ناروتو که آبروی هرچی شینوبی ـه برده :| :دی میگن نامی جلوتر بهتر میشه ولی خب تا اینجا ..... :-&:دی

البته اینایی که گفتم نظرشخصی اند و قصد توهین به شخصیتای ساکورا، نامی یا هواداراشون رو ندارم :دی فقط از دید من شخصیت های بی خودی اند :-" :دی
آیا تو قلب نداری ؟ آیا قلبت از جنس سنگ ـه ؟ :d نامی بیچاره از سن 8 سالگی ، زمانی که خیلی از ماها نهایت کارمون این بود که دست تو مماغ ـمون کنیم :d داشت واسه قاتل مادرش کار میکرد ! :| از همون موقع شروع کرده بود به دزدی از انواع و اقسام اشخاص قوی تر از خودش ... نمیخوام چیزی رو اسپویل کنم ، ولی نامی دست و پا گیر نیست ، همیشه هم از عقلش استفاده میکنه ! :d

3mjxlqh4a0qxd1rzozd3.jpg

هر گونه توهین به نامی سوان و روبین چوان رو بر نمی تابیم. :) :دی
15098232852478259033.jpg

هر اخلاق بد و ناشایستی که یه کاراکتر می تونه داشته باشه رو نامی به تنهایی تصاحب کرده. پول پرستی، غرور و بی منطق بودن تازه تعداد کمی از خصلت های بدشه. ساکورا از این بهتره خداییش :دی
پول پرستی ـش که انصافن فانه ، تازه دزد دریایی هستن باید دنبال پول باشن دیگه ! :d اگه نبود بقیه بدبخت میشدن از بی پولی ! :d ... غرور و حالت Boss بودنش هم واسه گروه نیازه ، وگرنه لوفی انقد کودن هست که به خاطر Adventure و خوش گذروندن آخر همه رو به کشتن میداد ! :d راجع به منطق ـش هم نمیدونم ، چه حرکت بی منطقی از ازش سر زده مگه ؟ :-/:d

نامی اون اوایل فوق العاده شخصیت رو مخی داره.یجوری که من دعا میکردم هرطور شده بمیره از دستش راه شه این گروه:d

ولی خب خوشبختانه یا متاسفانه در آینده نقشش خیلی پررنگتر و برای گروه موثرتر میشه.کلا خیلی بهتر میشه:d

وگرنه لوفی انقد کودن هست که به خاطر Adventure و خوش گذروندن آخر همه رو به کشتن میداد

No Luffy=No One Piece:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or