Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
امروز موفق شدم کل hellsing رو کامل ببینم:d
این شخصیت اینتگرا رئیس hellsing رو چقدر متحولش کردن تو ova -تو سری اول که 13 قسمتیه شخصیت ارومی داره ولی تو ova برعکس خودش یکه بزنه :d
طنزی که برای سراس به کار بردن خیلی لوس از کار دراومد 8-| شخصیت این سراس هم مثله اینتگرا تو ova خشنتر شده بود :-o .2 قسمت اول ova از روی 2 قسمت سری اول بود از قسمت سوم روند داستان عوض میشه و یه داستان جدید رو میبینیم
بعضی از دیالوگها واقعا رو عصاب بود :d الوکارد هم که دیگه حرفی ندارم غوله مرحله اخر >:)

بسیار لیست عالیی هست! :-" یعنی 2012ـش رو که فعلا دیدم راضیم! :d
البته دست من بود بهترین Soundtracks و Drama رو هم F/Z میزدم :-" کلا هرجایی که F/Z حضور داره، حقش میباشد :-" (غیر از بهترین کاراکتر مرد:-" )
:d
یه شخصه منم از F/Z خیلی خوشم اومد ولی نمیدونم چرا nazono no kanojo x جایزه گرفته؟به شخصه نظرشون رو درک نمیکنم.:(

فروش شینگکی به نظر جوری میاد که فصل بعدی هم در کار باشه...

سر جمع توی هفته ی اول BD و DVD حدود پنجاه هزار تایی فروخته.

فکر نکنم چون تو شبکه nhk ژاپن که دربارش صحبت کردن گفتن که داستانش تغییر میدن!فکر نکنم بتونن سری 2 رو بسازن همین یه سری تمومه!!

دوستان انیمه های این فصل رو کسی زحمت کشید معرفی کنه ؟ :دی

اگه نه چنتا انیمه خوب این فصل رو بگین بریم تو کار دانلودش. البته به جز شینگکی. :دی

اگه نه چنتا انیمه خوب این فصل رو بگین بریم تو کار دانلودش. البته به جز شینگکی. :دی
یادم نیست! :d ولی خوب...
بشین Gin no Saji یا همون Silver Spoon رو حتما حتما حتما ببین! :d بقیش مهم نیست! :d

يوگو هاچيکن روياي يه زندگي جدا از خانوادشو تو سر ميپرورونه, بنابراين تصميم ميگيره تو يه مدرسه مزرعه داري ثبت نام کنه. فکر ميکنه با استعدادي که تو درس خوندن داره نبايد مشکلي با اين کار داشته باشه. خيلي سريع ميفهمه که اشتباه ميکرده. به عنوان يه پسر آزاد شهري, مجبور ميشه به دنبال حقايق ناخوشايند درباره زندگي کشاورزان بره. از داستان هاچيکن لذت ببريد, همونطور که اون سعي ميکنه به پاي دوستان جديدش برسه که ديگه به زندگي کشاورزي عادت کردن. بدون داشتن هدف يا درک روشني از زندگي کشاورزي, هاچيکن چطور ميتونه از اين حقيقت بيرحم جون سالم بدر ببره؟
منبع :d
فقط این رو هم اضافه کنم که کاری از مانگاکای FullMetal Alchemist میباشد! :d

غیر از این من Blood Lad و Uchouten Kazoku هم میبینم! ولی نظر خاصی نسبت بهشون ندارم! :d البته هنوز قسمت سوم این 2تا رو وقت نکردم ببینم! :((

واو ! اصلا باورم نمیشه اینقدر مادارا قوی باشه !
یک سوال ! یعنی مادارا از قبل هم برای نابودی دنیا و جمع اوری جیجیوریک ها تلاش می کرد ؟ چون گفتش '' هنوز کیوبی رو نگرفتید '' من همین الان میرم OVA ـی مبارزه ی مادارا رو میبینم .
به نظر فقط ایتاچی می تونه جلوی مادارا رو بگیره ! البته الان ایتاچی برای مبارزه با کابوتو رفته , بینیم چی میشه !
واو !

واو ! اصلا باورم نمیشه اینقدر مادارا قوی باشه !
یک سوال ! یعنی مادارا از قبل هم برای نابودی دنیا و جمع اوری جیجیوریک ها تلاش می کرد ؟ چون گفتش '' هنوز کیوبی رو نگرفتید '' من همین الان میرم OVA ـی مبارزه ی مادارا رو میبینم .
به نظر فقط ایتاچی می تونه جلوی مادارا رو بگیره ! البته الان ایتاچی برای مبارزه با کابوتو رفته , بینیم چی میشه !
واو !

مانگا نمی خونی علیرضا درسته ؟ :دی خیلی اتفاقات فنی در راه هست که عمرا فکرش هم نمی تونی بکنی.

یه سری نظر در مورد انیمه های این فصل توصفحات قبل گفتم ولی در کل فصل چندان خوبی رو سپری نمیکنیم بیشترشون انیمه های ضعیفی هستند که نه گرافیک چشمگیری دارند و نه داستان و جذابیت که بخوام پیشنهاد کنم :

Free! : یه انیمه ورزشی هست که با تمام مشکلاتی که داره حداقل به عنوان یه انیمه خوب ورزشی میشه نگاش کرد و میشه گفت یکی از خوب های این فصل بوده

Danganronpa: The Animation : از نظر من تا حالا بهترین داستان این فصل رو داشته هرچند که شیوه به تصویر کشیدن داستانش خیلی بهتر از این ها میتونست باشه که خب به نظر میرسه درگیر محدودیت و سانسور شده

Genshiken Nidaime : این انیمه جزء سبک هایی که باید خودتون اهل دیدن اینجور سبک باشید تا خوشتون بیاد به شخصه این انیمه رو دوست ندارم ولی جزء کارهای خوب این فصل میشه گفت هست

Uchouten Kazoku : شاید تو نگاه اول انیمه مسخره ای به نظر برسه ولی هرچی جلوتر میره بهتر میشه و از نظر من کار بدی نست و میشه دنبالش کرد

Kimi no Iru Machi : این انیمه هم باید به سبکتون بخوره تا براتون جذاب باشه و همه پسند نیست من این انیمه رو فعلآ ادامه میدم

Kamisama no Inai Nichiyoubi : کار خوش ساختیه و کاملآ مناسب یه انیمه هفتگی هستش دیدنش رو پیشنهاد میکنم

Gin no Saji : انیمه بین ها معمولآ همچین انیمه هایی رو ازدست نمیدن

Blood Lad : واقعآ توقع نداشتم انقدر بد ظاهر شه انیمه ای که شاید خیلی ها منتظر بودن به بهترین این فصل تبدیل شه الان شاید جزء 5 انیمه اول این فصل هم جایی نداشته باشه بازم صد رحمت به قسمت این هفتش دو قسمت اولش خیلی نا امید کننده بود

Gatchaman : یکم درک اینجور انیمه ها برای من سخته دقیقآ چی میخوان یا چی میخواد بشه نمیدونم برای معرفیش دنبال فرد بهتری بگردید

Makai Ouji: Devils : تا الان که هیچ حرفی برای گفتن نداشته

یه سری دیگه از کارها هست که ندیدم و یه سری کارها هم دیدم که اصلآ ارزش نظر دادن هم نداره

مانگا نمی خونی علیرضا درسته ؟ :دی خیلی اتفاقات فنی در راه هست که عمرا فکرش هم نمی تونی بکنی.
نه , من این طوری رو بیشتر دوست دارم :d همیشه پنجشنبه ها میشینم پای PC تا کرنمت سایت NarutoSpot تموم بشه :d وای چه قدر خاطره انگیزه 8->
دوستان کسی لینکی برای مبارزه Madara با هوکاگه ی اول داره ؟ هر جا رفتم پیدا نشد .

نه , من این طوری رو بیشتر دوست دارم :d همیشه پنجشنبه ها میشینم پای PC تا کرنمت سایت NarutoSpot تموم بشه :d وای چه قدر خاطره انگیزه 8->
دوستان کسی لینکی برای مبارزه Madara با هوکاگه ی اول داره ؟ هر جا رفتم پیدا نشد .

این مبارزه ای که می گی منظورت همونی هست که توی Ultimate Ninja Storm Generatios نشون دادن ؟ :دی اون که اند مبارزه بود خداییش :دی
=========================
حسن جان دستت طلا. لطف کردی.

آخرین ویرایش:
این مبارزه ای که می گی منظورت همونی هست که توی Ultimate Ninja Storm Generatios نشون دادن ؟ :دی اون که اند مبارزه بود خداییش :دی
اره منظورم Madara vs Hashirama بود :d من قبلا دیدمش فقط صرفا جهت باز بینی سخنان Tobi ( دیگه نمیشه بهش مادارا گفت :( ) در مورد Clan اوچیتا ـه .
اصلا باور ذات اینگونه مادارا خیلی برام سخت ـه . واقعا شکه شدم .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or