Ooops
کاربر سایت
خیلی سخته ولی فکر کنم این سه تا واسه اینکه اول دیده بشن بهتر باشن :Berserk رو هم دیدم راستی
میشه ازبین همه اینا 2 3 تا بهترینش رو بگی کدومان؟ هم از لحاظ داستانی هم فضا.
ممنون
Monster
Kino no Tabi
Welcome to NHK
خیلی سخته ولی فکر کنم این سه تا واسه اینکه اول دیده بشن بهتر باشن :Berserk رو هم دیدم راستی
میشه ازبین همه اینا 2 3 تا بهترینش رو بگی کدومان؟ هم از لحاظ داستانی هم فضا.
ممنون
یه شخصه منم از F/Z خیلی خوشم اومد ولی نمیدونم چرا nazono no kanojo x جایزه گرفته؟به شخصه نظرشون رو درک نمیکنم.بسیار لیست عالیی هست! یعنی 2012ـش رو که فعلا دیدم راضیم! :d
البته دست من بود بهترین Soundtracks و Drama رو هم F/Z میزدم کلا هرجایی که F/Z حضور داره، حقش میباشد (غیر از بهترین کاراکتر مرد )
:d
فروش شینگکی به نظر جوری میاد که فصل بعدی هم در کار باشه...
سر جمع توی هفته ی اول BD و DVD حدود پنجاه هزار تایی فروخته.
یادم نیست! :d ولی خوب...دوستان انیمه های این فصل رو کسی زحمت کشید معرفی کنه ؟
اگه نه چنتا انیمه خوب این فصل رو بگین بریم تو کار دانلودش. البته به جز شینگکی.
منبع :dيوگو هاچيکن روياي يه زندگي جدا از خانوادشو تو سر ميپرورونه, بنابراين تصميم ميگيره تو يه مدرسه مزرعه داري ثبت نام کنه. فکر ميکنه با استعدادي که تو درس خوندن داره نبايد مشکلي با اين کار داشته باشه. خيلي سريع ميفهمه که اشتباه ميکرده. به عنوان يه پسر آزاد شهري, مجبور ميشه به دنبال حقايق ناخوشايند درباره زندگي کشاورزان بره. از داستان هاچيکن لذت ببريد, همونطور که اون سعي ميکنه به پاي دوستان جديدش برسه که ديگه به زندگي کشاورزي عادت کردن. بدون داشتن هدف يا درک روشني از زندگي کشاورزي, هاچيکن چطور ميتونه از اين حقيقت بيرحم جون سالم بدر ببره؟
واو ! اصلا باورم نمیشه اینقدر مادارا قوی باشه !
یک سوال ! یعنی مادارا از قبل هم برای نابودی دنیا و جمع اوری جیجیوریک ها تلاش می کرد ؟ چون گفتش '' هنوز کیوبی رو نگرفتید '' من همین الان میرم OVA ـی مبارزه ی مادارا رو میبینم .
به نظر فقط ایتاچی می تونه جلوی مادارا رو بگیره ! البته الان ایتاچی برای مبارزه با کابوتو رفته , بینیم چی میشه !
واو !
دوستان انیمه های این فصل رو کسی زحمت کشید معرفی کنه ؟
اگه نه چنتا انیمه خوب این فصل رو بگین بریم تو کار دانلودش. البته به جز شینگکی.
مانگا نمی خونی علیرضا درسته ؟ خیلی اتفاقات فنی در راه هست که عمرا فکرش هم نمی تونی بکنی.
دوستان کسی لینکی برای مبارزه Madara با هوکاگه ی اول داره ؟ هر جا رفتم پیدا نشد .نه , من این طوری رو بیشتر دوست دارم :d همیشه پنجشنبه ها میشینم پای PC تا کرنمت سایت NarutoSpot تموم بشه :d وای چه قدر خاطره انگیزه
این مبارزه ای که می گی منظورت همونی هست که توی Ultimate Ninja Storm Generatios نشون دادن ؟ اون که اند مبارزه بود خداییش