Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

یعنی لعنت به MADHOUSE که انیمه ـش رو نصفه کاره، ولش کرد. یعنی این همه انیمه ی زباله تو هر فصل ساخته میشه...ولی خرج این انیمه نمیکنند.

ژاپونی ها واقعا بعضی موقع ها تعطیلن ! این همه انیمه چرت و پرت که خفن اوتاکو ی حال بهم زن هستن (Ero) میسازن بعد شاهکار هایی مثل همین شیگوری یا کلیمور رو نمیسازن !
مسئله اینجاست که خود استودیوها یا حتی افراد تصمیم نمی گیرن که چی بسازن!
انیمه هم یه صنعته (هرچند کوچیک) و مثل هر صنعت دیگه ای باید نون دربیارن ازش :دی با در نظر گرفتن اینکه به طور کلی خود انیمه هم به جز موارد استثنایی سودآور نیست ، باید انگیزه های دیگه ای واسه ساختشون وجود داشته باشه. شاید در سال 3-4 تا انیمه باشن که خودشون سودآور باشن. مثلا تو چند سال اخیر Girls und Panzer ، Chuunibyou و Madoka Magica جزو انیمه هایی بودن که خودشون سود آور بودن. یه نگاه به همین 3 تا انیمه میتونه نشون بده که الان سلیقه ی انیمه فن های ژاپنی چجوریه و چرا امثال Shigurui و Claymore نمی تونن سود آور باشن و حتماً باید انگیزه های دیگه ای پشت ساختشون باشه. هرچند بازم انیمه هایی واسه ریسک کردن و ... ساخته میشن ولی درصد خیلی زیادیشون اهداف تجاری دارن.

Shigurui و Claymore هر دو جزو انیمه هایی هستن که ساخته شدن تا فقط یه تکونی به فروش مانگاشون بدن. اتفاقا این کار خیلی هم موثره. مثال جدیدترش چیهایافورو هست. انیمه ی چیهایافورو تقریبا هیچی فروش نداره. اگه افزایش فروش مانگا نبود، به هیچ وجه فصل دومش ساخته نمیشد. فصل دوم رو هم که دیدید چطور تموم شد. سر شروع شدن یه تورنمنت جدید. یعنی ای ملت برید آرک جدیدی که تو مانگا شروع شده رو بخونید:دی

به نظرم باید ممنون باشیم که همچین انگیزه هایی وجود دارن، وگرنه اگه بر حسب سود انیمه قرار بود انیمه ها ساخته بشن، فقط moe crap گیرمون میومد.

به خبری که هم اکنون به دستمون رسید توجه کنید :دی

یکی از بهترین آرک های مانگاهای شونن به فیلم لایو اکشن تبدیل خواهد شد!
ساده ترش اینکه دنباله ی فیلم Rurouni Kenshin تابستان سال بعد و با نام Rurouni Kenshin: The Great Kyoto Fire Arc/The Last of the Legend Arc که اقتباسی از آرک معروف کیوتو توی مانگای کنشین هست، اکران خواهد شد.

“Rurouni Kenshin” Sequel Announced: Takeru Satoh Takes on Tatsuya Fujiwara in Kyoto Arc!

• Like
Reactions: Mahdi_MM
واو , بالاخره وارد داستان اصلی شدیم . بالاخره تمام Zetsou ها هم پیدا شدن و فقط خود زتسو سیاه مونده . از این ها مهتر شاید یک Uchita به اسم Uchita Madara ـیم خیلی دوست دارم شخصیتش رو در قسمت بعد ببینم . می خوام کلا همه ی اوچیتا ها اینقدر مغرور هستند , من که خیلی منتظرم :bighug:.
پ.ن : عشق است Opening ـه ناروتو :bighug: .

سلام میخواستم بدونم این انیمه های کوتاه خوبن برم ببینم؟
1=kill me baby
2=coad geas

Code Geass رو به هیچ وجه از دست نده. یک شاهکاره. دو فصل هست....
اون یکی رو ندیدم:d

ویرایش:
من میخوام Hellsing رو ببینم. باید حتما انیمه سریالی رو دیده باشم بعد Ova 10 قسمتی رو ببینم؟
هر جا گشتم نتونستم لینک انیمه سریالی رو گیر بیارم....

یه قسمت Kara no Kyoukai رو دان کردم دیدم:
هیچی نفهمیدم:d یکی بیاد توضیح بده ببینم چی به چی بود؟

آخرین ویرایش:

ویرایش:
من میخوام Hellsing رو ببینم. باید حتما انیمه سریالی رو دیده باشم بعد Ova 10 قسمتی رو ببینم؟

من Hellsing ندیدم ولی می دونم که Hellsing Ultimate یه بازسازی هست و کیفیتش هم میگن خیلی بهتره. یعنی همینو ببینی کافیه.

Kara no Kyoukai هم فیلماش ترتیب زمانی رو رعایت نمی کنن. اگه بخوای به ترتیب اتفاقات داستان ببینی، باید فیلما رو اینجوری ببینی :
2
4
3
1
5
6
7
OVA
البته به نظر من به همین ترتیبی که اکران شدن ببین. یعنی 1 تا 7. حتما دلایلی داشتن که اینکارو کردن. فیلم 5ش بهترین فیلمشه و واقعا فوق العاده س.

اینم از من نشنیده بگیر ولی KnK رو با زیرنویس فارسی نبین. با اینکه زیرنویس فارسی خوبی داره، اما به خاطر رعایت نکردن یه مسئله (که در واقع ضعف زبان فارسیه) اگه با زیرنویس فارسی ببینیش، داستان رو خوب نمی گیری. میذارمش تو اسپویلر و اگه دوست داشتی بخون. فکر کنم اگه فیلم دوم رو هم ببینی، متن پایین، چیزی رو اسپویل نمی کنه واست :
در واقع کاراکتر اصلی داستان، شیکی، حداقل تا یه جایی از داستان، دو تا شخصیت داره. یه شخصیت مذکر (SHIKI) و یه شخصیت مونث (shiki) که توی زیرنویس فارسی جفتشون با یه ضمیر مورد خطاب قرار می گیرن ولی توی زیرنویس انگلیسی he و she تفاوت داره. من خودم وقتی می دیدمش تا این موضوع واسم روشن نشده بود، خیلی ابهام داشتم تو داستان و از فیلم دوم به بعد دیگه با زیرنویس انگلیسی دیدم. البته اگه الان می دیدمش، بدون زیرنویس هم می تونستم متوجه بشم. چون شیکی مونث خودش رو با "واتاشیوا" خطاب می کنه و شیکی مذکر خودش رو با "اُروا" ولی اونموقع به این چیزا توجه نمی کردم :دی

ویرایش:

یه لینک از اون 13 قسمتی کم حجم دارم فکر کنم با زیرنویس هماهنگ نیست
اگه میخوای واسط پ.خ کنم :d

بالاخره فیلر های خسته کننده ناروتو تمام شد !!! اینقدر فیلر دادن که من مجبور شدم مانگا رو بخونم :d ولی در کل من انیمه رو ترجیح میدم >:)
یه سوالم داشتم کسی میدونه فیلم انیمه برسرک شماره 4 کی میاد :-?

یه سوالم داشتم کسی میدونه فیلم انیمه برسرک شماره 4 کی میاد :-?
دو فیلم اول که واقعا در بهترین حالت معمولی بودن. ولی میگن فیلم سوم خیلی بهتر شده.
به هر حال فعلا هیچ خبری از ساخت ادامه اش نیست ولی حرفش هست که ادامه اش رو هم یا به صورت فیلم یا به صورت OVA بسازن. هر چند هنوز سرنوشت خود مانگا هم نامشخصه!
Berserk Staff Still Planning More After 3 Films - News - Anime News Network

دو فیلم اول که واقعا در بهترین حالت معمولی بودن. ولی میگن فیلم سوم خیلی بهتر شده.
به هر حال فعلا هیچ خبری از ساخت ادامه اش نیست ولی حرفش هست که ادامه اش رو هم یا به صورت فیلم یا به صورت OVA بسازن. هر چند هنوز سرنوشت خود مانگا هم نامشخصه!
Berserk Staff Still Planning More After 3 Films - News - Anime News Network

به نظر من هر ارک از ارک بعدیش قشنگتر شد بود مخصوصا ارک 3 دیگه ترکوند :d
تو ارک 3 پایاینش ادامه ارک بعدی رو نشون میده امیدوارم هر چه زودتر اوکی بشه برای ارک بعد :d

از اینکه میگی در بهترین حالت معمولی بودن تعجب میکنم :d تو همه جا از برسرک به عنوان یه شاهکار یاد میکنن ;;) هر آرک از آرک قبلی بهتر شد و تو شماره 3 که دیگه همرو میخکوب کرد. البته هر کی یه عقیده ای داره و منم به عقیده شما احترام میزارم @};-

به نظر من هر ارک از ارک بعدیش قشنگتر شد بود مخصوصا ارک 3 دیگه ترکوند :d
تو ارک 3 پایاینش ادامه ارک بعدی رو نشون میده امیدوارم هر چه زودتر اوکی بشه برای ارک بعد :d
البته هر سه ی این فیلم ها یه ارک هستن به اسم Golden Age که آرک اول مانگا و به عقیده ی خیلی ها (یکیش خودم) یکی از بهترین آرک های مانگاهای سنین هست :دی
قبلا هم یه انیمه ی 25 قسمتی ساخته بودن که دقیقا همین آرک رو انیمه کرده بودن که خیلی خوبه.

خود مانگای برسرک هم به دلایل مختلفی (از جمله طولانی شدن روند انتشارش که از 24 سال پیش تا الان همچنان ادامه داره و حتی بعضی از طرفدارا نگرانن که میورا (مانگاکا) قبل از تموم کردن داستان، بمیره) توی داستانش چند تا شیفت اساسی داره که جو و موضوع داستان رو عوض میکنه. اولین شیفت بزرگ هم دقیقا بعد از این آرک هست که داستان خیلی خیلی فانتزی تر میشه و تم های متفاوتی پیدا می کنه. امیدوارم اگه قراره ادامه داشته باشه، با کیفیت بهتری بسازنش!

از اینکه میگی در بهترین حالت معمولی بودن تعجب میکنم :d تو همه جا از برسرک به عنوان یه شاهکار یاد میکنن ;;) هر آرک از آرک قبلی بهتر شد و تو شماره 3 که دیگه همرو میخکوب کرد. البته هر کی یه عقیده ای داره و منم به عقیده شما احترام میزارم @};-
من بیشتر در مقایسه با اون انیمه ی قدیمی و خود مانگا میگم. مسلما فیلمای بدی نیستن ولی اصل برسرک هم این نیست. تو این فیلما رویکرد اکشن تری به داستان دادن. انیمه ی 25 قسمتی قدیمیش خیلی به مانگا وفادار تره تا این فیلما. ولی خب قدیمیه و گرافیکش هم دمده شده واقعا و نمیشه یه همه پیشنهاد کرد برن انیمه ی سال 1997 رو ببینن.

آخرین ویرایش:
البته هر سه ی این فیلم ها یه ارک هستن به اسم Golden Age که آرک اول مانگا و به عقیده ی خیلk

اره من به ترتیب اسمش که اولش ارک l و ll و lll هست گفتم :-s این ارک سوم انگار 2 تا اسم داشت :-? advent و descent قضیش چی بود :d

قسمت های بعدی انیمه Shingeki no Kyojin
میکاسا اکرمن هم تایتان میشه ؟ تو اوپنینگ قسمت 14 یه مقدار اسپویل داشت :d

Last edited by a moderator:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or