FOXP2
کاربر سایت
یعنی لعنت به MADHOUSE که انیمه ـش رو نصفه کاره، ولش کرد. یعنی این همه انیمه ی زباله تو هر فصل ساخته میشه...ولی خرج این انیمه نمیکنند.
مسئله اینجاست که خود استودیوها یا حتی افراد تصمیم نمی گیرن که چی بسازن!ژاپونی ها واقعا بعضی موقع ها تعطیلن ! این همه انیمه چرت و پرت که خفن اوتاکو ی حال بهم زن هستن (Ero) میسازن بعد شاهکار هایی مثل همین شیگوری یا کلیمور رو نمیسازن !
سلام میخواستم بدونم این انیمه های کوتاه خوبن برم ببینم؟
1=kill me baby
2=coad geas
من Hellsing ندیدم ولی می دونم که Hellsing Ultimate یه بازسازی هست و کیفیتش هم میگن خیلی بهتره. یعنی همینو ببینی کافیه.Code Geass رو به هیچ وجه از دست نده. یک شاهکاره. دو فصل هست....
اون یکی رو ندیدم:d
ویرایش:
من میخوام Hellsing رو ببینم. باید حتما انیمه سریالی رو دیده باشم بعد Ova 10 قسمتی رو ببینم؟
هر جا گشتم نتونستم لینک انیمه سریالی رو گیر بیارم....
یه قسمت Kara no Kyoukai رو دان کردم دیدم:
هیچی نفهمیدم:d یکی بیاد توضیح بده ببینم چی به چی بود؟
Code Geass رو به هیچ وجه از دست نده. یک شاهکاره. دو فصل هست....
اون یکی رو ندیدم:d
ویرایش:
من میخوام Hellsing رو ببینم. باید حتما انیمه سریالی رو دیده باشم بعد Ova 10 قسمتی رو ببینم؟
هر جا گشتم نتونستم لینک انیمه سریالی رو گیر بیارم....
یه قسمت Kara no Kyoukai رو دان کردم دیدم:
هیچی نفهمیدم:d یکی بیاد توضیح بده ببینم چی به چی بود؟
دو فیلم اول که واقعا در بهترین حالت معمولی بودن. ولی میگن فیلم سوم خیلی بهتر شده.یه سوالم داشتم کسی میدونه فیلم انیمه برسرک شماره 4 کی میاد![]()
دو فیلم اول که واقعا در بهترین حالت معمولی بودن. ولی میگن فیلم سوم خیلی بهتر شده.
به هر حال فعلا هیچ خبری از ساخت ادامه اش نیست ولی حرفش هست که ادامه اش رو هم یا به صورت فیلم یا به صورت OVA بسازن. هر چند هنوز سرنوشت خود مانگا هم نامشخصه!
Berserk Staff Still Planning More After 3 Films - News - Anime News Network
دو فیلم اول که واقعا در بهترین حالت معمولی بودن. ولی میگن فیلم سوم خیلی بهتر شده.
هر آرک از آرک قبلی بهتر شد و تو شماره 3 که دیگه همرو میخکوب کرد. البته هر کی یه عقیده ای داره و منم به عقیده شما احترام میزارم @};-البته هر سه ی این فیلم ها یه ارک هستن به اسم Golden Age که آرک اول مانگا و به عقیده ی خیلی ها (یکیش خودم) یکی از بهترین آرک های مانگاهای سنین هستبه نظر من هر ارک از ارک بعدیش قشنگتر شد بود مخصوصا ارک 3 دیگه ترکوند :d
تو ارک 3 پایاینش ادامه ارک بعدی رو نشون میده امیدوارم هر چه زودتر اوکی بشه برای ارک بعد :d
من بیشتر در مقایسه با اون انیمه ی قدیمی و خود مانگا میگم. مسلما فیلمای بدی نیستن ولی اصل برسرک هم این نیست. تو این فیلما رویکرد اکشن تری به داستان دادن. انیمه ی 25 قسمتی قدیمیش خیلی به مانگا وفادار تره تا این فیلما. ولی خب قدیمیه و گرافیکش هم دمده شده واقعا و نمیشه یه همه پیشنهاد کرد برن انیمه ی سال 1997 رو ببینن.از اینکه میگی در بهترین حالت معمولی بودن تعجب میکنم :d تو همه جا از برسرک به عنوان یه شاهکار یاد میکننهر آرک از آرک قبلی بهتر شد و تو شماره 3 که دیگه همرو میخکوب کرد. البته هر کی یه عقیده ای داره و منم به عقیده شما احترام میزارم @};-
البته هر سه ی این فیلم ها یه ارک هستن به اسم Golden Age که آرک اول مانگا و به عقیده ی خیلk
این ارک سوم انگار 2 تا اسم داشت
advent و descent قضیش چی بود :d