Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
چرا POT Player رو استفاده نمی کنی ؟
جواهری هست واسه خودش!. ممنون.
فقط لطف کنید روش تغییر فونت زیرنویس و بزرگ و کوچیک کردنش رو هم بگید :دی.

ویرایش:

نیست جوابی برای حرف حق مجبورید پاک کنید خوب. از عدالت و اجرای قانون فقط چماقش رو دیدید.

آخرین ویرایش:
جواهری هست واسه خودش!. ممنون.
فقط لطف کنید روش تغییر فونت زیرنویس و بزرگ و کوچیک کردنش رو هم بگید :دی.

با Alt+PGUP بزرگ می کنه و با Alt+PGDW کوچک می کنه.

برای دوستانی که این برنامه رو زیاد آشنا نیستن:
این برنامه توسط همون گروهی طراحی شده که قبلا ساخت و توسعه KMPlayer رو در دست داشتن. بعد از ورژن 3 لایسنس برنامه شون رو فروختن به یه شرکت دیگه و از اون موقع به بعد خودشون روی POT Player کار می کنن. برنامه ی واقعا همه فن حریفی هستش.

PotPlayer یکی از بهترین برنامه های موجوده ولی تنها بدیش اینه که نسخه های جدیدش خیلی داغونن.
برید توی Perferences بعد قسمت Subtitle ، Font Style از اونجا میتونید تغییر بدید.
شورت کات هاش هم برای Bold ، Alt + B بزرگ و کوچیک کردن فونت هم Alt + Page Up یا Page Down.
من خودم با فرمت A-s-s میبینم و راحت هم پشتیبانی میشه مثل KM هم نیست که وقتی فعال باشه زیرنویس عقب جلو نره.

احسنت. Welcome to N.H.K هم از اون تجربه های کاملاً یونیک انیمه ایه. شاید بعضی ها با پست علی اینطور برداشت کنن که این انیمه کمدیه ولی اتفاقا همونطور که خودش هم گفت، میتونه خیلی خیلی جدی و تاریک باشه.
هداف اصلیم از این نقل قول این بود که بگم به نظرم هر کی از Welcome to N.H.K خوشش اومده، حتما باید Aku no Hana رو هم ببینه و بالعکس:دی نه اینکه شبیه هم باشن و اینا. بیشتر به خاطر اینکه جفتشون جزو کارای یونیک هستن به نظرم.

ولی من NHK رو دوست دارم ولی Aku no Hana رو نه . هم سرعت پایین اش (مثلا همون قسمت که کلش رو فقط راه میرفتن ! ) و یکم حال بهمزن بودنش . حالا میشه با انیمیشنش کنار اومد .... ولی من با سرعت انیمه نمیتونم کنار بیام .

دوستان اینقدر از NHK تعریف کردید هوس کردم:d

میشه یه لینک قابل استفاده (ترجیحا تورنت) بدید؟!

ممنون

PM کردم

++++++++++

Blood Lad - E02
تو قسمت دوم، انیمه چقدر بیخورد شد...دوست داشتم فقط تموم بشه برم بخواب ام (: فقط یه قسمت دیگه نگاش میکنم.

attachment.php

مانگای Shigurui رو تموم کردم....عجب چیز خفنی بود. دقیقاً همون جور پایانی که من دوست داشتم رو داشت. انتهاش بود.
یعنی لعنت به MADHOUSE که انیمه ـش رو نصفه کاره، ولش کرد. یعنی این همه انیمه ی زباله تو هر فصل ساخته میشه...ولی خرج این انیمه نمیکنند.

Attachments

• Shigurui.jpg
    Shigurui.jpg
    43.8 KB · مشاهده: 107
y0gi04yqretd3mag941h.jpg

منم تازه شروع کردم به دیدن انیمه‌ی Shingeki no Kyojin. در یک کلام می‌تونم بگم فوق‌العادست. از قراره معلوم مثل این که قراره 24 اپیزود ازش عرضه بشه که فعلاً تا اپیزود 14 اومده. حتماً پیشنهاد می‌کنم که از دستش ندین. ژانرش هم اکشن با تم Horrorـه که مورد علاقه‌ی خودمه:دی.

لینک مستقیم این Shingeki no Kyojin رو از کجا میشه گیر آورد ؟ :دی

توررنت !
Shingeki no Kyojin - NyaaTorrents >> Search

..

ژاپونی ها واقعا بعضی موقع ها تعطیلن ! این همه انیمه چرت و پرت که خفن اوتاکو ی حال بهم زن هستن (Ero) میسازن بعد شاهکار هایی مثل همین شیگوری یا کلیمور رو نمیسازن !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or