Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
عجب چیزی بود قسمت 321 !!! عزیز دل بلاخره اومد :d
مادارای عزیز
بیصبرانه منتظر یک مبارزه ی جنجالی در حد پین(ناگاتو) با کیوبی(ناروتو)هستم (البته امیدوارم)
یعنی اون لحظه که اون بالا وایساده بود و داشت بهشون نگاه میکرد ترکیدم
خدا کنه همون چیزی باشه که تو Opening نشون دادن (اگه اون باشه دیگه من زنده نمیمونم)
کم کم ناروتو هم داره خودشو بالا میکشه بدجور :d

مسئله اینجاست که خود استودیوها یا حتی افراد تصمیم نمی گیرن که چی بسازن!
انیمه هم یه صنعته (هرچند کوچیک) و مثل هر صنعت دیگه ای باید نون دربیارن ازش :biggrin1: با در نظر گرفتن اینکه به طور کلی خود انیمه هم به جز موارد استثنایی سودآور نیست ، باید انگیزه های دیگه ای واسه ساختشون وجود داشته باشه. شاید در سال 3-4 تا انیمه باشن که خودشون سودآور باشن. مثلا تو چند سال اخیر Girls und Panzer ، Chuunibyou و Madoka Magica جزو انیمه هایی بودن که خودشون سود آور بودن. یه نگاه به همین 3 تا انیمه میتونه نشون بده که الان سلیقه ی انیمه فن های ژاپنی چجوریه و چرا امثال Shigurui و Claymore نمی تونن سود آور باشن و حتماً باید انگیزه های دیگه ای پشت ساختشون باشه. هرچند بازم انیمه هایی واسه ریسک کردن و ... ساخته میشن ولی درصد خیلی زیادیشون اهداف تجاری دارن.

Shigurui و Claymore هر دو جزو انیمه هایی هستن که ساخته شدن تا فقط یه تکونی به فروش مانگاشون بدن. اتفاقا این کار خیلی هم موثره. مثال جدیدترش چیهایافورو هست. انیمه ی چیهایافورو تقریبا هیچی فروش نداره. اگه افزایش فروش مانگا نبود، به هیچ وجه فصل دومش ساخته نمیشد. فصل دوم رو هم که دیدید چطور تموم شد. سر شروع شدن یه تورنمنت جدید. یعنی ای ملت برید آرک جدیدی که تو مانگا شروع شده رو بخونید:biggrin1:

به نظرم باید ممنون باشیم که همچین انگیزه هایی وجود دارن، وگرنه اگه بر حسب سود انیمه قرار بود انیمه ها ساخته بشن، فقط moe crap گیرمون میومد.

کلا انیمه ها رو از روی طرفدارای مانگا انتخاب میکنن.... هرچی بیشتر طرفدارای مانگا بیشتر باشن انیمش رو میسازن. نه اینکه بیان انیمه بسازن تا مانگا بفروشه...
هرچند نمیشه انکار کرد که انیمه روی فروش مانگا خیلی تاثیر میزاره....
مشکل اینجاسن که سلیقه مردم خیلی مزخرف و بچه گانه شده!!:d واسه همین تا دلتون بخواد داره انیمه های مزخرف ساخته میشه!!
همیشه واسم سوال بود چرا انیمه های زیبایی مثل Clyamore و D.Grayman , Soul Eater, ....باید رها شن و جاشون رو به یه سری انیمه های بچه گونه که داستانش فقط هول و هوش مسایل ارو میچرخه(یه پسره و بقیه اطرافیان همه دختر) :thinking: بعد میای میبینی نه یه فصل بلکه چند فصل هم داره....
آدم واقعا میسوزه!!
چرا؟!! چون که طرفداراشون از اونا کمتره.... من نمیدونم ژاپنیا به چی فکر میکنن؟؟!!!

من Hellsing ندیدم ولی می دونم که Hellsing Ultimate یه بازسازی هست و کیفیتش هم میگن خیلی بهتره. یعنی همینو ببینی کافیه.

Kara no Kyoukai هم فیلماش ترتیب زمانی رو رعایت نمی کنن. اگه بخوای به ترتیب اتفاقات داستان ببینی، باید فیلما رو اینجوری ببینی :
2
4
3
1
5
6
7
OVA
البته به نظر من به همین ترتیبی که اکران شدن ببین. یعنی 1 تا 7. حتما دلایلی داشتن که اینکارو کردن. فیلم 5ش بهترین فیلمشه و واقعا فوق العاده س.

اینم از من نشنیده بگیر ولی KnK رو با زیرنویس فارسی نبین. با اینکه زیرنویس فارسی خوبی داره، اما به خاطر رعایت نکردن یه مسئله (که در واقع ضعف زبان فارسیه) اگه با زیرنویس فارسی ببینیش، داستان رو خوب نمی گیری. میذارمش تو اسپویلر و اگه دوست داشتی بخون. فکر کنم اگه فیلم دوم رو هم ببینی، متن پایین، چیزی رو اسپویل نمی کنه واست :
در واقع کاراکتر اصلی داستان، شیکی، حداقل تا یه جایی از داستان، دو تا شخصیت داره. یه شخصیت مذکر (SHIKI) و یه شخصیت مونث (shiki) که توی زیرنویس فارسی جفتشون با یه ضمیر مورد خطاب قرار می گیرن ولی توی زیرنویس انگلیسی he و she تفاوت داره. من خودم وقتی می دیدمش تا این موضوع واسم روشن نشده بود، خیلی ابهام داشتم تو داستان و از فیلم دوم به بعد دیگه با زیرنویس انگلیسی دیدم. البته اگه الان می دیدمش، بدون زیرنویس هم می تونستم متوجه بشم. چون شیکی مونث خودش رو با "واتاشیوا" خطاب می کنه و شیکی مذکر خودش رو با "اُروا" ولی اونموقع به این چیزا توجه نمی کردم :biggrin1:

من هم بعد از دیدن فیلم دومش به این نتیجه رسیدم که باید با زیرنویس انگلیسی دید....
ولی عجب داستانی داره.... یه ذره توش گنگم ولی بازم جالبه. فعلا نمی تونم دقیق بهش نمره بدم باید تا آخرش ببینم.:d
دو فیلم اول که واقعا در بهترین حالت معمولی بودن. ولی میگن فیلم سوم خیلی بهتر شده.
به هر حال فعلا هیچ خبری از ساخت ادامه اش نیست ولی حرفش هست که ادامه اش رو هم یا به صورت فیلم یا به صورت OVA بسازن. هر چند هنوز سرنوشت خود مانگا هم نامشخصه!
Berserk Staff Still Planning More After 3 Films - News - Anime News Network
من مانگاش رو الان 1 سالی میشه دنبال نکردم. واسه چی میگی سرنوشت مانگا نامشخصه؟؟ چیزی شده مگه؟ دیگه چاپ نمیشه؟!!!!:-s

--------------------------------------------------------
ویرایش:

می خوام یه مانگا به دوستان معرفی کنم. بسیار زیبا......
Feng Shen Ji

viewer.php
[/URL][/IMG]
داستانی درباره ی افسانه ها و خدایان..... قهرمانان و درد و رنج!! جنگ و عشق.....(خب دیگه شر رو ور بسه!!:d) شبیه God Of War هست.
داستان در مورد خدایان هست. خدایان به دنیا و انسانها تسلط دارن. مردم خواه و ناخواه باید ازشون پیروی کنن. انسان مثل برده برای انها کار میکنن. تا اینکه یک انسان به خودش جرات میده در برابر خدایان قد علم کنه. که این باعث جنگ بین خدایان و انسانها میشه..............................

این مانهوا تا حالا 3Vol ازش چاپ شده و ادامه داره. تو دنیای انیمه هم ترجمه شده!!
بخونید و لذت ببرید.@};-@};-

آخرین ویرایش:
کلا انیمه ها رو از روی طرفدارای مانگا انتخاب میکنن.... هرچی بیشتر طرفدارای مانگا بیشتر باشن انیمش رو میسازن. نه اینکه بیان انیمه بسازن تا مانگا بفروشه...
هرچند نمیشه انکار کرد که انیمه روی فروش مانگا خیلی تاثیر میزاره....
مشکل اینجاسن که سلیقه مردم خیلی مزخرف و بچه گانه شده!!:d واسه همین تا دلتون بخواد داره انیمه های مزخرف ساخته میشه!!
همیشه واسم سوال بود چرا انیمه های زیبایی مثل Clyamore و D.Grayman , Soul Eater, ....باید رها شن و جاشون رو به یه سری انیمه های بچه گونه که داستانش فقط هول و هوش مسایل ارو میچرخه(یه پسره و بقیه اطرافیان همه دختر) :thinking: بعد میای میبینی نه یه فصل بلکه چند فصل هم داره....
آدم واقعا میسوزه!!
چرا؟!! چون که طرفداراشون از اونا کمتره.... من نمیدونم ژاپنیا به چی فکر میکنن؟؟!!!
زقیقا موضوع بحث همینه که چیزی که مطمئن هستند فروش میره رو میسازن!!میتونی بگی که وضع اقتصادی زاپن و دنیا تا حد زیادی روی ریسک پذیری و ساخت سری های طولانی کمپانی ها تاثیر منفی گذاشته!!وگرنه خیلی اثر توی جامپ و مجلات دیگه امادست که انیمه بشن.

نه اینکه بیان انیمه بسازن تا مانگا بفروشه...
اشتباهت اینجاست که فکر میکنی انیمه از مانگا سودآورتره، در صورتی که اینطور نیست. تو خیلی از موارد انیمه میسازن که به فروش مانگا کمک کنه و بارها و بارها این اتفاق افتاده و جواب هم داده. تقریبا همه ی انیمه هایی که داستان رو نصفه ول میکنن، به این دلیل ساخته شدن.
البته اینم درسته که مانگاهای خیلی معروف (و توی دهه ی اخیر LN های خیلی معروف)، تبدیل به انیمه میشن. اکثر انیمه هایی که روزای آخر هفته و تو ساعات روز پخش میشن یا تو بعضی بلاک های معروف مثل Noitamina پخش میشن اینطوری هستن. باز همینا هم بیشتر سودشون واسه شبکه هاست و از طریق بالا بردن rate بیننده ها هست که نتیجه اش میشه تبلیغات بیشتر و سود بیشتر. همونطور که گفتم، انیمه ها به خودی خود سوددهی چندانی ندارن.

-------------------------
فصل جدید Hajime no Ippo تو پاییز پخش میشه :
3rd Season of Hajime no Ippo Anime Green-Lit - News - Anime News Network
تو فصل بعد چند تا کار شونن رقابت خفنی دارن. فصل دوم Magi ، فصل دوم Kuroko no Basket و حالا هم که فصل سوم Hajime no Ippo .

اشتباهت اینجاست که فکر میکنی انیمه از مانگا سودآورتره، در صورتی که اینطور نیست. تو خیلی از موارد انیمه میسازن که به فروش مانگا کمک کنه و بارها و بارها این اتفاق افتاده و جواب هم داده. تقریبا همه ی انیمه هایی که داستان رو نصفه ول میکنن، به این دلیل ساخته شدن.
البته اینم درسته که مانگاهای خیلی معروف (و توی دهه ی اخیر LN های خیلی معروف)، تبدیل به انیمه میشن. اکثر انیمه هایی که روزای آخر هفته و تو ساعات روز پخش میشن یا تو بعضی بلاک های معروف مثل Noitamina پخش میشن اینطوری هستن. باز همینا هم بیشتر سودشون واسه شبکه هاست و از طریق بالا بردن rate بیننده ها هست که نتیجه اش میشه تبلیغات بیشتر و سود بیشتر. همونطور که گفتم، انیمه ها به خودی خود سوددهی چندانی ندارن.

-------------------------
فصل جدید Hajime no Ippo تو پاییز پخش میشه :
3rd Season of Hajime no Ippo Anime Green-Lit - News - Anime News Network
تو فصل بعد چند تا کار شونن رقابت خفنی دارن. فصل دوم Magi ، فصل دوم Kuroko no Basket و حالا هم که فصل سوم Hajime no Ippo .

Kuroko no Basket فصل اولش عالی بود امیدوارم فصل جدیدش هم همینطور مثل فصل اول مهیج باشه :d
ipo هم که دیگه بحثی توش نیست با گرافیک جدید تر فصل سوم رو میبینیم خیلی خوبه >:)
magi رو نصفه دراپ کردم خوشم نیومد :d

نئون جنسیس اونگلیون رو شروع کردیم به معیت محمدعلی
اول اینکه سینمایی ها رو من توصیه می کنم بعد از دیدن این ببینید.
من الان ناراحت اون صحنه های رشادت آمیز و سرشار از اکشن سینمایی هام. این قدیمیه خیلی میزان اکشنش پایینه.
شخصیت ایکاری سینمایی ها رو هم به سریالی ترجیح میدم.
توی سریالا ایکاری خیلی فرندلی تر شده، در حالی که توی سینمایی ها میشه فشار ناشی از نگاه سنگین پدرش و همینطور سالها تنهاییش رو درک کرد.
البته میان وفاداری به مانگا توی سینمایی ها در نقاطی زیرسوال رفته اما در مجموع کار بسیار بسیار قابل قبولیه.

اینجا رو ببینید:
Global Announcements

یکی از لیست هایی بود که در مجموع ازش راضی بودمb-)
بسیار لیست عالیی هست! :-" یعنی 2012ـش رو که فعلا دیدم راضیم! :d
البته دست من بود بهترین Soundtracks و Drama رو هم F/Z میزدم :-" کلا هرجایی که F/Z حضور داره، حقش میباشد :-" (غیر از بهترین کاراکتر مرد:-" )
بهترین انتخاب هم که : Best Supporting Male Character - Rider >:)

البته موافقت خودم رو با Community Awardـها اعلام میکنم :-"
ولی لیست خوبیه! سال های دیگش رو هم چک میکنم،شاید از چندتا انیمه خوشم اومد رفتم دیدم! :d
ولی حالا تا اون موقع،چندتا انیمه پیشنهاد بدید :-" سبک و اینا زیاد فرق نمیکنه! ترجیحا مکا نباشه :-" همممم...شاید برم فصل سوم ناتسومه رو ببینم...خوب نه! پیشنهاد ندید! من ناتسومه رو یه کاریش کنم بعدا مزاحم میشم! :d
----
انتخاب محبوب ترین کاراکتر انیمه ای هم بسیار حال میده! :bighug: توی وان پیس هم که فعلا زورو،حتی لوفی رو هم زده کنار :-" انشاالله همینطور که بهترین شمشیرزن انیمه ای شد(در حضور میهاوک=)) ) بتونه باز هم افتخار آفرینی کنه! :d
فقط حیف شد...سال های پیش کاوایی ترین دختر انیمه ای داشتیم:-s سایت رو زدن ترکوندن،دیگه کاوایی نداریم:((

---
One Piece - E605

:((:((:((
چرا من توی این صحنه،از مرگ ایس هم حتی بیشتر ناراحت شدم؟ :-"

هانتر هم این قسمتش خیلی زود تموم شد:-" انتظار نداشتم انقدر زود باشه! :d

اینجا رو ببینید:
Global Announcements

یکی از لیست هایی بود که در مجموع ازش راضی بودمb-)
اره خوبه . اشتاینز گیت همه رو تو سال خودش درو کرده :دی یکی از اشتباهات زنگیم پاک کردن اشتاینز گیت وقتی که هاردم جا نداشت ه . هالا باید برم دوباره دانلود کنم :| کلا من پشیمونم :( وان پیس - ناروتو - بلیچ و ...... همه رو به صورت کامل داشتم ولی در جاهلیت بودم و پاک کردم :(((

نوشته شده توسط Akiba;2728223 --- One Piece - E605 [/QUOTE:
من نمیدونم چرا اصلا هیچ حسی نداشتم . خیلی هم خوب و اپیک مردن :دی
مردن ایس جزو معدود صحنه های بود که انیمه ای اشک من رو در بیاره . البته فکر کنم تنها ترین صحنه هم بود :دی من کلا موجود بی حسی هستم

من تا حالا wolves' rain ( اگه اسمشو اشتباه نگفته باشم) وMushishi ديدم و واقعا لذت بردم. انيمه ديگه اى تو مايه هاى اينا كه فضاى سنگين داشته باشه ميشه لطفا معرفى كنيد؟

من تا حالا wolves' rain ( اگه اسمشو اشتباه نگفته باشم) وMushishi ديدم و واقعا لذت بردم. انيمه ديگه اى تو مايه هاى اينا كه فضاى سنگين داشته باشه ميشه لطفا معرفى كنيد؟
Mononoke
Kino no Tabi
Casshern Sins
Aoi Bungaku
Berserk
Monster
Welcome to NHK
Aku no Hana
The Tatami Galaxy
Haibane Renmei
Natsume Yuujinchou
اینا یخورده سنگین تر هستن، طوریکه شاید عجیب غریب به نظر برسن :
Ergo Proxy
Serial Experiment Lain
Paranoia Agent
Texhnolyze

Mononoke
Kino no Tabi
Casshern Sins
Aoi Bungaku
Berserk
Monster
Welcome to NHK
Aku no Hana
The Tatami Galaxy
Haibane Renmei
Natsume Yuujinchou
اینا یخورده سنگین تر هستن، طوریکه شاید عجیب غریب به نظر برسن :
Ergo Proxy
Serial Experiment Lain
Paranoia Agent
Texhnolyze

Berserk رو هم دیدم راستی :)

میشه ازبین همه اینا 2 3 تا بهترینش رو بگی کدومان؟ هم از لحاظ داستانی هم فضا.

ممنون

واو , این مرده یک جورایی مثل اون مرد قد بلند یخی که دنبال Robin بود قوی ـه .
یک جورایی رفتار می کنه ادم فکر می کنه می خواد Shinra Tensai بزنه , ببینیم قسمت بعد چی میشه o:-) .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or