True Story :d ... ولی خب منظورم اینه که نامی نباشه دیر یا زود لوفی گروهو به فنا میده ، تنها کسی که زورش به لوفی میرسه نامی ـه ! :dNo Luffy=No One Piece:d
حالا اینا به کنار. ربا خواریش رو چی کار کنم. به اون زوروی بدبخت 100 بلی قرض میده 3 بار پس می گیره. یعنی 1 به 3 نزول می گیره.
True Story :d ... ولی خب منظورم اینه که نامی نباشه دیر یا زود لوفی گروهو به فنا میده ، تنها کسی که زورش به لوفی میرسه نامی ـه ! :d
همین کارش سرآغاز آرک خیلی خفنی مث آلاباستا بود ، اگه این کارو نمیکرد زورو نمیرفت دنبال وی وی ، و هیچ کدوم از اون اتفاقات هم بوجود نمیومد و اینا ! :d ... نهایتا هم که پولشو نگرفت بیچاره :d .
یه چیزی هم راجع به پول دوست بودن نامی سوان بگم ، گویا دوستان تا حالا به این مسئله دقت نکردن ، یا هم اینکه دقت کردن ولی دلشون میخواد فقط بزنن تو سر نامی ... !:d
امیدوارم توضیح قانع کننده بوده باشه ، نمیگم از نامی خوشتون بیاد ، ولی دیگه انصافن اونقدر هم بد نیست ...ببینید عزیزان من :d درسته نامی خیلی پول دوست هستش ، ولی دلیلش هم کاملن واضحه و همون اوایل کار تو فلش بکی که ازش میبینیم راحت میشه متوجه شد چرا همچین اخلاقی داره ! ... بلمر ، مادر نامی موقع بچگی ـش نه درست و حسابی غذا میخورده ، نه لباسای خوبی واسه خودش میخریده ، چون پول نداشته و میخواسته بچه هاش زیاد سختی نکشن . از اون طرف خود نامی بچگی ـش همیشه لباس کهنه های خواهرش گیرش میومد ، میدید مامانش اصن غذا نمیخوره ، حتا یه کتاب هم نمیتونست از کتاب خونه روستا ـشون کرایه کنه ! و بدتر از همه اینکه در نهایت مادرش رو از دست میده ، فقط چون فقیر بودن و پول نداشتن ! خب این مسائل از نظر روانی مشخصن روش تاثیر زیادی داشته دیگه :d حالا که بزرگتر شده نمیخواد بخاطر بی پولی دوباره همونقدر زجر بکشه یا کسی رو از دست بده ، بخاطر همین انقدر دنبال پول ـه ، چون بیشترین درد و رنج دوران بچگی ـش رو بخاطر فقیر بودن کشیده .:d
.....اون هم که فقط به عشق پول گرفتن رفته بود و اصلا Vivi براش مهم نبود. الکی آخرش یه کم جو گیر شد و یه کارایی کرد!خب دیگه منم گفتم ، همین پول پرستی ـش سرآغاز آرک بسیار خفنی مثل آلاباستا بود ، پس در نهایت به ضرر کسی نشد ! :d ... اونجا هم دیدیم که واسه نامی ناکاما همیشه مهم تر از پوله ، بر خلاف چیزی که خیلیا فکر میکنن ، من خودم اگه بودم پولو میگرفتم :d
خب دلیل منطقی ای نیست! حالا هر کی فقیر باشه مگه بزرگ میشه، پول پرست میشه؟ بعد این پول پرستی رو از حد گذروندی طوری که زورو بهش میگه تو خود شیطانی....
حنای شما رنگی برای ما نداره.ما تو تنفر از نامی و همه ی Heroine های انیمه ها خواهیم ماند ولاغیر.
فقط فقیر نبود ، بخاطر فقیر بودنش مادرش رو از دست داد ! و به مدت 10 سال از 8 تا 18 سالگی مجبور به دزدی از آدمای حسابی گردن کلفت تر از خودش شد ، در حالی که سرنوشت کل روستاشون رو دوش نامی بود یجورایی . کمه واقن ؟ :d ... الان دیگه نمیخواد بخاطر نداشتن پول انقدر سختی بکشه .
زورو خودش شیطونه ... :d
بحث وان پیس شد:
بلیچ هم تموم شد،این وان پیس تا چه قسمتی اومده؟متوقف که نشده؟دوستان اون قسمت که لوفی گومو گومو نو استورم:dمیزنه کروکودایل رو نفله میکنه یه آهنگ بسیار خفنی میزاره که منم عین کروکودایل برد فضا:dاین آهنگ برا خود انیمس؟
قبلا تو یه کنسرتی شنیده بودمش!
هر اخلاق بد و ناشایستی که یه کاراکتر می تونه داشته باشه رو نامی به تنهایی تصاحب کرده. پول پرستی، غرور و بی منطق بودن تازه تعداد کمی از خصلت های بدشه. ساکورا از این بهتره خداییش
خب یه مدتی این یه سوالی شده بود برام،ولی یه گشتی زدم پیداش کردم:dدوستان اون قسمت که لوفی گومو گومو نو استورم:dمیزنه کروکودایل رو نفله میکنه یه آهنگ بسیار خفنی میزاره که منم عین کروکودایل برد فضا:dاین آهنگ برا خود انیمس؟
بحث وان پیس شد:
بلیچ هم تموم شد،این وان پیس تا چه قسمتی اومده؟متوقف که نشده؟دوستان اون قسمت که لوفی گومو گومو نو استورم:dمیزنه کروکودایل رو نفله میکنه یه آهنگ بسیار خفنی میزاره که منم عین کروکودایل برد فضا:dاین آهنگ برا خود انیمس؟
:
این هم یه مقاله دیگه در مورد کارهای استاد میازاکی:
نقد و بررسی فیلم Princess Mononoke (پرنسس مونونوکه) - 7- نگاهی به آثار هایائو میازاکی، نویسنده و انیمیشن ساز ژاپنی: دنیای میازاکی (رادیو کوچه)
جالبه! پس استاد تو ساخت یه سری از اون انیمههای سریالی هم نقشی به عهده داشته؟!اینو خوندم به شدت هوس اثار استاد رو کردم!!
ولی واقعا هایدی که ما تو برنامه کوذک میدیدیم کار میازاکی بوده؟!!!من که باورم نمیشه!!8-x8-x
از HorribleSubs تا 606 و از Yibis تا 603. مانگا هم تا 715.این وان پیس تا چه قسمتی اومده؟متوقف که نشده؟