Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
باورت میشه با الان من نزدیک به 4 بار دیدم و هر دفعه چیزای بیشتری می فهمم :d
==========================
بچه ها اخر این انمیه رو نگاه کنید می بینید که Madara قدرت چوب هاشیمیرو رو داره , حالا اگر برید اون مبارزه رو ببینید , خواهید دید که مادارا خودش از قصد پرید تا هاشیمیرو کیوبی رو در بدنش بذاره . از این رو به قدرت و تیزهوشی بی حد و حصر مادارا پی مبریم .

هاشیراما کیوبی رو در بدنش بذاره ؟ :دی منظورت کدوم مبارزه اس ؟ اصلا تا به حال مادارا جینچوریکی نشده!:دی

هاشیراما کیوبی رو در بدنش بذاره ؟ :دی منظورت کدوم مبارزه اس ؟ اصلا تا به حال مادارا جینچوریکی نشده!:دی
Madara VS Hashirama Senju رو گوگل کن یا برو اخرین شماره ی ناروتو رو تموم کن .
آزه , کلا سرنوشت مادارا توشه :d .

اونی که شما دیدین یه فیلر ماننده برای بازی ناروتو!اصل داستان چیز دیگه ایه!
والا تا جایی که من میدونم مادارا کیوبی رو احضار میکنه ولی جینچیوریکی نبوده:-?:-?

اونی که شما دیدین یه فیلر ماننده برای بازی ناروتو!اصل داستان چیز دیگه ایه!
والا تا جایی که من میدونم مادارا کیوبی رو احضار میکنه ولی جینچیوریکی نبوده:-?:-?

اتفاقا اون داستان رو هم کیشیموتو نوشته برای سازنده بازی فرستاده ولی ایشون نمی دونم چطوری این برداشت رو کردن! :دی

اون موقعی که مادارا و هاشیراما دارن مبارزه می کنن، وسط مبارزه مادارا کیوبی رو احضار می کنه. چون اون موقع هنوز کسی نتونسته بوده یا نخواسته بود (!) کیوبی رو تو بدن کسی Seal کنن. حالا مادارا نمی دونم از کجا با شارینگانش کیوبی رو تحت کنترل خودش قرار داده بود ولی به هیچ وجه اون رو Seal نکرده بود. در حین مبارزه همون طور که دیدن وقتی که کیوبی Bijuu Dama رو پرتاب می کنه برای هاشیراما، هاشیراما با استفاده از اون درخت هایی که دورش رو احاطه کرده بودن اون بمب رو منحرف می کنه و همون طور که دیدی می خوره به راه اون دریاچه و آبشار بوجود میاد که بعدها به نام Vally Of The End مشهور میشه.

هاشیراما بعد از این اتفاق با استفاده از یه طوماری و غفلت مادارا کیوبی رو Seal می کنه و بعدش در ادامه مادارا رو هم شکست میده. اینا رو توضیح دادم که فقط بگم هیچ وقت مادارا جینچوریکی نشده بوده و فقط با استفاده از شارینگانش (دقیقا مثل حمله توبی به دهکده کونوها) کیوبی رو تحت تسلط خودش قرار داده و فقط Kuchiose کردش تو مبارزاتش.

آخر قسمت 322 هم که مادارا خواست کیوبی رو احضار کنه نتونست چون اون تو بدن ناروتو زندانی هست.

همین :دی

WoW بسی گرخیدیم. :دی من این فسمتا رو تو مانگا نخونده بودیم و خیلی خوشحالم که نخوندم. عجب مبارزه خفنی بود. مادارا عجب قدرتی داشت. :> رینگان به یه طرف این تکنیک آخرش تو حلقم. Mukton: Jiakai Kotan :دیپس با این حساب اگر باز فیلرهای مسخره رو شروع نکنن حداقل تا آخر این تابستون با بهترین قسمتا های ناروتو طرف هستیم.

>:)>:)>:)>:)>:)>:)>:)
اینا فقط دس گرمی بود داود>:)
حتما توجه کرده بودین که وقتی که داشت میومد طرف اونا یکی داشت دعا میخوند همه از ترس داشتن عرق میریختن !>:)
از صداش و طرز نگاه کردنش معلوم بود چه خبره !
وقتی که اینا رو میگفت میترکیدم (Mukton: Jiakai Kotan و katom: gokame kiak
چه صدایی !!! چه ابهتی !!!! چه قدرتی !!!!!
درمورد این هم که خواستم بگم که داود همچی رو به صورت کامل گفت و دیگه حرفی باقی نمیمونه !

اون موقعی که مادارا و هاشیراما دارن مبارزه می کنن، وسط مبارزه مادارا کیوبی رو احضار می کنه. چون اون موقع هنوز کسی نتونسته بوده یا نخواسته بود (!) کیوبی رو تو بدن کسی Seal کنن. حالا مادارا نمی دونم از کجا با شارینگانش کیوبی رو تحت کنترل خودش قرار داده بود ولی به هیچ وجه اون رو Seal نکرده بود. در حین مبارزه همون طور که دیدن وقتی که کیوبی Bijuu Dama رو پرتاب می کنه برای هاشیراما، هاشیراما با استفاده از اون درخت هایی که دورش رو احاطه کرده بودن اون بمب رو منحرف می کنه و همون طور که دیدی می خوره به راه اون دریاچه و آبشار بوجود میاد که بعدها به نام Vally Of The End مشهور میشه.

هاشیراما بعد از این اتفاق با استفاده از یه طوماری و غفلت مادارا کیوبی رو Seal می کنه و بعدش در ادامه مادارا رو هم شکست میده. اینا رو توضیح دادم که فقط بگم هیچ وقت مادارا جینچوریکی نشده بوده و فقط با استفاده از شارینگانش (دقیقا مثل حمله توبی به دهکده کونوها) کیوبی رو تحت تسلط خودش قرار داده و فقط Kuchiose کردش تو مبارزاتش.

آخر قسمت 322 هم که مادارا خواست کیوبی رو احضار کنه نتونست چون اون تو بدن ناروتو زندانی هست.

همین :دی
من از اول هم نگفتم که کیوبی در بدن مادارا Seal شده من گفتم اخر مبارزه هاشیمیرو توسنت که کیوبی رو در بدن مادارا Seal بکنه .
اول مادارا از Kojiutse no Jutso استفاده کرد و بعد هاشیمیرو کیوبی رو منتقل کرد .
شاید من بد حرفم رو منتقل کردم .
در ضمن این OVA خیلی به داستان ربط داره نمی دونم چرا این رو به عنوان یک Episode اصلی در انیمه نذاشتند .

من از اول هم نگفتم که کیوبی در بدن مادارا Seal شده من گفتم اخر مبارزه هاشیمیرو توسنت که کیوبی رو در بدن مادارا Seal بکنه .
در ضمن این OVA خیلی به داستان ربط داره نمی دونم چرا این رو به عنوان یک Episode اصلی در انیمه نذاشتند .

آخر مبارزه هاشیراما با اون Seal تونست کیوبی رو از چنگ (یا از کنترل ) مادارا در بیاره نه کیوبی رو در بدن مادارا Seal بکنه !
درست همون کاری که هوکاگه چهارم (میناتو )با مادارای تقلبی کرد !

در اینکه استنباط شما اشتباهه که شکی نیست:دی فقط من این سوال رو ازتون می پرسم به عنوان خاتمه ی این بحث
چرا هاشیراما باید قوتی ترین سلاحی که تو دنیا هست رو بیاد تو بدن رقیبش زندانی کنه؟ :-/

من کاملا نوشتم مبارزه رو با جزییات ولی باز هم یه بار دیگه می گم که کیوبی تو همون طوماری که هاشیراما با خودش آورده بود Seal شد. برای اینکه هم اطلاعاتم رو به رخ شما بکشم :دی بعد از این قضیه کیوبی به ترتیب تو بدن Uzumaki Mito و بعد از مرگ اون در بدن Uzumaki Kushina و در آخر و تا الان هم که در بدن Uzumaki Naruto زندانی شد. دلیلش هم خیلی چیزهای مختلف بود ولی مهمترینش اینه که شینوبی های خاندان Uzumaki به خاطر چاکرای خاصشون میزبان مناسبی برای Bijuu ها بودند.

در اینکه استنباط شما اشتباهه که شکی نیست:دی فقط من این سوال رو ازتون می پرسم به عنوان خاتمه ی این بحث
چرا هاشیراما باید قوتی ترین سلاحی که تو دنیا هست رو بیاد تو بدن رقیبش زندانی کنه؟ :-/

من کاملا نوشتم مبارزه رو با جزییات ولی باز هم یه بار دیگه می گم که کیوبی تو همون طوماری که هاشیراما با خودش آورده بود Seal شد. برای اینکه هم اطلاعاتم رو به رخ شما بکشم :دی بعد از این قضیه کیوبی به ترتیب تو بدن Uzumaki Mito و بعد از مرگ اون در بدن Uzumaki Kushina و در آخر و تا الان هم که در بدن Uzumaki Naruto زندانی شد. دلیلش هم خیلی چیزهای مختلف بود ولی مهمترینش اینه که شینوبی های خاندان Uzumaki به خاطر چاکرای خاصشون میزبان مناسبی برای Bijuu ها بودند.

دقیقا !
دیگه شفاف تر از این دیگه نمیشه !:دی

اگه به این شفافی درسام رو هم می تونستم از بر کنم الان دکترا هم گرفته بودم :دی

یه بار دیگه نشستم 322 رو نگاه کردم، اصلا آدم سیر نمیشه. لامصب بعد از مدت ها یه قسمت خفن از ناروتو اومد. :دی :-* به شدت در انتظار قسمت های بعدی هستیم.

انصافا می بینید بار فنی ناروتو فن ها چقدر زیاده :d
این وان پیسی ها میرن خانوم خونه و 10 سال بعد رو حرف میزنن ولی ماها به فکر ریزترین مسائل هستیم :d

اون OVA ای که شما ازش صحبت می کنید اصلاً OVA نیست.:d
که البته خدا رو شکر همه تون هم این رو می دونید

اینا یه سری مبارزه ی کشکی برای بازی Generation ساختن، که کیشیموتو هم احتمالاً هیچ دخالتی توش نداشته. (چون حداقل این OVA مورد نظر شما با مانگا در تضاد قرار داره!)

فصل اول fate zero رو دیدم چهار پنج قسمت اول دیدم گفتم عجب انیمه ی شاهکار اما جلوتر رفت یکم خسته کننده شد
از اول تا اخرشم خمار یه مبارزه موندم:d
در کل 7/10 میدم بهش

امشب فصل 2 رو استارت میزنم ببینم چطوره

انصافا می بینید بار فنی ناروتو فن ها چقدر زیاده :d
این وان پیسی ها میرن خانوم خونه و 10 سال بعد رو حرف میزنن ولی ماها به فکر ریزترین مسائل هستیم :d
خودت داری شروع میکنیا :-"
در مورد وان پیس اینجا بحث میکنیم، میگی تاپیک همش وان پیسه! :d حالا اون موقع توی 5 صفحه ی اخیر، 5تا پست وان پیس هم نبود! :d
در مورد چیزای دیگش توی تاپیک خودش بحث میکنیم باز تیکه میپرونیا :p
ولی خوب، قضیه اینه که فعلا انیمه خبر خاصی نیست بخوایم کف و خون قاطی کنیم! :d ، مانگا هم هفته ی پیش نداشتیم! برای همین بحث خاصی نبود! :d اولای این آرک مانگا بحث ها و پیش بینی های خیلی زیادی بود! :d بالاخره هرچیزی وقت خودش رو داره دیگه :-" مثلا طرفدارای ناروتو 5 ماه اخیر در مورد انیمه چه بحثی میکردن؟ :p باز ما همون موقع هم داشتیم در مورد وان پیس یه بحثایی میکردیم در مورد انیمه :d

من هنوز وقت نکردم این 10-20 قسمت فیلر رو ببینم:(( فکر کنم فعلا بی خیالشون میشم، و میام خط اصلی داستان که خفن شده، هروقت وقت شد میرم سراغ اونا! :d دیگه صبر کردن بیشتر از این جایز نیست :|

یه بار دیگه نشستم 322 رو نگاه کردم، اصلا آدم سیر نمیشه. لامصب بعد از مدت ها یه قسمت خفن از ناروتو اومد. :دی :-* به شدت در انتظار قسمت های بعدی هستیم.

یعنی من تنها کسی هستم که ناروتو دیگه براش اون جذابیت سابق رو نداره؟ :دی بعد از دیدن قسمت 322 رفتم یکی از قسمت های آرک Thriller Barkـه One Piece که به نظرم تا اینجایی که دیدم ضعیف ترین آرک ـش هست رو دیدم برام چند برابر جذاب تر بود :دی
نمی دونم به خاطر این فیلر های بی نهایت اخیر بود یا چی، اما دیگه برام ناروتو مثل قبل جذاب نیست.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or