Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند تا نقطه .... .
مشکل اون نیست خیلی. مشکل این کش دادن بــــــــــشــــــدت احمقانه داستانه که دیگه واقعا داره به حد استفراغ میرسه. از یه طرف کیشی داره منطق های خودش رو هر چپتر زیر سوال میبره. از یه طرفم قشنگ میره میخونه ببینه فن ها چی گفتن، همون رو هم اجرا میکنه. کلا یا ناروتو تا 2 چپتر دیگه این قضیه جیچوریکی و اوبیتو رو یه جوری جمع و جور میکنه یا بای بای ناروتو.
گذشته از آب بستن شدید که هیچ رقمه نمیشه انکارش کرد، 180درجه زدن و U-Turn هم داره. قبلاً هم گفتم انگار. همه مشکلات و پارادوکس هاش رو تحمل کردم تا روزی که اون یارو ریننگانهِ اسپل زد همه کسانی که کشته بود تو جنگ کونوها رو زنده کرد :دی. توی یه جنگ حماسی نصف کرکترها رو سلاخی کنی بعد تا صدای ملت دراومد یه مجیک بزنی همه شاد و شنگول برگردن به زندگی.
WTF Man... شما ژاپنی ها چتونه خدایی؟!

آخرین ویرایش:
حالا ناروتو باز خوبه!!بلیچو چی میگی!کلا هر قسمتش دو کلوم صحبت یا دوتا ضربه شمشیر و والسلام!!!
مانگا بلیچ
فعلا وضعیت بلیچ از نظر پیشروی داستان بهتره! :d یه اتفاقاتی داره میفته! :d ولی ناروتو هنوز دارن یه جنگ رو ادامه میدن! :d
البته بلیچ چند چپتر قبلش خیلی بد بود،هم اون قضایای شمشیر ایچیگو :| :| :| ، هم طراحیش که مشخص نبود داره چه اتفاقی میفته! :|
اما به نظر میرسه جنگ میخواد شروع بشه...فکر میکنم ولی آره...درست میگی...همین 2تا ضربه شمشیر والسلام میشه هر چپترش! :| جنگ آخر رو 3 سال کش میده :| (قرار بود آرک آخر 4-5 سال باشه که یه سال و نیمی ازش گذشته! به زودی هم شروع میشه...پس همون 3 سال :| )
اما من بیشتر از همه منتظرم ببینم توی جنگ کنپاچی چجوری میخواد همه رو به خاک و خون بکشه! >:) برای اولین بار هم که با شمشیرش ارتباط برقرار کرد! عالیه! >:)

مانگا ناروتو
من در مورد ادو تنسه همین نظر فریدون رو دارم! اصلا از این حرکت خوشم نیمد، ادوتنسه موقعی خوب بود که اوروچیمارو زد 2 تا هوکاگه رو زنده کرد و جالب بود، اما الان با این حرکتی که رفتن یه جوری ابهت این تکنیک رو با خاک یکسان کردن! :d (قضیه ی اینکه نمیتونه دشمن جدیدی خلق کنه هم موافقم! آکاتسوکی خدا بود!!! :(( چندتا دشمن دیگه مثل اینا... :((
با شهاب هم سر این کش دادن موافقم! آخه همین 2 چپتر پیش اوبیتو بدنش چنان سوراخ شده بود که من از توش میتونستم رد شم:-" ، توی اون حالت میاد جینچوریکی میشه و همه چی از اول؟ به نظرم باید میرفت دیگه اوبیتو :|
ولی یه چیزی هم هست، شما رو نمیدونم،ولی من هرچقدر هم با چیزایی که دوست دارم، اتفاقات موافق نباشن،بازم اگر تموم بشه دلم براش تنگ میشه ناراحت میشم:((
یعنی کش دادن خوب نیست،ولی تموم شدنش هم به همون اندازه برای من بده:((

دوستان یه نصیحت دوستانه میکنم اونم اینکه به انیمه محبوب خودتون بپردازیر و بحث و تبادل نظر کنید و به انیمه های دیگه کار نداشته باشید مخصوصآ که یه سری از پست های دوستان حتی انتقادی هم نیست و تخریبی در نتیجه اینجا جای اینجور بحث ها نیست که انیمه ما بهتره یا انیمه شما که اخرش هیچ چی به جزء دردسر براتون نخواهد داشت

و در صورت ادامه کل کل باید منتظر برخور یکی از مدیران یا ناظم ها باشید پس حواستون رو جمع کنید
من اینو الان دیدم حسن جون.

تمام کسانی که درمورد ناروتو بحث میکنن، موافق یا مخالف، طرفدار سری هستن. من "کوبیدن" ندیدم تو کامنت کسی بیشتر بچه ها انتقادی پست دادن حداقل از دید من.

- - -ویرایش - - -

یعنی کش دادن خوب نیست،ولی تموم شدنش هم به همون اندازه برای من بده:((
Everything that has a beginning... ...has an end.

من اصلا قصد تخرب انیمه ای رو نداشتم !
بقول دوستان که میگن هر چند ماه یه بار ممکنه تو یه قسمت ناروتو خودشو بکشه بالا
و تو این چند ماه من با وان پیس خودمو سر گرم میکنم(البته انیمه های کوتاه هم بحثش جداست !)
دقیقا همون چیزی که امیر گفت :
با توجه به اپنینگ و قسمت 322 ، یعنی قراره ناروتو به دوران اوجش برگرده؟ :bighug::(( مثل مبارزه با پین:(( شیپودون شروعش تا مبارزه با پین قسمت های اصلیش عالی بود، بعدش تک و توک قسمت خفن داشتیم! ولی مثل اینکه قراره از این به بعد عالی بشه:bighug::bighug::bighug:
توی اپنینگش چند صحنه نشون داد که بسی خفن بود،برای همین خیالم راحته که فقط همین یه قسمت نیست:x
به شدت منتظر ادامه ی مبارزات هستم! :bighug:
من کاملا موافقم
ناروتو پس از چند مدت یهو یه اتفاق جالب توش میفته که هر لحظه داستان رو پیچیده تر میکنه !
حالا من چطور در مورد وان پیس و ناروتو بگم که دوستان ناراحت نشن:
مثلا این میمونه که یه امتیاز 9 رو به وان پیس بدیم و با گذشت زمان این امتیاز بالا و پایین بره
نسبت بالا و پایینیش اینجوریه که یه قسمتیش خیلی جالب نیست میاد رو 8.8 و یا یه قسمت خیلی باحاله و امتیازش میاد تا 9.2 و ممکنه یه قسمت هم خو باشه و 9 بگیره
حالا در مورد ناروتو :
اینجوریه که ناروتو ممکنه تا چند ماه نمری 6 بگیره یا حتی من بعضی وقتا بهش 2 هم نمیدم !
ولی ممکنه تو یه مدت کم نمرش به 9.5 هم برسه و خیلی خودشو بکشه بالا !
اینو صادقانه و بدون هیچ فن بازیی گفتم !

الان اپنینگ و اندینگ رو هم جوری حساب میکنی که بگی فیلرن؟ :d حالا اگر وان پیس 6 دقیقه داره، ناروتو هم 4 دقیقه داره! تنها فرقش اینه که وان پیس همش اولشه،ناروتو 2 تیکه شده :d زحمت بکش یه حسابی بکن بر حسب 4 دقیقه،ببین کلا چند دیقه میشه،بعد از همین ضرب و تقسیم ها بکن + تعداد قسمت های فیلر جمع بنما،ببینیم شما چقدر فیلر دارید:p یک طرفه رفتن اصلا و ابدا قبول نیست :d
اولا که من بدون احتساب اندینگ حساب کردم :-" من تا اینجایی که ناروتو دیدم و یادمه , این ـه که اصلا تا حالا در ناروتو 6 دقیقه اول رو نمی داد به انچه گذشت و تفرقه :d اگر ناروتو فیلر داره OP هم همش تفرقه جات داره :d
شما 5 ماه استراحت کنید اشکال نداره، بعد حالا ما 1 هفته استراحت کنیم اشکال داره؟ :p عجبا! :d
موشکل OP این ـه که خیلی داستان رو کش میده دقیقا برای هر آرک 40 قسمت کنار میذاره مثلا
الان من در ارک Ace Execute هستم دقیقا مثل آرک روبین دارن کشش میدن , طوری که ادم واقعا زده میشه . بدترین قسمتش هم تا حالا بزرگ کردن باگی ـه . کلا OP ( از نظر من ) بچه بازی ـه .
مانگا ناروتو رسما بدترین و بیخودترین مانگا تاریخه. واقعا دیگه داره حالم بهم میخوره ازش.
نظر شخصی ـه :-"
دوستان یه نصیحت دوستانه میکنم اونم اینکه به انیمه محبوب خودتون بپردازیر و بحث و تبادل نظر کنید و به انیمه های دیگه کار نداشته باشید مخصوصآ که یه سری از پست های دوستان حتی انتقادی هم نیست و تخریبی در نتیجه اینجا جای اینجور بحث ها نیست که انیمه ما بهتره یا انیمه شما که اخرش هیچ چی به جزء دردسر براتون نخواهد داشت

و در صورت ادامه کل کل باید منتظر برخور یکی از مدیران یا ناظم ها باشید پس حواستون رو جمع کنید
فکر نکنم زیاد هم تخریبی باشه بعضی ها زیاد دارن نمک کار رو زیاد می کنن ما که با کسی کاری نداریم فقط داریم بحث می کنیم .
من اصلا قصد تخرب انیمه ای رو نداشتم !
بقول دوستان که میگن هر چند ماه یه بار ممکنه تو یه قسمت ناروتو خودشو بکشه بالا
و تو این چند ماه من با وان پیس خودمو سر گرم میکنم(البته انیمه های کوتاه هم بحثش جداست !)
دقیقا همون چیزی که امیر گفت :
با توجه به اپنینگ و قسمت 322 ، یعنی قراره ناروتو به دوران اوجش برگرده؟ :bighug::(( مثل مبارزه با پین:(( شیپودون شروعش تا مبارزه با پین قسمت های اصلیش عالی بود، بعدش تک و توک قسمت خفن داشتیم! ولی مثل اینکه قراره از این به بعد عالی بشه:bighug::bighug::bighug:
توی اپنینگش چند صحنه نشون داد که بسی خفن بود،برای همین خیالم راحته که فقط همین یه قسمت نیست:x
به شدت منتظر ادامه ی مبارزات هستم! :bighug:
من کاملا موافقم
ناروتو پس از چند مدت یهو یه اتفاق جالب توش میفته که هر لحظه داستان رو پیچیده تر میکنه !
حالا من چطور در مورد وان پیس و ناروتو بگم که دوستان ناراحت نشن:
مثلا این میمونه که یه امتیاز 9 رو به وان پیس بدیم و با گذشت زمان این امتیاز بالا و پایین بره
نسبت بالا و پایینیش اینجوریه که یه قسمتیش خیلی جالب نیست میاد رو 8.8 و یا یه قسمت خیلی باحاله و امتیازش میاد تا 9.2 و ممکنه یه قسمت هم خو باشه و 9 بگیره
حالا در مورد ناروتو :
اینجوریه که ناروتو ممکنه تا چند ماه نمری 6 بگیره یا حتی من بعضی وقتا بهش 2 هم نمیدم !
ولی ممکنه تو یه مدت کم نمرش به 9.5 هم برسه و خیلی خودشو بکشه بالا !
اینو صادقانه و بدون هیچ فن بازیی گفتم !
من ناروتو نمره 6 ندیدم :-" کدوم قسمت دقیقا ؟

چند ساعت اینترنت ما قطع بود ببین چه وضعیته شده اینجا :دی
=============================================

همه ی حرف ها رو دوستان مخالف :|و موافق :دی زدن. دوستان مخالف که می تونن انیمه رو نگاه نکنن. بحث همون شاتگان گذاشتن و نذاشتن. واقعا مجبور نیستین، ببینین و بیاین این جو دوستانه اینجا رو خراب کنین. (کاملا جدی گفتم :دی). حسن هم که لطف کرد یه تذکری داد.
=============================================

بحث در مورد ناروتو رو لقمان و امیر خیلی خوب باز کردن:bighug:. من هم یه چیزی بهش اضافه می کنم . من نمی دونم کیشیموتو با خودش چی فکر کرد ولی قبول دارم که یه کم قضیه رو لوث کرد. ولی این طور که می بینیم در حال حاضر انیمه ناروتو صرفا برای فروش مانگا و فقط مانگا داره ادامه پیدا می کنه وگرنه به نظر میاد که سود سابق رو نداره. (در مورد این دو جمله آخر محمد علی Oooops تو صفحات قبل توضیح داده دیگه من چیزی نمیگم)

با نگاه کردن به تعداد فیلر های اخیر و قسمت های اصلی و همچنین توجه به مانگا میشه فهمید که به احتمال قوی داستان ناروتو به زودی تموم میشه. حداکثر بیش از 50 چپتر نمیشه ادامه اش داد. پس از همین الان هم میشه گفت که ممکنه فیلر ها ادامه داشته باشه. اگر فیلرهای ناروتو رو از انیمه فاکتور بگیریم خیلی راحت این انیمه می تونه با وان پیس رقابت کنه و شاید در جاهایی هم بهتر باشه ولی بله من هم چندین جای دیگه گفتم وقتی بحث فیلر میاد وسط، کارنامه ناروتو فوق العاده بده!

حالا اگر مشکل بعضیا آب بستن و زنده شدن 4 نفره که همیشه گفتم و میگم این چیزی که دارین می بینین انیمه اس. قراره توش اتفاقات خوب و هپی بیوفته و بعضی موقع ها یهو همینطوری بی دلیل یه اتفاقی بیوفته یا بار هیجانی بره بالا یا طرفدارا رو شاد کنه. لاست هم با اون همه منطق و دبدبه آخرش که دیدن چی شد. شخصا یه پایان شاد رو به پایان بیش از حد منطقی ترجیح می دم.
به منطق بود الان ساسوکه حمله کرده بود کونوها رو ترکونده بود و مادارا هم زده بود همه رو کشته بود ولی شیرینی داستان اینه که نشون بده همیشه خیر بر شر پیروز میشه و ساسوکه با اون همه احساسات انتقام جویانه اش یهو بر میگرده از کونوها حفاظت می کنه یا کاکاشی که واقعا عشق اکثر طرفدارای انیمه اس زنده می شه..... از این دست زیاد داریم.

حالا من یه سوال می پرسم. واقعا تو وان پیس اتفاقی نیوفتاده که شما دوست داشته باشین به شکل دیگه ای رخ داده باشه؟ :دی ناروتو دنیایی هست که این جور اتفاقات توش افتاده ، میوفته و خواهد افتاد. والسلام!

بعد از مدت ها پینگم خوب شده بریم یه دو دست ناروتو بزنیم :دی

دوستان مخالف که می تونن انیمه رو نگاه نکنن. بحث همون شاتگان گذاشتن و نذاشتن. واقعا مجبور نیستین، ببینین و بیاین این جو دوستانه اینجا رو خراب کنین. (کاملا جدی گفتم :دی). حسن هم که لطف کرد یه تذکری داد.
افکار قرون وسطایی تون رو هرجا رسیدید ول ندید. چون شما طاقت دیدن نظر مخالف رو نداری باید بقیه خفه شن؟ :laughing:.
اینکه بچه ها هنوز دارن این انیمه و مانگای سطح پائین رو تحمل میکنن و درموردش کامنت میزارن بخاطر روزهای خوش گذشته ست که شما از این بابت باید خوشحال باشی که انیمه محبوبت توی این شرایط (که نیاز به توضیح نداره) کامنت خورش بالاست.

دراخر بگم حداقل من یکی تا زمانی که "کامنت مخالف درباره ناروتو ممنوع" به قوانین ترد اضافه نشه حرفم رو میزنم. شما هم میتونی یه عریضه پر کنی برای این قانون گرچه بعید میدونم مدیریت بازیسنتر همچین سوژه خنده‌ی دست کسی بده.

همه ی حرف ها رو دوستان مخالف :|و موافق :biggrin1: زدن. دوستان مخالف که می تونن انیمه رو نگاه نکنن. بحث همون شاتگان گذاشتن و نذاشتن. واقعا مجبور نیستین، ببینین و بیاین این جو دوستانه اینجا رو خراب کنین. (کاملا جدی گفتم :biggrin1:). حسن هم که لطف کرد یه تذکری داد.
شما اینجا عضو نشده بودی ما انیمه هارو نقد میکردیم. جدی یا شوخی به کسی ربطی نداره که بقیه چی میگن و دوست دارن انیمه رو ببینن یا نه.

انیمه خوبی به نظر میرسه. ولی مبارزاتش اگه در همین حد بخواد بمونه که فرقی با بقیه انیمه ها نمی کنه. امیدوارم یه کم بهتر بشه :دی:x ولی داستانش خوبه. خوشم اومد.

قسمت خوبی بود ولی به اندازه قسمت قبل هیجان نداشت . بهترین صحنه اش هم اشاره به گذشته مادارا بود , که اغازی بر داستان گذشته مادارا میشه .
Tobi Vs Narto عجب مبارزه هیجانی میشه .

دوستان نظرتون در باره ی Attack on Titan چیه ؟
من که خیلی خوشم اومده و یه جورایی معتادش شدم :| الانم تو خماریه قسمت 17م هستم و بدجوری استخون درد گرفتم :-s :d

سلام

درمورد Shingeki no Kyojin میخوام بگم. هیچ اسپویلی نداره. نه داستان نه کرکتر و نه چیز خاصی. همینطوری میزارم تو تگ کسی خواست بخونه:
خیلی بالا پایین داره انیمه ش. اوج میگیره بعد 2-3 تا اپیزود فقط میشه حرف بعد یه اکشن کوچیک و بعدش دوباره حرف و حرف. اختلافش با مانگا هم بالاست یعنی من هنوز باورم نمیشه اینقدرچزهای خارج از مانگا به انیمه اضافه کرده باشن.
اسپویل از داستان (خطرناک)
تایتان غول پیکر دقیقاً مثل تایتان شدن اررن ظاهر میشه پس میشه نتیجه گرفت اون و تایتان زره‌پوش هردو انسان هستن و در اون حالت عقل انسانی دارن. این منو خیلی نگران میکنه این ژاپنی ها هم شعور درست حسابی نداره ممکنه داستان با صورت بخوره زمین و ما شاهد یه ژانگولر بازی احمقانه باشیم اخر کار. خیلی نرگان کننده س.

این رو هم ببینید شاد شید :دی

47481d1375359908-63031_696024753747715_152035816_n.jpg

دوستان نظرتون در باره ی Attack on Titan چیه ؟
من که خیلی خوشم اومده و یه جورایی معتادش شدم :| الانم تو خماریه قسمت 17م هستم و بدجوری استخون درد گرفتم :-s :d

یکی از حماسی ترین انیمه هایی هست که من دیدم. :دی شک ندارم رتبه خیلی خوبی هم بتونه آخر فصل بیاره، اگر گند نزنن توش. :دی

Hunter x Hunter Movie : The Phantom Rouge

در مقایسه با کل سریال، فیلم متوسط به پایینی بود، از همه لحاظ. در مقایسه با آرک یورکشین (این فیلم ادامه ی آرک یورکشین هست در واقع) افتضاح بود، از همه لحاظ.
کلا جوش با جو اون آرک فرق داشت و خیلی هم نکته ی قابل ملاحظه ای به داستان اضافه نکرد. حتی گرافیک و موسیقی های فیلم هم از متوسط انیمه پایین تر بود. باز 45 دقیقه ی اولش خیلی بهتر و حتی جذاب بود، اما نیمه ی دومش و بخصوص مبارزه ی آخرش مسخره بود.
بدترین نکته اش هم :
این بود که یه سری از شخصیتا رو که تو ذهن ما خیلی قدرتمند هستن رو در حد مسخره ای تنزل داد. مثل اووگین، ایلومی، پاکو و ... ، چون اینا رو به صورت عروسک برگردونده بود.
5 از 10.
امیدوارم فیلم دوم بهتر باشه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or