Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
فکر نمی کنم اسکرین شات خیلی معیار مناسبی باشه. :دی باز اگه می گفتی پوستر و کاور این ها یه چیزی :دی

بگذریم...

Kamisama no Inai Nichiyoubi
انیمه ی عجق وجق فصل. فرض کنید یه انیمه ی شیگورای رو با گرافیک K-ON بسازن:p
من ازش خیلی خوشم اومده. از روی یک نوول ساخته شده و بر خلاف چیزی که تصور می کردم، داستان خوب و عجق وجقی داره.

Uchouten Kazoku
دومین انیمه ی عجیب و غریب فصل. انیمه ی دلی محسوب میشه. من ازش خوشم اومده.
فعلا این دوتا کمی نظرم رو جلب کردن ولی چون سبک شون کلا با چیزی که مد نظر من ـه فرق داره , فکر نکنم وقت کنم نگاهشون بکنم .
منتظر می مونم تموم بشن و بعد کلی ببینم .
الان hot ترین انیمه ی در حال پخش Shingeky هست. ولی Hunter x Hunter و Space Brothers رو هم ببین. از انیمه های تموم شده ی فصل پیش به نظر من Aku no Hana رو ببین. این فصل هم که پست بالایی توضیح داد محمد علی.
این منم ها Liar قدیم و عاشق Aku no hana و کسی که بهش فیلم Battle Royal معرفی کردی :|:d
پ.ن: Welcome To N.H.K رو تا قسمت 3 دیدم ولی وقتی دیدم کاراکتری با دوبلری ـه Shinpachi توی Gintama در انیمه هست همون جا دروپش کردم .

درست از ادامه Nekomonogatari Black شروع میشه (یک OVA چهار قسمتی که 7-8 ماه پیش پخش شد)
بسیار پست مفیدی بود، منتهی فقط باید اینو تصحیح کنم که Monogatari : Second Series بعد از Nisemonogatari هست دقیقا.
کلا ترتیب اتفاقات داستانی اینه:
Kizumonogatari که نقطه ی شروع داستان آراراگی هست و قراره یه فیلم باشه و الان دو ساله که هی اکرانش تاخیر میفته اگه علاقه داشته باشی ترجمه ی انگلیسی ناولش هست.Nekomonogatari : Kuro که یه OVA هست در مورد هانکاوا.
Bakemonogatari که اولین سری بود و هنوزم بهترینه تو مجموعه.
Nisemonogatari در مورد خواهرهای آراراگی.
Monogatari : Second Season که فصل دوم هست و در حال پخشه. در واقع کارای قبلی همشون فصل اول بودن.

بسیار پست مفیدی بود، منتهی فقط باید اینو تصحیح کنم که Monogatari : Second Series بعد از Nisemonogatari هست دقیقا.
کلا ترتیب اتفاقات داستانی اینه:
به نطر من که یکی از بهترین انیمه هایی است که تا حالا دیدم.طراحی قشنگ و نسبت به کار استودیو های دیگه اورتودوکس.داستان و شخصیت پردازی قوی،که خیلی هم طولانیه.اخه ادم دیگه چی میخواد؟؟؟
از این فصل دارم wamotte,sevant x service,gin no saji,monogatari,genshiken رو دارم میبینم،اثر های قشنگین مخصوصا wamotte که به طرز فوق العاده ای ناراحت کننده و طنزه!

انصافا مثل جوجو نیست. من دو قسمت دیدم ولی خیلی ضعیفتر از جوجوئه به نظرم! اون انرژی جوجو رو هیچ انیمه ی دیگه ای نداره. اون موسیقی، اون دوبله ها :دی

ولی انصافاً کار باحالیه!
عین نقاشی های قهوه خونه ایه! شخصیت اصلی هاش غوله، شخصیت های نقش دوم کمی کوچکتر و سرباز و مردم و رعیت و اینا نقطه و اینا :دی
بعد خیلی فاز میده من با جوجو خیلی حال کردم اما بعد بنا بر مشکلاتی از یه جایی به بعد کم حجمش نیومد ما هم نگرفتیم تا دوباره بیاد (که الان اومد) و این کار قشنگ همون حس رو برام داره :دی

Monogatari Series : Second Season

Fate Kaleid Liner Prisma Ilya

در مورد این دو تا نگفتی داستانشون در چه موردیه :دی
=======================

اون Watamote مثلا از نظر کمدی تو سبک Midori No Hibi هستش دیگه ؟
مثل همیشه عالی انیمه های فصل رو معرفی کردی. ممنون.

انصافا مثل جوجو نیست. من دو قسمت دیدم ولی خیلی ضعیفتر از جوجوئه به نظرم! اون انرژی جوجو رو هیچ انیمه ی دیگه ای نداره. اون موسیقی، اون دوبله ها :دی

از اینم دو قسمت دیدم و این سوال واسم پیش اومده که آیا هدف این انیمه اینه که تا آخر این دختر بدبخت رو تو موقعیت های اینجوری بذاره و تا جایی که میشه، زجرش بده ؟؟ من اصلا نخندیدم! اتفاقا خیلی هم دلم به حال دختره (توموکو فکر کنم) سوخت!!
ولی دو سه تا رفرنس خدا داشت. رفرنسش به دث نوت عالی بود. عالی.

یه جایی سر این که طرفدارانی کدوم مانگا متعصب ترن بحث می شد، یه نفر که طرفدار جوجو بود، طرفداران جوجو رو با "مورمون ها" مقایسه می کرد. طبیعی ـه مانگایی که طرفدارانش رو مورمون می کنه رو
نمی شه با هیچ چیز دیگه ای مقایسه کرد.

اما در نبود انیمه های سبیل پسند، گیفو دودو نعمتی ـه :دی
==========
دیدن این واتاموته حداقل برای اهالی BC واجبه، وقتی تا 4 صبح دارن TLoU بازی می کنن می تونن یادش بیافتنb-)

اون Watamote مثلا از نظر کمدی تو سبک Midori No Hibi هستش دیگه ؟

نه بابا...

Midori که خاله بازیه بیشتر...:d

Watamote کمدی سیاهه... از کارهایی که tomoko میکنه و موقعیت هایی که توش گیر میکنه خندت میگیره ولی به جای لبخند اشک از چشات جاری میشه... اصلاً یک حس عجیبی داره

البته با مزخرفاتی مثل Kotoura-San که قرار بود این شکلی در بیاد خیلی فرق داره، اونجا یک قسمت درام سطح پایین بود و یک قسمت کمدی سطح پایین تر... ولی Watamote خیلی خوب این دو تا رو با هم تلفیق کرده

حتماً ببینش

Welcome To N.H.K رو تا قسمت 3 دیدم ولی وقتی دیدم کاراکتری با دوبلری ـه Shinpachi توی Gintama در انیمه هست همون جا دروپش کردم .

اشتباه نکن، حتماً تا آخر ببینش

یکی از 10 تا انیمه تاپ منه... تا حالا 7-8 بار دیدمش

فوق العاده است، خیلی موقع دیدنش با Satou همزاد پنداری میکردم... درست انیمه رو وقتی دیدم که خودم هم به همون شیوه سگی زندگی میکردم :d

در سطح تیم ملی روم تاثیر گذاشته بود...کاراکترهای داستان عالین، مخصوصاً 3 تا اصلی ها

دیالوگها هم فوق العاده ان، بعضی هاش تا مدتها تو ذهنت جا خشک میکنه

They think they are generous
Finding joy in feigning kindness while looking down on others
(*-*)

اون جریان MMORPG بازی کردنش و ساخت بازی و... عالین

اندازه یک کتاب میشه راجع به این انیمه حرف زد، پیشنهاد میکنم حتماً ببینی

با تشکر از آریا برای معرفی انیمه ها

Fate Kaleid Liner Prisma Ilya

یک SpinOff از سری Fate هست که شخصیت جدیدی هم معرفی میکنه

کیفیت انیمیشن هاش فوق العاده است، درست در سطح انیمه های سینمایی

به طرفدارهای Fate توصیه میشه، مخصوصاً که شخصیت های سری رو به شکل جالبی توش میبینید

مثل همیشه UTW بهترین زیرنویس موجوده... فایل هاش یک مقدار کوچکی مثل همیشه از بقیه حجیم تر هست ولی، ارزششو داره

از هوادارای سری Fate کسی این رو دیده؟! مثل F/Z میشه ؟!

با توجه به اسمش داستان باید در مورد Ilya باشه و اونطوری که از عکس بر میاد انگار سالها بعد از F/SN اتفاق میوفته.

Genshiken Nidaime

ادامه سری Genshiken که نسل دوم اعضای گروه رو به تصویر میکشه

داستان در مورد یک Otaku Club تو دانشگاه هست و اتفاقات و اونو پیگیری میکنه

اولین نکته که خیلی مهمه اینه که این شماره توسط استودیو Production I.G ساخته شده و بهمین خاطر کیفیت بصری خیلی بهتری نسبت به سری های قبلی داره

مسئله بعدی اینه که Ogiue (همون دختره که تو فصل دوم سری اول عاشق BL و Doujin بود ولی روش نمیشد به کسی بگه) بعنوان رئیس کلاب انتخاب شده و همین مسئله کلی دخترو وارد گروه کرده و نسبت به سری اول بیشتر Fujoshi Club شده و یک مقداری حالت انیمه عوض شده، البته به شکل خوب نه بد.

شخصیت های سری اول اکثراً هستن فقط یکسری مثل Madarame (عشق من) بخاطر اینکه فارغ التحصیل شدن کمتر ظاهر میشن که امیدوارم تو قسمتهای بعدی بیشتر روش مانور بدن (آخرته کاراکتره این بشر)

تنها نکته آزار دهنده برای طرفدارای قدیمی سری اینه که یکسری از Seiyuuهای (دوبلور) چند نفر مثل Madarame و Ogiue نسبت به سری اول عوض شدن، در مورد Ogiue چندان مشکلی نیست ولی صدای Madarame خیلی بد انتخاب شده، مخصوصاً که نسبت به سری اول صدای خیلی کلفت تری براش گذاشتن

در کل دیدنش پیشنهاد میشه، اگه سری اول و ندیدین حتماً برید سراغش، درسته کیفیت بصری بالایی نداره (سری اول) ولی شاهکاریه برای خودش و به هیچ وجه از دیدنش پشیمون نمیشید

HS و AnimeKoi زیرنویس میکنن، هر دو هم خوب هستن

Blood Lad

داستان در مورد خون آشامی به اسم Staz تو Demon World و دختری به نام Fuyumi از دنیای انسانها هست که طی یک اتفاقی وارد DemonWorld میشه

Staz در اصلی یک Otakuهست و به شدت عاشق انیمه و مانگا و گیم کلاً فرهنگ ژاپنیه و دنیای آدم هارو خیلی دوست داره، تو نگاه اول عاشق Fuyumi میشه بعی طی یک اتفاقی Fuyumi کشته میشه و تبدیل به یک روح سرگردان میشه

حالا Staz تصمیم داره که Fuyumi رو دوباره زنده کنه و به دنیای آدم ها برگردونه

داستان انیمه جالبه، شخصیت ها هم خیلی خوبن مخصوصاً شخصیت اصلی

کیفیت بصری و موسیقی و صداگذاری هم همه در سطح بالایی هست

تا اینجای کار که خوب بوده، شاهکار نبوده ولی خوب بوده... حالا باید دید از این به بعد چی میشه

10 قسمت ناقابل هم بیشتر قرار نیست باشه

Kaitou و HS زیرنویس میکنن، هر دو هم خوبن ولی HS هم کم حجم تره و هم Seederهای خیلی بیشتری داره

Free

کار جدید Kyoto Animation که کلی هم سر و صدا از وقتی معرفی شده داشته

Kyoto Animationو همه بخاطر استایل هنری و کیفیت بصری فوق العاده انیمه هاشون میشناسن، تخصص خاصی در طراحی دخترهای کاوایی دارن K-ON و Hyouka و Chuunibyou Demo Koi ga Shitai همه جزو کارهای اخیرشون هستن

یک فرق اساسی که Free با باقی انیمه های ساخته شده تو KA داره اینه که خبری از دخترهای بانمک و گوگولی نیست

داستان حول 4-5 تا پسر میچرخه و تم ورزشی هم داره

اصل داستن از این قراره که 4 تا پسر به اسم های Haruka , Makoto , Nagisa و Rin که دوست دوران بچگی بودن و با هم تو مسابقات شنا شرکت میکردن بعد از دوران دبستان راهشون از هم جدا میشه و حالا پس از چند سال در دوران دبیرستان Rin یک مسابقه ای با Haruka میده و اونو میکنه تو قوطی... بعد از این قضیه اینا تصمیم میگیرن کلاب شنا مدرسه رو تاسیس کنن... از این پس مسابقه، انتقام، دوستی بعد از انتقام و... ادامه دهنده داستانه:d

انیمه اقتباسی از یک Light Novel به اسم High Speed هست، البته نسبت به LN کلی تغییرات داره... تغییر سن شخصیت ها و زمان بندی اتفاقات و... چند تا از این تغییرات هست

من + کلی آدم دیگه قبل از عرضه این انیمه فکر می کردیم که قراره یک Fan Service برای دخترها باشه و کلاً یک Otome Anime هست ولی بعد از دیدن 2-3 اپیزود نظرم کاملاً عوض شد... اولاً که خبری از BL و Yaoi و این مسائل اصلاً نیست، البته صحنه های Fan Service برای دخترها وجود داره ولی اون قدری نیست که رو مغز باشه

شخصیت اصلی ها هم همه Straight هستن و به دختر ها علاقه دارن خدا رو شکر :d

تم ورزشی انیمه هم خوب از آب در اومده و هیجان کافی رو داره، البته جلوی عناوینی مثل Kuroko no Basket سوسکه... ولی خوب بدک هم نیست و میشه تا سپتامبر باهاش سر کرد تا فصل دوم Kuroko پخش شه.

در کل دیدنش پیشنهاد میشه مخصوصاً که از لحاظ بصری فوق العاده است

Commie, WhyNot و HS زیرنویس میکنن...هر 3 تا هم خوب هستن فقط حجم فایل های WhyNot الکی زیاده

Kami nomi zo Shiru Sekai : Megami-Hen

فصل سوم The World God Only Knows

این فصل آرک Goddessها تو مانگا رو پوشش میده، طرفدارای مانگا میدونن که یکی از بهترین آرکهای مانگا هست

اگه مانگار و نخوندید بدونید که داستان از ادامه 2 تا OVAیی هست که تو یک سال گذشته پخش شده و فصل دوم و به این فصل وصل کرده (همون جریان Tenri)

مثل دو فصل قبلی تا اینجا خیلی خوب بوده، از لحاظ بصری و صداگذاری و... عالی کار شده درست مثل 2 فصل قبلی.

دیدنش پیشنهاد میشه، البته اگه دو سری اول رو دیدید، خوندن مانگاش هم توصیه میشه مخصوصاً که آرک جدیدش خیلی باحاله

در کل چیز زیادی نمیشه در موردش گفت فقط اینکه یک ادامه عالی برای یکسری خوب هست

HS و Vivid زیرنویس میکنن وهر دو هم خوب هستن، سایر فایل ها هم نرماله

Kami-sama no Inai Nichiyobi

Kaminai یا Sunday Without God اقتباس از روی یک Light Novel به همین نام هست

داستان در مورد دنیایی هست که 15 ساله نه کسی توش میمیره و نه کسی متولد میشه، هر چقدر هم بلا سره آدمها بیاد باز هم نمیمیرن، تنها راه آسایش دفن کردن افراد توسط Gravekeeper تو اعماقه خاکه... دلیلی این امر هم طبق افسانه ها رها کردن جهان از طرف خداست

دختری به نام Ai Astin یک GraveKeeper هست، یک روز یک مرد ناشناس و خوشتیپ سرو کلش پیدا میشه و تمام افراد دهکده Ai رو میکشه، Ai که دیگه جایی رو نداره با این مرد همراه میشه تا هم متوجه شه که چرا دنیا این جوری شده و هم این مرد غریبه کیه که میتونه آدم ها رو به راحتی بکشه.

داستان انیمه با توجه به منبع اصلیش خیلی خوبه، چیز جدیدی هست... جو و اتمسفر خیلی خوبی داره، شخصیت ها تا اینجای کار جالب بودن، حالا باید دید همینجوری پیش میره یا میره سمت در و دیوار که با توجه به دنیای خاص انیمه پتانسیل بالایی تو این زمینه داره

از لحاظ بصری خیلی خوبه... صداگذاری و باقی مسائل هم خوب کار شدن، ناگفته نماند طراح های سری علاقه وافری به غروب خورشید دارن...:d

در کل دیدنش پیشنهاد میشه... یکی از انیمه های واقعاً خوبه این فصله، از دستش ندید

HS , Vivid و Hatsuyuki زیرنویس میکنن، Vivid از همه بهتره و حجم فایل ها هم نرماله

Inu to Hasami wa Tsukaiyou

InuHasa یا Dog & Scissors یک اقتباس از روی Light Novelی به همین نام هست

داستان در مورد Kazuhito Harumi یک پسر دبیرستانی هست که عاشق کتاب خوندنه... یکروز تو یک کافه طی یک اتفاقی برای نجات جون یک غریبه تیر میخوره و میمیره... ولی بهش یک شانس دیگه داده میشه و به شکل یک سگ دوباره زنده میشه، اون کسی که تو کافه جونشو نجات داد مسئولیت Harumi رو که حالا یک سگ شده بعهده میگیره و بعداً Harumi متوجه میشه که این دختره همون نویسنده مورد علاقش هست، تنها نکته این وسط اینه که این خانم نویسنده یک مقدار زیادی سادیسمی هست و مدام در حال آزار و اذیت Harumi به وسیله یک قیچی هست.

پلات داستان به شدت آب دوغ خیاریه، ولی تا اینجای کار جالب از آب در اومده...

شخصاً فکر نمیکردم خوب از آب در بیاد... البته عالی نیست ولی افتضاح هم نیست و بعضی صحنه هاش واقعاً جالبه، امیدوارم تو قسمت های بعدی بهتر هم بشه

از لحاظ بصری کیفیت خوبه و طراحی شخصیت ها جالبه، روند داستان هم تا اینجای کار خوب بوده

دیدنش اگه با اینجور انیمه ها حال میکنید توصیه میشه در غیر اینصورت چیز خیلی خاصی رو از دست ندادید... شخصاً با این چند قسمتش حال کردم

HS بهترین زیرنویس موجوده... حجم فایل ها هم نرماله

----------------------------------

اینها تقریباً اکثر عناوین خوبی بودن که این فصل پخش میشن

قسمت بعدی میرم سراغ عناوین معمولی تر و کم کم میرسیم به مزخرفات این فصل :d

یک چند تا سری بی سروصدا و عجیب غریب هم هست که خیلی جالبن و بیشتر راجع بهشون حرف میزنم

البته تمامی این صحبت ها نظر شخصی هست و مطمئناً سلیقه ها متفاوته و هر کسی یک چیزی رو میپسنده

- - -ویرایش - - -

با تشکر از آریا برای معرفی انیمه ها

از هوادارای سری Fate کسی این رو دیده؟! مثل F/Z میشه ؟!

با توجه به اسمش داستان باید در مورد Ilya باشه و اونطوری که از عکس بر میاد انگار سالها بعد از F/SN اتفاق میوفته.

علی این کلاً SpinOff هست و به سری اصلی زیاد ربطی نداره

Ilya تو یک دنیای دیگه بعنوان یک دانش آموز زندگی میکنه و قدرت های جادویی بدست میاره و Magical Shojo میشه...:d

البته دیدنش اگه طرفدار سری Fate هستی خیلی حال میده، یکجورایی مثل Carnival Phantasm میمونه و همه برو بچ دوره هم جمع ان، البته در ابعاد کوچکتر

ميشه يه انيمه در حد persona 4 و death note معرفي كنيد؟
خودم الان اينا رو دارم:
Death note عالي بود
Van helsing قشنگه واي خيلي كم كاري كردن
Persona 4 عاليه ولي اگه اپيزوداش بيشتر بود بهتر ميشد يه جورايي فشردس!
Full metal alchemist خيلي عاليه
Ghost in the shell خوشم نيومد ولي خوب بود
Neon genesis evangelion بد نبود ولي خيلي خيلي ژاپني بود.....
Naruto خوبه!ته خندس
راستي korewa zombie des اسمشو مطمين نيستم. ولي بدنبود!
انيمه اي از بازي هاي 999 و vetues last reward ساخته نشده؟

Zetsuen No Tempest فوق العاده اس. واقعا فوق العاده اس :دی انقدر تا الان سر انیمه ای هیجان زده نشده بودم. :x

برم بقیه اش رو ببینم ولی حداقل نمره 10 رو بهش می دم. تضمینی نگاهش کنید. WTF اصلا سری خیلی خفنی شده.

Kami-sama no Inai Nichiyobi

کس دیگه ای هم این انیمه رو دیده؟!

فوق العاده با داستانش حال کردم.بنظرم میرسه فوق العاده دارک و این صحبتا باشه.اگه اینطوریه برم تو کارش.با اینکه سرم هم شلوغه ولی اگه واقعا همینطور باشه از همه چی میزنم این رو ببینم:d

AsaraymA @
اگر امکانش هست انیمه های که بعد از اتمام نیاز به خوندن مانگا دارن برای ادامه دادن و تمام کردن داستان رو بگو. خسته شدم بعد از یس دیدن انیمه نت رو زیرُرو کردم برای پیدا کردن مانگاش :دی.

Shingeki no Kyojin - E17
عالی بود این قسمت! عالی بود!!! :blink1:
اونجا که جان درگیر شده بود و تلاش میکرد جاخالی بده و یه جوری فرار کنه،من داشتم میمردم! :(( اونجا که میخواست مشت بزنه که دیگه ... :((
2 ثانیه بعد ...

راینر!!!!!!! :((:((:((

2 ثانیه بعدتر

:o:o:o
هنوزم دهنم بازه!!!!! :d

وحشتناک عالی بود این قسمت! :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or