Fratos
کاربر سایت
Fncklogic ژاپنی، فردِ علا .
Fncklogic ژاپنی، فردِ علا .
Shingeki no Kyojin - E17
یکی از نکات خوب این انیمه و مانگا اینه که صبر ایوب پیدا میکنی توش...فعلاً برو دعا کن بلایی سر Oda نیاد، وان پیس نصفه کاره بمونه که یک ملتی به ف.ک میرن...
سنش رفته بالا جدیداً ترت و ترت مریض میشهیک دعایی، قربونی... کاری بکن وقت کردی..!
این غوله قیافش آشنا میزنه :d
---
داوود انقدر خوب بود زتسوئن؟ :d من تا 12-13 اینا دیدم،بعدش حسش نیمد ول شد
اصلا اون چند قسمت آخر دور و بر قسمت 12 ، من اینجوری بودم :
نمیدونم اصلا روزی حسش میاد تمومش کنم یا نه!
منم اینه توآره واقعا من کم پیش میاد هیجان زده بشم مخصوصا سر سریال و انیمه. در این حد بگم بهت از تابستون پارسال تا الان فقط سر Code Geass خیلی حال کردم و تندی تمومش کردم و بقیه انیمه هایی که دیدم زیاد بهم حس خاصی نداد. مثلا تو همین مدت FMA رو هم دیدم ولی با اینکه فوق العاده بود و بهترین انیمه ای هم هست که دیدم ولی اون طوری نبود که آخر قسمت سریع بپرم بقیه اش رو ببینم. البته سلیقه ی من اینطوریه که از داستان های معماگونه و راز آلود خوشم میاد مثلا از Gosick هم خیلی خیلی خوشم اومده بود ولی نمی دونم دقیقا چیش حوصله تو رو سر برده.
=======================================
یه سوالی برای من پیش اومده. توجه کردین تو این خیل عظیم انیمه هایی که ما دیدیم، هیچوقت کاراکترها حتی در بدترین موقعیتشون هم دروغ نگفتن؟ خیلی جالبه که اینطوری میان فرهنگ سازی می کنن.
حداقل 3 ماه طول میکشه Blu-ray rip ش بیاد. تازه اکران شده.Turbo رو پردس؟ یا اومده 720 ـش؟
Zetsuen رو دیدم. اولا خیلی خوشحالم که این انیمه رو زمان پخش پیگیری نکردم و یهو همه اش رو دیدم وگرنه از هایپ زدگی مفرط سکته می کردم. همین امروز سر یه اتفاقی که تو اسپویلر می گم، انقدر هیجان زده شدم که خیلی وقت بود چنین حسی بهم دست نداده بود. در کل اگر داستان رو به دو فصل تقسیم کنیم، فصل اول حالت معما گونه داشت و خیلی جذاب بود دنبال کردنش ولی طوری نبود که آخر قسمت بگی وای خدا سریع بپری next کنی ببینی چی میشه و شخصیت ها خیلی قشنگ معرفی شدن. آشنایی با شخصیت ها بیشتر فصل اول رو به خودش اختصاص داد. هم چنین اطلاعات مربوط به اتفاقات و درخت ها.
نیمه دوم سریال خیلی آتشین شروع نشد ولی از دومین قسمت طوری بود که با من کاری بکنه که 12 قسمت رو پشت سر هم ببینم که این موضوع کم پیش میاد واسم طراحی کاراکترها خیلی خوب انجام شده بود فقط من گیر این قرمزی گوشه چشم این دخترام چراش رو نفهمیدم. کلا داستان ها و انیمه ها از نظر پیکر بندی دارای 3 قسمت شروع ، پایان و روایت مرکزی هستن که تو این انیمه داستان در شروع و پایان حرف خاصی برای گفتن نداشت ولی روایتش خیلی خوب از کار در اومده بود. دقیقا اتفاقی که برای Code Geass افتاده بود. شروع و پایان معمولی ولی اتفاقات هیجان آور و زیبا. صداگذاری حرف نداشت و مثل همیشه صدای Nana Mizuki با خارج شدن اولین صوت از دهن کاراکترش می خورد تو صورت آدم
از Mage Of Exodos خیلی خوب استفاده شد تو داستان. هر دفعه یکی با دلایل نسبتا منطقی معرفی می شد ولی وقتی آخرش مشخص شد که خواهر Mahiro همون جادوگر بوده شوک بزرگی بهم وارد شد. اصلا نمی تونستم حدس بزنم و خیلی جالب بود این موضوع واسم. :-o
در کل میشه بهش 9.5 رو داد.
با تشکر
PS: همه ی اینا رو گفتم یعنی اینکه انیمه خوبیه. از دستش ندین
آره واقعا من کم پیش میاد هیجان زده بشم مخصوصا سر سریال و انیمه. در این حد بگم بهت از تابستون پارسال تا الان فقط سر Code Geass خیلی حال کردم و تندی تمومش کردم و بقیه انیمه هایی که دیدم زیاد بهم حس خاصی نداد. مثلا تو همین مدت FMA رو هم دیدم ولی با اینکه فوق العاده بود و بهترین انیمه ای هم هست که دیدم ولی اون طوری نبود که آخر قسمت سریع بپرم بقیه اش رو ببینم. البته سلیقه ی من اینطوریه که از داستان های معماگونه و راز آلود خوشم میاد مثلا از Gosick هم خیلی خیلی خوشم اومده بود ولی نمی دونم دقیقا چیش حوصله تو رو سر برده.
=======================================
یه سوالی برای من پیش اومده. توجه کردین تو این خیل عظیم انیمه هایی که ما دیدیم، هیچوقت کاراکترها حتی در بدترین موقعیتشون هم دروغ نگفتن؟ خیلی جالبه که اینطوری میان فرهنگ سازی می کنن.
اون قضیه رو فکر کنم از قسمت 10-11 انیمه دیگه می شد ازش مطمئن بود...
توی همین انیمه ی Zetsuen یکی از شخصیت ها دروغ می گفت.
توی School Days از هر 4 نفر، 3 نفر دروغ گو بودن
و هزاران موردی که الآن یادم نیست
منم اینه توCode Geass رو خیلی تند تموم کردم از بس این انیمه هیجان و... تا حالا انیمه ندیدم که قسمت به قسمت ادم رو جذب کنه!بجز هانتر که اونم....
Bakuman رو هم دیدم عالی بود مخصوص کاراکتر هیرامارو که تمام صحنه هاش از خنده داشتم منفجر میشدم!! انیمه خوبی بود کلا! راستی فصل 4 داره این یا نه؟