Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
AsaraymA @
اگر امکانش هست انیمه های که بعد از اتمام نیاز به خوندن مانگا دارن برای ادامه دادن و تمام کردن داستان رو بگو. خسته شدم بعد از یس دیدن انیمه نت رو زیرُرو کردم برای پیدا کردن مانگاش :دی.

اینجوری بخوای حساب کنی اکثر انیمه ها رو باید بری سراغ منبع اصلیش :d

Servant x Service که یک 4Kuma هست (مانگاهای 4 بخشه یا 4 پنل) اصلاً نیازی به خوندن منبع اصلیش نیست حالت اپیزودیک هم داره داستان

Monogatari Series : Second Season با توجه به 24 قسمت بودنش تا جایی که جا داشته Light Novelهای باقی مونده رو پوشش میده، یک فیلم هم چند وقت دیگه براش ریلیز میشه... با توجه به محبوبیتی هم که داره باقی کتاب ها هم احتمال زیاد در آینده انیمه میشن، البته حالت انیمه اش جوریه که کک تو جونت نمیندازه تا بری سراغ منبع اش.... خیلی خوب روایت میشه.

Fate Kaleid Liner هم که یک SpinOff هست و تو همین سری سر وتهشو هم میارن تموم میشه میره پی کارش

Stella Jogakuin Koutouka C3 Bu این هم چندان ککی به جونت نمیندازه برای ادامه داستان یعنی سبکش یک جوریه که نیازی به خوندن مانگاش نیست... البته مانگاش 2 تا Volume هم بیشتر نداره... همون انیمه همه چی رو پوشش میده

Gin no Saji تا الان 82 چپتر ازش اومده احتمالاً انیمه اکثرشو پوشش میده... مانگا هنوز در حال پخشه و با توجه به ید طولایی که مانگاکاش داره مسلماً خیلی طولانی تر هست و برای فهمیدن همه داستان باید حتماً بعد انیمه بری سراغ مانگاش

Uchouten Kazoku این یکی یک رمان هست و تو همین یک فصل تموم میشه میره پی کارش مثل Tatami Galaxy

Gatchaman Crowds این هم اصلاً نیازی به منبع اصلیش نیست، یک برداشت متفاوت و یکجورایی ریبوت از سری Gatchaman هست این سری چند تا انیمه داره که اولیش مال شونصد سال پیش... سال 1970 یا همون حول و حوشه

Watamote همین امروز چپتر 46 مانگاش اومد... احتمالاً انیمه اکثر داستان تا اینجا رو پوشش میده ولی با توجه به اینکه مانگا ادامه داره، احتمالاً بعدش باید بری سراغ مانگا

Danganronpa اینم که از روی یک بازی داره ساخته میشه و (شماره اول بازی) تو همین سری تموم میشه میره.

Genshiken تا حالا ازش 88 چپتر اومده که سری اول انیمه که 2 فصل داشته هم از رو همین 88 چپتر ساخته شده، باقیش هم تو این سری میسازن (البته احتمالاً این سری هم مثل سری اولش دو تا فصل 12 قسمتی جداگونه باشه) در کل نگرانی از بابت داستان نیست، مدل داستانش هم کلاً اونجوری ها نیست که نابودت کنه...

Blood Lad این یکی هم چپتر 28 همین امروز اومده (چه روز خوبیه امروز:d) اصولاً ماهی یک بار میاد و بین چند تا از چپتر هاش هم چند ماه فاصله افتاده... به نظر میاد سندروم D.Gray-Man داره همه گیر میشه...:| انیمه هم قراره کلاً 10 قسمت باشه که همین 28 چپتر هم عمراً بتونه پوشش بده(چپترهاش طولانین)... البته اگه فروش DVD/BD و Stuff و Doujinهاش خوب باشه مطمئناً فصل دوم هم داره... به شرطی که مانگاش مثل آدمیزاد بیاد.... این از اونهایی هست که اگه چشمتو بگیره احتمالاً جون به لب میشی تا ته داستان و بفهمی:d

Free هم که از روی Light Novel اقتباس شده... خیلی هم با LN فرق داره، اصلاً نگران ته داستان نباش Kyoto Animation از خودش یک چیزی در میکنه تا حالا که خوب سروصدا راه انداخته... احتمالاً فصل دوم هم داشته باشه

Kami nomi zo Shiru Sekai : Megami-Hen اینهم که کل آرک Megamiها تو مانگا رو پوشش میده، الان یک 50-60 چپتری هست که مانگا رفته تو آرک جدید... البته آرک Megami خیلی خوب تموم میشه و نیازی به خوندن مانگاش نیست، ولی خوندنش پیشنهاد میشه اگه باهاش حال میکنی، خیلی جالبه

Kami-sma no Inai nichiyoubi از روی یک Light Novel اقتباس شده... ماه پیش جلد هشت ریلیز شد، فکر کنم انیمه 12 قسمتی باشه(مطمئن نیستم) بترکونه 4 تا جلد اول رو پوشش بده اگه 24 قسمتی هم باشه و هر 8 تا جلد و پوشش بده بازم باید بری سراغ منبع اصلی چون ادامه داره و چند جلد دیگه قراره ازش بیاد، ترجمه هم نشده و تو برنامه ی مترجمین گرامی هم نیست، بهترین کار اینه بری ژاپنی یاد بگیری اصلشو بخونی...!:d

Inu to Hasami wa Tsukaiyou اینم اقتباس از روی Light Novel هست، البته انیمه این مدلی زیاده و هیچ کدوم هم پایان درست و درمون ندارن، فصل دوم هم عمراً داشته باشه

در کل اگه دنباله اصل و پایان داستانی که اکثر اوقات باید بری سراغ منبع اصلی که اونم بعضی اوقات نصفه کاره ول میکنن میره:| ولی خیلی از این انیمه ها که پایان اصلی داستان و ندارن، طوری نوشته شدن که بعد از دیدنشون یک جورایی ارضا میشی و نیازی به ادامه داستان نداری بعضی وقت ها هم میخوای بمیری و بدونی بعدش چی میشه، ولی چیزی موجود نیست

یکی از نکات خوب این انیمه و مانگا اینه که صبر ایوب پیدا میکنی توش...فعلاً برو دعا کن بلایی سر Oda نیاد، وان پیس نصفه کاره بمونه که یک ملتی به ف.ک میرن...

سنش رفته بالا جدیداً ترت و ترت مریض میشه:| یک دعایی، قربونی... کاری بکن وقت کردی..!:d

Shingeki no Kyojin - E17
عالی بود این قسمت! عالی بود!!! :blink1:
اونجا که جان درگیر شده بود و تلاش میکرد جاخالی بده و یه جوری فرار کنه،من داشتم میمردم! :(( اونجا که میخواست مشت بزنه که دیگه ... :((
2 ثانیه بعد ...

راینر!!!!!!! :((:((:((

2 ثانیه بعدتر

:o:o:o
هنوزم دهنم بازه!!!!! :d

وحشتناک عالی بود این قسمت! :d
این غوله قیافش آشنا میزنه :| :d
من سر این صحنه رسما مطمئن بودم راینر آبگوشت شده :|
قسمت هیجان انگیزی بود !

یکی از نکات خوب این انیمه و مانگا اینه که صبر ایوب پیدا میکنی توش...فعلاً برو دعا کن بلایی سر Oda نیاد، وان پیس نصفه کاره بمونه که یک ملتی به ف.ک میرن...

سنش رفته بالا جدیداً ترت و ترت مریض میشه
:|
یک دعایی، قربونی... کاری بکن وقت کردی..!

اتفاقا یه بنده خدایی چند روز پیش بهم می گفت که اگر این کیشیموتو یا اودا یهو دارن از خیابون رد میشن (خب بالاخره آدمن از خیابون رد میشن دیگه. تعجب نداره :| ) ماشین بهشون بزنه، جواب این طرفدارا رو کی می خواد بده؟ همه نابود میشیم. حالا ناروتو رو بدن دست من یه جوری سمبلش می کنم:دی بره ولی وان پیس رو چی.
=========================

Zetsuen رو دیدم. اولا خیلی خوشحالم که این انیمه رو زمان پخش پیگیری نکردم و یهو همه اش رو دیدم وگرنه از هایپ زدگی مفرط سکته می کردم. همین امروز سر یه اتفاقی که تو اسپویلر می گم، انقدر هیجان زده شدم که خیلی وقت بود چنین حسی بهم دست نداده بود. :دی در کل اگر داستان رو به دو فصل تقسیم کنیم، فصل اول حالت معما گونه داشت و خیلی جذاب بود دنبال کردنش ولی طوری نبود که آخر قسمت بگی وای خدا سریع بپری next کنی ببینی چی میشه و شخصیت ها خیلی قشنگ معرفی شدن. آشنایی با شخصیت ها بیشتر فصل اول رو به خودش اختصاص داد. هم چنین اطلاعات مربوط به اتفاقات و درخت ها.

نیمه دوم سریال خیلی آتشین شروع نشد ولی از دومین قسمت طوری بود که با من کاری بکنه که 12 قسمت رو پشت سر هم ببینم که این موضوع کم پیش میاد واسم :دی طراحی کاراکترها خیلی خوب انجام شده بود فقط من گیر این قرمزی گوشه چشم این دخترام :| چراش رو نفهمیدم. کلا داستان ها و انیمه ها از نظر پیکر بندی دارای 3 قسمت شروع ، پایان و روایت مرکزی هستن که تو این انیمه داستان در شروع و پایان حرف خاصی برای گفتن نداشت ولی روایتش خیلی خوب از کار در اومده بود. دقیقا اتفاقی که برای Code Geass افتاده بود. شروع و پایان معمولی ولی اتفاقات هیجان آور و زیبا. صداگذاری حرف نداشت و مثل همیشه صدای Nana Mizuki با خارج شدن اولین صوت از دهن کاراکترش می خورد تو صورت آدم :دی
از Mage Of Exodos خیلی خوب استفاده شد تو داستان. هر دفعه یکی با دلایل نسبتا منطقی معرفی می شد ولی وقتی آخرش مشخص شد که خواهر Mahiro همون جادوگر بوده شوک بزرگی بهم وارد شد. اصلا نمی تونستم حدس بزنم و خیلی جالب بود این موضوع واسم. :دی:-o

در کل میشه بهش 9.5 رو داد.

با تشکر :دی

PS: همه ی اینا رو گفتم یعنی اینکه انیمه خوبیه. از دستش ندین :دی:-"

وان پیس رو اون اوایل فعالیتم توی AW که بودم،میگفتن اودا پایانش رو نوشته و گذاشته کنار و ... حالا شایعه بود یا نه رو کاری نداریم! :d حتی اگر واقعی هم باشه،بازم با این دنیایی که ساخته برای وان پیس،اگر خدایی نکرده،خدایی نکرده،خدایی نکرده،خدایی نکرده! بلایی سر اودا بیار، رسما گند زده میشه به همون پایان :-" پایانی که بالای 10 سال دیگه(حداقل)طول میکشه تا بهش رسیده بشه! :-" :d
جمیعا باید بشینیم دعا کنیم! :-s اودا هم همکاری کنه و ترک سیگار کنه :|
---
داوود انقدر خوب بود زتسوئن؟ :d من تا 12-13 اینا دیدم،بعدش حسش نیمد ول شد :|
اصلا اون چند قسمت آخر دور و بر قسمت 12 ، من اینجوری بودم : (:|
نمیدونم اصلا روزی حسش میاد تمومش کنم یا نه! :-"

حالا Oda رو نمیدونم، ولی کیشیموتو تو یک مصاحبه گفته بود که قسمت آخرو تو ذهن خودش تصویر کرده... ولی هیچ جا ثبتش نکرده و هیچ کسی حتی خانواده اش هم خبر ندارن

البته بیشتر از آخر داستان همونطور که گفتی روایتش مهمه و اینکه چه جوری میخواد به اون پایان برسه، وگرنه من خودم کلی نظر راجع به پایان وان پیس دارم:d

در کل امیدوارم بلایی که سر Yamaguchi خدا بیا مرز اومد دیگه تکرار نشه... انصافاً خیلی زور داره

سلام
این غوله قیافش آشنا میزنه :| :d
خیلی شبیه Annie lionheart هست بنظرم :دی.

پ.ن. اقایون امکانش هست از "تایتان" استفاده کنید بحای "غول" ؟ اخه جریانش حداقل با اینی که توی Shingeki no Kyojin میبینیم تفاوت اساسی داره :دی.

---
داوود انقدر خوب بود زتسوئن؟ :d من تا 12-13 اینا دیدم،بعدش حسش نیمد ول شد :|
اصلا اون چند قسمت آخر دور و بر قسمت 12 ، من اینجوری بودم : (:|
نمیدونم اصلا روزی حسش میاد تمومش کنم یا نه! :-"

آره واقعا من کم پیش میاد هیجان زده بشم مخصوصا سر سریال و انیمه. در این حد بگم بهت از تابستون پارسال تا الان فقط سر Code Geass خیلی حال کردم و تندی تمومش کردم :دی و بقیه انیمه هایی که دیدم زیاد بهم حس خاصی نداد. مثلا تو همین مدت FMA رو هم دیدم ولی با اینکه فوق العاده بود و بهترین انیمه ای هم هست که دیدم ولی اون طوری نبود که آخر قسمت سریع بپرم بقیه اش رو ببینم. البته سلیقه ی من اینطوریه که از داستان های معماگونه و راز آلود :دی خوشم میاد :دی مثلا از Gosick هم خیلی خیلی خوشم اومده بود ولی نمی دونم دقیقا چیش حوصله تو رو سر برده. :دی

=======================================

یه سوالی برای من پیش اومده. توجه کردین تو این خیل عظیم انیمه هایی که ما دیدیم، هیچوقت کاراکترها حتی در بدترین موقعیتشون هم دروغ نگفتن؟ خیلی جالبه که اینطوری میان فرهنگ سازی می کنن.

آره واقعا من کم پیش میاد هیجان زده بشم مخصوصا سر سریال و انیمه. در این حد بگم بهت از تابستون پارسال تا الان فقط سر Code Geass خیلی حال کردم و تندی تمومش کردم :دی و بقیه انیمه هایی که دیدم زیاد بهم حس خاصی نداد. مثلا تو همین مدت FMA رو هم دیدم ولی با اینکه فوق العاده بود و بهترین انیمه ای هم هست که دیدم ولی اون طوری نبود که آخر قسمت سریع بپرم بقیه اش رو ببینم. البته سلیقه ی من اینطوریه که از داستان های معماگونه و راز آلود :دی خوشم میاد :دی مثلا از Gosick هم خیلی خیلی خوشم اومده بود ولی نمی دونم دقیقا چیش حوصله تو رو سر برده. :دی

یه سوالی برای من پیش اومده. توجه کردین تو این خیل عظیم انیمه هایی که ما دیدیم، هیچوقت کاراکترها حتی در بدترین موقعیتشون هم دروغ نگفتن؟ خیلی جالبه که اینطوری میان فرهنگ سازی می کنن.
منم اینه تو
Code Geass رو خیلی تند تموم کردم از بس این انیمه هیجان و... تا حالا انیمه ندیدم که قسمت به قسمت ادم رو جذب کنه!بجز هانتر که اونم....
​Bakuman رو هم دیدم عالی بود مخصوص کاراکتر هیرامارو که تمام صحنه هاش از خنده داشتم منفجر میشدم!! انیمه خوبی بود کلا! راستی فصل 4 داره این یا نه؟

Zetsuen رو دیدم. اولا خیلی خوشحالم که این انیمه رو زمان پخش پیگیری نکردم و یهو همه اش رو دیدم وگرنه از هایپ زدگی مفرط سکته می کردم. همین امروز سر یه اتفاقی که تو اسپویلر می گم، انقدر هیجان زده شدم که خیلی وقت بود چنین حسی بهم دست نداده بود. :دی در کل اگر داستان رو به دو فصل تقسیم کنیم، فصل اول حالت معما گونه داشت و خیلی جذاب بود دنبال کردنش ولی طوری نبود که آخر قسمت بگی وای خدا سریع بپری next کنی ببینی چی میشه و شخصیت ها خیلی قشنگ معرفی شدن. آشنایی با شخصیت ها بیشتر فصل اول رو به خودش اختصاص داد. هم چنین اطلاعات مربوط به اتفاقات و درخت ها.

نیمه دوم سریال خیلی آتشین شروع نشد ولی از دومین قسمت طوری بود که با من کاری بکنه که 12 قسمت رو پشت سر هم ببینم که این موضوع کم پیش میاد واسم :دی طراحی کاراکترها خیلی خوب انجام شده بود فقط من گیر این قرمزی گوشه چشم این دخترام :| چراش رو نفهمیدم. کلا داستان ها و انیمه ها از نظر پیکر بندی دارای 3 قسمت شروع ، پایان و روایت مرکزی هستن که تو این انیمه داستان در شروع و پایان حرف خاصی برای گفتن نداشت ولی روایتش خیلی خوب از کار در اومده بود. دقیقا اتفاقی که برای Code Geass افتاده بود. شروع و پایان معمولی ولی اتفاقات هیجان آور و زیبا. صداگذاری حرف نداشت و مثل همیشه صدای Nana Mizuki با خارج شدن اولین صوت از دهن کاراکترش می خورد تو صورت آدم :دی
از Mage Of Exodos خیلی خوب استفاده شد تو داستان. هر دفعه یکی با دلایل نسبتا منطقی معرفی می شد ولی وقتی آخرش مشخص شد که خواهر Mahiro همون جادوگر بوده شوک بزرگی بهم وارد شد. اصلا نمی تونستم حدس بزنم و خیلی جالب بود این موضوع واسم. :دی:-o

در کل میشه بهش 9.5 رو داد.

با تشکر :دی

PS: همه ی اینا رو گفتم یعنی اینکه انیمه خوبیه. از دستش ندین :دی:-"

اون قضیه رو فکر کنم از قسمت 10-11 انیمه دیگه می شد ازش مطمئن بود...:-"

توی همین انیمه ی Zetsuen یکی از شخصیت ها دروغ می گفت.

توی School Days از هر 4 نفر، 3 نفر دروغ گو بودن:دی

و هزاران موردی که الآن یادم نیست:دی

اون قضیه رو فکر کنم از قسمت 10-11 انیمه دیگه می شد ازش مطمئن بود...:-"

توی همین انیمه ی Zetsuen یکی از شخصیت ها دروغ می گفت.

توی School Days از هر 4 نفر، 3 نفر دروغ گو بودن:دی

و هزاران موردی که الآن یادم نیست:دی

آره می شد فهمید :دی :bighug::دی
=================================
کجا دروغ می گفتن؟ حداقل تو این انیمه هه اصلا کسی دروغگو نبود:دی
حتی تا اونجایی که Samon داشت با Mahiro و Yoshino در مورد پرنسس صحبت می کرد، اصلا هیچ دروغی به اینا نگفت با اینکه می تونست خیلی راحت دروغ بگه :دی نمی دونم شاید من دارم اشتباه می کنم :دی

منم اینه توCode Geass رو خیلی تند تموم کردم از بس این انیمه هیجان و... تا حالا انیمه ندیدم که قسمت به قسمت ادم رو جذب کنه!بجز هانتر که اونم....

​Bakuman رو هم دیدم عالی بود مخصوص کاراکتر هیرامارو که تمام صحنه هاش از خنده داشتم منفجر میشدم!! انیمه خوبی بود کلا! راستی فصل 4 داره این یا نه؟

Bakuman هم خیلی خیلی خوب بود. دیگه همینجا تمومش کنن خیلی عالی میشه. این Hiramaru که عشق منم بود :bighug:

درمورد Gin no Saji

یادم نیست کی اینو معرفی کرد ولی حاجی خدا رفته‌گانت رو بیامرزه :دی. شوخی های بامرزه و بجا داره. داستانش متفاوت هست (شاید من ندیده بودم چنین چیزی). دوبله ها عالیه. خلاصه روح روان من شاد شد :دی.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or