Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
داشتم یکسری فایلهامو مرتب میکردم... چشمم افتاد به Golden Boy برای بار شونصد هزارم دیدمش

یک OVA شش قسمتی هست محصول سال 1995

داستان در مورد یک پسر احمق و ero به اسم Kintaro هست که با دوچرخه اش به جاهای مختلف سفر میکنه و کارهای مختلفی انجام میده تا تجربه اش تو زندگی بره بالا همون جریان ضرب المثل بسیار سفر باید تا پخته شود خامی...

تو این سفر با خانمهای مختلفی آشنا میشه و طی یکسری اتفاق کاری میکنه که همه تحت تاثیر قرار میگیرن و یک دل نه صد دل آخر قسمت عاشقش میشن، بعدش میزاه میره و سفرشو ادامه میده

این کارایی هم که میکنه اکثراً اوج خالی بندیه...

با اینکه داستان تو در و دیواره و اوج خالیبندی و ژاپنی بازیه ولی یک حس باحالی داره انیمه اش، دیدنش خیلی حال میده... مخصوصاً صحنه های کمدیش عالیه...

اگه ندیدید حتماً یک نگاهی بهش بندازید، با اینکه قدیمیه ولی دیدنش خیلی میچسبه... انصافاً یکسری از صحنه هاش مُنهدمتون میکنه...
yahoo_21.gif

یکسری ScreenShot از این ابله...
yahoo_4.gif

Last edited by a moderator:
سلام

خبر اول اینکه horriblesub سری اول و دوم Kaiji به اسم Ultimate Survivor و S2 - Against All Rules رو گذاشت. هرکدوم 26 قسمت حجم هو تقریباً 3 گیگ.

دوم اینکه یه انیمه جدید هست به اسم Yami Shibai که داستانهای کوتاه ترسناک تعریف میکنه. حجمش کم زمانش کوتاه ست ولی خیــــلـــی استایل هنری جالبی داره داستانهاش هم عالی بنظر من.

Last edited by a moderator:
دوم اینکه یه انیمه جدید هست به اسم Yami Shibai که داستانهای کوتاه ترسناک تعریف میکنه. حجمش کم زمانش کوتاه ست ولی خیــــلـــی استایل هنری جالبی داره داستانهاش هم عالی بنظر من.
از هر انیمه ترسناک حمایت میشه , مخصوصا هم با این عکس :bighug:

سبکش به نظر میاد ترسناک-قدیمی باشه ScreenShot هاش هم منو یک جورایی یاد مانگای Panorama of Hell و انیمه ی Higurashi no nako koroni می اندازه .
شدیدا منتظرش میمونم .
=============
پ.ن : الان یک سرچی کردم انگار این انیمه 6 دقیقه می باشد و از 14 July داره پخش میشه .

آره واقعا من کم پیش میاد هیجان زده بشم مخصوصا سر سریال و انیمه. در این حد بگم بهت از تابستون پارسال تا الان فقط سر Code Geass خیلی حال کردم و تندی تمومش کردم :دی و بقیه انیمه هایی که دیدم زیاد بهم حس خاصی نداد. مثلا تو همین مدت FMA رو هم دیدم ولی با اینکه فوق العاده بود و بهترین انیمه ای هم هست که دیدم ولی اون طوری نبود که آخر قسمت سریع بپرم بقیه اش رو ببینم. البته سلیقه ی من اینطوریه که از داستان های معماگونه و راز آلود :دی خوشم میاد :دی مثلا از Gosick هم خیلی خیلی خوشم اومده بود ولی نمی دونم دقیقا چیش حوصله تو رو سر برده. :دی

=======================================

یه سوالی برای من پیش اومده. توجه کردین تو این خیل عظیم انیمه هایی که ما دیدیم، هیچوقت کاراکترها حتی در بدترین موقعیتشون هم دروغ نگفتن؟ خیلی جالبه که اینطوری میان فرهنگ سازی می کنن.
همممم...نمیدونم! معماگونه؟ :دی چنین حسی رو نسبت بهش اصلا نداشتم :دی از نظر داستانی اون اولاش خیلی خوب بود! ولی رفته رفته جوری پیش رفت،که من آرزو میکردم سر 12 قسمت تموم بشه! :-"
رسما 3-4 قسمت رو به روی هم ایستاده بودن و داشتان نظریه پردازی میکردن! 3-4 قسمت 20 دیقه همینطور فک میزدن...(:| بعدش انتظار داشتم اونجا دیگه داستان تموم بشه :-"
ولی از قسمت 13 ، دیدم همه چی به خوبی و خوشی گذشته...این پسرکه که قدرت تاریکی داشت...(حالا دقیق یادم نیست اصطلاحات و اینا! :d ) ... خیلی یه جوری بود! یادم نمیاد دقیق چی شد،ولی جوری شد 2-3 هفته نتونستم ببینم! بعدشم دیگه حسش نیمد:p
وقتی شروع شده بود خیلی دوستش میداشتم :x ولی رفته رفته ناامیدم کرد :d
---
اسوپ ساما رو مثل اینکه فراموش نمودی:-"

بعد از تعریف دوستان Ano Hana رو دیدم
چند بار گفتم که شرمنده که من سخت گیرم :d
اول اینکه نمیتونستن احساساتشون رو خوب و در زمان مشخص بیان کنن(بعضی جاها) و دیگه اینکه طریقش هم زیاد جالب نبود
ناهماهنگی هم تو انیمه وجود داشت (اینو درست نمیتوم توضیح بدم)
شخصیت های جالبی داشت، هر کدومشوم تو یه وضعیت فکری و موقیتی بودن که این خیلی برام جالب بود
اون زمانی که میخواستن از منما خداحافظی کنن بره زیاد جالب نبود برام(خیلی کلیشه ای بود)
نتیجه گیری کلیم اینه که موضوع، داستان و شخصیتها، همه جالب بودن ولی پیاده کردنشون جالب نبود !
من از 10 بهش 7 میدم

همممم...نمیدونم! معماگونه؟ :دی چنین حسی رو نسبت بهش اصلا نداشتم :دی از نظر داستانی اون اولاش خیلی خوب بود! ولی رفته رفته جوری پیش رفت،که من آرزو میکردم سر 12 قسمت تموم بشه! :-"
رسما 3-4 قسمت رو به روی هم ایستاده بودن و داشتان نظریه پردازی میکردن! 3-4 قسمت 20 دیقه همینطور فک میزدن...(:| بعدش انتظار داشتم اونجا دیگه داستان تموم بشه :-"
ولی از قسمت 13 ، دیدم همه چی به خوبی و خوشی گذشته...این پسرکه که قدرت تاریکی داشت...(حالا دقیق یادم نیست اصطلاحات و اینا! :d ) ... خیلی یه جوری بود! یادم نمیاد دقیق چی شد،ولی جوری شد 2-3 هفته نتونستم ببینم! بعدشم دیگه حسش نیمد:p
وقتی شروع شده بود خیلی دوستش میداشتم :x ولی رفته رفته ناامیدم کرد :d
---
اسوپ ساما رو مثل اینکه فراموش نمودی:-"

خب جز اون داسته از آدما هستی که تو سریال و فیلم دوست داری یکی بگه سلام و بعدش بپره به طرف رازنگان بزنه. :دی اتفاقا من عاشق داستان هایی هستم که توش گره بوجود میاد و با حرف زدن کاراکترها این گره برطرف میشه. خیلی به نظرم جالب میاد این سبک صحبت کردن ها و فرضیه بافی ها اتفاقا رفتم زیرنویسش هم از انیم وورلد گرفتم که دست مریزاد داره. واقعا عالی زیرنویس شده. الان هم نشستم با خانواده یه دور دیگه نگاه می کنم و اونا هم خوششون اومده :دی

وان پیس با این آرک قدرتمن اسکایپیا :| رفت تو باقالی ها :دی فعلا یه مدت بهش استراحت دادم تا بعدا شروعش کنم.

خب جز اون داسته از آدما هستی که تو سریال و فیلم دوست داری یکی بگه سلام و بعدش بپره به طرف رازنگان بزنه. :دی اتفاقا من عاشق داستان هایی هستم که توش گره بوجود میاد و با حرف زدن کاراکترها این گره برطرف میشه. خیلی به نظرم جالب میاد این سبک صحبت کردن ها و فرضیه بافی ها اتفاقا رفتم زیرنویسش هم از انیم وورلد گرفتم که دست مریزاد داره. واقعا عالی زیرنویس شده. الان هم نشستم با خانواده یه دور دیگه نگاه می کنم و اونا هم خوششون اومده :دی

وان پیس با این آرک قدرتمن اسکایپیا :| رفت تو باقالی ها :دی فعلا یه مدت بهش استراحت دادم تا بعدا شروعش کنم.
نه اتفاقا! اونقدرم خشن نیستم:-" مثلا Usagi Drop عشق میباشد! :x یا Gosick و Hyouka و Kaiji و ...! :d این 3تا همشون هم با ذهن آدم بازی میکنند! ولی حداقل 4 هفته،یه جا نمی ایستن سر یه چی بحث کنند! :d
یا چند وقت پیش یه انیمه داشتیم به نام "قهرمان و شاهزاده" یا یه همچین چیزایی :d ، موضوع در مورد جنگ بود،ولی جنگ نبود:-" در مورد پشت میدون های جنگ بود!!! :d
کلا همه جور انیمه ای میبینیم ولی با این زتسوئن جور نشدم :d آخه بخش معماییش یه جوری جذابیت نداشت برام :-" البته اینم بگم از این انیمه بیشتر انتظار یه انیمه ی اکشن داشتم :d

اساتید محتم من زیاد اهل انیمه نیستم دیدم ولی نه زیاد یه چندتا ازاون اکشنای باحالش معرفی کنید ما هم یه فیضی ببریم@};-

اکشن چه مدلی :دی؟ مثلا اکشن که 2تا بیوفتن به جون هم بزنن یه شهر رو آسفالت کنن یا مثلا اکشنی روبوتیکی؟

فصل دوم fate zero هم دیدم قشنگ تر از فصل یک بود
فقط قدرت کارکترا رو اشتباه محاسبه کردم بودم یکم جا خوردم از شکست بعضی ها :d

انیمه Sword Art Online انلاین ببینم پیشنهاد میکنید یانه چجوریاس ؟:d
اساتید محتم من زیاد اهل انیمه نیستم دیدم ولی نه زیاد یه چندتا ازاون اکشنای باحالش معرفی کنید ما هم یه فیضی ببریم

بیا همین fate zero ببین بدک نیست
:d
داستان خیلی قشنگی داره به همرا گرافیک عالی
البته تا ببینیم اساتید چی میگن

بیکاری مفرط نشستم سه تا سریال می بینم
Sonic X
هممم باحاله!در حدّ سونیک باید بگم فوق العاده است!یه ذرّه بعضی جاها امیدوار کننده نیست!ولی بخش مربوط به شدو اش بی نظیره!موسیقی هاش هم خیلی باحال اند من با Rouge Theme خیلی حال می کنم
صحنه مرگ ماریا روبروتنیک و دیالوگ های آخرش جزء تنها صحنه های دنیای فیلم و انیمیشن بودند که منو واقعاً به گریه انداخت!بی نهایت احساسی و فوق العاده
نمره هم 8.5 از 10(اگه بخش شدو نبود می شد 7 از ده)
----------------------------------------
Justice League Season 1
انیمیشن جالبیه بعضی قسمت هاش قشنگه و بعضی جاهاش هم ضایع!آدم تو قسمت های Injustice League و آدم بدهاش دوست داره اونا ببرن تو لیگ عدالت!ولی بعضی قسمت هاش خیلی توپ اند و چون این بالانس واقعاً بالا و پایین پر شدّتی داره من به این فصل انیمیشن نمره 8 رو میدم
----------------------------------------
AVATAR The Last Airbended-first Two Seasons
انصافاً انیمه فوق العاده ایه(اگه بهش بشه گفت انیمه)اصلاً داستان انیمه یه لحظه هم کهنه نمیشه!تازه هی باحال تر هم میشه!این آپا هم ته خنده است تو قسمت 4 فصل دوّم خیلی باحال بود!شخصیت پردازی ها هم بی نقصه ولی فقط چند تا ایراد ریز و درشت و بعضی قسمت های به ضهحر اضافی تو فصل اوّل هستند که کار رو سخت می کنه!کسی اگه ندیده این انیمه رو پا شه بره ببینه!
9 از ده
---------------------------------------
میدونم اینجا بحث مانگا نیست ولی 3 شبه که دارم مانگای افسانه زلدا:اکارینای زمان رو میخونم!دویست و اندی صفحه است و و اقعاً مو به تن آدم سیخ می کنه!دیالوگ ها و نقاشی هاش فوق العاده است و تغییراتی هم داستان نسبت به بازی دازه که همش مثبته!!!و زیباتر کرده مانگا رو!وقتی انیمه رو تموم کردم به غیر از چند صفحه آخر که مربوط به شکست دادن گنون بود(که برعکس گنوندورف یک کم سر هم بندی تر بود)هیــــــچ ایرادی توش ندیدم و از صمیم دل آرزو می کنم یه روزی ازش یه انیمه بدن بیرون چون واقعاً فوق العاده است!
10 از 10(با یک کم ارفاق!)
بهتر بود برا مانگا نمره نمیدادم امّا دیدم حیفه حسّم رو با شما در مورد این مانگای افسانه ای در میون نذارم

سلام
انیمه Sword Art Online انلاین ببینم پیشنهاد میکنید یانه چجوریاس ؟
من که به شدت باهاش حال کردم . جزء تاپ 5 کوتاهمه . ولی خوب من به عنوان یه RPG Gamer اینقدر باهاش حال کردم . از وسطای انیمه افت شدیدی میکنه .
کلاً انیمه ایه که امتیازاتش بالاست و جزء انیمه های تاپ به حساب میاد .
دیدنش توصیه میشه .
داوود
زتسوئن انیمه توپیه . خودم دوسش دارم و بعد از دیدنش اینجا حسابی ازش تعریف کردم ولی اینقدری که بردیش بالا نمیارزه :دی الان که یه مدت ازش گذشته ، ضعفهاش بیشتر داره به چشمم میاد .
اون مسئله ای هم که تو رو به وجد آورده به قول بچه های حداقل از 5 قسمت قبلش مشخص بود :دی

اون Watamote مثلا از نظر کمدی تو سبک Midori No Hibi هستش دیگه ؟
نه نه :دی دقیقا برعکس. میدوری یه رومنس کمدیه، ولی تمام قضیه ی Watamote اینه که رومنسی توش نیست :دی
ميشه يه انيمه در حد persona 4 و death note معرفي كنيد؟
خودم الان اينا رو دارم:
Death note عالي بود
Van helsing قشنگه واي خيلي كم كاري كردن
Persona 4 عاليه ولي اگه اپيزوداش بيشتر بود بهتر ميشد يه جورايي فشردس!
Full metal alchemist خيلي عاليه
Ghost in the shell خوشم نيومد ولي خوب بود
Neon genesis evangelion بد نبود ولي خيلي خيلي ژاپني بود.....
Naruto خوبه!ته خندس
راستي korewa zombie des اسمشو مطمين نيستم. ولي بدنبود!
انيمه اي از بازي هاي 999 و vetues last reward ساخته نشده؟
از اون دو تا بازی انیمه ساخته نشده.
اینا هم پیشنهاد میشه :
Steins;Gate
Code Geass
Gurren Lagann
Hunter x Hunter
Madoka Magika
Kaiji
Akagi
و ...
اساتید محتم من زیاد اهل انیمه نیستم دیدم ولی نه زیاد یه چندتا ازاون اکشنای باحالش معرفی کنید ما هم یه فیضی ببریم
انیمه هایی که اکشن، اِلمان اصلیشون باشه خیلی کم ساخته میشن. چون ساخت اکشن و کلا مبارزه خیلی دردسر داره و انیمیشن هاش هم هزینه بره و هم وقت گیر. به هر حال، اینا انیمه هایی هستن که از نظر اکشن و بخصوص انیمیشن تو سطح فوق العاده بالایی قرار دارن.
اکشن شمشیری و هنرهای رزمی : فیلم Sword of Stranger . از نظر انیمیشن خدایی می کنه و یکی از به یاد موندنی ترین ترک های موسیقی رو داره. حتما حتما باید ببینی.
و سریال Samurai Champloo که یه انیمه ی ساموراییِ کمدیه که سطح اکشنش بالاست. تقریبا هم میشه گفت اکشن، مهم ترین هدف انیمه اشه. چون هر قسمت حداقل یه مبارزه توش هست.

اکشن روباتی : Gurren Lagann . البته خیلی انیمه های دیگه هم میشه گفت، ولی کلا چیزی از نظر انیمیشن به Gurren Lagann نمیرسه. کاملا WTF و بسیار پر انرژی.

اکشن ورزشی : Hajime no Ippo که یه انیمه در مورد بوکسه. البته نمیشه گفت هدف اصلی این انیمه، فقط اکشنه ولی مبارزات خیلی خیلی سرگرم کننده و پر هیجانی داره که انیمیشین خوبی هم دارن. فصل سومش هم به زودی (تو پاییز) قراره پخش بشه.

به غیر از اونا، خیلی انیمه ها هستن که اکشن دارن، اما به همون اندازه چیزای دیگه هم دارن. مثل همه ی انیمه های شونن مبارزه ای (وان پیس، ناروتو، هانتر، فولمتال، بلیچ و ...) و کلی انیمه ی دیگه. ولی اون بالایی ها چیزایی بودن که به نظرم یه کسی که طرفدار اکشنه باید ببینه.

انیمه Sword Art Online انلاین ببینم پیشنهاد میکنید یانه چجوریاس ؟
من پیشنهاد نمی کنم. بخصوص وقتی که Fate/Zero دیدی و احتمالاً سطح انتظارت بالاست. وقتی ببینش که هیچ انیمه ی دیگه ای نداشتی ببینی :d اگر هم انیمه ای میخوای ببینی در مورد اینکه شخصیتا تو دنیای بازیها گیر میکنن، .hack//SIGN رو ببین یا حتی Accel World .

میدونم اینجا بحث مانگا نیست ولی 3 شبه که دارم مانگای افسانه زلدا:اکارینای زمان رو میخونم!دویست و اندی صفحه است و و اقعاً مو به تن آدم سیخ می کنه!دیالوگ ها و نقاشی هاش فوق العاده است و تغییراتی هم داستان نسبت به بازی دازه که همش مثبته!!!و زیباتر کرده مانگا رو!وقتی انیمه رو تموم کردم به غیر از چند صفحه آخر که مربوط به شکست دادن گنون بود(که برعکس گنوندورف یک کم سر هم بندی تر بود)هیــــــچ ایرادی توش ندیدم و از صمیم دل آرزو می کنم یه روزی ازش یه انیمه بدن بیرون چون واقعاً فوق العاده است!
10 از 10(با یک کم ارفاق!)
بهتر بود برا مانگا نمره نمیدادم امّا دیدم حیفه حسّم رو با شما در مورد این مانگای افسانه ای در میون نذارم

زلدا مانگا داره ؟؟ نمیدونستم!
به عنوان کسی که هیچوقت زلدا بازی نکردم و نمیدونم چرا اینقدر از بازیاش تعریف میشه، باید بخونمش حتما!

زتسوئن انیمه توپیه . خودم دوسش دارم و بعد از دیدنش اینجا حسابی ازش تعریف کردم ولی اینقدری که بردیش بالا نمیارزه :دی الان که یه مدت ازش گذشته ، ضعفهاش بیشتر داره به چشمم میاد .
اون مسئله ای هم که تو رو به وجد آورده به قول بچه های حداقل از 5 قسمت قبلش مشخص بود :دی

نمی دونم شاید هم من الان تو هایپم چشام نمیبینه ولی کم پیش میاد یهو از یه چیزی خوشم بیاد. :دی

اونور هم پرسیدم چه طوری در مورد اون مسئله شما ها حدس زدین؟ پرهام دیگه قسمت 5 که خالی بندیه :دی حالا 12 به بعد شاید. حالا دارم دور دوم با زیرنویس فارسی نگاه می کنم ببینم چیزی تو دیالوگا از دستم در رفته یا نه.

نه اتفاقا! اونقدرم خشن نیستم:-" مثلا Usagi Drop عشق میباشد! :x یا Gosick و Hyouka و Kaiji و ...! :d این 3تا همشون هم با ذهن آدم بازی میکنند! ولی حداقل 4 هفته،یه جا نمی ایستن سر یه چی بحث کنند! :d
یا چند وقت پیش یه انیمه داشتیم به نام "قهرمان و شاهزاده" یا یه همچین چیزایی :d ، موضوع در مورد جنگ بود،ولی جنگ نبود:-" در مورد پشت میدون های جنگ بود!!! :d
کلا همه جور انیمه ای میبینیم ولی با این زتسوئن جور نشدم :d آخه بخش معماییش یه جوری جذابیت نداشت برام :-" البته اینم بگم از این انیمه بیشتر انتظار یه انیمه ی اکشن داشتم :d

آره اگه یه نفر هم خشن نباشه تویی :دی یه بحث کاملا سلیقه ای هست. خودت هم داری می گی انتظار اکشن داشتی که وقتی هیچی جنگ خفن ازش ندیدی، خورد تو ذوقت. منم قبل از اینکه شروع کنم دیدنش رو، به صورت کاملا ناخوداگاه احساس می کردم با یه انیمه شمشیری رو به رو هستم. حالا از کجا به این نتیجه رسیده بودم نفهمیدم ولی من خودم سبکم اینطوریه بیشتر از اینکه حال کنم ببینم یکی شمشیر می کنه تو چشم اون یکی و بانکای بزنه:دی دوست دارم ببینم شخصیت های ضعیف از نظر جسمی فقط با قدرت صحبت کردنشون طرف مقابل رو از پا در بیارن. مثل یوشینو تو این انیمه یا ویکتوریکا تو گوسیک :دی

این پشت میدون جنگ هم کلی داستان داره ها...... :-" :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or