Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
ممنون داداش آریا از لینکی که دادی ! {به این جذابی نصفه و نیمه ترجمه شده حیف} {{ولی این خبرت من رو خیلی خوشحال کرد انیمه داره واییی ... }}

انیمه داره :-o ...... داره خدایی :-o:-o .... تموم شد پیش به سوی انیمش ! واییییی آریا خدا هرچی میخوایی بهت بده نمیدونستم انیمه داره ! عاشقشم این دختره رو ببینم تو انیمه !

انیمش مال کی هست ؟
میتونی یک Preview کوچیک بدی !؟ {خواهش} :x

راستی مانگا نداره Shakugan no Shana: The Girl With Fire in Her Eyes ؟

راستی لینک مانگای Crayon Shin-chan میتونی پیدا کنی برام ! :d
{نگو بچگونه است خیلی باحاله} انیمش قشنگ نیست !

آریا یچیزی یادم اومد گفتم اینجا ازت بپرسم : {شک دارم ندیده باشی}
انیمه ی Kamikaze Kaitō Jannu برام گیر بیاری لینکش رو کل 44 قسمت نمیدونم دیدی یا نه ولی خیلی زیرخاکی هست تا حالا پیدا نکردم !
دیدیش یا نه خیلی باحاله !
بچیگیم این رو خیلی میدیدم از کانال RTL 2 خیلی انیمه ی باحالی بود !

Shingeki no Kyojin

LOL.

2489c9737cc2.jpg

Last edited by a moderator:
Recommendations

^^^آقا این چرا ادیتش کردین!!!؟فن آرته مانگاش نیس!:))
فردا میان میگن کل داستانو لو دادی...:d

اینم چند تا پیشنهاد انیمه/مانگا:

انیمه های هنری:

بهترین های اسلایس او لایف:

شونن:

فانتزی:

فیلم:

و کلیه ژانرها:

گلچین مانگا:

بهترین های ویژوال ناول:

ادامه:

بهترین استودیو ها به ترتیب از عالی تا...

بهترین کارهای دوبله شده(ملاک ارزیابی کیفیت دوبله بوده نه خود انیمه ها) :

تعریف موئی: :))

بهترین موسقی متن :

بهترین آهنگ سازان به همراه بعضی آثار:

منبع:

Wikia
/j/
/a/
/v/

تکراری اگه بود ببخشید.

آخرین ویرایش:
سلام
Shingeki no Kyojin اینقدر سوژه خندهای ناب دست جماعت داده که فن سایتها به این راحتی دست از سرش برنمیدارن. با اینکه دلم نمیخواد پست این شکلی بدم (مخصوصاً توی این ترد) ولی دوست دارم لذت دیدن این هارو با شما تقسیم کنم:
47823d1375983609-21469_208535039305684_1459335662_n.jpg

و این یکی از اولی بهتره :دی

47824d1375983609-544798_207553816070473_1267005466_n.jpg

@Quarantine
با تشکر از عکس ها لطفا از تگ اسپویلر برای عکس ها استفاده کنید , چون صفحه نامنظم میشه .
---------------------------------------------
وای خدا =)) وقتی شینپاچی و اون یکی رو در حال خوش حالی ( برای شماره 1 بودن ) پرت کردند , داشتم نابود می شدم =)):)) .

نیم‌نگاهی به تیتراژ انیمه Chuunibyou demo Koi ga Shitai

نمی‌دونم چی تو انیمه Chuunibyou هست که هنوز هم برام تازگی داره؛ شاید بخاطر اینه که با همه بی‌ادعایی‌ش و شاد بودن‌ش و … حرف‌های جدی و شنیدنی‌ای می‌زنه که از دل براومده و لاجرم به دل می‌شینه. خلاصه از سر بیکاری و برای ادای‌دِیـن، یه مختصری در مورد تیتراژش نوشتم (که خب، شاید تیتراژ خیلی متینی نباشه، ولی مثل تیتراژ خیلی از انیمه‌ها، ظرافت‌های خاصی رو می‌شه درش دید). فقط لطفاً اگه انیمه رو ندیدید، نخونیدش

در آغاز تیتراژ، خطی افقی رو می‌بینیم که یادآور ِ «افق غیبی» ِ داخل ِ داستانه. این خط با یک چرخش به حالت عمودی درمیاد و بعد از نمایی تکی از «ریکا»، روی صفحه جا خوش می‌کنه و تا پایان تیتراژ، صفحه رو به دو قسمت تقسیم می‌کنه. تصاویر شخصیت‌ها و … اغلب توی یکی از این دو بخش صفحه به نمایش درمیان (البته سرعت بالای کار مقداری سرگیجه‌آوره!). خط عمودی چندین بار بین ریکا و «یوتا» (دو دلداده و شخصیت‌های اصلی انیمه) قرار می‌گیره و اینجاست که بین «دلدادگی» و «افق غیبی» ِ ریکا به‌زیبایی ارتباط برقرار می‌شه و ریکا خودش رو دربرابر افق تازه‌ای می‌بینه. این افق هم، مثل افق‌های دیگه، دو پدیده رو با حفظ ماهیت‌شون از یکدیگه جدا می‌کنه و در نهایت، به وصال همدیگه می‌رسونه.

اما ریکا با دوگانگی‌هایی روبه‌روست و گویی در آغاز از احساس واقعی‌ش باخبر نیست. از اون‌طرف، یوتا هم علاقه‌ای نداره که وقت‌ش رو با یک «چونیبیو» بگذرونه. این موضوع در نمایی که یوتا در نیمه سمت چپ صفحه، در حال دوچرخه‌سواری به جهتی مخالف جهت ریکاست، نشون داده می‌شه. در سمت راست، ریکا قرار گرفته که نوع نگاه‌ش، مرددش بودن‌ش رو نشون می‌ده. بعد از این، نمایی از ریکا در هر دو نیمه صفحه به نمایش درمیاد و در عرض چند ثانیه، به لحظه‌هایی از زندگی شخصی و تحول و پیشرفت شخصیت ریکا، در طی رابطه عاطفی‌ش با یوتا، پرداخته می‌شه.

می‌رسیم به یکی از صحنه‌های درخشان تیتراژ که در اون، در لحظه‌ای کوتاه، چشم‌بند و گوشی موبایل ریکا رو می‌بینیم. در این نما، نیمه چپ و راست، تصویری «آینه‌ای» از هم هستن. تصویرها از کناره به سمت مرکز صفحه حرکت می‌کنن و عاقبت تلفن موبایل و چشم‌بند محو می‌شن و تنها بند چشم‌بند دیده می‌شه که به علت آینه‌ای بودن، به شکل «قلب» دراومده. درباره این صحنه می‌شه حرف‌ها زد: موبایل یک وسیله «ارتباطی»ـه و جمجمه تزئینی روی ِ اون هم نماد مرگه. این می‌تونه به مرگ پدر ریکا اشاره داشته باشه یا اینکه به خود «مرگ»؛ ولی هرچی که هست، این جمجمه در طی ارتباط عاطفی ریکا و یوتا، از بین می‌ره و در اینجا تیتراژ به‌زیبایی پیام‌ش رو به مخاطب می‌رسونه: دلدادگی نه‌تنها می‌تونه مرهمی باشه بر از دست دادن عزیزان و زخم‌های ناشی از واقعیت‌های تلخ زندگی، بلکه حتی می‌تونه از مرگ هم بگذره.

و سرانجام در لحظات پایانی تیتراژ، ریکا و یوتا رو در کنار هم می‌بینیم...

با تشکر

آقا آدم قحط بود این بوآ عاشق لوفی شد:d؟اصن این بشر به سن بلوغ رسیده:d؟یه وقت اینا جلوتر Romance نکنن:d!البته اگه به لوفی باشه که هیچی:|:d
ولی قضیه شستن لوفی و جواهرات خانوادگی عالی بود:d

آقا آدم قحط بود این بوآ عاشق لوفی شد:d؟اصن این بشر به سن بلوغ رسیده:d؟یه وقت اینا جلوتر Romance نکنن:d!البته اگه به لوفی باشه که هیچی:|:d
ولی قضیه شستن لوفی و جواهرات خانوادگی عالی بود:d
حالا من خودم لوفی رو خیلی دوست دارم ولی انصافن ترو استوری :d ... این لوفی نمیفهمه عشق و احساسات چیه اونوقت بانوی Innocent ـه ما بدجوری دلش هواشو کرده ، چقدر هم زجر میکشه بیچاره :( ... نه خیالت راحت رومنس نداره ، فقط چنتا صحنه ی صرفن طنز ـه که خدا هم هستن و به هیچ وجه لطمه ای به داستان وارد نمیکنن ! :d ... فقط خدا کنه آخر کار تکلیف این دوتارو مشخص کنن ، باید بفهمم چی به سر هنکوک ساما میاد :d .
ضمنا ، خواهشن بانو رو با احترام بیشتری خطاب کن ، دخر خالت نیست که میگی بوا ، ملکه ی دزدان دریایی ـه ...
274.gif
:d

حالا من خودم لوفی رو خیلی دوست دارم ولی انصافن ترو استوری :d ... این لوفی نمیفهمه عشق و احساسات چیه اونوقت بانوی
Innocent ـه ما بدجوری دلش هواشو کرده ، چقدر هم زجر میکشه بیچاره :( ... نه خیالت راحت رومنس نداره ، فقط چنتا صحنه ی صرفن طنز ـه که خدا هم هستن و به هیچ وجه لطمه ای به داستان وارد نمیکنن ! :d ... فقط خدا کنه آخر کار تکلیف این دوتارو مشخص کنن ، باید بفهمم چی به سر هنکوک ساما میاد :d .
ضمنا ، خواهشن بانو رو با احترام بیشتری خطاب کن ، دخر خالت نیست که میگی
بوا ، ملکه ی دزدان دریایی ـه ...
274.gif
:d
Innocent:d؟بوآ:d؟این لا مصب از کبرای دوسر کلک تره:d!هنوز قیافه اون بچه گربه بدبخت که زد نفلش کرد یادمه:d!ولی انصافا باحاله:d!
ولی لوفی که در قلب ما جا داره:d!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or