Fratos
کاربر سایت
LOL... من 1 ساعته دارم فکر میکنم همچین شخصیتی در ناروتو نداشتیم یا داشتیم و حافظه من از بین رفته .سلام
آسوما
LOL... من 1 ساعته دارم فکر میکنم همچین شخصیتی در ناروتو نداشتیم یا داشتیم و حافظه من از بین رفته .سلام
آسوما
اخه اشتباهی اسمشو با اسمه هافبک یوونتوس اشتباه گرفتم:dLOL... من 1 ساعته دارم فکر میکنم همچین شخصیتی در ناروتو نداشتیم یا داشتیم و حافظه من از بین رفته .
تا بوده همین بوده ابی گرم نمیشه از این انیمه.Naruto Shippuden E324
مسخره ها این چی بود 16 دقیقه چرت و پرت رو هدر دادند , 3 دقیقه هم حرف زدند مسخره ها .
آقا آدم قحط بود این بوآ عاشق لوفی شد:d؟اصن این بشر به سن بلوغ رسیده:d؟یه وقت اینا جلوتر Romance نکنن:d!البته اگه به لوفی باشه که هیچی:d
ولی قضیه شستن لوفی و جواهرات خانوادگی عالی بود:d
حالا من خودم لوفی رو خیلی دوست دارم ولی انصافن ترو استوری :d ... این لوفی نمیفهمه عشق و احساسات چیه اونوقت بانویInnocent ـه ما بدجوری دلش هواشو کرده ، چقدر هم زجر میکشه بیچاره ... نه خیالت راحت رومنس نداره ، فقط چنتا صحنه ی صرفن طنز ـه که خدا هم هستن و به هیچ وجه لطمه ای به داستان وارد نمیکنن ! :d ... فقط خدا کنه آخر کار تکلیف این دوتارو مشخص کنن ، باید بفهمم چی به سر هنکوک ساما میاد :d .
ضمنا ، خواهشن بانو رو با احترام بیشتری خطاب کن ، دخر خالت نیست که میگی بوا ، ملکه ی دزدان دریایی ـه ...:d