Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
اخه انیمه چیه که ادم روش تعصب داشته باشه ؟
اتفاقا من با ایتاچی هم خیلی حال کردم . ولی این فیلر ها مگه میزاره ؟؟ شور رو هیجانی که قبلا داشم رو ازبین برده . این همه از مانگا عقبه باز فیلر میشه . گینتاما دیدی ؟ اون قسمتی که توضیح میده در مورد فیلر ؟
وان پیس بچه گونس ؟؟؟ مثلا صحنه (اسپویل - اگه انیمه رو نیدیدن باز نکنین )
مردن ایس
؟
بله بچه گونه است . برای حرفم هم ان قدر مدرک که چه عرض کنم , بدیهی جات دارم که دلیلم رو ثابت می کنه .
دقیقا برای همین آرک درست نزدکی به 30 الی 40 قسمت گذاشتن که در هر قسمت نزدیک به 15 قسمت نزدیک به مفید داشت . بقیه ـش هم دلقک بازی ـه . اینم مدرک که نشون قسمت 433 جزو معدود قسمت هایی که فقط 4 دقیقه خلاصه و Opening داره ( بقیه نزدیک به 6 دقیقه ) :

شما که با بچگی های ناروتو حال می کنید پس با وان پیس که یک انیمه فوق بچه گانه باید هم این طوری کیف حال بشید .
شما وقتی در مورد چیزی که اطلاعات درست نداری , می تونی نگی !

=))
تو همین ایران خودمون از بچه 10 ساله تا فرد 35 ساله طرفدار دو آتیشه وان پیس میشناسم بعد شما به همچین انیمه ای که تو ایران آدم 35 ساله رو به خودش جذب میکنه میگید بچه گانه=)) دو کلمه سوپر لول برای همچین موقعیتی ساخته شده:))
ناروتو رو خوب در زمینه فروش انیمه و مانگا میبینیم:-$همین پست های بالا تفاوت رو معلوم میکنه:d

آخرین ویرایش:
=))
تو همین ایران خودمون از بچه 10 ساله تا فرد 35 ساله طرفدار دو آتیشه وان پیس میشناسم بعد شما به همچین انیمه ای که تو ایران آدم 35 ساله رو به خودش جذب میکنه میگید بچه گانه=)) دو کلمه سوپر لول برای همچین موقعیتی ساخته شده:))
ناروتو رو خوب در زمینه فروش انیمه و مانگا میبینیم:-$همین پست های پایین تفاوت رو معلوم میکنه:d
دقیا تعریف شما از بچه گانه چیه ؟ یعنی الان که بعضی ها تام و جری دوست دارن این کارتون بزرگ سالانس ؟
امار واسه من هیچ اهمیتی نداره و چون مانگا خوان نیستم و معلوم نیست در سال 2011 شماره چند چپتر بوده , در این مورد نظری نمیدم .
کلا کار ها بچه گونه نمونش این که وسط مبارزه نیششون بازه یا کار های خنده دار می کنن و یا کسی در انیمه نمیمیره .

دقیا تعریف شما از بچه گانه چیه ؟ یعنی الان که بعضی ها تام و جری دوست دارن این کارتون بزرگ سالانس ؟
امار واسه من هیچ اهمیتی نداره و چون مانگا خوان نیستم و معلوم نیست در سال 2011 شماره چند چپتر بوده , در این مورد نظری نمیدم .
کلا کار ها بچه گونه نمونش این که وسط مبارزه نیششون بازه یا کار های خنده دار می کنن و یا کسی در انیمه نمیمیره .

وسط مبارزه نیششون بازه ؟شما مطمئنی دو سه قسمتی از وان پیس رو بیش تر ندیدی؟هر وقت مبارزه با کسی جدی بشه یا اینکه مبارزه برای یک ناکاما باشه هیچ کسی تو وان پیس لبخند هم نمیزنه!
راستی گفتید کسی نمیمیره؟
ایس و ریش سفید و ...الان در کمال سلامت به سر میبرن؟
میدونید چرا شما فکر میکنید وان پیس بچه گانس؟چون سبکش با بقیه انیمه ها فرق داره و گرافیک های عجیب و غریب داره و کلا یه سبک نو در ساخت انیمه و مانگا به وجود آورده،فکر میکنید به درد بچه ها میخوره.

بحث الکی نکنید.

One Piece > Naruto در حال حاضر. از نظر آمار فروش و نظر طرفدارها و الی آخر.
اگه ناروتو میتونست کیفیتی که توی آرک مبارزه با پین رو داشت حفظ کنه با اختلاف زیادی میتونست وان پیس و داستانش خطیش رو له کنه اما... برای من ناروتو تموم شد. وقتی تموم شد که ناروتو
پین رو شکست داد و شد قهرمان روستا. اصلا بقیش مهم نیست دیگه.

Last edited by a moderator:
بحث اینکه وان پیس بچه گونه است و ناروتو مال آدم بزرگهاست خودش بچه گونه ترین بحث ممکنه

تو بحث فروش (پرطرفداری) مانگا هم هر چی کمتر صحبت کنیم بهتره... ناروتو هر سال داره وضعش بدتر میشه

سال پیش که با اختلاف 2 میلیون بعد از Kuroko no Basket سوم شد، امسال هم خیلی زور بزنه همون سومی رو حفظ کنه و تلاش کنه اختلافش بیشتر نشه (با توجه به اینکه مانگای Kuroko جای خیلی خفنی هست) تازه امسال چند تا رقیب جدید و خفن هم داره

بحث انیمه هم که بنظرم ناروتو کاملاً تو در و دیوار سِیر میکنه... انقدر فیلر نشون دادن دیگه حال آدم داره بهم میخوره... ماشالا فیلرهام یکی از یکی مزخرف تره، نمیدوم کدوم پیغمبری این داستانها رو مینویسه... تمام حس و هیجان و Epic بودن داستان با این فیلرهایی که زرت و زرت پخش میکنن از بین رفته

در کل تو انواع و اقسام لیست ها، وان پیس جایگاه بهتری از ناروتو داره که نشون دهنده سلیقه جمعی هست که بیشتر با وان پیس همخونی داره

البته این مسئله نشون دهنده بد بودن ناروتو نیست ولی خب Factی هست که نمیشه زیر سبیلی ردش کرد

پ.ن : من خودم 4-5 سال پیش طرفداره دو آتیشه (انیمه) ناروتو بودم ولی انقدر چرت و پرت پخش کردن دیگه امیدی بهش ندارم.

ناروتو چیزایی مهمی داشت

بهترین مرگ ها رو در انیمه داشت.
مرگ ساروتروبی
مرگ جیرایا
مرگ آسوما
مرگ دانزو

حمله ی پین به کونوها رو داشت
به جرات جز تاپ ترین نبرد هایی بود که توی یه شونن دیده بودم.

سخنرانی گارا انقدر عظیم و گیرا بود که من هنگ بودم سر این سخنرانی

اما از اینها الان فقط یه یاد مونده.
ناروتو داره افت میکنه. انیمه به خاطر گرافیکی که واقعاً بد شده. (همه دعا میکنن استدیوی که مسئول ساخت آرک چیکارا (که از فیلرها بود)) بیاد انیمه رو بسازه.
مانگا هم افت و خیزش رفته بالا. ولی افت های محسوسی داشته.

ناروتو چیزایی مهمی داشت

بهترین مرگ ها رو در انیمه داشت.
مرگ ساروتروبی
مرگ جیرایا
مرگ آسوما
مرگ دانزو

حمله ی پین به کونوها رو داشت
به جرات جز تاپ ترین نبرد هایی بود که توی یه شونن دیده بودم.

سخنرانی گارا انقدر عظیم و گیرا بود که من هنگ بودم سر این سخنرانی

اما از اینها الان فقط یه یاد مونده.
ناروتو داره افت میکنه. انیمه به خاطر گرافیکی که واقعاً بد شده. (همه دعا میکنن استدیوی که مسئول ساخت آرک چیکارا (که از فیلرها بود)) بیاد انیمه رو بسازه.
مانگا هم افت و خیزش رفته بالا. ولی افت های محسوسی داشته.

تک تک حرفت تایید میشه.

ناروتو از نظر احساسی، بشدت قوی تر از وان پیسه. با فاصله زیاد. مبارزات متنوع تر و با فکر تری داره. تا اینجا ویلین و آنتی-هیروهای بهتری داشته. و البته صحنه های اپیک فراوان. توی تمام اینا از وان پیس قوی تر، اما کلیت انیمه به دلیل افت دراماتیک زیر وان پیس گم شده و به زودی محو میشه. وان پیس با ثباته. مثل درجه قلب یه مریض قبلی نیست که بره بالا بعد یهو بیا پایین.

البته وان پیس طرفدار Hothead که چشاشون رو بسته زیاد داره. منتها ربطی به برتریش نسبت به ناروتو نداره. ناروتو همونطور که گفتم خراب کرد شدید.
گندی که انیمه ناروتو زده رو فقط بزارین به حساب سازنده و تهیه کننده و غیره وگرنه مانگاکا مقصر نیست!
تمام افت وحشتناک داستان توی مانکاگا پس مقصرش کیه؟ ملت حواسشون هست وقتی میگن وان پیس بهتره، فیلرهای انیمه رو دخیل نکنن.

در تایید صحبت های شهاب بگم که به نظرم بالانس داستان از دست کیشیموتو در رفته.

بعد از آرک پین که از همه لحاظ فوق العاده بود (روایت، آرت، موسیقی، هیجان، مبارزات و کلاً همه چی) نمه نمه داستان رفت سمت برنامه های خاله بهار و...

اون آرک پین لعنتی یکجورایی میشه گفت قله انیمه های شونن بود، واقعاً حیف شد...

پ.ن : امیدوارم این بلایی که سر ناروتو اومد سر Shingeki no Kyojin نیاد... اینم مثل ناروتو پتانسیل جاده خاکی زیاد داره

من ترجیح میدم جاهایی که بحث درباره ناروتو میکنن شرکت نکنم اما دیگه جلو خودمو مثل همیشه نتونستم بگیرم :d

من یه مدت ناروتو رو خفن دوس داشتم خود آریا هم میدونه چون هرچی میدیدم با اشتیاق میرفتم بهش میگفتم

اما الان بیشتر از 1 ساله که یه قسمت انیمش رو ندیدم و خیلی هم خوشحالم چون اصلا حوصله فیلرای چرت رو ندارم

الانم چندماهیه که مانگاشم رفته تو در و دیوار فقط این آخریا یکم بهتر شد. یه مدت مانگاش واقعا خنده دار شده بود

من که به شخصه مانگای Kuroko رو 100000 بار به Naruto ترجیح میدم واقعا مانگاش قشنگه الانم که آرک گذشتش داره میترکونه هفته بعد هم که اگه جامپ منتشر بشه احتمالا آخرین قسمت اون آرکه

من به همه کسایی که ناروتو میبینن توصیه میکنم ول کنن بشینن Kuroko ببینن

- - -ویرایش - - -

پ.ن : امیدوارم این بلایی که سر ناروتو اومد سر Shingeki no Kyojin نیاد... اینم مثل ناروتو پتانسیل جاده خاکی زیاد داره
منم امیدوارم چون الان اولین پیشنهاد هر کس برا انیمه Shingeki no Kyojin هست که به نظر من از همه لحاظ بی نقص واقعیه

نقاشی عالی داستان عالی شخصیتا عالی موسیقی عالی دارک بودن فضا سوپر عالی

اتفاقایی تو این انیمه دیدم که تو هیچ انیمه ی دیگه ای ندیدم و واقعا تو همه قسمتا چیز میزا میریزه

دوستمون صفحه قبل برگشت گفت یکی از دلایل بچه گانه بودن وان پیس اینه که هیچکس نمیمیره.یعنی این قضیه یه اطمینان 100 درصدی به من داد که از بغل انیمه وان پیس هم رد نشدن.

مرگ Ace و Whitebeard هرکدوم از تلخترین و غم انگیز مرگ های انیمه بودن.خصوصا Whitebeard که صحنه مرگش بنظرم از جذابترین لحظاته انیمه تا به امروزه.
خود همین شخص Whitebead به هیچوجه شخصیت پردازی کودکانه ای نداره.اینکه هیچوقت دنبال گنج نبوده و تنها چیزی که میخواسته "خانواده" بوده بنظرم عظمتش رو نشون میده.

شما به هر دری میزنه تا از ارزش های وان پیس کم کنی.بچه گانه بودنش هم یکی از ابتدایی ترین دلایل موجود.

وسط مبارزه نیششون بازه ؟شما مطمئنی دو سه قسمتی از وان پیس رو بیش تر ندیدی؟هر وقت مبارزه با کسی جدی بشه یا اینکه مبارزه برای یک ناکاما باشه هیچ کسی تو وان پیس لبخند هم نمیزنه!
خوب این موضوعی ـه که هر 3-2 آرک یک بار پیش میاد , و هر کس به روش خودش مبارزه می کنه یکی دنبال دختر یکی یک حرکت رو 4 بار میزنه تا طرف رو بیهوش بکنه (!) و اخر سر هم پیروز میشن ( ناروتو هم توی فیلر هاش این طوری بود ) .

راستی گفتید کسی نمیمیره ؟
شما منظور رو دست متوجه نشدید , منظور از مردن یعنی طرف وقتی بدنش سمی میشه نباید مثل چیز دیگه حرکت بکنه , یعنی وقتی طرف از فلان متر میافته نباید از دماغش خون هم نیاد و ... .
میدونید چرا شما فکر میکنید وان پیس بچه گانس؟
چون کل انیمه فقط دارن انیمه رو کش میدن و قصد فهماندن بعضی رفتارها برای انسان دارن .

One Piece > Naruto در حال حاضر. از نظر آمار فروش و نظر طرفدارها و الی آخر.
من هنوز به هفتگی نرسیدم ولی تا قسمت 452 که هستم در هر صورت OP به هزار و یک دلیل زیر ناروتو هستش .
بحث اینکه وان پیس بچه گونه است و ناروتو مال آدم بزرگهاست خودش بچه گونه ترین بحث ممکنه

تو بحث فروش (پرطرفداری) مانگا هم هر چی کمتر صحبت کنیم بهتره... ناروتو هر سال داره وضعش بدتر میشه

سال پیش که با اختلاف 2 میلیون بعد از Kuroko no Basket سوم شد، امسال هم خیلی زور بزنه همون سومی رو حفظ کنه و تلاش کنه اختلافش بیشتر نشه (با توجه به اینکه مانگای Kuroko جای خیلی خفنی هست) تازه امسال چند تا رقیب جدید و خفن هم داره

بحث انیمه هم که بنظرم ناروتو کاملاً تو در و دیوار سِیر میکنه... انقدر فیلر نشون دادن دیگه حال آدم داره بهم میخوره... ماشالا فیلرهام یکی از یکی مزخرف تره، نمیدوم کدوم پیغمبری این داستانها رو مینویسه... تمام حس و هیجان و Epic بودن داستان با این فیلرهایی که زرت و زرت پخش میکنن از بین رفته

در کل تو انواع و اقسام لیست ها، وان پیس جایگاه بهتری از ناروتو داره که نشون دهنده سلیقه جمعی هست که بیشتر با وان پیس همخونی داره

البته این مسئله نشون دهنده بد بودن ناروتو نیست ولی خب Factی هست که نمیشه زیر سبیلی ردش کرد

پ.ن : من خودم 4-5 سال پیش طرفداره دو آتیشه (انیمه) ناروتو بودم ولی انقدر چرت و پرت پخش کردن دیگه امیدی بهش ندارم.
قصد من از اول بحث در مورد بچه گونه نبود , اگر دوباره پست رو ملاحظه کنید بحث سر کوبین ناروتو بود که هر دفعه میایید از ناروتو بد میگید و به طرفدار ها توهین می کنید .
من اصلا نه به تعداد طرفدارها و نه امار اهمیت میدم , ناروتو حتما به دوران اوجش بر می گرده و کسی دیگه نمی تونه بهش توهین بکنه .
دلیل فیلر ها هم لابد مسئله خاصی هست که دارند داستان رو کش میدن ولی تا قبل از مبارزه پین من به ندرت فیلر میدیم ولی بعد از ان که فیلر ها شروع شد و بعد از جمع شدن 5 تا ( نامفهوم گفتم که اسپویل نشه ) و امدن توبی که بعد از ان دوباره وارد فیلر شد و الان که نزدیک به 3 دفعه فیلر های بلند مدت میدند مثل همیه دوباره به نقطه اوج برمی گردن .

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• H^D^

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or