دوستمون صفحه قبل برگشت گفت یکی از دلایل بچه گانه بودن وان پیس اینه که هیچکس نمیمیره.یعنی این قضیه یه اطمینان 100 درصدی به من داد که از بغل انیمه وان پیس هم رد نشدن.
مرگ Ace و Whitebeard هرکدوم از تلخترین و غم انگیز مرگ های انیمه بودن.خصوصا Whitebeard که صحنه مرگش بنظرم از جذابترین لحظاته انیمه تا به امروزه.
خود همین شخص Whitebead به هیچوجه شخصیت پردازی کودکانه ای نداره.اینکه هیچوقت دنبال گنج نبوده و تنها چیزی که میخواسته "خانواده" بوده بنظرم عظمتش رو نشون میده.
شما به هر دری میزنه تا از ارزش های وان پیس کم کنی.بچه گانه بودنش هم یکی از ابتدایی ترین دلایل موجود.
مشخصه که نمیتونی منطقی بحث کنی. وگرنه هیچ آدم عاقلی نمیاد روی هوا بگه هزار و یک دلیل. شما 5 تا دلیل بیار کافیه منتها مطمئنم همونم نمیتونی و میچسبی به بچه گونه بودن و این جور حرفای پوچ. ظاهرا مانگا ناروتو هم نمیخونی و نمیدونی به چه افتضاحی تبدیل شده از نظر کیفیت داستان. وگرنه هیچ وقت، هـــــیچ وقــــــت حرف از بازگشت به اوج نمیزدی چون مشخصا غیرممکنه با این اوضاع.
مشخصه که نمیتونی منطقی بحث کنی. وگرنه هیچ آدم عاقلی نمیاد روی هوا بگه هزار و یک دلیل. شما 5 تا دلیل بیار کافیه منتها مطمئنم همونم نمیتونی و میچسبی به بچه گونه بودن و این جور حرفای پوچ. ظاهرا مانگا ناروتو هم نمیخونی و نمیدونی به چه افتضاحی تبدیل شده از نظر کیفیت داستان. وگرنه هیچ وقت، هـــــیچ وقــــــت حرف از بازگشت به اوج نمیزدی چون مشخصا غیرممکنه با این اوضاع.
'' بچه گونه '' یعنی مسخره یعنی هرکی هرکی یعنی یک وسط مبارزه ای ( چه سانجی , چه بروک و ) جنگولک بازی (!) در میارن .
یعنی کسی که 450 قسمت دیده نمی تونه در مورد انیمه نظر بده . یعنی شما 150 قسمت بعدی رو نسبت به 450 تا ترجیح میدی ؟ شما بگو 10 دلیل چشم براتون در میارم ( فعلا نه ) .
OP تا قبل از امدن روبین خیلی داشت به اوج میرفتولی بعد از اینکه ارک روبین با کلی کش دادن ها مسخره تموم شد , از اون موقع شروع به افت کرده تا حالا .
من کاری ندارم بحث چیه ولی وقتی می گید بچه گونه به نظرم در مورد ناروتو هم صدق می کنه دیگه. همین امضام رو ببینید.
طرف یه میلیون مار از خودش درمیاره و هی پوست می ندازه و کارایی می کنه که اصلا هیچ حساب و کتابی نداره! یا تو زمینه روابط فردی ناروتو با اینهمه ادعا انقدر خنگه نمی فهمه هیناتا دوستش داره و طرف مقابلم که نمی گه
به نظرم ناروتو از همون سری اول با فیلرهای مسخره نابود شد...در صورتیکه پتانسیل زیادی داشت!
سری اول 100 تا قسمت مزخرف داشت، حدود 40 درصد انیمه رسما فیلر و سرکاری در مورد کونوهامورو و ماموریت با هیناتا و کیبا بود! ولی وان پیس فیلرهاشم قشنگه لامصب.
من جفتشون رو دوست دارم ولی به نظرم وان پیس یه چیز دیگه ست و درس زندگیه. (الان آرک تریلر بارک هستم)
اون آرک روبین که می گی (انیس لوبی) رو قبول دارم کش داشت
یه n قسمت فقط لوبی و بقیه داشتن می پریدن پایین جلوی سی پی ناین سر اون فایت لوفی و روب لوچی هم دیگه اعصابم خرد شد، نکته خوبی که آرکش داشت همون فلش بک ها بود. ولی بعدش اتفاقا بهترم شد و الان که برای من رسیده به بارک تریلر شده محشر. واقعا چه هنری می خواد ربط دادن بروک به لابون...
خیلیام تو وان پیس مردن
مثل اون دکتره استاد چوپار یا همین بروک
تنها نکته منفیش اینه که تیتراژ آخرش رو برداشتن
ناروتو هم یه حسی بهم می گه آخرش بد تموم می شه به قول یکی از سکانس های کنایه دار انجل بیتز تمام کاراکترها می میرند بعد مردن ن.ه و مرحومه س.ساما شدیدا این فکر بهم قالب شده (من تا 44 شیپودن بیشتر ندیدم، بقیه اش واسم اسپویل شده)
ایشالا اینم بزنه تو جاده خاکی حالتون گرفته شه !:bighug::d
=========================================
بیشتر از اینکه یکی از این دو تا انیمه ها بچه گونه باشه، بحثی که دارین با هم می کنین بچه گونه اس.:d بشینین کارتوناتون رو ببینین با اعصاب همدیگه هم بازی نکنین در کل هر جفتشون رو عشقه :d
چه وان پیس چه ناروتو و چه بلیج و چه گینتاما و چه هانتر همشون انیمه های خیلی خیلی خوبی هستن یعنی فوقالعاده هستن !
جای شکی هم نمیزاره ولی خوب دیگه هر کدوم ویژگی های خودشون رو دارن مثلا ناروتو همه بیشتر میشناسن و وان پیس بیشتر طرفدار داره ولی در هرحال یک انیمه بین حرفه ای باید ببینه همرو !
:d
===========
خوب بریم سر یک بحس دیگه : اسپویل از بلیچ ولی کمه قسمت 189 هنوز تموم نکردم چیزی برای منم اسپویل نکنید !
کاپیتان یاماگی همین کاپیتان جدیده گروه 3 تو بلیچ دوتا زانپاکتو داره ؟
یکیش کوچیکه قدرت سبز داره و اون یکی شیکایش مثل ماه میشه نوک شمشیرش !
قضیش چیه دوتایی مگه میشه داشت ؟
کسی که به آرک CP9 وان پیس ایراد بگیره، همونقدر کار مسخره ای کرده،که یکی بیاد به آرک پین ایراد بگیره!!!
در مورد کش دادن هم یه بار بحث کردیم بهت گفتم! مبارزه ی
لوفی و لوچی ، 50 و خورده ای دقیقه بود!
مبارزه ی
ساکورا و ساسوری 2 ساعت و خورده ای!
---
باز دوباره میای میگی وان پیس X دقیقه وقت تلفی داره! یه قسمت هم گذاشتی که حالا 4 دقیقه بود ، ناروتو قسمت 223
38 ثانیه آنچه گذشت + 1دقیقه و نیم اپنینگ + 1 دقیقه و نیم اندینگ! = 3 دقیقه و 38 ثانیه :d
ناروتو هم همچین کم نیستا! :d اینکه وان پیس اندینگ ـش رو حذف کرده به وقت اپنینگ اضاف کرده مشکلی نداره! :d هفته ای یک دقیقه انیمه کمتر باشه، بهتر از اینه که 4-5 ماه توی سال بره فیلر! و دوباره 2 قسمت بیاد داستان اصلی،دوباره بازم بره فیلر!
بحث کش دادن داستانی باشه بدتر از اون مبارزه ای که مثال زدم... (البته مانگا که نمیخونی! پس باز نکن به هیچ وجه! :d )
الان تقریبا 2 ساله مانگا مبارزه ی 2 نفر رو داره نشون میده!!! 2 ساله کل دنیا دارن با مادارا و اوبیتو میجنگن! و هنوز که هنوزه هم تموم نشده!
به این کش دادن نمیگن؟ طرف نصف بدنش ترکیده! بعد خیلی شیک چندتا تکنیک پشت سر هم استفاده میکنه و از قبل هم خفن تر میشه! همین چپتر یکی مونده به آخر! 20 صفحه،فقط یک تکنیک اجرا کردن
قبلا هم گفتم،اینکه روایت به صورت طنز باشه اصلا معنی مسخره بازی نمیده! اگر اینطوره که گینتاما حتما برای بچه های 2سالست چون انیمه ی طنزیه! یا Space Brothers هم خیلی انیمه ی بچگونه ایه چون موتا هر هفته چندتا حرکت اینجوری میره! :d
از نظر تو بچه بازی،از نظر من چنین صحنه هایی توی وان پیس،به 100 تا انیمه ی دیگه می ارزن!
چنین صحنه ای حتما خیلی بچه گونه ـست!
طرف باید بیاد بگه من انتقام خانوادم رو میگیرم و یه کاراکتر مثل این شکلک : " " باشه تا انیمه بزرگونه بشه؟
اصلا این بحث ها رو ول کن، توی یوتیوب اینا رو بسرچ! :
A Man Called Zoro Tribute
One Piece AMV - The Core
---
همینطور که شهاب گفت، دلیل هات رو حتما بیار! (حالا من خودمم با شهاب سر همین قضایا کامل موافق نیستم! ولی بیار دلیل هات رو:d )
بعد میگی هر هفته ملت میان به ناروتو گیر میدن! الان ببین هر هفته ملت به ناروتو دارن گیر میدن یا هر هفته تو داری بحث وان پیس رو راه میندازی؟ وقتی بحث وان پیس میکنیم،میای میگی چرا انقدر از وان پیس اسم میبرید،وقتی نمیایم اینجا پست بدیم، میگی وان پیس چیزی نیست ولی ناروتو انقدر خفنه که X نفر اومدن پست دادن ، میریم توی تاپیک وان پیس پست میدیم و با هم شوخی میکنیم، میای میگی وان پیسی ها میرن سر خانوم خونه بحث میکنند ولی ناروتویی ها سر فلان و فلان بحث میکنند! بعد اینجا همونایی که یه زمانی با دل و جون میومدن ناروتو میدیدن و هر هفته از میزان کف کردگیشون اینجا توضیح میدادن، میان انتقادشون رو نسبت به انیمه میگن، میای اعتراض میکنی! اینکه ما 4-5 ماهه توی تاپیک نظری در مورد ناروتو ندادیم،دلیل نمیشه هیترشیم! فیلر بوده،ندیدیم ، نظر ندادیم! وگرنه برو به قبل تر، ببین هر 5شنبه در مورد ناروتو کیا نظر میدادن!
یکی از بچه ها،قبلا فکر میکرد(تا همین چند وقت پیش) من هیتر ناروتو هستم! با اینکه من خودم رو فن ناروتو هم میدونم! ولی نسبت به وان پیس کمتر! :d چرا چنین فکری میکرد؟ به خاطر اینکه اون موقع هم یکی مثل شما بود که هر روز میومد به وان پیس هیت میورزید و ترول میکرد! ما هم هر روز بحث میکردیم، این دوستمون فکر میکرد ما هیتریم
در مورد پایان داستان هم باز با شهاب موافقم! به نظرم بهترین جا،همونجایی بود که اشاره کرد! بعدش خداییش الکی الکی داره میره جلو! (ولی من بازم دلم نمیاد روزی روزگاری ناروتو نداشته باشیم دیگه! )
شما منظور رو دست متوجه نشدید , منظور از مردن یعنی طرف وقتی بدنش سمی میشه نباید مثل چیز دیگه حرکت بکنه , یعنی وقتی طرف از فلان متر میافته نباید از دماغش خون هم نیاد و ... .
اینا رو توی همون انیمه هم بهشون جواب داده شده! وقتی نمیخوای انیمه رو ببینی دیگه دست هیچکی نیست اینا! ، اینکه با چه بهایی سم رو رفع کردن، یا اینکه چرا لوفی درد رو کمتر حس میکنه همش گفته شده توی انیمه!
حالا همچین میگن از فلان متر طرف میفته پایین هیچیش نمیشه،انگار مثلا توی ناروتو از فلان متر میفتن پایین میمیرن!
----------
هوووووووف.... یکم در مورد مانگای وان پیس بگیم :d
اول اینکه 16 سالگیش مبارک! :bighug:
بعدش اینکه 1 سؤال رو اومد جواب داد این چپتر، که عروسک ها از کجا اومدن، به جاش 10 تا سؤال دیگه ایجاد کرد! قسمت بعدی فکر کنم دیگه قضیه ی دون چینجائو مشخص بشه که گارپ چه بلایی سرش اورده! :d
زورو هم چندین چپتره ازش هیچ خبری نیست
این کارخونه هم واقعا ای خاک که قبلش به ذهنم نرسیده بود زیر کلوسیوم میتونه باشه! کارخونه ی غیر مجاز،باید جایی باشه که هیچ مقام دولتی نتونه بره! چه جایی بهتر از اینجا! :d
اسوپ هم رسما داره میترکونه! اعتماد به نفس کاذب هم گرفته خفن! :d بزار بره پیش دوفلا یکم بخندیم بهش
من از این آرک، یک ناکامای جدید هم میخوام! خیلی وقته ناکاما نداشتیم!
----
اصلا من اومدم در مورد Gin no Sagi نظر بدم یادم رفت! :d قسمت 5ـم
30 ثانیه اول : اخوی ها ؟؟؟؟؟؟
خیلی باحاله این انیمه! قسمت قبل پیتزا که عالی بود! این قسمتم مخفی کاری و ایناش واقعا محشر بود! ترکوندن رسما! :d
منم موافقم با امیر اون آرک انیس لوبی هم با وجود کشی که داشت عالی بود مخصوصا فلش بک هاش. واقعا حال داد اون اپنینگ اول وان پیس رو دوباره دیدم...همین یه موردش این آرک رو هم بی نقص کرد!
بعد خدایی وان پیس هم واقع گرایی داشت دیگه خودتون از اون جنگ اول زورو و چشم شاهینی بگیرید تا
کشته شدن استاد چوپر، اسارت توم سان استاد فرانکی، نابود شدن جزیره اوهارا و...
^^
من برای همه حرفات جواب دارم ولی الان نمی تونم , فقط یک چیز در مورد Spoil ـه تریلر پارک :
اره بچه گانست وقتی طرف دستش رو می کنه درون ان همه درد بعد انیمه اصلا نشون نمیده چه اتفاقی افتاده و وقتی هم یادش میاد با یک اهنگ تا حدی شاد یادش میاد که زورو ایستاده و سانجی داره بهش '' وای چه اتفاقی افتاده ؟ '' اینم شد برای ما دیدن اصل موضوع !
خوب بریم سر یک بحس دیگه : اسپویل از بلیچ ولی کمه قسمت 189 هنوز تموم نکردم چیزی برای منم اسپویل نکنید !
کاپیتان یاماگی همین کاپیتان جدیده گروه 3 تو بلیچ دوتا زانپاکتو داره ؟
یکیش کوچیکه قدرت سبز داره و اون یکی شیکایش مثل ماه میشه نوک شمشیرش !
قضیش چیه دوتایی مگه میشه داشت ؟