Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
دوستان من آنچنان اهل انیمه نیستم, ولی اگه جالب باشه میبینم. الان به پیشنهاد یکی از دوستان Attack on Titan یا همون Shingeki no Kyojin رو دیدم و منتظرم فردا قسمت18 بیاد.بسیار هم ازش خوشم اومد و بهش تا اینجا از 10 نمره 9.25 رو میدم (با کمی پارتی بازی:>). کلا بجز این انیمه 2تا انیمه دیگه هم دیدم. یکی Highschool Dead و یکی هم از این انیمه هایدرجه بالا چی بهش میگن؟ آها اچی. :-s اسمش highschool DxD هست :"> ای بد نی , جالبه در حد خودش.
در کل چی پیشنهاد میدین که برم تو کارشَ , یه چیز درست درمون که مثل Shingeki no Kyojin حال بده اساسی
به شخصه high school DxD رو توصیه نمیکنم.اچیش خیلی بالائه و داستانش هم به من نچسبید:-/.منم سری fate و toaru majutsu no index و railgun رو بهت پیشنهاد میکنم.از چیزایی که دیدی خیلی قشنگتره:bighug: (البته به نظر خودم:d)

به شخصه high school DxD رو توصیه نمیکنم.اچیش خیلی بالائه و داستانش هم به من نچسبید:-/.منم سری fate و toaru majutsu no index و railgun رو بهت پیشنهاد میکنم.از چیزایی که دیدی خیلی قشنگتره:bighug: (البته به نظر خودم:d)

Shingeki no Kyojin رو ول کردین چسبیدین به high school DxD :d یه چیز تو مایه های اولی میخوام. همین سری fate که اون دوستمون بالاتر هم گفتن, چند قسمت هست, داستانش در مورد چیه؟ جوش چجوریاست؟
تا الان چند قسمت از OP اومده؟ ماجراش در مورد چیه؟ دان کنم؟
دفترچه مرگ رو هم فقط 2-3 قسمت دیدم بقیه اش رو دانلود کنم؟ :-/

- - -ویرایش - - -

Watashi ga Motenai no wa dō Kangaetemo Omaera ga Warui! یا به اختصار WataMote :d

h2gyiv2tj1ueicrz46m.jpeg

This girl is killing me :wallbash:
:d

زبانم از وصف این انیمه قاصره! :دی آدم نمی دونه بخنده، افسرده بشه، گریه کنه یا چی! :دی البته قسمت "طنز" ـش همون ده دقیقه اول قسمت اولشه، بعدش دیگه تمام خنده ها از سر خجالت کشیدن (به خاطر اتفاقاتی که برای Tomoko میوفته :دی) و حرص خوردنه :دی یعنی از بس حرص میخورید که میخندید :دی نمیشه توضیح داد خودتون باید تجربه ش کنید :دی ارتباط برقرا کردن با داستان و Tomoko هم برام خیلی راحت بود چون بعضی از احساسات و طرز تفکرات Tomoko رو خودم هم دارم :دی یعنی فکر کنم خیلی از اوتاکو ها دارن :دی
البته یکم اغراق شده تو شخصیت توموکو. دیگه این که نتونه با کسی حرف بزنه فکر کنم زیاده رویه :دی یه نکته مثبت هم به نظرم Opening و Ending (اونی که توی موبایل ها راه میره :دی) هست :دی به غیر از موسیقی و موضوعات بصری، متنش هم کاملا به انیمه میخوره :دی تو تیتراژ پایانی از آینه می پرسه چرا همیشه همه چی رو کامل میگه؟! حالا هم که کامل میگه چرا همیشه اون شخصیت زیبای درونشو نشون نمیده؟! :دی Damn mirror :دی
از دسته گل هایی که توموکو به آب میده هم نگم بهتره! :دی اون فاجعه تو مترو و خواب دیدنش تو کلاس (:-" :دی) بگیر تا خیالاتی که باز هم تو کلاس به سرش میزنه
gat33n7h0ezmx37p5sj.gif
:دی یعنی گاهی اوقات سانجی + بروک + کاکاشی + جیرایا < توموکو :دی البته یکم اغراق کردم ولی You get the point :-" به طرز شیرینی رو اعصابه این دختره :دی Waifu و این حرفا :-" :)) :دی
تنها نکته منفی ای که دیدم این بود که داستان یکم لنگ میزنه. یعنی این ایده ی "بدبختی های یک دختر اوتاکو" دیگه مزه شو از دست میده تا دو سه قسمت دیگه :دی امیدوارم یه اتفاقی، نقطه عطفی، چیزی داشته باشه انیمه :دی در هر حال احتمالا مانگاش رو هم میخونم بعدا :دی
پ.ن1: توموکو تو 5 قسمت فکر کنم دو سه بار بالا آورد :| یعنی اول این:

و دو ثانیه بعد، این:

:دی
پ.ن2:

به طرز عجیبی فکر می کنم Yuu دوست خیالی Tomoko ـه و وجود خارجی نداره :دی خدا کنه درست نباشه این بدبخت از دار دنیا همین یه دوست رو داره :دی

زیرنویس فارسی داره؟

Shingeki no Kyojin رو ول کردین چسبیدین به high school DxD :d یه چیز تو مایه های اولی میخوام. همین سری fate که اون دوستمون بالاتر هم گفتن, چند قسمت هست, داستانش در مورد چیه؟ جوش چجوریاست؟
تا الان چند قسمت از OP اومده؟ ماجراش در مورد چیه؟ دان کنم؟
دفترچه مرگ رو هم فقط 2-3 قسمت دیدم بقیه اش رو دانلود کنم؟ :-/

- - -ویرایش - - -

زیرنویس فارسی داره؟
در مورد F/Z بگم! اول اینکه اسم سری رو نیار! همون Fate/Zero فقط! :d
مورد دوم اینکه نظر اکثر بچه ها اینه که جزو بهترین انیمه های کوتاه میباشد! و اکثرا هم بهترین انیمه ی کوتاه پارسال! و برای خود من بهترین انیمه ی کوتاه! :bighug:
در مورد داستان توضیح خاصی نمیدم،فقط این رو بگم که بسیار خفن است! بسیار حماسی! :d تک تک مکالمه های انیمه هزارتا نکته توشه! بحث این نیست که بریم یه کاری کنیم حماسه بیافرینیم! بحث اینه که چرا اصلا هرکدوم همچین کاری میکنند! :d اینکه نظرت با نظر کدوم شخصیت موافق تره در مورد یه سری مسائل و ... (مثلا دفترچه مرگ رو دیدی؟ اینکه L یا لایت! توی این انیمه یه عالمه از این بحثا هست! :d )
علاوه بر اینکه داستان کلا خیلی خوفه،مبارزه هاش هم خیلی خوفه! :d
25 قسمت میباشد فقط ... :((
---
در مورد OP ، داستان در مورد پسرکی جوان به نام Monkey D. Luffy میباشد که میخواد پادشاه دزدان دریایی بشه! پادشاه قبلی دزدان دریایی قبل از مرگش میگه اگر ثروتش و گنجش رو میخوان،همش رو یه جا گذاشته، برید دنبال "وان پیس" ،بزرگترین گنج ـش، بگردید! و حالا همه ی دنیا دارن میرن دنبال این گنج تا بتونند لقب "پادشاه دزدان دریایی" و به همون ثروت و شهرت و قردتش برسن! :d (اینا سی ثانیه ی اول انیمه میباشد که هنوزم که هنوزه،این جمله ها رو اول هر قسمت میشنویم! :d البته توی چندتا از اپنینگ ها مثل همین اپنینگ آخری،دیگه خبری از این جملات نیست :d )
حالا قضیه اینه که لوفی هم توی راه رسیدن به آرزوش خدمه ای جمع میکنه که هرکدوم اونا هم آرزویی دارن و میرن دنبال ماجراجویی! :d یه جورایی بخوام با دنیای گیم مقایسه کنم،مثلا میگم مثل سری آنچارتد هست! :d توی هر آرک یه عالمه ماجراجویی جالب در انتظارشونه! :bighug:
من اکیدا دیدنش رو توصیه میکنم! :d تا الان 600 و خورده ای قسمت اومده،همین حدودا هم قسمت خواهد آمد احتمالا :-" ، از این اعداد و ارقام نترس! تقریبا هرکسی این انیمه رو دیده،بعد که به پخش هفتگی رسیده زار زار گریه کرده که چرا رسیده به پخش هفتگی! :d (من خودم 2بار دیدمش:p )

---
Watamote هم آره زیرنویس فارسی داره و به صورت هفتگی پخش میشه! فعلا 5 قسمتش اومده :d
بین انیمه های هفتگی، Gin no Sagi هم توصیه میشه! کار مانگاکای همین پایینیه :d (اول پایینی رو نوشتم،بعد گفتم بیام توصیه کنم :d ) البته کلا یه سبک دیگست! ولی باید دیدش! :d مخصوصا هفتگی خیلی لذت بخشه! :d

انیمه غیر از این بازم معرفی کنم؟ :-"
FullMetal Alchemist : Brotherhood
از اون انیمه هاییه که دیدنش بر هر کسی واجبه! هرکسی اینجا هست 100% تاییدش میکنه! :d خیلی ها این انیمه،براشون بهترین انیمه ی کوتاهه! برای خود منم تا قبل از F/Z مقام اول رو داشت! :d

Ano Hana
این رومنس ـه :x من عاشقشم،بعضیا نیستن :-" خیلی دوستش میدارم! :x

Gosick
این کاراگاهیه،رومنس هم داره! اینم خیلی انیمه ی قشنگیه:bighug: فکر کنم اینم اکثر بچه های اینجا تاییدش کنند! :d توی اون یکی تاپیک انیمه، آخرین نظرسنجی مربوط به فصلیه که این انیمه پخش میشد،اون فصل رای هاش از همه بیشتر شده! :d

من هنوزم با گذشت 2 سال، هفته ای چندبار آهنگ های Ano Hana و Gosick رو گوش میدم! :x

دفترچه مرگ رو هم 100% بقیش رو دانلود کن! :d

تمام انیمه های پیشنهاد شده زیرنویس فارسی دارن :d
----
من موندم چه طور کسی از Ano Hana خوشش بیاد ولی از Clannad متنفر باشه ؟ دقیقا چطور ؟
قبلا هم توضیح دادم :-" ، من طراحی کاراکتر خیلی برام مهمه! احساس میکردم تو این انیمه داشت به شعورم توهین میشد 5-6 تا کاراکتر کپ هم با رنگ موی مختلف! :d البته این فقط یه مشکلم باهاش بود،با بقیه ی مواردشم هرکاری کردم حال نکردم! البته میدونم اصل کار فصل دومشه و اونجاست که منهدم میکنه،ولی اصلا جذب نمیشم برم طرف فصل دومش :d (مثبت ترین نکته ـش اندینگش بود :-" دانگو دانگو... :d )
---
کسی Hunter x Hunter رو داره میبینه؟

من تو آرک این مورچه ها گذاشتم که آرک تموم بشه بعد شروع کنم ببینم

کسی خبر داره آرکش تموم شده یا نه؟
من میبینم:x

نه هنوز تموم نشده،نمیدونم هم چقدر مونده! مانگاش رو نمیخونم :d

این هانتر چرا انقدر کم بیننده داره؟ :d به خدا خیلی جالبه ها! :d بشینید ببینید! :d از نظر من طراحیاشم خیلی خوبه! مثل وان پیس، پر از طراحی های متفاوته! :bighug: اگر احساس میکنید خونی شدن هم باعث بزرگونه شدن انیمه میشه،اینجا خشونتش از بقیه ی شونن ها بیشتره :-" :-" :-"

---
با توجه به صحبتی که با محمدعلی(استکبار:-") داشتم، شاید سبیلو بشم و Jojo ببینم! خداکنه یه لینک درست حسابی گیر بیاد:-"

---
این پیام به سهیل میباشد:-"
سهیل خدایی اون چند قسمت رو دیگه ببخش که فیلر دادن :-" 300 و خورده ای قسمت از انیمه گذشته بود، کلا 3-4 قسمت فیلر دادن ، گذشته ی ملت رو گفتن! :d نمیشه بهش گفت کش دادن! :d (چون خیلی بحث ناموسی بود،بهترین جا برای یادآوری گذشته بود! :d از این زاویه بهش نگاه کن:-" )
حالا میری جلوتر،انقدر توی یک انیمه ای، یک صحنه ای تکرار میشه، مثل ثروت،شهرت،قدرت ، جملاتش رو حفظ میشی:-"

ویرایش :
آآآآآآآآ! من این رو تازه دیدم! :|
^^
من برای همه حرفات جواب دارم ولی الان نمی تونم , فقط یک چیز در مورد Spoil ـه تریلر پارک :
اره بچه گانست وقتی طرف دستش رو می کنه درون ان همه درد بعد انیمه اصلا نشون نمیده چه اتفاقی افتاده و وقتی هم یادش میاد با یک اهنگ تا حدی شاد یادش میاد که زورو ایستاده و سانجی داره بهش '' وای چه اتفاقی افتاده ؟ '' اینم شد برای ما دیدن اصل موضوع !
فقط میتونم بگم ...
83682854241201871687.jpg

آخرین ویرایش:
^^
من برای همه حرفات جواب دارم ولی الان نمی تونم , فقط یک چیز در مورد Spoil ـه تریلر پارک :
اره بچه گانست وقتی طرف دستش رو می کنه درون ان همه درد بعد انیمه اصلا نشون نمیده چه اتفاقی افتاده و وقتی هم یادش میاد با یک اهنگ تا حدی شاد یادش میاد که زورو ایستاده و سانجی داره بهش '' وای چه اتفاقی افتاده ؟ '' اینم شد برای ما دیدن اصل موضوع !

بحث بی فایده ای هست. همونطور که گفتم شما 5 تا دلیل بیار که اونم نیاوردی آخرش گفتی من 10 تا میارم و فلان و بیثار و اینا. فقط بگم که با اینطور منطق عمرا بتونی خارج از این فروم و هرجایی گفتگو و بحث کنی. وان پیس به هیچ وجه بچه گونه نیستش. violence و استفاده از خون وان پیس هم بیشتر از ناروتو هست. خطم جلسه

من میبینم:x

نه هنوز تموم نشده،نمیدونم هم چقدر مونده! مانگاش رو نمیخونم :d

این هانتر چرا انقدر کم بیننده داره؟ :d به خدا خیلی جالبه ها! :d بشینید ببینید! :d از نظر من طراحیاشم خیلی خوبه! مثل وان پیس، پر از طراحی های متفاوته! :bighug: اگر احساس میکنید خونی شدن هم باعث بزرگونه شدن انیمه میشه،اینجا خشونتش از بقیه ی شونن ها بیشتره :-" :-" :-"

به نظر منم فوق العادست

شخصیتی مثل Hisoka رو تو هیچ انیمه ای نمیتونی پیدا کنی

یا چندش آورترین کاراکتر دنیا (از روی کثیف بودن شخصیتی میگم) به نام Illumi که واقعا دوس داری بزنیش :d

- - -ویرایش - - -

آها یه چیز یادم اومد

کسایی که به قول دوستمون فک میکنن داشتن خون باعث میشه یه انیمه برا بزرگترا باشه چرا نمیان انیمه هایی مثل Hellsing و Elfen Lied رو نگاه کنن؟؟؟

توی هلسینگ که همش کشت و کشتاره و خون زیاد دیده میشه

بیشتر از هلسینگ هم تو Elfen خون دیده میشه اونم به صورت کاملا خشن :d

ولی اگه این تفاصیر درست باشه من همیشه دوس دارم انیمه های بچگونه ببینم کاری هم به بقیه ندارم :d

- - -ویرایش - - -

یه عکس از هرکدوم هم میزارم که حساب کار دستتون بیاد

فقط به صورت پیش نمایش نمیزارم چون به دلیل مناسب نبودن تصاویر و قانون انجمن فک کنم گیر بدن

http://upload7.ir/images/83324993399296838353.jpg

اینی که مشاهده میکنین ایشون قبل از اینکه این بلا سرشون بیاد دست راستشون رو قطع کردن و دست چپشون هم از یکم قبل از مچ کاملا خورد شده و الانم قربون چشمهاش دارین میبینین چش شده

http://upload7.ir/images/91333826905297287688.jpg

اینم که صحنه ایه که تو هلسینگ زیاد دیده میشه

کلا تو هلسینگ شلیک کردن به سر همدیگه یه چیز عادیه (بیشرفا خیلی نشونه گیریشون دقیقه)

در مورد F/Z بگم! اول اینکه اسم سری رو نیار! همون Fate/Zero فقط! :d
مورد دوم اینکه نظر اکثر بچه ها اینه که جزو بهترین انیمه های کوتاه میباشد! و اکثرا هم بهترین انیمه ی کوتاه پارسال! و برای خود من بهترین انیمه ی کوتاه! :bighug:
در مورد داستان توضیح خاصی نمیدم،فقط این رو بگم که بسیار خفن است! بسیار حماسی! :d تک تک مکالمه های انیمه هزارتا نکته توشه! بحث این نیست که بریم یه کاری کنیم حماسه بیافرینیم! بحث اینه که چرا اصلا هرکدوم همچین کاری میکنند! :d اینکه نظرت با نظر کدوم شخصیت موافق تره در مورد یه سری مسائل و ... (مثلا دفترچه مرگ رو دیدی؟ اینکه L یا لایت! توی این انیمه یه عالمه از این بحثا هست! :d )
علاوه بر اینکه داستان کلا خیلی خوفه،مبارزه هاش هم خیلی خوفه! :d
25 قسمت میباشد فقط ... :((
---
در مورد OP ، داستان در مورد پسرکی جوان به نام Monkey D. Luffy میباشد که میخواد پادشاه دزدان دریایی بشه! پادشاه قبلی دزدان دریایی قبل از مرگش میگه اگر ثروتش و گنجش رو میخوان،همش رو یه جا گذاشته، برید دنبال "وان پیس" ،بزرگترین گنج ـش، بگردید! و حالا همه ی دنیا دارن میرن دنبال این گنج تا بتونند لقب "پادشاه دزدان دریایی" و به همون ثروت و شهرت و قردتش برسن! :d (اینا سی ثانیه ی اول انیمه میباشد که هنوزم که هنوزه،این جمله ها رو اول هر قسمت میشنویم! :d البته توی چندتا از اپنینگ ها مثل همین اپنینگ آخری،دیگه خبری از این جملات نیست :d )
حالا قضیه اینه که لوفی هم توی راه رسیدن به آرزوش خدمه ای جمع میکنه که هرکدوم اونا هم آرزویی دارن و میرن دنبال ماجراجویی! :d یه جورایی بخوام با دنیای گیم مقایسه کنم،مثلا میگم مثل سری آنچارتد هست! :d توی هر آرک یه عالمه ماجراجویی جالب در انتظارشونه! :bighug:
من اکیدا دیدنش رو توصیه میکنم! :d تا الان 600 و خورده ای قسمت اومده،همین حدودا هم قسمت خواهد آمد احتمالا :-" ، از این اعداد و ارقام نترس! تقریبا هرکسی این انیمه رو دیده،بعد که به پخش هفتگی رسیده زار زار گریه کرده که چرا رسیده به پخش هفتگی! :d (من خودم 2بار دیدمش:p )

---
Watamote هم آره زیرنویس فارسی داره و به صورت هفتگی پخش میشه! فعلا 5 قسمتش اومده :d
بین انیمه های هفتگی، Gin no Sagi هم توصیه میشه! کار مانگاکای همین پایینیه :d (اول پایینی رو نوشتم،بعد گفتم بیام توصیه کنم :d ) البته کلا یه سبک دیگست! ولی باید دیدش! :d مخصوصا هفتگی خیلی لذت بخشه! :d

انیمه غیر از این بازم معرفی کنم؟ :-"
FullMetal Alchemist : Brotherhood
از اون انیمه هاییه که دیدنش بر هر کسی واجبه! هرکسی اینجا هست 100% تاییدش میکنه! :d خیلی ها این انیمه،براشون بهترین انیمه ی کوتاهه! برای خود منم تا قبل از F/Z مقام اول رو داشت! :d

Ano Hana
این رومنس ـه :x من عاشقشم،بعضیا نیستن :-" خیلی دوستش میدارم! :x

Gosick
این کاراگاهیه،رومنس هم داره! اینم خیلی انیمه ی قشنگیه:bighug: فکر کنم اینم اکثر بچه های اینجا تاییدش کنند! :d توی اون یکی تاپیک انیمه، آخرین نظرسنجی مربوط به فصلیه که این انیمه پخش میشد،اون فصل رای هاش از همه بیشتر شده! :d

من هنوزم با گذشت 2 سال، هفته ای چندبار آهنگ های Ano Hana و Gosick رو گوش میدم! :x

دفترچه مرگ رو هم 100% بقیش رو دانلود کن! :d

تمام انیمه های پیشنهاد شده زیرنویس فارسی دارن :d

بسیار ممنون بابت راهنمایی. بین Fate/Zero و FullMetal Alchemist : Brotherhood هر کدوم قسمت هاش کمتر بود و لینک هاش سالمتر اون اول دانلود میشه.:d

بعد وان پیس 600 و خورده ای!!؟ :-o آخه یه داستان مگه چقدر کشش داره ؟! /:) من خیال میکردم ناروتو بیشترین اپیزود رو داره:d البته شاید اول بقیه دفترچه مرگ رو دان کردم, از اون شینیگامی هه خوشم اومده بود موجود جالبی بود .(موضوع اینه که هارد سیستم من 1 ترا بود که توش فیلم و سریال و انیمه(کم),عکس و موسیقی و گیم بود!که به فنا رفت!:(( الان هارد سیستمم همش 80گیگ هست!8-| )
آها یه انیمه دیگه هم دیدم یادم رفته بود.انیمه Devil May Cry رو هم دیدم به عشق دانته\m/

خب، تو این چند روزی که من نبودم، Otakon 2013 برگزار شده و توش کلی خبر اومده، اما بدون شک مهمترینش تایید شدن Space Dandy هست.

Space Dandy انیمه ای هست که خیلی وقته شایعه شده بود که کارگردان معروف Shinichiro Watanabe توی استودیو Bones در حال ساخته و حالا رسما تایید شده و قراره زمستون آینده هم پخش بشه.

56914728409694278557.jpg

03336029192602774318.jpg

همونطور که مشخصه از نظر سازنده ها، یکی از بهترین تیم ها رو داره.

من که به شدت خوشحال و هایپ زده شدم و خیلی منتظرشم ولی به خاطر دو تا مسئله هم ضدحال خوردم! یکی اینکه قراره یه کار کاملا کمدی تو فضا باشه. با اینکه بد نیست، ولی من یه چیز نیمه کمدی،نیمه جدی مثل Cowboy Bebop و Samurai Champloo می خواستم! موضوع بعدی هم اینکه Shinichiro Watanabe بعنوان General Director معرفی شده و یکی دیگه به عنوان Director. دقیقا نمیدونم فرقشون چیه ولی شاید مثل قضیه ی Gargantia بشه که گفتن Gen Urobutchi داستانشو نوشته ولی بعداً معلوم شد فقط قسمت اولشو نوشته بوده!

به هر حال، یکی از قابل توجه ترین انیمه های در پیش روئه! ایشالا که خوب بشه.

لینک تریلر
لینک خبر

اسپویل شدید در مورد شمشیر ها در بلیچ ! :|

ممنون بچه ها !

خوب بابا صبر میکردید تازه فیلر رو تموم کردم فهمیدم زانپاکتو نیست و باکوتو هست !

خیلی ممنون !

تقصیر خودته هی گیر الکی میدی دیگه. هی میگیم چیز مهمی نیست خودت بشین ببین باز می پرسی. حالا ناراحت هم شدی ؟ :|

اسپویل شدید هم نیست. یه فیلر بی اهمیته اگر بتونی فرقش رو بفهمی! اسپویل شدید یعنی:
بابای ایچیگو یا کارهای ایچیمارو گین و یا ترکیدن 4 تا کاپیتان ها تو اپیزود 293 :دی
حالا جرات داری اسپویلر رو باز کن :دی

با سلام خدمت اساتید محترم
آقا من این اواخر انیمه ی Another را دیدم خیلی خوشم اومده
قبلا هم Death Note را دیدم و کلیا لذت بردم
الان دنبال چند تا انیمه ی دیگه هستم که همین قدر جذاب باشن و داستان خوبی هم داشته باشن
ولی تعداد انیمه ها خیلی زیاده و من هم سبک هاشون را نمیشناسم
میخواستم ببینم اگه میشه چند انیمه ی خوب مثل این دو مورد به من معرفی کنید
خیلی ممنون

@Akiba
@Trunks
بعدا پاسخ شما رو میدم , منتظرم وقت بشه تا برم دوباره OP رو Resume بکنم چون وقت و حس ـو حالش نیست .
-------------
راستی با احترام به الیزابت بگید '' Elizabet-Sun '' :دی .

@Akiba
@Trunks
بعدا پاسخ شما رو میدم , منتظرم وقت بشه تا برم دوباره OP رو Resume بکنم چون وقت و حس ـو حالش نیست .
-------------
راستی با احترام به الیزابت بگید '' Elizabet-Sun '' :دی .
باید بگید الیزابت ساما:d
الان متوجه شدم که هجوم غول ها رو تو هارد کامپیوتر تا قسمت۱۶ دارم؛دو تا قسمت دیگه رو هم دانلود کردم که بشینم امروز و فردا ببینم تا بفهمم که چرا اینهمه ازش تعریف میشه.

آخرین ویرایش:
1. تا قبل از اررن کسی میدونسته تایتان باهوش وجود داره؟ یا اینکه انسان میتونه به تایتان تبدیل بشه؟ من توی مانگا و انیمه ندیدم جای به این موضوع اشاره کنن.

2. اگر فرمانده اروین از وجود این تایتان زن مطلع بوده، حداقل باید یک بار دیده باشه اون رو که در این صورت حتی با Fncklogic هم من نمیتونم قبول کنم اینا تونسته باشن از دستش فرار کنن.

3. هم این پارادوکسها قبول، تایتان زن چطور فهمیده کسی مثل خودش وجود داره. بو کشیده؟ حس ششم داره؟ کسی بهش گفته؟ چطور اخه؟

4. من رام کننده اسب نیستم ولی میدونم 20 کیلومتر نمیشه اسب رو تازوند. حیوون جون میده. اگر موتور بود تا الان بنزین تموم کرده بود.
من با گرافیک یا طراحی بد کنار میام، با Fncklogic با منحرف بازیهاشون با جان فشانی های آبگوشتیشون با همه چیز اینا کنار میام الی اینکه "سئوال" ـی به وجود بیارن که "بی‌پاسخ" بمونه.

پ.ن.علت تنفر من از گانتز و چند انیمه دیگه همینه. نداشتن پاسخ برای سئوالی که خودت بوجود اوردی (مانگاکا-نویسنده). امیدوارم SoK اینطور نشه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or