Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
1.

پ.ن.علت تنفر من از گانتز و چند انیمه دیگه همینه. نداشتن پاسخ برای سئوالی که خودت بوجود اوردی (مانگاکا-نویسنده). امیدوارم SoK اینطور نشه.
فریدون مانگای GantZو خوندی...؟:d

با سلام خدمت اساتید محترم
آقا من این اواخر انیمه ی Another را دیدم خیلی خوشم اومده
قبلا هم Death Note را دیدم و کلیا لذت بردم
الان دنبال چند تا انیمه ی دیگه هستم که همین قدر جذاب باشن و داستان خوبی هم داشته باشن
ولی تعداد انیمه ها خیلی زیاده و من هم سبک هاشون را نمیشناسم
میخواستم ببینم اگه میشه چند انیمه ی خوب مثل این دو مورد به من معرفی کنید
خیلی ممنون
اگه یه چیزی در حد
Death Note می خوای بهت انیمه
Code Geass R1 وR2 که حتما ازش لذت میبری و تشابه داستانی داره با
Death Note ولی با رنگ امیزی پر رنگ و مدرنیزه است این انیمه حتما برو شروع کن به دیدنش!
و بعده اون می تونی این انیمه ها رو شروع کنی!
FATA ZERO
Elfen lied
Magi
....

Nope :دی.

وقت کردی حتماً بشین بخون... حول و حوش 400 قسمته و فعلاً تموم شده

یعنی در Level خشونت و منهدم کردن مغز (از نوع خوبش:d) کمتر مانگایی میتونه نزدیک به GantZ بشه

انیمه هم زمین تا آسمون با مانگا فرق داره... فقط همینو بگم که تمام 26 قسمت انیمه در سطح یک Prequel برای داستانه... اون پایان آب دوغ خیاریه انیمه هم اصلاً حسابش نکن که همش کشکه...

کلی شخصیت (خیلی خیلی زیاد) دیگه معرفی میشن و داستان وارد یک فازی میشه که مغزت میخواد منفجر شه.. یکسری Twist داستانی داره که پیچش داستانیهای SnK جلوش سوسکن، و کلاً 98% مانگاها از نظر خشونت و دارک بودن داستان جلوش در سطح برنامه کودک میمونن:d

طراحی های مانگا هم عالیه و اصلاً خسته نمیشی

بزار تو برنامت و حتماً یک روزی بخونش، حالا هر وقت که شد 1 سال دیگه یا 10 سال دیگه:d

تو اکثر لیستهای درست و حسابی جزء 10 مانگای برتره و خوندنش برای هر فن مانگا یکی از واجباته

تنها مشکلش اینه که خیلی بزرگسالانه است و بعضی صحنه هاش از لحاظ خشونت و... دیوانت میکنه

احتمال داره از چپتر 200 به بعد سر به بیابون بزاری و بری بادیه نشین بشی... چند تا مورد گزارش داشتیم در این رابطه :d

Guilty Crown رو دیدم. پارسال همین موقع ها دانلودش کرده بودم ولی وقت نشده بود ببینمش. کار فوق العاده تکراری و روایت داستان در حد باقالی پخته، کاراکترهای مرد بی بخار و کاراکترهای زن هم فقط به دو چیز اکتفا کرده بودن و اصلا نمی شد درکشون کرد در برخی موارد. شباهت با Code Geass بی داد می کرد :دی در کل بیشتر از 8 نمی ارزه. انگار نویسنده هاشون هم یکی بوده.

فقط عشق است داستان های Happy Ending ولاغیر. :دی

کلا گانتز رو نمیشه با هیچ مانگایی مقایسه کرد!مانگاکاش برای طراحی صحنه ها از مدل سه بعدی استفاده میکنه!کلا تو یه بعد دیگش مانگاکاش نسبت به مانگاکاهای دیگه!!b-)

فقط عشق است داستان های Happy Ending ولاغیر. :biggrin1:
همین ـه دیگه جزو منتقد های ناروتو هم شدی :d
------------------
هر کسی مانگای Horror ـه بلند می خواد بره Uzumaki رو نگاه بکنه .
هر کسی هم یک فوق Horror می خواد بیاد تا بهش در پیام خصوصی بگم .
------------------
پ.ن : مانگای Berserk رو از صبح گذاشتم برای دانلود هنوز تمام نشده 8-|

تو مانگاها قطعا برسرک حرف اولو می زنه...
من GantZ رو هم خودنم (تا حدود 60) ولی به پای برسرک نمی رسه...

یادمه اوایل دوران انیمه بینی شور حسینی برم داشت مانگاش رو شروع کردم! :))(اون موقع فقط ناروتو و یکم بلیچ دیده بودم!)
بعد همون چپتر اول که گاتس رفت تو بار همه رو به خاک و خون کشید رو خوندم... داشت حالم به هم می خورد! :|
با خودم گفتم این دیگه چیه وحشی بازیه! این مانگا مال آدمای روانیه! =))

بعد 5 سال دوباره برگشتم سمتش و فهمیدم چه حماقتی کرده بودم! :bighug:
این گاتس جدا هرگونه بلای جسمی و روحی هم سر دشمناش دربیاره حقشه! یعنی یه آدم عادی نصف بدبختی های این بابا رو داشت تا حالا خودکشی دسته جمعی کرده بود! >:)

با تعاریف دوستان مانگای برسرک واجب شد!
Avtar TLA رو هم دیشب با داداشم تمومش کردیم!لنصافاً بی نظیر بود مخصوصاً اکشن آخرش واقعاً مو به تن آدم سیخ می کرد!قبلاً هم گفتم هر کی ندیده فقط داره یه سریال فوق العاده رو از دست میده که همه چی داره!فصل 3 رو با افتخار بهش 9.5 میدم!
مانگای زلدا هم هر چی می خونم سیر نمی شم!Oracle of Seasons & Ages رو خوندم!ایده های باحالی داشت که هر لحظه ادامه داستان رو غیر قابل پیش بینی تر می کرد (ولی خب پایانش که همیشه معلومه)کلّاً چون فن زلداییم و با کاراکترهاش حال می کنیم به هر دو مانگا 9 میدیم!با شخصیّت Raven خیلی حال کردم

Shingeki هیچ سوالی رو تا اینجای مانگاش بی جواب نذاشته (تقریباً) یا جواب داده یا جای امیدواری برای جواب باقی گذاشته
-----
مانگای گنتز در سطح 5hit قرار داره. لیستی هم که گنتز توی 10 تای اولش باشه مفت نمی ارزه.b-)

اگر خراب طراحی های سه بعدی گنتز هستید طراحی های چهار بعدی Onepunch-man رو ببیند (بعد زمان رو هم وارد طراحی هاش کرده):d

فقط عشق است داستان های Happy Ending ولاغیر. :biggrin1:
پایان فقط پایان Code Geass :d دیدی که؟ :d
البته به نظرم اینکه چطور بهتره تموم بشه بستگی به انیمه اش هم داره :d مثلا پایان Gosick اگه چیز دیگه ای بود شخصا میرفتم در اون شرکت سازندشو (یا هر چی که میگن :d) گِل میگرفتم :d (Gosick رو هم که دیدی حتما؟ :d)

پایان فقط پایان Code Geass :d دیدی که؟ :d
البته به نظرم اینکه چطور بهتره تموم بشه بستگی به انیمه اش هم داره :d مثلا پایان Gosick اگه چیز دیگه ای بود شخصا میرفتم در اون شرکت سازندشو (یا هر چی که میگن :d) گِل میگرفتم :d (Gosick رو هم که دیدی حتما؟ :d)

Code Geass که خدا بود و Gosick هم همینطور. اتفاقا دیشب داشتم بین این دو تا فایت می نداختم که دوباره کدومش رو ببینم که ویکتوریکا ساما رو ترجیح دادم :دی

درود
دنبال انیمیشن های ترسناک می‌گردم.
گرچه اصلا نمی‌ترسم ولی خب داستانش رو و هیجانش رو دوست دارم:دی فیلم های Horror دیگه حال نمی‌ده باز حداقل این ها توشون یه نوآوری هست!
تا حالا "شهر اشباح" و "Monster House" رو دیدم.
بیشتر سعی کنید کار های دوبله شده (به خصوص دوبله گلوری:x) رو معرفی کنید چون انیمیشن زبون اصلی یا زیر نویس حال نمی‌ده:دی
ممنون

درود
دنبال انیمیشن های ترسناک می‌گردم.
گرچه اصلا نمی‌ترسم ولی خب داستانش رو و هیجانش رو دوست دارم:دی فیلم های Horror دیگه حال نمی‌ده باز حداقل این ها توشون یه نوآوری هست!
تا حالا "شهر اشباح" و "Monster House" رو دیدم.
بیشتر سعی کنید کار های دوبله شده (به خصوص دوبله گلوری:x) رو معرفی کنید چون انیمیشن زبون اصلی یا زیر نویس حال نمی‌ده:دی
ممنون

من این 3 تا رو این چند وقت دیدم یه نگاه بنداز شاید هم دیده باشی :d
نمیدونم دوبله شده یا نه :">

Frankenweenie
paranorman
Resident Evil Damnation

انیمه تا دلت بخواد هست l-)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or