Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
سلام
توی لیست‌تون Up و Wall-E رو ندیدم. اگه این دوتا رو ندیدید، حتما حتما تماشاشون کنید. چیز دیگه‌ای فعلا به یادم نمیاد
جفتشون رو هم دیدم:دی
پیشنهاد میدم در اسرع وقت همه ی این انیمیشن ها رو پاک کنی که نبودشون،بهتر از بودنشونه! :d بعدش بری اینجا و همشون رو دانلود کنی :-" حتی اگر دیدیشون، 10 بار دیگه هم ببینی ارزش دارن:-" مخصوصا TLK :x:x:x
درسته گفتی ژاپنی دوست نداری! ولی اینجا هم یه سری بزن! چیزای خوبی هست! :d ردیف آخر هر 3تاش رو 100% ببین! :d

اینکه گفتم همش رو پاک کنی،قضیش اینه که من به شدت فن انیمیشن های کلاسیک هستم، و چون اون سبک تقریبا منقرض شده به خاطر این انیمیشن های جدید،به شدت هیت میورزم به اینا :-"
این وسط یه چیزی مثل Wall-E و Toy Story استثنا میباشن:-"
Wall E تو لیستم نبود ولی دیدم:دی
Lady and the Tramp و Emperor's New Groove 2 و نسخه یک و Dumbo و Hercules و Robin Hood و Mulan 1 و نسخه دوم و Alice in Wonderland و Aladdin و Pinocchio رو دیدم قبلا:دی
غیر از این ها چه چیزی رو از لیستت پیشنهاد می‌دی!:دی

غیر از این هایی که دیدم، چیز شاخی هست؟! فقط انیمیشن می‌خوام نه انیمه:

به اضافه این ها، انیمیشن های Epic، سری شرک، سری مولان، سری عصر یخبندان و Igor رو هم دیدم.
از هر سبکی هم باشه مشکلی نیست فقط از این جاپونی های مدل ناروتو و... نباشه، خوشم نمیاد:دی
هر اینیمیشنی که سری باشه و یه نسخش تو عکس هست رو هم کل سری رو دیدم:دی مثل ماداگاسکار و...
تو این لیست دو تا فیلمی که من شخصا بیشتر از بقیه ی کارای استودیو Pixar بهشون علاقه دارم، خالیه و خب قطعا این دو تا رو بعنوان اولین فیلما پیشنهاد میدم:
Ratatouille
The Incredibles
بعلاوه ی کلی انیمیشین دیگه که بچه ها هم گفتن چند تایی.

اما هر چند گفتی انیمه پیشنهاد ندین، به نظر من فیلمای میازاکی و تاکاهاتا یا بطور کلی کارای استودیو Ghibli ، همگی فیلمای فوق العاده ای هستن که دیدنشون واسه هر موجود زنده ای واجبه. بعضی از فیلمای استودیو جیبلی به تنهایی به اندازه ی تمام فیلمای لیستت ارزشمند هستن. اینا بهتریناشون هستن به نظر من :

The Castle of Cagliostro - میازاکی - تولید شده قبل از تاسیس استودیو جیبلی
Nausicaa of the Valley of the Wind - میازاکی - تولید شده قبل از تاسیس استودیو جیبلی
Castle in the Sky - میازاکی
Grave of the Fireflies - تاکاهاتا
My Neighbor Totoro - میازاکی
Kiki's Delivery Service - میازاکی
Only Yesterday - تاکاهاتا
Porco Rosso - میازاکی
Pom Poko - تاکاهاتا
Whisper of the Heart - کوندو
Princess Mononoke - میازاکی
Spirited Away - میازاکی

Emperor's New Groove 2

دوبله گلوری این انیمیشن فوق العادست.یعنی از فوق العاده هم یه چیزی اونورتره.کسی لینک دانلودش رو داره دریغ نکنه.

شما Tangled رو دیدی؟!بنظرم این انیمیشن با زیرنویس هم فوق العاده جذاب و خنده داره:d

نه مشکل از شما نیست

مشکل اینه که تو این تاپیک طرفدار انیمیشن خیلی کمه بیشتریا انیمه بین هستن

چرا نه ؟ من خودم پای ثابت انیمیشن هستم ولی خوب مشکل اینجاس انقدر صاف و بی ریا ساخته میشن این انیمیشن ها که صحبتی و یا انتقادی ازشون نمی مونه بیاری اینجا بحث کنی :دی

چندین انیمه رو به طور همزمان شروع کردم و با سیستم "تشخیص سه قسمتی" می خوام ببنیم کدومو ادامه بدم!:-b
Wolfs Rain
Hajime no Ippo
YuYu Hakusho
Monster
2011 Hunter X Hunter
Pandora Hearts
Bakuman
Ghost In The Shell
Vampire Knight
الان سه قسمت اول همه اینا رو دانلود کردم و مشغول ارزیابیم!تا الان کهBakuman خوب خودشو نشون داده!:x

Nausicaa of the Valley of the Wind - میازاکی - تولید شده قبل از تاسیس استودیو جیبلی
Porco Rosso - میازاکی
Pom Poko - تاکاهاتا
Spirited Away - میازاکی

با اجازه تون به این لیست Howl's Moving Castle رو هم اضافه می کنم. یکی از شاهکار های استاد میازاکی.

جفتشون رو هم دیدم:دی

Wall E تو لیستم نبود ولی دیدم:دی
Lady and the Tramp و Emperor's New Groove 2 و نسخه یک و Dumbo و Hercules و Robin Hood و Mulan 1 و نسخه دوم و Alice in Wonderland و Aladdin و Pinocchio رو دیدم قبلا:دی
غیر از این ها چه چیزی رو از لیستت پیشنهاد می‌دی!:دی
The Lion King , Beauty and the Beast , Tarzan , Hunchback of Notre Dame , Pocahontas , The Princess and the Frog , Brother Bear
همشون رو ببین! :d (حالا BB یکم درجش پایین تره! ولی به نسبت اینایی که توی لیستت بود همه جوره شاخ تره :d )
فقط چند نکته! TLK دو و سه(یک و نیم! :d ) رو ببینی یا نبینی فرقی نداره! ولی اصلا و ابدا در حد شماره اول نیستن! :d ، پوکاهانتس رو به هیچ وجه شماره ی دومش رو نبین! :d
The Little Mermaid هم توی لیست نبود،ولی ببینش! :d

@داوود
خدایی با این لیستی که دادم،بازم فکر میکنی خیلی خشنم؟ :-" و توی حرکت اول دلم میخواد به طرف راسنگان بزنم؟ >:)

با تشکر از دوستان http://forum.bazicenter.com/members/15728/ و http://forum.bazicenter.com/members/64767/ و http://forum.bazicenter.com/members/98754/ و http://forum.bazicenter.com/members/31999/ که کمک کردن
به جز gosick که لینکش را هنوز پیدا نکردم بقیه را دارم دانلود میکنم
راستی یه پیشنهاد :
لطفا یه لیست از انیمه های برتر به صفحه ی اول اضافه کنید :d
اونجوری دیگه ما هر چند وقت یکبار،به چه بهانه ای از انیمه های محبوبمون تعریف کنیم؟ :-" :xهمین سیستم بهتره! >:) یه بحثی شکل میگیره حال میکنیم :d

تو این لیست دو تا فیلمی که من شخصا بیشتر از بقیه ی کارای استودیو Pixar بهشون علاقه دارم، خالیه و خب قطعا این دو تا رو بعنوان اولین فیلما پیشنهاد میدم:
Ratatouille
The Incredibles
بعلاوه ی کلی انیمیشین دیگه که بچه ها هم گفتن چند تایی.

اما هر چند گفتی انیمه پیشنهاد ندین، به نظر من فیلمای میازاکی و تاکاهاتا یا بطور کلی کارای استودیو Ghibli ، همگی فیلمای فوق العاده ای هستن که دیدنشون واسه هر موجود زنده ای واجبه. بعضی از فیلمای استودیو جیبلی به تنهایی به اندازه ی تمام فیلمای لیستت ارزشمند هستن. اینا بهتریناشون هستن به نظر من :

Porco Rosso - میازاکی
Pom Poko - تاکاهاتا
Spirited Away - میازاکی
اون دو تا رو دیدم:دی
یه چیزی مثل همون "شهر اشباح" با اون کارگردانی و سبک باشه مشکلی ندارم و اگر می‌شناسید صد در صد معرفی کنید ولی با این ناروتو و فوتبالیستها و... کلا مشکل دارم:دی
پ.ن: ناروتو انیمه رو می‌گم نه آقا داوود گل:دی
پیشنهاد میدم در اسرع وقت همه ی این انیمیشن ها رو پاک کنی که نبودشون،بهتر از بودنشونه! :d بعدش بری اینجا و همشون رو دانلود کنی :-" حتی اگر دیدیشون، 10 بار دیگه هم ببینی ارزش دارن:-" مخصوصا TLK :x:x:x
درسته گفتی ژاپنی دوست نداری! ولی اینجا هم یه سری بزن! چیزای خوبی هست! :d ردیف آخر هر 3تاش رو 100% ببین! :d

اینکه گفتم همش رو پاک کنی،قضیش اینه که من به شدت فن انیمیشن های کلاسیک هستم، و چون اون سبک تقریبا منقرض شده به خاطر این انیمیشن های جدید،به شدت هیت میورزم به اینا :-"
این وسط یه چیزی مثل Wall-E و Toy Story استثنا میباشن:-"
TLK همون The Lion King ـه؟!
ندیدم تا حالا دان می‌کنم!
Like Above:دی :
یه چیزی مثل همون "شهر اشباح" با اون کارگردانی و سبک باشه مشکلی ندارم و اگر می‌شناسید صد در صد معرفی کنید ولی با این ناروتو و فوتبالیستها و... کلا مشکل دارم:دی

چرا نه ؟ من خودم پای ثابت انیمیشن هستم ولی خوب مشکل اینجاس انقدر صاف و بی ریا ساخته میشن این انیمیشن ها که صحبتی و یا انتقادی ازشون نمی مونه بیاری اینجا بحث کنی :دی
خوب اخه تو میخوای انیمیشن رو به سبک انیمه نقدش کنی.این طوری نمیشه اخه این دوتا رنج سنی هدفشون کاملا متفاوته و برای نقد به یه سری معیار های دیگه داره که معمولا انیم بازا اون معیارا کمتر به چشمشون میاد.

دور و بر آریا هم پیدام نشه که فکر کنم اونم ما رو میکشونه تو خط Light Novel :-" کلا همه ی بچه های اینجا خطرناکن :-"
[/SPOILER]

اندکی صبر... سحر نزدیک است...!:d

پ.ن : اونایی هم که با GantZ مشکل دارن کَن گو تو هل...:-":d

پ.ن 2 : هفته پیش برای بار هزارم در هنگام خوندن LN با موبایل تو پادگان توسط سرهنگ خفت شدم، گفت اون گوشی رو بده ببینم چی کار باهاش میکنی همش سرت توشه...

گوشی رو دادم، یک نگاهی به صفحه کرد و گفت این نوشته ها چیه!! (از اونجایی که Imageها رو بستم فقط نوشته میاد)

گفتم: قربان آموزش زبانه... دارم زبان یاد میگیرم... تو این دوره زمونه دیگه همه باید زبان بلد باشن o:-):d

موبایلو داد بهم و رفت تو اتاقش... دو سه روز پیش سر یک قضیه ای شاکی شد و بچه ها رو جمع کرده بود و میگفت به جای اینکه وقت بیکاری گل یا پوچ و چَک بازی کنید!!... یک مقدار از ارشدتون یاد بگیرید... تا بیکار میشه با گوشی میره تو آموزش زبان...! خاک تو سر همتون، یک مقدار شما هم به فکر آیندتون باشید...! یک تنبیهی برای همشون در نظر بگیر...!

بدبخت نمیدونست دارم جلد 21 Toaru Majutso میخونم:d

منم در کمال خوشحالی و خرسندی با یک لبخند ژِکُند چُسکهای عزیز رو برای شستن دستشویی به بیرون راهنمایی کردم و باقی دوستان هم فرستادم تو آبدارخونه ادامه چَک بازی.

الان 2-3 روز راحت و با فراق خیال کتاب میخونم... داستان هم جای حساسه دارم نابود میشم:bighug:

ماشالا 2 صفحه پ.ن شد...!:d

اون دو تا رو دیدم:دی
پ.ن: ناروتو انیمه رو می‌گم نه آقا داوود گل:دی

Like Above:دی :
:o:o:o
TLK تا حالا ندیدی؟ (آره همون خودشه :d ) نصف عمرت بر فناست! :d من یه زمانی روزی چندین بار میدیدمش!!! :d هنوز هم وقتی میخوام انیمیشن ها رو دوباره ببینم،با این شروع میکنم! :d
---
کل لیستی که محمدعلی داده رو ببین! :d + اونی که مرتضی گفت :d
چیزایی که گفتیم هم شباهتی با ناروتو و اینا نداره! :d (اما پیشنهاد میکنم ناروتو و وان پیس و بلیچ رو هم روزی روزگاری شروع کنی ببینی>:) )

---
@ آریا!
من سر LN ، سراغ F/SN هم نرفتم:-" و همینطور Durarara! (فکر کنم اینم گفتن ادامه داره و اینا) برای همین شک دارم چیزی بتونه من رو وادار کنه برم سراغش>:)

"پ.ن 2" هم عالی بود! =))

:o:o:o
@ آریا!
من سر LN ، سراغ F/SN هم نرفتم:-" و همینطور Durarara! (فکر کنم اینم گفتن ادامه داره و اینا) برای همین شک دارم چیزی بتونه من رو وادار کنه برم سراغش>:)

Fate Stay Night که Visual Novel...:d فکر کنم خط رو خط شده:d

Durarara هم که کامل ترجمه نشده و داستان هم رفته تو در ودیوار... دیگه بدرد نمیخوره

کلی LN تریپ Naruto و One Piece و اینا داریم... اصلاً خوراکه خودته... مطمئن باش تو هم بالاخره یک روزی مثل من خر میشی :d

خوب اخه تو میخوای انیمیشن رو به سبک انیمه نقدش کنی.این طوری نمیشه اخه این دوتا رنج سنی هدفشون کاملا متفاوته و برای نقد به یه سری معیار های دیگه داره که معمولا انیم بازا اون معیارا کمتر به چشمشون میاد.

دقیق بحث اینجاس. :دی اینجا یه عده انیمه باز دور هم جمع شدن که انقدر انیمه دیدن، میتونن سبک سنگین کنن چی بهتره و چی بدتر. ولی انیمیشن کلا یه دنیای دیگه داره که حداقل من ترجیح می دم تخصصی واردش نشم و از پست های دیگران استفاده کنم.

- - -ویرایش - - -

@داوود
خدایی با این لیستی که دادم،بازم فکر میکنی خیلی خشنم؟ :-" و توی حرکت اول دلم میخواد به طرف راسنگان بزنم؟ >:)

بذار فعلا اونور دعوا داریم ما :دی اتفاقا در همین مورد باهات حرف دارم. یکی از پست هات رو در مورد Guilty Crown دیدم، کلی چیز تو ذهنم اومد :دی

سیستم مخفف کردن اسامی امیر آکیبا بعد از یک مدت باعث میشه ضریب هوشی آدم 20-30 نمره بالا بره و همین طور از آلزایمر هم پیشگیری می کنه (باعث میشه توی 3.5 ثانیه اسم تمام انیمه ها، بازی ها، انیمیشن ها، کشته شده های جنگ ویتنام و ... رو توی ذهنت مرور کنی تا بفهمی منظورش مخفف چی بوده.:d)
-----------------
به اون لیست های قبلی من چیزی اضافه نمی کنم اما Epic رو نبین.b-)

اصلاً می کنم، کلاً انیمیشن های 2013 تا حالا هرچی اومده رو نبین.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or