کلا!!! :d اینم بد نیست،ولی خوب باز هم در حد اونا نیست!منظورت تو کارای دیزنی بود دیگه؟
چون چیزی مثهFrankenweenie قشنگ اون دوتا رو میجوعه (البته وال ای رو با کمی اغراق)
بایونتا رو ول کن!!! بون چان!!!!!! :bighug::bighug::bighug:دوستان کسی میدونه این اسکرین شات برای کدوم قسمت انیمه Genshiken Nidaime ـست؟:
![]()
اولین باره Bayonetta رو توی یه انیمه می بینم همچین ذوق کردم![]()
@AsaraymA
یه سوال. شما گفتی که این LN هایی که می خونی اکثرا توسط Fan ها ترجمه شده و نویسنده اصلی تو ترجمه اش نقشی نداشته ؟
الان تمام LN هایی که تو ژاپن منتشر میشه تو کشورهای دیگه هم تبدیل به کتاب میشه یا نه؟ مثلا به نظرت یه LN مثل Gosick (تا اونجایی که من یادمه Novel بود) رو اگر کسی تو ایران ترجمه اش کنه و به صورت کتاب از طرف یه ناشر بره تو پروسه چاپ و فروش می تونه تو ایران موفقیتی داشت باشه ؟ بالفرض اگر همه چی حل بود و فروش هم کرد قاعدتا باید به نویسنده اصلی هم پولی پرداخت کرد دیگه؟
دوستان کسی میدونه این اسکرین شات برای کدوم قسمت انیمه Genshiken Nidaime ـست؟:
![]()
اولینباره Bayonetta رو توی یه انیمه می بینم همچین ذوق کردم![]()
k-on! خوبه احتمالا خوشت بیادمنم همینجوری فکر میکنم ...
اگه میشه یه چند تا Slice of Life خفن معرفی کنید شاید منم خوشم بیاد ...
ممنون.
مشکل اصلی هم اینجاست که من یه زمانی فکر می کردم فقط از انیمه های سفت و سخت و تاریک و این حرفا خوشم میاد. بعد دیدین این Bakuman فهمیدم اینطوریا هم نیست! :dو یه داستان شاد و با نمک Slice of Life (سبکی که هیچ وقت فکر نمی کردم یه روز ازش خوشم بیاد) هم می تونه جذبم کنه.![]()
اره البته اینا رو چاپ نمیکنن و تو سایت به صورت مجانی میذارن@AsaraymA
یه سوال. شما گفتی که این LN هایی که می خونی اکثرا توسط Fan ها ترجمه شده و نویسنده اصلی تو ترجمه اش نقشی نداشته ؟
الان تمام LN هایی که تو ژاپن منتشر میشه تو کشورهای دیگه هم تبدیل به کتاب میشه یا نه؟ مثلا به نظرت یه LN مثل Gosick (تا اونجایی که من یادمه Novel بود) رو اگر کسی تو ایران ترجمه اش کنه و به صورت کتاب از طرف یه ناشر بره تو پروسه چاپ و فروش می تونه تو ایران موفقیتی داشت باشه ؟ بالفرض اگر همه چی حل بود و فروش هم کرد قاعدتا باید به نویسنده اصلی هم پولی پرداخت کرد دیگه؟
نه خیلی دیگه از به اصطلاح کارتون هایی که تو بچگی دیدی انیمه بوده!از دژ فضایی و میتی کومون و .....ما که یه انیمه تو عمرمون دیدیم اونم فوتبالیست ها بوده
انیمه
![]()
آره اکثراً توسط Fanها و مترجم بیکار و غیره:d ترجمه شده
نکته مهم اینه که تمام این ترجمه ها غیر رسمی هستن، یعنی نسخه کاغذی تعطیله و فقط تو اینترنت قابل دسترسی هست، مثل اینایی که تو ایران هری پاتر و تو نت ترجمه میکردن و ملت دانلود میکردن و میخوندن
یکسری از LNها هم ترجمه رسمی دارن (تعدادشون خیلی خیلی کمه، مثلاً از هر 50 تا 2تا اونم بعضی اوقات نصفه نیمه)، یعنی اومدن توی کشورهای دیگه هم ترجمه اش کردن... مثل Haruhi که ترجمه و چاپ شده، برای همین اکثر ترجمه های غیر رسمی از رو نت برداشته شده (برای احترام به حق نشر و ...) Gosick هم قرار بود که ترجمه رسمی (انگلیسی) داشته باشه و چاپ بشه که سال پیش Bandai طرفدارها رو قهوه ای کرد و پروژه کنسل شد...
راجع به اینکه ترجمه و چاپ هم کنی، تا اونجا که میدونم اصولاً باید یک پولی به کسی که حق نشر کتاب دستشه بدی... حالا نویسنده است یا هر کسی که حق نشر دستشه...
بلایای آسمانی برای ترجمه کتاب تو ایران هم که ماشالا زیاده و 99% به در بسته میخوری (اکثر LNها هم ماشالا مشکل شرعی زیاد دارن)
در کل به نظرم به عنوان یک کار و تجارت تو ایران مطمئنن گزینه خوبی نیست... حالا اگه اصرار داری برو یک چند تا ترجمه کن لینک بده مام بخونیم، حال کنیم...:d
دوستان کسی میدونه این اسکرین شات برای کدوم قسمت انیمه Genshiken Nidaime ـست؟:
![]()
اولین باره Bayonetta رو توی یه انیمه می بینم همچین ذوق کردم![]()
دوستان در مورد LN , سایتی رو می شناسید که بشه این کتاب ها رو به صورت انگلیسی تهیه کرد .
-------------
در حال خواندن مانگای Berserk هستیم:d
از این سایت میتونی بگیری مترجماش خیلی خوبن.دوستان در مورد LN , سایتی رو می شناسید که بشه این کتاب ها رو به صورت انگلیسی تهیه کرد .
-------------
در حال خواندن مانگای Berserk هستیم:d
منم همینجوری فکر میکنم ...
ممنون.
منظورم این بود که بتونم کتابشون رو به صورت انگلیسی تهیه کنم ( کتابی خوندن بیشتر حال میده تا کامپیوتری :d ) .از این سایت میتونی بگیری مترجماش خیلی خوبن.
Baka-tsuki
میتونید Usagi Drop رو، البته اگه قبلا ندیدید، تماشا کنید. از اون Slice of Lifeـهای بیادعا و دوستداشتنیهمنم همینجوری فکر میکنم ...
ممنون.
والا وقتی یه کتاب داخل ایران میاد چه فارسی یا انگلیسی اول متنش چک میشه بعد اجازه فروش داده میشه.شک دارم بتونی چیزی پیدا کنی.:confused:منظورم این بود که بتونم کتابشون رو به صورت انگلیسی تهیه کنم ( کتابی خوندن بیشتر حال میده تا کامپیوتری :d ) .