Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
یه مدت بود میخواستم ازتون بپرسم Opening و Ending مورد علاقه تون توی انیمه ها چیه؟ :دی برای من:

Opening:

Steins;Gate

[video=aparat;Oz52p]http://www.aparat.com/v/Oz52p[/video]

Ending:

One Piece Ending 2
آپارات:
!One Piece Ed 2 - Run!Run!Run
خیلی های دیگه هم هستن اما اینا رو بیشتر از بقیه دوست دارم :دی

Your Turn :دی

سیستم مخفف کردن اسامی امیر آکیبا بعد از یک مدت باعث میشه ضریب هوشی آدم 20-30 نمره بالا بره و همین طور از آلزایمر هم پیشگیری می کنه (باعث میشه توی 3.5 ثانیه اسم تمام انیمه ها، بازی ها، انیمیشن ها، کشته شده های جنگ ویتنام و ... رو توی ذهنت مرور کنی تا بفهمی منظورش مخفف چی بوده.:d)
-----------------
به اون لیست های قبلی من چیزی اضافه نمی کنم اما Epic رو نبین.b-)

اصلاً می کنم، کلاً انیمیشن های 2013 تا حالا هرچی اومده رو نبین.
نیم ساعتش رو گذاشتم و :-&

Fate Stay Night که Visual Novel...:d فکر کنم خط رو خط شده:d

Durarara هم که کامل ترجمه نشده و داستان هم رفته تو در ودیوار... دیگه بدرد نمیخوره

کلی LN تریپ Naruto و One Piece و اینا داریم... اصلاً خوراکه خودته... مطمئن باش تو هم بالاخره یک روزی مثل من خر میشی :d
اوه اوه! راست میگی:-" اشتب شد :d ولی حالا به هر حال،حتی الامکان سعی میکنم طرف هیچ Novelـی نیام :-" ترجیه میدم همین رمان های ترجمه شده دارن شان رو بخونم همینطور خون بپاچه به در و دیوار! (اینم برای داوود:p کلا من خیلی عجیب غریبم:-" )

دقیق بحث اینجاس. :دی اینجا یه عده انیمه باز دور هم جمع شدن که انقدر انیمه دیدن، میتونن سبک سنگین کنن چی بهتره و چی بدتر. ولی انیمیشن کلا یه دنیای دیگه داره که حداقل من ترجیح می دم تخصصی واردش نشم و از پست های دیگران استفاده کنم.

- - -ویرایش - - -

بذار فعلا اونور دعوا داریم ما :دی اتفاقا در همین مورد باهات حرف دارم. یکی از پست هات رو در مورد Guilty Crown دیدم، کلی چیز تو ذهنم اومد :دی
مخالفم! :-" من کلا از وقتی یادم میاد،با این انیمیشن های جدید مشکل داشتم! :d میبینما! ولی این انیمیشن های جدید رو آدم میبینه، 2 ساعت میخنده، 2 روز بعد یادش میره! ولی اون انیمیشن های کلاسیک...یک عمر توی دل آدم جا خوش میکنند:x

یه مدت بود میخواستم ازتون بپرسم Opening و Ending مورد علاقه تون توی انیمه ها چیه؟ :دی برای من:

Opening:

Steins;Gate

Ending:

One Piece Ending 2
آپارات:

سخته آقا! سخته! :d من بخوام بگم باید یه لیست 30-40تایی بدم :-"
ننگ بر من باد که توی زنگ تفریح پارسال،اندینگ دوم وان پیس رو تشخیص ندادم:">

سیستم مخفف کردن اسامی امیر آکیبا بعد از یک مدت باعث میشه ضریب هوشی آدم 20-30 نمره بالا بره و همین طور از آلزایمر هم پیشگیری می کنه (باعث میشه توی 3.5 ثانیه اسم تمام انیمه ها، بازی ها، انیمیشن ها، کشته شده های جنگ ویتنام و ... رو توی ذهنت مرور کنی تا بفهمی منظورش مخفف چی بوده.:d)
-----------------
به اون لیست های قبلی من چیزی اضافه نمی کنم اما Epic رو نبین.b-)

اصلاً می کنم، کلاً انیمیشن های 2013 تا حالا هرچی اومده رو نبین.
b-)b-)b-)
موقع خوندن این پستت صدای خندم بسی بلند شد! =))

هیچ چیزی در مورد داستان نیست ولی مهمتر از اون یعنی اولین دوره مبارزات کارکتر های انیمه های معروف میباشد با تشکر از بردیا {خودم} !

here we go

world anime charecters wrestling champiomnship
or
WACWC

ROUND 1 : NARUTO VS LUFFY

WINNER : LUFFY

ROUND 2 : LUFFY VS ICHIGO

WINNER JUST IN 1 PUNCH : LUFFY

now the fiRst ever WACWC champion :
MONKEY . D. LUFFY

باحال بود نه ؟

نظرتون چیه ؟ واقعا میتونه اینطوری باشه ؟

راستی اگر جزو تخلفات حساب میشه بگید پاکش کنم ! :|

==================

راستی بچه ها از کحا میتونم مانگای ناروتو رو بگیرم ؟

Opening:

Steins;Gate

Ending:

One Piece Ending 2
آپارات:

Opening:

One Piece Opening 11 - Share the World !

Ending:

Dragon Ball Kai Ending

مخالفم!
:-"
من کلا از وقتی یادم میاد،با این انیمیشن های جدید مشکل داشتم!
:d
میبینما! ولی این انیمیشن های جدید رو آدم میبینه، 2 ساعت میخنده، 2 روز بعد یادش میره! ولی اون انیمیشن های کلاسیک...یک عمر توی دل آدم جا خوش میکنند
:x

امیر حسین این حرفی که میزنی بیشتر به خاطر اینه که انیمیشن های قدیمی رو تو دوران بچگیت دیدی و خب انیمیشن ها که ادم تو دوران بچگی میبینن کاملآ توی یاد ادم میمونه و چون جزء اولین کار هایی هست که میبینه همیشه ازش یاد میکنه و دوستشون داره ولی خب از اینم نمیشه گذشت که انیمیشن های الان بیشترشون عمق و جذابیت داستانیشون مثل قدیمی ها نیست و فقط بیشتر گوگولی مگولین:d ولی کار خیلی خوب ماندگار هم بینشون هست ولی کمتر:d

امیر حسین این حرفی که میزنی بیشتر به خاطر اینه که انیمیشن های قدیمی رو تو دوران بچگیت دیدی و خب انیمیشن ها که ادم تو دوران بچگی میبینن کاملآ توی یاد ادم میمونه و چون جزء اولین کار هایی هست که میبینه همیشه ازش یاد میکنه و دوستشون داره ولی خب از اینم نمیشه گذشت که انیمیشن های الان بیشترشون عمق و جذابیت داستانیشون مثل قدیمی ها نیست و فقط بیشتر گوگولی مگولین:d ولی کار خیلی خوب ماندگار هم بینشون هست ولی کمتر:d
کاملا موافقم!
اگر یه انیمیشنی رو توی بچگی دیده باشی، هر چقدر هم که چرت باشه ولی الان که نگاه کنی به نظرت باز هم همون قشنگی اول رو داره و به نظرت هیچ کدوم از بهترین های انیمیشن های جدید هم نمی‌تونن بهش برسن!
ولی نکته اینجاس که اگر یه انیمیشن مال زمان بچگیت رو نگاه کنی که وقتی بچه بودی ندیده بودیش، عمرا اگر مثل انیمیشن بالایی ازش لذت ببری!
در مورد بازی هم همین طوره! الان من چون بچگی هام DMC 3 رو زیاد بازی کردم الان هم بازی کنم فوق العاده لذت می‌برم؛ ولی چون DMC 1 رو بازی نکرده بودم الان هم چنان میلی به بازی کردنش ندارم.

مخالفم! :-" من کلا از وقتی یادم میاد،با این انیمیشن های جدید مشکل داشتم! :d میبینما! ولی این انیمیشن های جدید رو آدم میبینه، 2 ساعت میخنده، 2 روز بعد یادش میره! ولی اون انیمیشن های کلاسیک...یک عمر توی دل آدم جا خوش میکنند:x

با چی مخالفی :-/ نشستی انیمیشن ها با ریت +3 میبینی بعد انتظار داری باهاشون حال کنی ؟ :دی انیمیشن های قدیمی بهترن چون زمان خودشون نگاهشون می کردیم و حال می کردیم. شاید برای بچه های الان Herkules رو بذاریم اصلا خوشش نیاد ولی با یه کاری مثل Ice Age خیلی حال کنن. :دی

بازم مخالفم :-" حالا این مورد شاید در مورد TLK صدق کنه :d اما مثلا دیو و دلبر ، گوژپشت نتردام ، پوکاهانتس رو اولین بار 3-4 سال پیش دیدم! :d شاهزاده و قورباغه رو هم همین امسال دیدم بالاخره :-" چندتای دیگشون رو هم یا تا همون 3-4 سال پیش ندیده بودم،یا نصف و نیمه دیده بودم! :d
برای همین این قضیه در مورد من صدق نمیکنه فکر کنم :d
کار خوب و ماندگار در چند سال اخیر یه چیزی مثل Wall-E !!! :bighug: و Toy Story 3 :bighug: بقیه ی انیمیشن ها ...8-|

با چی مخالفی :-/ نشستی انیمیشن ها با ریت +3 میبینی بعد انتظار داری باهاشون حال کنی ؟ :دی انیمیشن های قدیمی بهترن چون زمان خودشون نگاهشون می کردیم و حال می کردیم. شاید برای بچه های الان Herkules رو بذاریم اصلا خوشش نیاد ولی با یه کاری مثل Ice Age خیلی حال کنن. :دی
خوب من چه کنم الان همه ی انیمیشن ها شدن +3 :-" اصلا مشکل همینه! برای اینکه توی دل بچه ها بشینه،هیچ چیز خاصی ندارن دیگه انیمیشن ها:-"
اما انیمیشن های کلاسیک بسی خوفناکن! ^:)^
پیکسار هم که خاک عالم بر سرش با اون Brave ! موقع دیدنش احساس میکردم از Brother Bear اسکی رفتن :-"

من کلا برای همین KH III و Collectionـش صبر کنم برام بهتره :d کلا امیدی به دیزنی ندارم دیگه انیمیشن درست حسابی بده:((

چندین انیمه رو به طور همزمان شروع کردم و با سیستم "تشخیص سه قسمتی" می خوام ببنیم کدومو ادامه بدم!:-b
Wolfs Rain
Hajime no Ippo
YuYu Hakusho
Monster
2011 Hunter X Hunter
Pandora Hearts
Bakuman
Ghost In The Shell
Vampire Knight
الان سه قسمت اول همه اینا رو دانلود کردم و مشغول ارزیابیم!تا الان کهBakuman خوب خودشو نشون داده!:x

قصد فضولی ندارم ولی به نظرم کار درستی نمی کنی. بخصوص اینکه اکثر انیمه هایی که انتخاب کردی انیمه های خوبی هستن. الان اینجوری خودت رو مجبور می کنی که انتخاب کنی و شاید بعضی ها که خوب باشن رو بذاری کنار فقط به خاطر اینکه از بقیه بیشتر خوشت اومده. به نظرم چند تا رو انتخاب کن و قسمت قسمت ببین، از هر کدوم که خوش نیومد، دراپش کن.
این "تشخیص سه قسمت" بیشتر به درد انیمه های در حال پخش میخوره.

با اجازه تون به این لیست Howl's Moving Castle رو هم اضافه می کنم. یکی از شاهکار های استاد میازاکی.
اگه می خواستم یه فیلم دیگه به اون لیست اضافه کنم، قطعا همینو اضافه میکردم.

به چیزهایی که محمد علی گفت Letter to MoMo رو هم اضافه کنید. :دی
حالا من فقط از کارای استودیو جیبلی و میازاکی گفتم، وگرنه از کارای کارگردانای دیگه هم میشه یه لیست، حداقل به همون اندازه درست کرد.

خوب اخه تو میخوای انیمیشن رو به سبک انیمه نقدش کنی.این طوری نمیشه اخه این دوتا رنج سنی هدفشون کاملا متفاوته و برای نقد به یه سری معیار های دیگه داره که معمولا انیم بازا اون معیارا کمتر به چشمشون میاد.
خیلی بحث نقد نیست. کلا خیلی بحث پیش نمیاد در مورد فیلما و اگر پیش بیاد هم کوتاهه. حتی فیلمای انیمه ای. مشخصه که یه سریال بحث بیشتری میطلبه. بیشتر هم سریالای در حال پخش.
الان سال هاست این تاپیک اینجاست ولی تا وقتی که بچه ها شروع به دیدن انیمه های فصلی نکردن، با این سرعت جلو نمی رفت و الانم هر چقدر که به تعداد بیننده های انیمه های فصلی اضافه میشه، صفحات تاپیک سریعتر جلو میره.

Opening:

Steins;Gate

Ending:

One Piece Ending 2
آپارات:

به قول امیر، خیلی سخته :دی
جدا حتی از انتخاب بهترین انیمه ها هم سخت تره. من حتی نمی تونم بگم بین انیمه های این فصل کدومشو بیشتر دوست دارم :دی

ولی وقتی یه فکر کوتاه بهش می کنم، این ED و OP اولین چیزایی هستن که به ذهنم میرسن. نمیشه گفت بهترین ولی بیشتر از هر OP و ED دیگه ای تو ذهنم موندن.

Cloud Age Symphony - Lase Exile OP
The Real Folk Blues - Cowboy Bebop ED

یکی به من فرق L novel با V Novel رو مبگه؟
novel که همون رمان خودمونه. یه سری انیمه هایی هستن که از روی novel ها اقتباس شدن. مثل Shinsekai Yori یا Fate/Zero یا همین Uchouten Kazoku که در حال پخشه.

Light Novel ها، تقریبا همون رمان ها ولی کوچیک تر و کم حجم تر هستن. من تا حالا LNی بیشتر از 200 صفحه ندیدم. معمولا هم تو سایز های کوچیک چاپ میشن. و مثل مانگاها می تونن سریالی باشن. یعنی هر چند وقت یه بار، یه شماره ی جدید از یه LN میاد. بعد از موفقیت خیلی زیاد Haruhi Suzumiya تو سال 2006 که یه اقتباس از LN بود، انیمه های خیلی زیادی از روی اینا ساخته میشن. الان احتمالاً معروف ترین LNی که داره انیمه میشه، سری های Monogatari باشه.

تو این عکس چند LN و چند تا رمان معمولی هستش.
31811572157086586655.jpg

Visual Novel ها اما، خیلی فرق دارن. برخلاف Novel ها و Light Novel ها که محصولات کاغذی هستن، اینا محصولات کاملاً دیجیتالی هستن. من قبلا تو این تاپیک در موردش مفصل توضیح دادم. اینا یه چیزی بین game و novel هستن. درواقع بازیهایی هستن که به جای اینکه گیم پلی داشته باشن، داستان تعریف می کنن. تو این بازیها، گیمر معمولا جای یکی از شخصیتا بازی می کنه و بیشترین وقتش صرف خوندن دیالوگا و جواب دادن بهشون میشه. مهم ترین ویژگیشون هم اینه که حق انتخاب میدن به خواننده/گیمر که معمولا نتیجه اش میشه پایان های متفاوت. معمولا هم از چند route داستانی جدا تشکیل میشن. البته انواع زیادی از VN ها هست. دو تا از معروف ترین VN هایی که از روشون انیمه ساخته شده، Fate/Stay Night و Steins;Gate هستن. اگه احتمالا بتونی این ویدئو رو که 10 دقیقه ی اول Steins;Gate VN هست رو ببینی، دستت میاد که چی هستن. می تونی OP بازی، منو، فیلم اول بازی و یه مقدار از گیم پلی (اگه بشه اسمش رو گیم پلی گذاشت) رو ببینی.

09412710774648516839.jpg

قصد فضولی ندارم ولی به نظرم کار درستی نمی کنی. بخصوص اینکه اکثر انیمه هایی که انتخاب کردی انیمه های خوبی هستن. الان اینجوری خودت رو مجبور می کنی که انتخاب کنی و شاید بعضی ها که خوب باشن رو بذاری کنار فقط به خاطر اینکه از بقیه بیشتر خوشت اومده. به نظرم چند تا رو انتخاب کن و قسمت قسمت ببین، از هر کدوم که خوش نیومد، دراپش کن.
این "تشخیص سه قسمت" بیشتر به درد انیمه های در حال پخش میخوره.

novel که همون رمان خودمونه. یه سری انیمه هایی هستن که از روی novel ها اقتباس شدن. مثل Shinsekai Yori یا Fate/Zero یا همین Uchouten Kazoku که در حال پخشه.

Visual Novel ها اما، خیلی فرق دارن. برخلاف Novel ها و Light Novel ها که محصولات کاغذی هستن، اینا محصولات کاملاً دیجیتالی هستن. من قبلا تو این تاپیک در موردش مفصل توضیح دادم. اینا یه چیزی بین game و novel هستن. درواقع بازیهایی هستن که به جای اینکه گیم پلی داشته باشن، داستان تعریف می کنن. تو این بازیها، گیمر معمولا جای یکی از شخصیتا بازی می کنه و بیشترین وقتش صرف خوندن دیالوگا و جواب دادن بهشون میشه. مهم ترین ویژگیشون هم اینه که حق انتخاب میدن به خواننده/گیمر که معمولا نتیجه اش میشه پایان های متفاوت. معمولا هم از چند route داستانی جدا تشکیل میشن. البته انواع زیادی از VN ها هست. دو تا از معروف ترین VN هایی که از روشون انیمه ساخته شده، Fate/Stay Night و Steins;Gate هستن. اگه احتمالا بتونی این ویدئو رو که 10 دقیقه ی اول Steins;Gate VN هست رو ببینی، دستت میاد که چی هستن. می تونی OP بازی، منو، فیلم اول بازی و یه مقدار از گیم پلی (اگه بشه اسمش رو گیم پلی گذاشت) رو ببینی.

09412710774648516839.jpg

نه بابا فضولی چیه نظر دادن شما مایه افتخار ماست:db-)
راستش من خودم هم درباره این سیستم 3 قسمتی باهاتون موافقم که بیشتر به درد آنگوئینگ ها می خوره، ولی متاسفانه چاره ای ندارم.8-|
این لیستی که می بینید هم کوتاه شده یه لیست حدود 20 تاییه!>:)
مشکل اصلی هم اینجاست که من یه زمانی فکر می کردم فقط از انیمه های سفت و سخت و تاریک و این حرفا خوشم میاد. بعد دیدین این Bakuman فهمیدم اینطوریا هم نیست! :dو یه داستان شاد و با نمک Slice of Life (سبکی که هیچ وقت فکر نمی کردم یه روز ازش خوشم بیاد) هم می تونه جذبم کنه.:x
بنابراین الان تو یه جور بحران هویتی هستم!:d برای همین هم هست که این همه انیمه با سبک های مختلف رو با هم استارت زدم!
حالا اگه شما یه سیستم بهتری سراغ دارین که بتون مورد علاقه هام رو تشخیص بدم (یا بعضی از اینا رو خودتون پیشنهاد می کنین) بهم بگین!مرسی!:x

در مورد Visual Novel ها هم با این تعریف یعنی همه بازی های فایتینگ Arc System Works هم VL هستن؟ :-/
چون مثلا تو یه خط داستانی (که پایانش هم قابل تغییره) 4 ساعت دیالوگ می خونی و حدود 7-8 تا مبازه می کنی!

@AsaraymA

یه سوال. شما گفتی که این LN هایی که می خونی اکثرا توسط Fan ها ترجمه شده و نویسنده اصلی تو ترجمه اش نقشی نداشته ؟

الان تمام LN هایی که تو ژاپن منتشر میشه تو کشورهای دیگه هم تبدیل به کتاب میشه یا نه؟ مثلا به نظرت یه LN مثل Gosick (تا اونجایی که من یادمه Novel بود) رو اگر کسی تو ایران ترجمه اش کنه و به صورت کتاب از طرف یه ناشر بره تو پروسه چاپ و فروش می تونه تو ایران موفقیتی داشت باشه ؟ بالفرض اگر همه چی حل بود و فروش هم کرد قاعدتا باید به نویسنده اصلی هم پولی پرداخت کرد دیگه؟

بازم مخالفم :-" حالا این مورد شاید در مورد TLK صدق کنه :d اما مثلا دیو و دلبر ، گوژپشت نتردام ، پوکاهانتس رو اولین بار 3-4 سال پیش دیدم! :d شاهزاده و قورباغه رو هم همین امسال دیدم بالاخره :-" چندتای دیگشون رو هم یا تا همون 3-4 سال پیش ندیده بودم،یا نصف و نیمه دیده بودم! :d
برای همین این قضیه در مورد من صدق نمیکنه فکر کنم :d
کار خوب و ماندگار در چند سال اخیر یه چیزی مثل Wall-E !!! :bighug: و Toy Story 3 :bighug: بقیه ی انیمیشن ها ...8-|
منظورت تو کارای دیزنی بود دیگه؟
چون چیزی مثه
Frankenweenie قشنگ اون دوتا رو میجوعه (البته وال ای رو با کمی اغراق :دی)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or