BARDI YA
کاربر سایت
با سلام !
حالا شاید در حد اساتید نباشیم ولی در جواب دوستامون ce7en44 و Dαnte که اونجور که من دیدم تو انیمه هایی که دیدید به چه چیزی علاقه دارید بهتون 100% پیشنهاد میکنم انیمه ی shiki رو حتما به توان 10 حتما ببینید !
شاید خیلی ها میگن قشنگ نبود ولی فوقالعاده هست مخصوصا داداش آریا خودش این رو بهم پیشنهاد کرد بهت تعریف نمیکنم چیه مزش میره ولی خیلی تاریک و هارر هست حتما ببین !
به سلیقت خیلی میخوره !
@NARUTO
داداش ناروتو ناراحتی کجاست بابا من چون نمیدونستم مهمه برام سوال پیش اومد بابا تازه دارم بلیچ رو میبینم دیگه !
تازه فهمیدم موضوعش چیه !
ولی خدایی اسپویلرت رو باز نکردم البته فرشاد بهم هشدار داد باز نکن !
داداش اینم بود اسپویلر خیلی خطرناک میزنه تموم کردم انیمه رو باز میکنم ! :d
راستی از بلیچ 4 تا فیلمش کدوم خیلی بهتره دیدنش ؟
=========
راستی بچه ها انیمه ی
Shingeki no Kyojin
رو شروع کردم میتونم بگم :-o خیلی سبکش برام جدید بود یطورایی بود انگار این تریپی ندیدم نشستم 5 قسمت با هم دیدم چه حالی داد !
راستی یک سوال چرا قسمت 13/5 داره ؟
اینم یک عکس برای جنبه ی فان قضیه :
{اگر این هم خلاف قانون هست پستم رو پاک نکیند}
o:-)
تحلیل گیف هام
حالا شاید در حد اساتید نباشیم ولی در جواب دوستامون ce7en44 و Dαnte که اونجور که من دیدم تو انیمه هایی که دیدید به چه چیزی علاقه دارید بهتون 100% پیشنهاد میکنم انیمه ی shiki رو حتما به توان 10 حتما ببینید !
شاید خیلی ها میگن قشنگ نبود ولی فوقالعاده هست مخصوصا داداش آریا خودش این رو بهم پیشنهاد کرد بهت تعریف نمیکنم چیه مزش میره ولی خیلی تاریک و هارر هست حتما ببین !
به سلیقت خیلی میخوره !
@NARUTO
داداش ناروتو ناراحتی کجاست بابا من چون نمیدونستم مهمه برام سوال پیش اومد بابا تازه دارم بلیچ رو میبینم دیگه !
تازه فهمیدم موضوعش چیه !
ولی خدایی اسپویلرت رو باز نکردم البته فرشاد بهم هشدار داد باز نکن !
داداش اینم بود اسپویلر خیلی خطرناک میزنه تموم کردم انیمه رو باز میکنم ! :d
راستی از بلیچ 4 تا فیلمش کدوم خیلی بهتره دیدنش ؟
=========
راستی بچه ها انیمه ی
Shingeki no Kyojin
رو شروع کردم میتونم بگم :-o خیلی سبکش برام جدید بود یطورایی بود انگار این تریپی ندیدم نشستم 5 قسمت با هم دیدم چه حالی داد !
راستی یک سوال چرا قسمت 13/5 داره ؟
اینم یک عکس برای جنبه ی فان قضیه :
{اگر این هم خلاف قانون هست پستم رو پاک نکیند}
o:-)
تحلیل گیف هام
منظور این گیفام خوب وان پیس و لوفی بدون شک اولن برای من و کسی جلوشون رو نمیگیره ولی در مقام دومی به سختی ناروتو با بلیچ برام رقابت داره ولی فعلا بلیچ ترازوش سنگینتره !
راستی بلیچ کی انیمه ش دوباره ساخته میشه ؟
راستی بلیچ کی انیمه ش دوباره ساخته میشه ؟