Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
با سلام !

حالا شاید در حد اساتید نباشیم ولی در جواب دوستامون ce7en44 و Dαnte که اونجور که من دیدم تو انیمه هایی که دیدید به چه چیزی علاقه دارید بهتون 100% پیشنهاد میکنم انیمه ی shiki رو حتما به توان 10 حتما ببینید !

شاید خیلی ها میگن قشنگ نبود ولی فوقالعاده هست مخصوصا داداش آریا خودش این رو بهم پیشنهاد کرد بهت تعریف نمیکنم چیه مزش میره ولی خیلی تاریک و هارر هست حتما ببین !

به سلیقت خیلی میخوره !

@NARUTO

داداش ناروتو ناراحتی کجاست بابا من چون نمیدونستم مهمه برام سوال پیش اومد بابا تازه دارم بلیچ رو میبینم دیگه !

تازه فهمیدم موضوعش چیه !

ولی خدایی اسپویلرت رو باز نکردم البته فرشاد بهم هشدار داد باز نکن !

داداش اینم بود اسپویلر خیلی خطرناک میزنه تموم کردم انیمه رو باز میکنم ! :d

راستی از بلیچ 4 تا فیلمش کدوم خیلی بهتره دیدنش ؟

=========

راستی بچه ها انیمه ی
Shingeki no Kyojin

رو شروع کردم میتونم بگم :-o خیلی سبکش برام جدید بود یطورایی بود انگار این تریپی ندیدم نشستم 5 قسمت با هم دیدم چه حالی داد !

راستی یک سوال چرا قسمت 13/5 داره ؟ :|

اینم یک عکس برای جنبه ی فان قضیه :
{اگر این هم خلاف قانون هست پستم رو پاک نکیند}
o:-)

تحلیل گیف هام

منظور این گیفام خوب وان پیس و لوفی بدون شک اولن برای من و کسی جلوشون رو نمیگیره ولی در مقام دومی به سختی ناروتو با بلیچ برام رقابت داره ولی فعلا بلیچ ترازوش سنگینتره !
راستی بلیچ کی انیمه ش دوباره ساخته میشه ؟

با سلام !

حالا شاید در حد اساتید نباشیم ولی در جواب دوستامون ce7en44 و Dαnte که اونجور که من دیدم تو انیمه هایی که دیدید به چه چیزی علاقه دارید بهتون 100% پیشنهاد میکنم انیمه ی shiki رو حتما به توان 10 حتما ببینید !

شاید خیلی ها میگن قشنگ نبود ولی فوقالعاده هست مخصوصا داداش آریا خودش این رو بهم پیشنهاد کرد بهت تعریف نمیکنم چیه مزش میره ولی خیلی تاریک و هارر هست حتما ببین !

به سلیقت خیلی میخوره !

@NARUTO

داداش ناروتو ناراحتی کجاست بابا من چون نمیدونستم مهمه برام سوال پیش اومد بابا تازه دارم بلیچ رو میبینم دیگه !

تازه فهمیدم موضوعش چیه !

ولی خدایی اسپویلرت رو باز نکردم البته فرشاد بهم هشدار داد باز نکن !

داداش اینم بود اسپویلر خیلی خطرناک میزنه تموم کردم انیمه رو باز میکنم ! :d

راستی از بلیچ 4 تا فیلمش کدوم خیلی بهتره دیدنش ؟

=========

راستی بچه ها انیمه ی
Shingeki no Kyojin

رو شروع کردم میتونم بگم :-o خیلی سبکش برام جدید بود یطورایی بود انگار این تریپی ندیدم نشستم 5 قسمت با هم دیدم چه حالی داد !

راستی یک سوال چرا قسمت 13/5 داره ؟ :|

اینم یک عکس برای جنبه ی فان قضیه :
{اگر این هم خلاف قانون هست پستم رو پاک نکیند}
o:-)

تحلیل گیف هام

منظور این گیفام خوب وان پیس و لوفی بدون شک اولن برای من و کسی جلوشون رو نمیگیره ولی در مقام دومی به سختی ناروتو با بلیچ برام رقابت داره ولی فعلا بلیچ ترازوش سنگینتره !
راستی بلیچ کی انیمه ش دوباره ساخته میشه ؟

Shingeki شکی توش نیست که جز ابر انیمه هاست

کلا یه انیمه تازه کار اومد و در عرض 2-3 قسمت کاری کرد که تو همه سایتای درباره انیمه همش بحثشون این انیمه بوده و هست

درباره فیلمای بلیچ هم همشونو ببین نمیخواد ببینی کدوم قشنگ تره

بعدش اول انیمه رو ببین بعد فیلمارو چون دقیق یادم نیست کدوم فیلم رو وقتی انیمه کجا بوده ساختن چون ممکنه تو فیلم هم اسپویل بشی

مثلا اگه جنگ Ulquiorra ی عزیز تر از جان رو با اون پسره Ichigo به صورت کامل ندیده باشی فیلم Bleach The Hell Verse برات یه اسپویل شیرین خفن میکنه

درباره قسمت هایی که نیم دارن مثل 13.5 اینا OVA هستن تقریبا که یعنی اگه نبینیشون هم داستان رو میفهمی. درواقع OVA ها کارای خاصی میکنن بعضیاشون محض خنده درست میشن و بعضیاشون باعث میشه داستان رو بهتر بفهمی

توی جنگ هم بین کاراکترای انیمه شونن شک نکن اصلا شک نکن ایچیگو همرو صاف میکنه نابود میکنه به قول خودشون Turn to ash میکنه

حالا این آرک اسپاداهارو کامل ببینی میفهمی منظورم چیه. چیزی میبینی که تو هیچ انیمه ای این حرکات رو ندیدی و هیچ کس نمیتونه جلوش نفس بکشه

(آخییییی آرک اسپاداها گفتم یاد شخصیتای گوگولیم افتادم مثل Ulquiorra و Stark )

بحث مانگا شد :d
قبلا رفتم مانگای برسرک رو بخونم(چون خیلی بچه ها تعریفش میکردن) چند چپتر خوندم،اصلا باهاش حال نکردم :-" فکر کنم مثل دوستمون باید چند سال دیگه برگردم بخونمش :d
Gantz هم که هیچی! :-" درسته انیمه ـش تقریبا هیچ ربطی به مانگاش نداره طبق گفته ی دوستان،اما انقدر ازش بدم اومد که عمرا نمیرم سراغش :-"
همین مانگاهای ناروتو،بلیچ،وان پیس به گروه خونیم بیشتر میخوره :d

اگر خراب طراحی های سه بعدی گنتز هستید طراحی های چهار بعدی Onepunch-man رو ببیند (بعد زمان رو هم وارد طراحی هاش کرده):d
انشاالله ترجمش به هفتگی که برسه شروع میکنم :-" :p (رسما بدبختم کردی :-" انیمه کم بود،توی خط مانگا هم اوردیم! :d )

دور و بر آریا هم پیدام نشه که فکر کنم اونم ما رو میکشونه تو خط Light Novel :-" کلا همه ی بچه های اینجا خطرناکن :-"
---
One Piece - E607
این قسمت خیلی خوب بود! :d کلا از نظر گرافیکی کم کم داره یه تکونی میخوره وان پیس! البته هر آرک فقط مبارزاتش اینجوری میشه:-s
ولی من هنوز با رنگ موهای سانجی مشکل دارم! :d واقعا راه نداره اون زرد پررنگ بشه دوباره موهاش؟ :((
کلاه حصیری ها هم که رسما ریش قهوه ای رو تبدیل کرده بودن به خونه ی خاله! =)) زورو که خیلی راحت دراز کشیده بود=))
به خاطر علی رضا هم این هفته 7 دقیقه آنچه گذشت و اپنینگ و اینا داشتیم:p

Shingeki no Kyojin - E18
غول زن حس آکاتسوکی رو داره برای من :-" تا سر و کله ـش پیدا میشه از ترس میرم رو ویبره:-ss بسی هم هیجان انگیز بود این قسمت! البته قسمت قبل هیجان انگیز تر بود:-" بعد از قرن ها هم توی انیمه یه صحنه ی طنزی دیدیم! :p
فقط نامردا خیلی بد گذاشتن تو کف! :(( آخه چه جای تموم شدن بود! :((
قسمت 13.5 شینگکی،خلاصه ی 13 قسمت اول میباشد!

Hunter X Hunter - E92
چه وضعشه اینا با هم صلح نمودن :-" رسما باعث و بانی هرچی بدبختیه اینا بودن :| فکر هم نمیکنم در آینده همچین کار خاصی ازشون بر بیاد! :-"
پیرمرده هم صورتش رو اصلاح کرد به دلم ننشست! قبلا باحال تر بود :d البته الان به قیافش واقعا میاد که جدی شده باشه:-"
زامبی کایت هم دیده شد...:((:((:(( یعنی راهی برای برگشتش پیدا میشه؟ :-s

بروم Blood Lad :-"
ویرایش:
خوب همینطور Blood Lad داره بهتر میشه! :bighug:
مانگاش هفتگی میاد یا ماهانه؟ :d سالی 10 قسمت هم ازش بیاد راضی هستم :-"
لول!!! کم مونده بود استاز هم اون فن رو بزنه! =)) اینم بیارن توی J-Star با گینتوکی و خود گوکو بیان اون فن رو اجرا کنند! =))
Wolf هم این قسمت خیلی خفن شده بود! >:) خوشمان آمد شدید! >:) فقط حیف که چنین اختلاف فاحشی بین این 2تاست! :(( نباید به این واضحی بهش اشاره میکردن...دل ما طرفداران وولف رو شکوندن:((

آخرین ویرایش:
Shingeki شکی توش نیست که جز ابر انیمه هاست

کلا یه انیمه تازه کار اومد و در عرض 2-3 قسمت کاری کرد که تو همه سایتای درباره انیمه همش بحثشون این انیمه بوده و هست

)

من که همون قسمت اول ازش خوشم اومد. آخه با وجود میکاسا میشه از این انیمه ادم خوشش نیاد؟/:)
میگم یکی از رفقا میگه این تایتان زن کسی نیست جز :
Annie Leonhardt
این هم عکسی ازش :
Annie_in_anime.png

این لینکی که تایید میکنه کی هست.:
Annie Leonhardt - Shingeki no Kyojin Wiki
نظر شما دوستان عزیز انیمه باز در این مورد چیه؟:)

- - -ویرایش - - -

ب

Shingeki no Kyojin - E18
غول زن حس آکاتسوکی رو داره برای من :-" تا سر و کله ـش پیدا میشه از ترس میرم رو ویبره:-ss بسی هم هیجان انگیز بود این قسمت! البته قسمت قبل هیجان انگیز تر بود:-" بعد از قرن ها هم توی انیمه یه صحنه ی طنزی دیدیم! :p
فقط نامردا خیلی بد گذاشتن تو کف! :(( آخه چه جای تموم شدن بود! :((
منظورت این قسمته ؟ :
07143054433317279021.jpg

بروم Blood Lad :-"

لول!!! کم مونده بود استاز هم اون فن رو بزنه! =)) اینم بیارن توی J-Star با گینتوکی و خود گوکو بیان اون فن رو اجرا کنند! =))
وقتی اون تیکه رو دیدم کلا هوس گینتاما کردم.مخصوصا ارک ریوگوجو که تو جزیره تنهایی داشت تمرین میکرد!=))
تازه بهش گفت عنوان بزرگترین قهرمان زندگیم!

غیر از این هایی که دیدم، چیز شاخی هست؟! فقط انیمیشن می‌خوام نه انیمه:

به اضافه این ها، انیمیشن های Epic، سری شرک، سری مولان، سری عصر یخبندان و Igor رو هم دیدم.
از هر سبکی هم باشه مشکلی نیست فقط از این جاپونی های مدل ناروتو و... نباشه، خوشم نمیاد:دی
هر اینیمیشنی که سری باشه و یه نسخش تو عکس هست رو هم کل سری رو دیدم:دی مثل ماداگاسکار و...

به اضافه این ها، انیمیشن های Epic، سری شرک، سری مولان، سری عصر یخبندان و Igor رو هم دیدم.
از هر سبکی هم باشه مشکلی نیست فقط از این جاپونی های مدل ناروتو و... نباشه، خوشم نمیاد:دی
هر اینیمیشنی که سری باشه و یه نسخش تو عکس هست رو هم کل سری رو دیدم:دی مثل ماداگاسکار و...

:-o

اعدامش کنید !

با این :

:d

مانگای برسرک رو من جزو اولین مانگاهایی بود که خوندم. تا حدودای چپتر 250 خوندم دراپ کردم. به نظرم داستانش ته کشیده:d
مانگا تا بزرگترین اتفاق که همتون میدونین خیلی خوب پیش میره ولی بعدش دیگه داستان خاصی وجود نداره. اگه گاتس تو اون اتفاق کشته میشد به نظرم خیلی پایان عالی و اپیکی بود.:d
البته اکشن مانگا هنوزم خوبه ولی به شخصه هیچی رو حد اکشن شیگورای نمیدونم:d
با این سرعتی هم که الان مانگا منتشر میشه فکر نکنم مانگاکا عمرش برسه تمومش کنه:d

سلام
توی لیست‌تون Up و Wall-E رو ندیدم. اگه این دوتا رو ندیدید، حتما حتما تماشاشون کنید. چیز دیگه‌ای فعلا به یادم نمیاد

پیشنهاد میدم در اسرع وقت همه ی این انیمیشن ها رو پاک کنی که نبودشون،بهتر از بودنشونه! :d بعدش بری اینجا و همشون رو دانلود کنی :-" حتی اگر دیدیشون، 10 بار دیگه هم ببینی ارزش دارن:-" مخصوصا TLK :x:x:x
درسته گفتی ژاپنی دوست نداری! ولی اینجا هم یه سری بزن! چیزای خوبی هست! :d ردیف آخر هر 3تاش رو 100% ببین! :d

اینکه گفتم همش رو پاک کنی،قضیش اینه که من به شدت فن انیمیشن های کلاسیک هستم، و چون اون سبک تقریبا منقرض شده به خاطر این انیمیشن های جدید،به شدت هیت میورزم به اینا :-"
این وسط یه چیزی مثل Wall-E و Toy Story استثنا میباشن:-"

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or