Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
بچه ها دیگه انیمه که کنسول نیست !

بشینید همرو ببینید حال کنید !

چه وان پیس چه ناروتو و چه بلیج و چه گینتاما و چه هانتر همشون انیمه های خیلی خیلی خوبی هستن یعنی فوقالعاده هستن !

جای شکی هم نمیزاره ولی خوب دیگه هر کدوم ویژگی های خودشون رو دارن مثلا ناروتو همه بیشتر میشناسن و وان پیس بیشتر طرفدار داره ولی در هرحال یک انیمه بین حرفه ای باید ببینه همرو !

:d

===========

خوب بریم سر یک بحس دیگه : اسپویل از بلیچ ولی کمه قسمت 189 هنوز تموم نکردم چیزی برای منم اسپویل نکنید !
کاپیتان یاماگی همین کاپیتان جدیده گروه 3 تو بلیچ دوتا زانپاکتو داره ؟
یکیش کوچیکه قدرت سبز داره و اون یکی شیکایش مثل ماه میشه نوک شمشیرش !
قضیش چیه دوتایی مگه میشه داشت ؟

=========

TRIVIA

راستی یک چیزی کشف کردم : نام کاربری آریا »»

AsaraymA

بله
دو تا کاپیتان دیگه هم هستن که دو تا زانپاکتو دارن، همون کاپیتانه که ردای صورتی داره و این یکی که موهاش سفیده و همیشه خدا هم مریضه. (اسم ها یادم نیست گیر ندین :دی)

- - -ویرایش - - -

اصلا من اومدم در مورد Gin no Sagi نظر بدم یادم رفت! :d قسمت 5ـم:-"
30 ثانیه اول : اخوی ها ؟؟؟؟؟؟ =))
خیلی باحاله این انیمه! قسمت قبل پیتزا که عالی بود! این قسمتم مخفی کاری و ایناش واقعا محشر بود! =)) ترکوندن رسما! :d

از بس دعوا هست اینجا منم یادم رفت اصلا واسه چی اومدم اینجا :دی تا پست تو رو خوندم یادم افتاد :دی:-"

آرشیوم رو بر انداز کردم و بالاخره Guilty Crown رو شروع کردم. انیمه ی جالبیه با اینکه خیلی مضخرفه :دی

چرا تو همه انیمه ها اولسن کشوری که می ترکه باید ژاپن باشه ؟ :دی اینا اعتماد به نفس چرا ندارن :دی

@داداش داوود !
یطورایی حرفت درسته ولی نه این یکی فرق داره اون دوتا شمشیر عادیشون رو وقتی شیکای میکنن دو تا خنجرک میشه به هم وصل هستند !
هر کدوم یکی زانپاکتو دارن ولی شیکای میشه دوتا خنجرک بهم چسبیده میشه !
ولی
آماگی کلا یک شمشیر داره که شیکای میکنه یک شمشیر نو ماهی میشه و یک خنجر سفید داره که اون قدرت سبز داره پس میشه گفت یک زانپاکتو داره و یک خنجر جادویی زانباکتویی !
الان خودمم هم نفهمیدم یکی بیاد خوب توضیح بده ولی اسپویل نکنید !

واقعاً خدا خیرش بده... چه پسر گلی بوده :-":d

هنوز یادت نرفته سر چی حالتو گرفتم که...:d این دفعه زیاد حرف بزنی یک چی از Shigeki اسپویل میکنم، سر به بیابون بزاری:bighug::d

بله :))

من غلط بکنم حرفی بزنم :d

البته نگرانی نداره دارم مانگاش رو با سرعت میخونم :> احیانا فک نکنی با پر رویی اینو گفتما نه (آخه تو از قسمتای نیومده مانگا هم اسپویل میکنی

- - -ویرایش - - -

بچه ها دیگه انیمه که کنسول نیست !

بشینید همرو ببینید حال کنید !

چه وان پیس چه ناروتو و چه بلیج و چه گینتاما و چه هانتر همشون انیمه های خیلی خیلی خوبی هستن یعنی فوقالعاده هستن !

جای شکی هم نمیزاره ولی خوب دیگه هر کدوم ویژگی های خودشون رو دارن مثلا ناروتو همه بیشتر میشناسن و وان پیس بیشتر طرفدار داره ولی در هرحال یک انیمه بین حرفه ای باید ببینه همرو !

===========

خوب بریم سر یک بحس دیگه : اسپویل از بلیچ ولی کمه قسمت 189 هنوز تموم نکردم چیزی برای منم اسپویل نکنید !
کاپیتان یاماگی همین کاپیتان جدیده گروه 3 تو بلیچ دوتا زانپاکتو داره ؟
یکیش کوچیکه قدرت سبز داره و اون یکی شیکایش مثل ماه میشه نوک شمشیرش !
قضیش چیه دوتایی مگه میشه داشت ؟

=========

TRIVIA

راستی یک چیزی کشف کردم : نام کاربری آریا »»

AsaraymA

انیمه از کنسول مهم تره :|

راجع به کشفت درباره نام کاربریه آریا آفرین یکم دیگه فکر کنی میفهمی بقیه حرفا برا چین :d

اگه میخوای بدونی من بهت میگم

درواقع نام کاربریش تلفیق شده Arya Sama ست :d

- - -ویرایش - - -

آرشیوم رو بر انداز کردم و بالاخره Guilty Crown رو شروع کردم. انیمه ی جالبیه با اینکه خیلی مضخرفه
واقعا از این انیمه بدت میاد ؟؟؟؟؟؟؟

آره یکی بود که بعدش آریا اومد توضیح داد که LN ش از انیمه خیلی بهتره

- - -ویرایش - - -

کسی Hunter x Hunter رو داره میبینه؟

من تو آرک این مورچه ها گذاشتم که آرک تموم بشه بعد شروع کنم ببینم

کسی خبر داره آرکش تموم شده یا نه؟

- - -ویرایش - - -

الانم دارم Cardfight!! Vanguard رو با Makai Ouji: Devils and Realist رو میبینم :d

آریا یه نظر بده :d

(الان میاد فحش میده:)) )

واقعا از این انیمه بدت میاد ؟؟؟؟؟؟؟

چطور به این نتیجه رسیدی ؟ :دی بدم نیومده ولی خوشم هم نیومده. :دی فعلا!

@داداش داوود !
یطورایی حرفت درسته ولی نه این یکی فرق داره اون دوتا شمشیر عادیشون رو وقتی شیکای میکنن دو تا خنجرک میشه به هم وصل هستند !
هر کدوم یکی زانپاکتو دارن ولی شیکای میشه دوتا خنجرک بهم چسبیده میشه !
ولی
آماگی کلا یک شمشیر داره که شیکای میکنه یک شمشیر نو ماهی میشه و یک خنجر سفید داره که اون قدرت سبز داره پس میشه گفت یک زانپاکتو داره و یک خنجر جادویی زانباکتویی !
الان خودمم هم نفهمیدم یکی بیاد خوب توضیح بده ولی اسپویل نکنید !

دقیق یادم نمیاد ولی زیاد خودت رو درگیر نکن. فیلره، حساب کتاب نداره. یه چیزای گنگی یادمه:

یکیش زانپاکتو هست و اون یکی از این شمشیرا داره که خودشون قدرت از خودشون ول می دن. از روح تغذیه می کنن و قدرت می گیرن. :دی یه چی تو این مایه ها ولی بازم میگم مهم نیست!

یکی تعریف sword art online رو میکرد و می گفت ببین به نظرتون میارزه ببینمش؟
اگه اهل بازی‌های نقش‌آفرینی هستید، به احتمال زیاد ازش خوش‌تون میاد؛ ولی:
۱. اواسط‌ش بدجوری افت می‌کنه
۲. اچــی بودن‌اش (به‌ویژه در قسمت‌های پایانی) رو اعصابه
۳. رومانس‌اش یه‌جوریه (رومانسه اصن؟!)

آماگی کلا یک شمشیر داره که شیکای میکنه یک شمشیر نو ماهی میشه و یک خنجر سفید داره که اون قدرت سبز داره پس میشه گفت یک زانپاکتو داره و یک خنجر جادویی زانباکتویی ! الان خودمم هم نفهمیدم
یکی بیاد خوب توضیح بده ولی اسپویل نکنید !
جز اون زانپاکتوئه ،اون کوچولوئه باکوتوئه .باکوتوها یه سری اسلحه ان که میچسبن به طرف ،هرچقدر ریاتسو طرف زیاد باشه قدرت باکوتو زیاد میشه.همونطور که داوود جان گفتن چیز مهمی نیست.کلا این فیلر فقط اخرش یکم باحال میشه!

Ano Hana E3
خیلی قشنگ ـه :bighug: . یک جورایی خاطرات برای من Sakurasou no Pet na Kanojo زنده می کنه . خیلی از شخصیت Menma خوشم میاد .
------------------------
من موندم چه طور کسی از Ano Hana خوشش بیاد ولی از Clannad متنفر باشه ؟ دقیقا چطور ؟

دوستان من آنچنان اهل انیمه نیستم, ولی اگه جالب باشه میبینم. الان به پیشنهاد یکی از دوستان Attack on Titan یا همون Shingeki no Kyojin رو دیدم و منتظرم فردا قسمت18 بیاد.بسیار هم ازش خوشم اومد و بهش تا اینجا از 10 نمره 9.25 رو میدم (با کمی پارتی بازی:>). کلا بجز این انیمه 2تا انیمه دیگه هم دیدم. یکی Highschool Dead و یکی هم از این انیمه هایدرجه بالا چی بهش میگن؟ آها اچی. :-s اسمش highschool DxD هست :"> ای بد نی , جالبه در حد خودش.
در کل چی پیشنهاد میدین که برم تو کارشَ , یه چیز درست درمون که مثل Shingeki no Kyojin حال بده اساسی

دوستان من آنچنان اهل انیمه نیستم, ولی اگه جالب باشه میبینم. الان به پیشنهاد یکی از دوستان Attack on Titan یا همون Shingeki no Kyojin رو دیدم و منتظرم فردا قسمت18 بیاد.بسیار هم ازش خوشم اومد و بهش تا اینجا از 10 نمره 9.25 رو میدم (با کمی پارتی بازی:>). کلا بجز این انیمه 2تا انیمه دیگه هم دیدم. یکی Highschool Dead و یکی هم از این انیمه هایدرجه بالا چی بهش میگن؟ آها اچی. :-s اسمش highschool DxD هست :"> ای بد نی , جالبه در حد خودش.
در کل چی پیشنهاد میدین که برم تو کارشَ , یه چیز درست درمون که مثل Shingeki no Kyojin حال بده اساسی
شما که انیمه فانتزی دوست داری برو Fate\Zero رو نگاه کن بیشتر از SNK خوشت میاد ازش .

اسپویل شدید در مورد شمشیر ها در بلیچ ! :|

ممنون بچه ها !

خوب بابا صبر میکردید تازه فیلر رو تموم کردم فهمیدم زانپاکتو نیست و باکوتو هست !

خیلی ممنون !

Watashi ga Motenai no wa dō Kangaetemo Omaera ga Warui! یا به اختصار WataMote :d

h2gyiv2tj1ueicrz46m.jpeg

This girl is killing me :wallbash:

زبانم از وصف این انیمه قاصره! :دی آدم نمی دونه بخنده، افسرده بشه، گریه کنه یا چی! :دی البته قسمت "طنز" ـش همون ده دقیقه اول قسمت اولشه، بعدش دیگه تمام خنده ها از سر خجالت کشیدن (به خاطر اتفاقاتی که برای Tomoko میوفته :دی) و حرص خوردنه :دی یعنی از بس حرص میخورید که میخندید :دی نمیشه توضیح داد خودتون باید تجربه ش کنید :دی ارتباط برقرا کردن با داستان و Tomoko هم برام خیلی راحت بود چون بعضی از احساسات و طرز تفکرات Tomoko رو خودم هم دارم :دی یعنی فکر کنم خیلی از اوتاکو ها دارن :دی
البته یکم اغراق شده تو شخصیت توموکو. دیگه این که نتونه با کسی حرف بزنه فکر کنم زیاده رویه :دی یه نکته مثبت هم به نظرم Opening و Ending (اونی که توی موبایل ها راه میره :دی) هست :دی به غیر از موسیقی و موضوعات بصری، متنش هم کاملا به انیمه میخوره :دی تو تیتراژ پایانی از آینه می پرسه چرا همیشه همه چی رو کامل میگه؟! حالا هم که کامل میگه چرا همیشه اون شخصیت زیبای درونشو نشون نمیده؟! :دی Damn mirror :دی
از دسته گل هایی که توموکو به آب میده هم نگم بهتره! :دی اون فاجعه تو مترو و خواب دیدنش تو کلاس (:-" :دی) بگیر تا خیالاتی که باز هم تو کلاس به سرش میزنه
gat33n7h0ezmx37p5sj.gif
:دی یعنی گاهی اوقات سانجی + بروک + کاکاشی + جیرایا < توموکو :دی البته یکم اغراق کردم ولی You get the point :-" به طرز شیرینی رو اعصابه این دختره :دی Waifu و این حرفا :-" :)) :دی
تنها نکته منفی ای که دیدم این بود که داستان یکم لنگ میزنه. یعنی این ایده ی "بدبختی های یک دختر اوتاکو" دیگه مزه شو از دست میده تا دو سه قسمت دیگه :دی امیدوارم یه اتفاقی، نقطه عطفی، چیزی داشته باشه انیمه :دی در هر حال احتمالا مانگاش رو هم میخونم بعدا :دی
پ.ن1: توموکو تو 5 قسمت فکر کنم دو سه بار بالا آورد :| یعنی اول این:

و دو ثانیه بعد، این:

:دی
پ.ن2:

به طرز عجیبی فکر می کنم Yuu دوست خیالی Tomoko ـه و وجود خارجی نداره :دی خدا کنه درست نباشه این بدبخت از دار دنیا همین یه دوست رو داره :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or