Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
سلام

فرست شد بلاخره تونستم مانگای Shigurui رو تموم کنم.
(اسپویل خطرناک - کرکترها - داستان - پایان داستان) (یه کوچولو اسپویل از One Piece ارک مارین فورد)
گذشته از Fncklogic های که داشت، میتونم به کش دادن زیاد داستان و آب‌بستن های بیخود اشاره کنم. وارد کردن کرکترهای جانبی زیاد که هیچ کدوم به سرانجام نمیرسه مثل مرد قورباغه ی، جنگجوی نیزه که زبان مار رو بریده بود، راهب موسفید، دختر خاندان فوناکی و خیلی ها که الان یادم نیست. کرکتر وارد داستان میشه بعد background Storyـش روایت میشه ولی از سرانجامش خبری نیست !!.
این یکی رو نمیدونم چطور براتون توضیح بدم. ارک مارین فورد لوفی میخوره به می‌هآوک بعد قبل از اینکه بازوکا بزنه یه Vision میبینه از اینکه بعد اجرا جفت دستهاش قطع میشه!. همین مسئله 50 بار توی Shigurui اتفاق میافته جوری که اخر داستان وقتی فوجیکی داشت سینه ایراکو رو میشکافت، من 99% اطمینان داشتم که Vision هست و خیلی راحت ادامه دادم و میگفتم "الان تموم میشه، الاناست که تموم بشه" ولی نشد :دی. اینقدر این مسخره بازی رو تکرار کرده بود که برای من عادی شده بود و تصور میکردم اینم مثل 50 تای قبلی میشه.
مانگاکا به شدت طرفه شخصیت منفی رو گرفته بود. طرف زن یارو رو بلند کرده بود واسه دخترش نقشه کشیده بود میخواست مال و اموالش رو بالا بکشه بعد اروزی کسب (دزدیدن در واقع) اخرین درجه کوگان ریو رو داشت ولی داستان طوری پیش میرفت که انگار حق با این بابا (ایراکو سیگن) بوده !!. BG Story ش هم بوی لجن میداد از هر نظر. حتی اخره کار "میه" خودش رو خلاص کرد از عشق یارو.

زلدا مانگا داره ؟؟ نمیدونستم!
به عنوان کسی که هیچوقت زلدا بازی نکردم و نمیدونم چرا اینقدر از بازیاش تعریف میشه، باید بخونمش حتما!
سه تا مانگا داره!مال A Link to The Past و یکی مال Majora's Mask و در آخر یکی برای Ocarina of Time!تازه من دیشب یه خبر خوندم که دارن (یعنی قرار مرار ها بسته شده) از رو مانگای A link To the Past یه انیمه می سازند!:x
این مانگای اکارینای زمان هم وحشتناک قشنگ و خیلی هم طولانیه فکر کنم بیشتر از 200 صفحه بود!:-o!این جا که نمیشه خواستی بهم بگو لینک مانگا اش رو بدم!
و اینم بگم که خود من تا بازی نکرده بودم هیچ چی نمیدونستم از زلدا!امّا الآن تک تک اجزای این افسانه برا من عزیز اند!بیخودی نیست که همچین فن بیس عظیمی داره!

WARNING

خطر اسپویلر {فقط کسانی که انیمه ی SHIKI و انیمه ی ONE PIECE آخرین آرک قبل از دو سال رو دیدن میتونن اسپویلر رو باز کنن وگرنه داستان جای خیلی مهم اسپویل میشه براتون}

بچه ها یک خواهش و درخواست :

من الان نزدیک 2 سال که پشت سر هم انیمه های بلند و به قولی پسرونه دیدم و صحنه های اکشن مثل : ONE PIECE خودم رو کشتم ماه پیش رسیدم به هفتگی و BLEACH یه

سره دارم میبینمش و GINTAMA معتادش شدم و QUEEN BLADE دیگه خودتون میدونید و KAMPAR همینطور و Hagure Yuusha no Estetica بازم همینطور و آخرش هم

DEATH NOTE دارم میبینم و SHIKI و ANOTHER و CODE BRAKER دیگه ترکیدم میشه برای تنفسم یک انیمه ی کوتاه و یا درحال پخش و کیفیت بصری و موزیکش عالی باشه و

آرامش بخش باشه یعنی انیمش آروم باشه مثل مقایسه بازی nino kuni با atelier ayesha میگم نمیدونم منظورم رو گرفتید یا نه ولی میخوام هیچگونه صحنه اکشن نداشته باشه

و بامزه و اکی مانند باشه و آروم باشه میخوام روند انیمه آهسته و آرامش بخش باشه ولی درهین حال شیطونیت های kampar رو داشته باشه !

اینم یهترین صحنه های انیمه ONE PIECE , SHIKI که دیدم :

راستی داداش سمپای-آریا میام نظرات رو در باره انیمه های جدید میخونم همشون آخرشون مینیویسی پیشنهاد میشه مغزم ترکید :d

اونی که خیلی خوبه آخرش بنویس پیشنهاد میشه !

o:-)

انیمه Sword Art Online انلاین ببینم پیشنهاد میکنید یانه چجوریاس ؟:d

SAO یک اقتباس از Light Novel هست.

اگه فقط خود انیمه رو در نظر بگیری، خوبه و باهاش حال میکنی

ولی در مقام مقایسه با کتابهاش خیلی بد کار شده... سروصدای تمام طرفداران من جمله خودمو در آورده... دلیل اصلیش هم اینه که خیلی سرسری اقتباس شده

کلی مسائل اصلاً گفته نمیشه و خیلی شیفت زمانیه بیخود و بی جهت داره.

اگه اهل کتاب خوندن هستی خوندنش پیشنهاد میشه

از لینک زیر هم میتونی دانلود کنی و هم آنلاین بخونی، 11 جلدش کامل ترجمه شده و 2 جلد بعدی هم در حال ترجمه است، ترجمه خیلی خوبی هم داره

Sword Art Online - Baka-Tsuki

من که به شدت باهاش حال کردم . جزء تاپ 5 کوتاهمه .
ولی خوب من به عنوان یه RPG Gamer اینقدر باهاش حال کردم . از وسطای انیمه افت شدیدی میکنه .
کلاً انیمه ایه که امتیازاتش بالاست و جزء انیمه های تاپ به حساب میاد .

پرهام جان وقت کردی حتماً کتابهاشو بخون... یعنی انیمه جلوی کتابهاش سوسکه...:d

اگه از انیمه خوشت اومده... مطمئناً با کتابش خیلی خیلی بیشتر حال میکنی، تازه داستان هم کامله و نصفه نیمه ول نمیشه

سلام
اونور هم پرسیدم چه طوری در مورد اون مسئله شما ها حدس زدین؟ پرهام دیگه قسمت 5 که خالی بندیه
:biggrin1:
حالا 12 به بعد شاید. حالا دارم دور دوم با زیرنویس فارسی نگاه می کنم ببینم چیزی تو دیالوگا از دستم در رفته یا نه.
گفتم از 5 قسمت قبلش . نه از قسمت 5 :دی
پرهام جان وقت کردی حتماً کتابهاشو بخون... یعنی انیمه جلوی کتابهاش سوسکه...
yahoo_4.gif

اگه از انیمه خوشت اومده... مطمئناً با کتابش خیلی خیلی بیشتر حال میکنی، تازه داستان هم کامله و نصفه نیمه ول نمیشه
از کجا میتونم ترجمه فارسیش رو بگیرم ؟

آخرین ویرایش:
از کجا میتونم ترجمه فارسیش رو بگیرم ؟

ترجمه فارسی که من جایی ندیدم... تنها راه همون خوندن ترجمه انگلیسی هست

کلاً Light Novelها (تو هر سبکی)اکثراً خوندنشون هم خیلی حال میده و هم خیلی راحته... یعنی چندان جملات قصار و پیجیده نداره و ادبیاتش هم خیلی ساده است...

تعداد صفحات هم کمه، هر جلد کتاب نهایت 350 صفحه تو سایز کتاب جیبی... یکسری صحنه ها هم تو هر چپتر نقاشی کردن و کلاً اینکه خوندنش دقیقاً مثل دیدن انیمه میمونه، منتها خیلی با جزئیات تر

فقط خوندن یک جلد باعث میشه معتاد بشی...

بشدت توصیه میشه:d

SAO یک اقتباس از Light Novel هست.

اگه فقط خود انیمه رو در نظر بگیری، خوبه و باهاش حال میکنی

ولی در مقام مقایسه با کتابهاش خیلی بد کار شده... سروصدای تمام طرفداران من جمله خودمو در آورده... دلیل اصلیش هم اینه که خیلی سرسری اقتباس شده

کلی مسائل اصلاً گفته نمیشه و خیلی شیفت زمانیه بیخود و بی جهت داره.

اگه اهل کتاب خوندن هستی خوندنش پیشنهاد میشه

از لینک زیر هم میتونی دانلود کنی و هم آنلاین بخونی، 11 جلدش کامل ترجمه شده و 2 جلد بعدی هم در حال ترجمه است، ترجمه خیلی خوبی هم داره

Sword Art Online - Baka-Tsuki
کتاب هست یا مانگا؟ چون اگه مانگا باشه اون لینک زیاد به درد نمیخوره چون تقریبا عکس نداره، مانگا هم که پُر تصویر هست :d
اگه کتابه: لینک خود کتابشو داری؟ :d یا اصلا ترجمه رسمی نشده؟

کتاب هست یا مانگا؟ چون اگه مانگا باشه اون لینک زیاد به درد نمیخوره چون تقریبا عکس نداره، مانگا هم که پُر تصویر هست :d
اگه کتابه: لینک خود کتابشو داری؟ :d یا اصلا ترجمه رسمی نشده؟

کتابه... مانگا نیست

ترجمه رسمی هم نداره، اکثر Light Novelها ترجمه رسمی ندارن و همه ترجمه ها کار طرفدارشه مگه چند تا مثل سری Haruhi

این Baka Tsuki مترجمهای خیلی خوبی داره، واقعاً خیلی خوب ترجمه کردن... اکثر کارهاشون عالیه

حالا یک فصل بخونی خودت متوجه میشی

اینم لینک دانلود PDF و EPUB و MOBI

ばか!バカ! 馬鹿ー月! • View topic - Sword Art Online - PDF/EPUB/MOBI Versions

@آریا !

داداش آریا دیدم لینک نوول دادی اونی که به دوستمون دادی خوندم باحال بود !

میتونی این رو برام لینک بدی :

Shakugan no Shana: The Girl With Fire in Her Eyes

میتونی این رو برام لینک بدی :

Shakugan no Shana: The Girl With Fire in Her Eyes

Shakugan no Shana - Baka-Tsuki

ترجمه اش خیلی ناقصی داره و اکثر جلدها ترجمه نشدن یا نصفه نیمه ترجمه شدن

کلاً 22 جلده... البته اگه اشتباه نکنم (مطمئن نیستم) فکر کنم تا جلد 12 انیمه شده (3 فصل انیمه داره)

دیدم لینک نوول دادی اونی که به دوستمون دادی خوندم باحال بود !

باحال بود....؟!!!!

این سری خداست...! مرتیکه...!:d

سال پیش هم پر فروش ترین Light Novel شد و هم پر طرفدار ترین (مطمئناً امسال هم همینطوره)... شخصیت اصلی هاش هم تو اکثر رای گیری ها جزو 3 تای اول هستن

SAO و Accel World جفتشون نوشته Kawahara Reki هست... اصلاً مغز این بشر یک مدل خاصی کار میکنه...(عاشقشم)

کاراکتر باحالی هم داره... چند تا مصاحبه ازش تو نت هست، فعلاً که هر چی لیست برترین ها وجود داره یک پایه ثابتش SAO شده (البته انیمه اش اصلاً و ابداً در سطح ناول خفن نیست و در مقام مقایسه کلاً بوقه.... :d)

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or