Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
یعنی کارگردان ناروتو راحت می تونه گند بزنه تو داستان و اسکریپت. راحت میشد جو این قسمت رو طوری نشون داد که هر کی هم ندیده باشه ناروتو رو کلی کیف کنه. اکثر جاها که کلا موزیک نداشت و اونجاهایی هم که باید موزیک های هیجان انگیز بذارن از موزیک های لایت استفاده کرده بودن :| کلا خراب کردن جو این قسمت و حالی که قسمته قبل داد.)x

سلام

من ناروتو رو یادم میاد محض بیکاری و خنده نگاه میکردم ولی بعد از صحبتش با Pain سره قسمت ها 163 یه مقدار مفهومی شد.
کلا انگار ناروتو یکی دیگه شد حرفای قشنگی میزنه.

من تا 220 بیشتر ندیدم 100 تا قسمتم جلوتر رفته هنوز این حالتش رو داره؟ اگه داره که نگاه کنیم :d

Hunter x Hunter Movie : The Phantom Rouge

در مقایسه با کل سریال، فیلم متوسط به پایینی بود، از همه لحاظ. در مقایسه با آرک یورکشین (این فیلم ادامه ی آرک یورکشین هست در واقع) افتضاح بود، از همه لحاظ.
کلا جوش با جو اون آرک فرق داشت و خیلی هم نکته ی قابل ملاحظه ای به داستان اضافه نکرد. حتی گرافیک و موسیقی های فیلم هم از متوسط انیمه پایین تر بود. باز 45 دقیقه ی اولش خیلی بهتر و حتی جذاب بود، اما نیمه ی دومش و بخصوص مبارزه ی آخرش مسخره بود.
بدترین نکته اش هم :
این بود که یه سری از شخصیتا رو که تو ذهن ما خیلی قدرتمند هستن رو در حد مسخره ای تنزل داد. مثل اووگین، ایلومی، پاکو و ... ، چون اینا رو به صورت عروسک برگردونده بود.
5 از 10.
امیدوارم فیلم دوم بهتر باشه.

مــــاساکـــــا؟!
محمدعلی دونو، با یه عشقی دیشب گذاشتم برای دانلود..سر ظهری تموم شد..خواستم امشب نگاش کنم.
دیگه با این نظری که دادی، هیچ حالی نموند...لعنت به این MADHOUSE

آخرین ویرایش:

چند روز پیش بالاخره این Kotonoha no Niwa یا Garden of Words رو دیدم

خیلی قشنگ بود، در سطح تیم ملی باهاش حال کردم

با اینکه کلاً زیاد با ژانر Romance حال نمیکنم ولی واقعا از دیدنش لذت بردم، اصلاً از این مسخره بازیا که تو انیمه Romanceها رو بورسه خبری نیست

45 دقیقه ناقابل هم بیشتر وقتتونو نمی گیره

آرت انیمه، موسیقی، دیالوگ ها، جو حاکم و همه چی فوق العاده است

کارگردان و نویسنده و همه کاره انیمه هم Makoto Shinkai هست که دیگه همه با Hoshi o Ou Kodomo و Five Centimeters per Second میشناسنش

یک نکته ای هم که وجود داره اینه که مثل Five Centimeters per Second تریپ دپ و افسرده نیست که بعد از دیدنش تا هفته ها نابود باشید

در کل دیدنش به همه دوستان پیشنهاد میشه

اگه Raw میبینید که هیچی وگرنه پیشنهاد میشه از Commie دانلودش کنید، باقی زیرنویس هاش اکثراً داغونن

یعنی کارگردان ناروتو راحت می تونه گند بزنه تو داستان و اسکریپت. راحت میشد جو این قسمت رو طوری نشون داد که هر کی هم ندیده باشه ناروتو رو کلی کیف کنه. اکثر جاها که کلا موزیک نداشت و اونجاهایی هم که باید موزیک های هیجان انگیز بذارن از موزیک های لایت استفاده کرده بودن :| کلا خراب کردن جو این قسمت و حالی که قسمته قبل داد.)x
دقیقا این قسمت دوباره من رو ناامید کرد :| 322 عالی بود...ولی این...:((
اونجا که 5 کاگه ایستاده بودن توی مانگا خیلی صحنه ی حماسی بود!!! اصلا از اون پنل همینطور خفنیت میبارید! اما اینجا اصلا حس خاصی نداشت :|
خطا - دنیای انیمه و مانگا | AnimWorld
بقیه ی چیزا هم که گفتی...:-s

---
Space Brothers - E62
:((:((:((
تا گفت هیبیتو هم همین غم رو داره،فهمیدم اون شخص مشترک بین این 2نفر کی میتونه باشه،بعدشم که توی انیمه نشونش دادن :-s:((
تو رو خدا اینکارا رو با ما نکنند...انیمه هم که محمدعلی پیشبینی کرده آخراش باشه...بسی غمگین میشه اینجوری:((

---
Tower of God - Chapter 152
بخونید آقا! بخونید این منهوا رو! :d (اسپویل رو نخونیدا :p )
چه وضعشه آخه!!! احساس میکنم مانگاکا(اسم کره ای این شغل رو نمیدونم:p ) داره ما طرفدارهای راک رو ترول میکنه! :d راک رو با اون هیکل و ابهت بدون ماسک و اینا نشون بده یکم کیف کنیم>:) البته چیبی راک حتی با نقاب هم ابهت داره ها >:) ...ولی راک اصلی چیز دیگرسیت :d
سگ دیوانه ی یاما هم بسیار خوفناک بودش! :bighug:

ران و اون یکی یارو خیلی باحالن!=))
اینجا عالی بودن=))

آخرین ویرایش:
Zetsuen رو دیدیم تا 12 :دی این چیه قضیه اش؟ انگار دو تا آرک جداگانه درست کردن :دی تا اینجا که خیلی قشنگ بود 9 رو راحت ازم گرفت :دی:bighug:

Zetsuen نیمه ی دومش یه کمی حالت خاله بازی پیدا می کنه، اما اواخرش به راه راست برمی گرده.

من حافظه ی خوبی ندارم، اما اینا رو از انیمه یادمه، ممکنه اما درست نباشه!
خطر اسپویل بالا از تمام داستان Zetsuen:

یک اَبَر تمدن فضایی خفن مند بسیار شکوه مند، داخل هر تمدن هوشمند توی کهکشان/جهان دو مکانیزم به نام درخت genesis و درخت exodus تعبیه کرده.
وقتی هر تمدنی به درجه ای از پیشرفت برسه، درخت Genesis فعال میشه و اون تمدن رو نابود می کنه و تعداد کمی از گونه ی هوشمند مربوطه رو باقی میذاره (در واقع تمدن رو reset می کنه)
کلید مقابله با عملکرد درخت Genesis رو هم در درخت Exodus قرار دادن که به واسطه ی جادوگر Exodus فعال میشه و می تونه جلوی عملکرد درخت Genesis رو بگیره.
به این صورت اگر جادوگر Exodus تمدن رو واجد شرایط ادامه ی پیشرفت ببینه، این فرآیند Reset شدن متوقف میشه.

Zetsuen رو دیدیم تا 12 :دی این چیه قضیه اش؟ انگار دو تا آرک جداگانه درست کردن :دی تا اینجا که خیلی قشنگ بود 9 رو راحت ازم گرفت :دی:bighug:
در کل انیمه قشنگی بود.البته بگم که مانگاش هنوز ادامه داره و اخر انیمه با قسمتش تو مانگا فرق داره.b-)
railgun s رو هم تا قسمت امروزیش دیدم.خیلی ضد حال بود که رفته تو فیلر.اصلا با این حرکتشون حال نکردم.:(

دوستان از انیمه های در حال پخش چه خبر انیمه ای شاهکار یا Normal چیزی پیدا میشه بینشون ؟ من از چندتا از ScreenShot برای انیمه ها دیدم ولی همشون یک جورای آبکی میومدن , ایا بعضی هاشون اون طوری که در ScrSh نشون میدن , خوب هستند ؟

Zetsuen نیمه ی دومش یه کمی حالت خاله بازی پیدا می کنه، اما اواخرش به راه راست برمی گرده.

من حافظه ی خوبی ندارم، اما اینا رو از انیمه یادمه، ممکنه اما درست نباشه!
خطر اسپویل بالا از تمام داستان Zetsuen:

یک اَبَر تمدن فضایی خفن مند بسیار شکوه مند، داخل هر تمدن هوشمند توی کهکشان/جهان دو مکانیزم به نام درخت genesis و درخت exodus تعبیه کرده.
وقتی هر تمدنی به درجه ای از پیشرفت برسه، درخت Genesis فعال میشه و اون تمدن رو نابود می کنه و تعداد کمی از گونه ی هوشمند مربوطه رو باقی میذاره (در واقع تمدن رو reset می کنه)
کلید مقابله با عملکرد درخت Genesis رو هم در درخت Exodus قرار دادن که به واسطه ی جادوگر Exodus فعال میشه و می تونه جلوی عملکرد درخت Genesis رو بگیره.
به این صورت اگر جادوگر Exodus تمدن رو واجد شرایط ادامه ی پیشرفت ببینه، این فرآیند Reset شدن متوقف میشه.

آره تقریبا همین چیزی که گفتی. (یاد ME افتادم :دی) ولی نیمه اولش که انصافا خیلی خوف بود. حس جالبی بهت میداد. نمیشد گفت کارآگاهی ولی خوب بود :دی

دوستان از انیمه های در حال پخش چه خبر انیمه ای شاهکار یا Normal چیزی پیدا میشه بینشون ؟ من از چندتا از ScreenShot برای انیمه ها دیدم ولی همشون یک جورای آبکی میومدن , ایا بعضی هاشون اون طوری که در ScrSh نشون میدن , خوب هستند ؟

فکر نمی کنم اسکرین شات خیلی معیار مناسبی باشه. :دی باز اگه می گفتی پوستر و کاور این ها یه چیزی :دی

بگذریم...

Blood Lad
شبیه بلزباب (حتی فرم انیمه کردنش و شبه مانگایی بودنش هم مثل بلزباب ـه)

Gatchaman Crowds
قرار بود Tiger & Bunny این فصل باشه، به قول برخی. اما نشد. حالا نمی دونم اصلاً ربطش به T&B چیه. اما در کل بد نیست.

Genshiken Nidaime
داستان یه کلوپ از افراد اوتاکو... خنده داره و فصل های قدیمی هم داره، اما من ندیدمشون :>

Gifuu Doudou!! Kanetsugu to Keiji
انیمه ی مردونه ی فصل! حتماً برای دیدنش باید سبیل داشته باشی. بدون سبیل اصلاً راه نداره. یه چیزی مثل Jojo

Kamisama no Inai Nichiyoubi
انیمه ی عجق وجق فصل. فرض کنید یه انیمه ی شیگورای رو با گرافیک K-ON بسازن:p
من ازش خیلی خوشم اومده. از روی یک نوول ساخته شده و بر خلاف چیزی که تصور می کردم، داستان خوب و عجق وجقی داره.

Uchouten Kazoku
دومین انیمه ی عجیب و غریب فصل. انیمه ی دلی محسوب میشه. من ازش خوشم اومده.

Watashi ga Motenai no wa Dou Kangaetemo Omaera ga Warui
انیمه ی پر بیننده ی فصل. 3-4 قسمت دیدم و فقط خندیدم! کلاً برای خنده خیلی عالیه!
آره تقریبا همین چیزی که گفتی. (یاد ME افتادم :دی) ولی نیمه اولش که انصافا خیلی خوف بود. حس جالبی بهت میداد. نمیشد گفت کارآگاهی ولی خوب بود :دی

میشه گفت یه مقدار تریپ راز آلود و این طور چیزا داره. اما به هر حال Fan Service is RULE و اینا هم در همین راه قدم گذاشتن :>

مــــاساکـــــا؟!
محمدعلی دونو، با یه عشقی دیشب گذاشتم برای دانلود..سر ظهری تموم شد..خواستم امشب نگاش کنم.
دیگه با این نظری که دادی، هیچ حالی نموند...لعنت به این MADHOUSE
خلیل، دقیقاً اتفاقی که واسه فیلم کنشین افتاد، اینجا برعکسش افتاد. اونجا اصلاً انتظار نداشتم فیلم خوبی باشه ولی فیلم خوبی دراومد، اینجا به شدت انتظار داشتم ازش و 6 ماهه که منتظر فیلم بودم ولی متاسفانه ناامید کننده از آب دراومد!

الان hot ترین انیمه ی در حال پخش Shingeky هست. ولی Hunter x Hunter و Space Brothers رو هم ببین. از انیمه های تموم شده ی فصل پیش به نظر من Aku no Hana رو ببین. این فصل هم که پست بالایی توضیح داد محمد علی.

Gifuu Doudou!! Kanetsugu to Keiji
انیمه ی مردونه ی فصل! حتماً برای دیدنش باید سبیل داشته باشی. بدون سبیل اصلاً راه نداره. یه چیزی مثل Jojo
انصافا مثل جوجو نیست. من دو قسمت دیدم ولی خیلی ضعیفتر از جوجوئه به نظرم! اون انرژی جوجو رو هیچ انیمه ی دیگه ای نداره. اون موسیقی، اون دوبله ها :دی
Watashi ga Motenai no wa Dou Kangaetemo Omaera ga Warui
انیمه ی پر بیننده ی فصل. 3-4 قسمت دیدم و فقط خندیدم! کلاً برای خنده خیلی عالیه!
از اینم دو قسمت دیدم و این سوال واسم پیش اومده که آیا هدف این انیمه اینه که تا آخر این دختر بدبخت رو تو موقعیت های اینجوری بذاره و تا جایی که میشه، زجرش بده ؟؟ من اصلا نخندیدم! اتفاقا خیلی هم دلم به حال دختره (توموکو فکر کنم) سوخت!!
ولی دو سه تا رفرنس خدا داشت. رفرنسش به دث نوت عالی بود. عالی.

این فصل برای انیمه دیدن فصل نسبتاً خوبیه... مخصوصاً که چند سری از انیمه ها واقعاً فوق العاده ان

البته سری های مزخرف و بی سروته هم مثل هر فصل حضور پر قدرتی دارن (>_<)

از انیمه های درست درمون شروع میکنم

Servant x Service

خیلی وقت بود منتظرش بودم، کار همون مانگاکای Working هست

راجع به یک سری آدم تو محل کارشون و اتفاقاتی هست که براشون میفته، مسائل روزمره، مشکلاتشون با هم و...

درست مثل سری Working، دقیقاً همون حس و حال رو هم داره... یکی از خوبی هاش هم اینه که خبری از بچه دبیرستانی و... نیست (خسته شدم از بس تو همه انیمه ها 99% شخصیت ها 15 تا 18 سال سن دارن) اینجا خدا رو شکر اکثراً 20 سال به بالان :d

تا اینجا که عالی بوده...

دیدنش یکی از واجباته این فصله

هم Commie و هم Horrible Subs زیرنویسش میکنن، جفتشون هم بدون مشکل هستن... فقط حجم فایل های Commie تو 720 بدون افت کیفیت خیلی پایین تره

Monogatari Series : Second Season

سری دوم که البته با احتساب Nisemonogatari سری سوم تلویزیونی حساب میشه

درست از ادامه Nekomonogatari Black شروع میشه (یک OVA چهار قسمتی که 7-8 ماه پیش پخش شد)

اگه تا حالا به خودتون این ظلم و کردین و این سری و از دست دادین، هرچه سریعتر برید سراغش

از سری اول هم شروع کنید، چون اگه قبلی ها رو ندیده باشید کلی از مسائل متوجه نمیشید

کسایی هم که سری های قبلی رو دیدن خیالشون راحت که ذره ای از کیفیت سری کم نشده، عالیه... مثل همیشه

این Monogatari یکی از بهترین اقتباس ها رو از روی Light Novel داره، واقعاً چیزی رو جا ننداختن وهمه چی با همون جزئیات کتاب موجوده

دوباره هم Commie و هم Horrible Subs زیرنویس میکنن، فرقی هم با هم ندارن... حجم فایل های Horrible Subs خیلی پایین تره.

Fate Kaleid Liner Prisma Ilya

یک SpinOff از سری Fate هست که شخصیت جدیدی هم معرفی میکنه

کیفیت انیمیشن هاش فوق العاده است، درست در سطح انیمه های سینمایی

به طرفدارهای Fate توصیه میشه، مخصوصاً که شخصیت های سری رو به شکل جالبی توش میبینید

مثل همیشه UTW بهترین زیرنویس موجوده... فایل هاش یک مقدار کوچکی مثل همیشه از بقیه حجیم تر هست ولی، ارزششو داره

Stella Jogakuin Koutouka C3 Bu

کار جدیده استودیو GAINAX...

داستان در مورد دختری به نام Yamato Yura هست که به یک دبیرستان دخترونه (همه دخترن) میره و طی یکسری اتفاق عضو یک کلاب نظامی میشه که اعضاش با تفنگهای پلاستیکی به جون هم دیگه میفتن

تا اینجا که عالی بوده... شخصیت ها خیلی باحالن، آرت انیمه عالیه باقی مسائل هم همه در سطح بالایی هستن

با سایر انیمه های این سبک مقایسه اش نکنید که یک مشت دختر کاوایی حرکات کاوایی میزنن و ملت حال میکنن

داستان انیمه خیلی خوبه و نکات پشت پرده زیادی داره

در کل دیدنش پیشنهاد میشه

Commie و HS و AnimeKoi و Vivid زیرنویس میکنن، Commie و Vivid از باقی بهترن... حجم فایلهاشون هم معقوله

Gin no Saji - Silver Spoon

کار همون مانگاکای FullMetal Alchemist هست

داستان در مورد پسری به نام Hachiken Yugo هست که به یک مدرسه کشاورزی (دبیرستان) تو یک روستا میره

Yugo استعداد زیادی تو درس خوندن داره و فکر میکنه با مطالعه زیاد میتونه به راحتی دوران دبیرستان و بگذرونه غافل از اینکه زندگی تو روستا و درس خوندن تو این مدرسه و کلاً این سبک زندگی مشکلات خودشو داره...

سبک انیمه Slice of Life هست و یکی از بهترین ها در نوع خودش...مثل مانگاش عالی از آب در اومده

تمام المان های انیمه در سطح بالایی هستن، داستان و روایتش فوق العاده است

عوض شدن دید Yugo به دور و برش و پشت سر گذاشتن مشکلات به کمک دوستاش و کلاً اینکه مسجد جا این کارا نیست عالی از آب در اومده و اصلاً مثل انیمه های دیگه لوس و مسخره نیست

دیدنش 100% توصیه میشه، یکی از بهترین های این فصله... اگه تونستید حتماً مانگاش هم بخونید

Commie و HS زیرنویس میکنن... چندان فرقی ندارن ولی Commie مقداری بهتره، حجم فایل ها هم نرماله

Uchouten Kazoku

اقتباس از رمانی به همین نام نوشته Morimi Tomihiko، رمان The Tatami Galaxy هم نوشته ایشونه که بعداً یک سری انیمه هم ازش ساختن

داستان در مورد Shimogamo Yasaburo فرزند سوم یک خانواده تانوکی هست (تانوکی یک نوع راکونه که تو ژاپن زیاده)

چیزی از داستان نمیگم، فقط اینکه به هیچ وجه از دستش ببینید... همه چیز عالیه مخصوصاً داستان و شخصیت ها.

خیلی دارم باهاش حال میکنم، فعلاً دیگه نمیبینم چند قسمت بیاد زیاد شه بعد :d

Vivid و HS زیرنویس میکنن... جفتشون هم خوبن، سایز فایلهای HS یک مقدار کمتره

Gatchaman Crowds

پنحمین سری انیمه ای هست که از سری Gatchaman ساخته میشه ولی اینبار متفاوت تر

تمامی شخصیت ها عوض شدن و جهان و همه چی دگرگون شده

من شخصاً هیچ وقت فکرشو نمیکردم یک انیمه ای با این استایل از سری Gatchaman ساخته بشه

دیووونه کننده است درست مثل Tatami Galaxy... استایل انیمه و شخصیت ها خیلی عجیب غریب و باحالن

تا اینجای کار که خیلی خوب بوده، باید دید همینجوری ادامه پیدا میکنه یا اینکه از شدت عجیب غریبی راهشو گم میکنه و میره جزو انیمه های بی سروته

Watamote

یعنی کمدی سیاه به معنای واقعی، نمیدونید اشک بریزید یا بخندید

داستان در مورد دختری به نام Kuroki Tomoko هست که استاد Otome Game هست ( همون Galge یا Dating Simulator برای دخترها) و فکر میکنه که با ورود به دوره دبیرستان درست مثل دنیای بازی میتونه محبوب و مورد توجه همه باشه ولی میبینه که دنیای واقعی خیلی با بازی هاش فرق دارن

برای همین تصمیم میگیره که محبوبه بشه و شروع به انجام یکسری کارهای عجیب غریب میکنه که اکثراً ایده هاشون برای بازیهاشه

البته داستان به همین سادگی ها هم نیست و کلی پیچ و خم داره...

تا اینجا عالی بوده و مطمئناً از این به بعد هم با توجه به منبع فوق العاده اش (مانگا) همینجوری عالی پیش میره

دیدنش توصیه میشه شدید، فقط خیلی افسرده است واقعاً... وقتی مانگاشو میخوندم یک جاهایی با سر میخواستم برم تو دیوار

روح و روان آدم و میریزه بهم... خاک بر سر همه پسر دخترای داستان... لیاقت Tomoko رو ندارن، عشقه خودمه... کسی سمتش نیاد...:d

Commie و HS و UTW زیرنویس میکنن، UTW از همه بهتره ولی حجم فایل هاش هم بیشتر از بقیه است

Danganronpa

اقتباس از بازی (Visual Novel) به همین نام برای PSP هست که دو شماره ازش اومده و چند وقت پیش هم خبرش اومد که برای ویتا داره پورت میشه

اقتباس خیلی خوبیه، دقیقاً همون حس بازی رو داره

داستان در مورد پسری به نام Naegi Makoto هست که وارد مدرسه ای میشه که 15 تا دانش آموز بیشتر نداره، یک خرس عجیب غریب سر و کلش پیدا میشه و به این 15 تا میگه که تا ابدیت اینجا زندانی هستن و تنها راه فرار اینه که یکی از بین خودشون رو بکشن و گیر نیفتن... بقیه هم باید قاتل و پیدا کنن، اگرم اشتباه قاتل و حدس بزنن قاتل آزاد میشه و باقی اونها باید برای همیشه زندانی بمونن

داستان عجیب و غریب و شخصیت های عجیب غریب تری داره

روایت و پردازش شخصیت ها خیلی خوبه، ریتم انیمه هم عالیه... دیدنش به همه پیشنهاد میشه مخصوصاً طرفدارای بازی

UTW و HS زیرنویس میکنن، UTW بهتره ولی حجم فایل هاش هم سنگینتره

یک نکته هم بگم این بازی 2 تا شماره داره که هر دوتا فقط تو ژاپن ریلیز شده

چند وقت پیش طرفدارها شماره یک بازی رو کامل ترجمه کردن، حتماً اگه وقت کردید بازیش کنید، عالیه.... جو بسیار مخوف و خوبی داره

امیدوارم انیمه هم مثل بازیش عالی پیش بره (البته بعید میدونم به خوبی بازی در بیاد... مخصوصاً با توحه به انتخاب هایی که تو بازی دارید)

از لینکهای زیر میتونید بازی رو دانلود کنید (نسخه ترجمه شده)

PSPISO

PSPISO

حالا دوباره میام راجع به باقی هم یک توضیح کوچیکی میدم

Last edited by a moderator:
Watamote

یعنی کمدی سیاه به معنای واقعی، نمیدونید اشک بریزید یا بخندید

داستان در مورد دختری به نام Kuroki Tomoko هست که استاد Otome Game هست ( همون Galge یا Dating Simulator برای دخترها) و فکر میکنه که با ورود به دوره دبیرستان درست مثل دنیای بازی میتونه محبوب و مورد توجه همه باشه ولی میبینه که دنیای واقعی خیلی با بازی هاش فرق دارن

برای همین تصمیم میگیره که محبوبه بشه و شروع به انجام یکسری کارهای عجیب غریب میکنه که اکثراً ایده هاشون برای بازیهاشه

البته داستان به همین سادگی ها هم نیست و کلی پیچ و خم داره...

تا اینجا عالی بوده و مطمئناً از این به بعد هم با توجه به منبع فوق العاده اش (مانگا) همینجوری عالی پیش میره

دیدنش توصیه میشه شدید، فقط خیلی افسرده است واقعاً... وقتی مانگاشو میخوندم یک جاهایی با سر میخواستم برم تو دیوار

روح و روان آدم و میریزه بهم... خاک بر سر همه پسر دخترای داستان... لیاقت Tomoko رو ندارن، عشقه خودمه... کسی سمتش نیاد...:d

Commie و HS و UTW زیرنویس میکنن، UTW از همه بهتره ولی حجم فایل هاش هم بیشتر از بقیه است
اسمش !Watashi ga Motenai no wa Dou Kangaetemo Omaera ga Warui ست یا این چیزه دیگه ی هست؟:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or