Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
یعنی من تنها کسی هستم که ناروتو دیگه براش اون جذابیت سابق رو نداره؟ :دی بعد از دیدن قسمت 322 رفتم یکی از قسمت های آرک Thriller Barkـه One Piece که به نظرم تا اینجایی که دیدم ضعیف ترین آرک ـش هست رو دیدم برام چند برابر جذاب تر بود :دی
نمی دونم به خاطر این فیلر های بی نهایت اخیر بود یا چی، اما دیگه برام ناروتو مثل قبل جذاب نیست.
You Are Alon My Friend :d

- - -ویرایش - - -

خودت داری شروع میکنیا :-"
در مورد وان پیس اینجا بحث میکنیم، میگی تاپیک همش وان پیسه! :d حالا اون موقع توی 5 صفحه ی اخیر، 5تا پست وان پیس هم نبود! :d
در مورد چیزای دیگش توی تاپیک خودش بحث میکنیم باز تیکه میپرونیا :p
اخه چیزه :d من الان اگر از OP بد بگم می ترسم dیک چیزایی بشه :d
ولی خوب، قضیه اینه که فعلا انیمه خبر خاصی نیست بخوایم کف و خون قاطی کنیم! :d ، مانگا هم هفته ی پیش نداشتیم! برای همین بحث خاصی نبود! :d اولای این آرک مانگا بحث ها و پیش بینی های خیلی زیادی بود! :d بالاخره هرچیزی وقت خودش رو داره دیگه :-"
مثلا طرفدارای ناروتو 5 ماه اخیر در مورد انیمه چه بحثی میکردن؟ :p
ناروتویی ها بقدر کافی در مورد همه چیز بحث کردند حالا یک 5 ماهی نیاز به استراحت داشتند حالا می بینی که با یک قسمت چه زود همه فعال شدند ;;)
باز ما همون موقع هم داشتیم در مورد وان پیس یه بحثایی میکردیم در مورد انیمه :d
ناروتو اگر فیلر داره OP از قسمتش در هر آرک دقیقه یک 6 دقیقه به بحث های متفرقه ( آنچه گذشت , '' شهرت , ثروت , قدرت '' و .... ) میده که از قسمت 200 به این طرف شروع شد حالا با فرض 300 قسمت در کل آرک ها میشه 300 * 6 یعنی 1800 دقیقه که 24 /1800 میشه در واقع شما 75 قسمت فیلر داشتید که ماله همه ی انیمه ها بیشتره .
در اینکه استنباط شما اشتباهه که شکی نیست:دی فقط من این سوال رو ازتون می پرسم به عنوان خاتمه ی این بحث
چرا هاشیراما باید قوتی ترین سلاحی که تو دنیا هست رو بیاد تو بدن رقیبش زندانی کنه؟ :-/

من کاملا نوشتم مبارزه رو با جزییات ولی باز هم یه بار دیگه می گم که کیوبی تو همون طوماری که هاشیراما با خودش آورده بود Seal شد. برای اینکه هم اطلاعاتم رو به رخ شما بکشم :دی بعد از این قضیه کیوبی به ترتیب تو بدن Uzumaki Mito و بعد از مرگ اون در بدن Uzumaki Kushina و در آخر و تا الان هم که در بدن Uzumaki Naruto زندانی شد. دلیلش هم خیلی چیزهای مختلف بود ولی مهمترینش اینه که شینوبی های خاندان Uzumaki به خاطر چاکرای خاصشون میزبان مناسبی برای Bijuu ها بودند.
این درست ولی من از اول کلا منظورم این نبود :d من می گفتم که مادارا وقتی داشت به سمت HK1 میرفت , گاردش رو انداخت تا به بتونه به HK1 نزدیک بشه , چون بین صحبت های مادارا و کابوتو , کابوتو می گفت که مادارا در اخر مبارزه با HK1 یک چیزی رو بدست اورده و شکست نخورده ( یک جورایی از عدم خودش رو به مردن زده ) . منم فکر بکنم این رو زمانی که به HK1 نزدیک شده , بدست اورد .
از اولش بحث در مورد Seal اینا نبود اصلا :| .

یعنی من تنها کسی هستم که ناروتو دیگه براش اون جذابیت سابق رو نداره؟ :دی بعد از دیدن قسمت 322 رفتم یکی از قسمت های آرک Thriller Barkـه One Piece که به نظرم تا اینجایی که دیدم ضعیف ترین آرک ـش هست رو دیدم برام چند برابر جذاب تر بود :دی
نمی دونم به خاطر این فیلر های بی نهایت اخیر بود یا چی، اما دیگه برام ناروتو مثل قبل جذاب نیست.

من که انقدر عشق ناروتو بودم به خاطر این فیلرهای اخیر می خواستم عین مرد دراپش کنم ولی شانس آوردم.
تو وان پیس من الان تو آرک Skypia هستم. اصلا حال نمی ده.:| یه چند روزی هست بی خیالش شدم کلا :دی

مثلا طرفدارای ناروتو 5 ماه اخیر در مورد انیمه چه بحثی میکردن؟ :p باز ما همون موقع هم داشتیم در مورد وان پیس یه بحثایی میکردیم در مورد انیمه :d

من هنوز وقت نکردم این 10-20 قسمت فیلر رو ببینم:(( فکر کنم فعلا بی خیالشون میشم، و میام خط اصلی داستان که خفن شده، هروقت وقت شد میرم سراغ اونا! :d دیگه صبر کردن بیشتر از این جایز نیست :|

ما همیشه منتظر یه استارت و جرقه هستیم تا بحثمون رو به سرعت آغاز کنیم :دی

اون OVA ای که شما ازش صحبت می کنید اصلاً OVA نیست.:d
که البته خدا رو شکر همه تون هم این رو می دونید

اینا یه سری مبارزه ی کشکی برای بازی Generation ساختن، که کیشیموتو هم احتمالاً هیچ دخالتی توش نداشته. (چون حداقل این OVA مورد نظر شما با مانگا در تضاد قرار داره!)

ممحمد جان البته انقدر ها هم کشکی نیست. یادمه اون موقع که داشتم پیش نمایش بازی رو می نوشتم، تحقیقاتی که کردم در این زمینه :دی چند جا خونده بودم که بعضی از داستان ها رو خود کیشیموتو نوشته داده به Bandai . میگید تضاد داره هم قبول دارم ولی بین تحویل اسکریپت به Bandai و نوشتن مانگای اصلی یک سال فاصله بوده. بالاخره نویسنده یه تحولاتی در ذهنش روی داده دیگه :دی

خودت داری شروع میکنیا :-"
در مورد وان پیس اینجا بحث میکنیم، میگی تاپیک همش وان پیسه! :d حالا اون موقع توی 5 صفحه ی اخیر، 5تا پست وان پیس هم نبود! :d
در مورد چیزای دیگش توی تاپیک خودش بحث میکنیم باز تیکه میپرونیا :p
ولی خوب، قضیه اینه که فعلا انیمه خبر خاصی نیست بخوایم کف و خون قاطی کنیم! :d ، مانگا هم هفته ی پیش نداشتیم! برای همین بحث خاصی نبود! :d اولای این آرک مانگا بحث ها و پیش بینی های خیلی زیادی بود! :d بالاخره هرچیزی وقت خودش رو داره دیگه :-" مثلا طرفدارای ناروتو 5 ماه اخیر در مورد انیمه چه بحثی میکردن؟ :p باز ما همون موقع هم داشتیم در مورد وان پیس یه بحثایی میکردیم در مورد انیمه :d

من هنوز وقت نکردم این 10-20 قسمت فیلر رو ببینم:(( فکر کنم فعلا بی خیالشون میشم، و میام خط اصلی داستان که خفن شده، هروقت وقت شد میرم سراغ اونا! :d دیگه صبر کردن بیشتر از این جایز نیست :|

امیر اون قبلا هم گفتم :d
وان پیس همیشه همونه !(منظورم بالا و پایین نداره، فیلر نداره و . . .)
ناروتو همه ی اینا رو داره ولی وقتی میخواد خودشو بالا بکشه جوری بالا میکشه که انیمه های دیگه به گرد پاش نمیرسن!
کافیه یه اتفاق مهم تو ناروتو بیفته همه میایم تا چندین صفحه در موردش بحث میکنیم! به نظرت چرا ؟
در اصل اینجوریه :d

@ علی رضا!
الان اپنینگ و اندینگ رو هم جوری حساب میکنی که بگی فیلرن؟ :d حالا اگر وان پیس 6 دقیقه داره، ناروتو هم 4 دقیقه داره! تنها فرقش اینه که وان پیس همش اولشه،ناروتو 2 تیکه شده :d زحمت بکش یه حسابی بکن بر حسب 4 دقیقه،ببین کلا چند دیقه میشه،بعد از همین ضرب و تقسیم ها بکن + تعداد قسمت های فیلر جمع بنما،ببینیم شما چقدر فیلر دارید:p یک طرفه رفتن اصلا و ابدا قبول نیست :d

شما 5 ماه استراحت کنید اشکال نداره، بعد حالا ما 1 هفته استراحت کنیم اشکال داره؟ :p عجبا! :d
---
@ داوود!
آرک اسکایپیا رو باهات کاملا موافقم! :d + یک آرک دیگه در آینده که از اینم بدتره :-"

خوب همه منتظر یه جرقه بیدن! مال شما الان جرفه ـش زده شده،مال ما ... زده میشه :-" (... = تعداد قسمت آینده که اسپویل نمیکنم پرهام بیام نابودم کنه :-" )

---
@ لقمان !
مخالفم که میگی وان پیس همیشه همونه :d (حالا پایین تر میگم! :d )
این از نظر یه ناروتو فن بیده ، که اگر خودش رو بالا بکشه جوری میکشه که بقیه ی انیمه ها به پاش نمیرسن :-" وان پیس فن ها دیدگاه دیگه ای دارن(بلیچ فن ها نیز همچنین :d کلا هر انیمه ای :d )
حکمتش اینه که این قسمت های ناروتو الان خودت هم میدونی چه وضعیتیه! بهتره بریم اسپویلر!
انیمه و مانگای نارو و وان پیس! :d :
الان شما غول آخر انیمه وارد شده! خوب مشخصه الان خیلی در موردش بحث بشه! :d چنین شخص خفنی وقتی بیاد، انتظار داری بحثی صورت نگیره؟ :d
به زودی هم توی وان پیس ، دوفلا میاد! >:) یا قضایایی که خودت در جریانی پیش میاد که خیلی سؤال ها و بحث ها ایجاد میکنه! :d
شما ورود مادارا رو ، با ورود وایت برد مقایسه کن! :d اون موقع چقدر همه کف و خون قاطی کردن! >:) اینا بالا و پایین انیمه نیست؟ :d جوری نیست که وان پیسی ها بحثی انجام ندن!
الان انتظار نداری که توی این چند قسمتی که ملت در حال فرار کردن بودن، بیایم کف و خون قاطی کنیم :-" (که البته 2 قسمت پیش سر دویدن ـشون از خنده ترکیدیم =)) چه قیافه ای گرفته بودن=))) بالاخره یه هفته ناروتو بهتره،یه هفته وان پیس ، یه هفته هم شاید فیری تیل :p

---
این رو یادم رفت :-"
You Are Alon My Friend
yahoo_4.gif
میخوای چند نفر دیگه که چنین حسی رو دارن معرفی کنم؟ :p

شش ماه یه بار بعد از صد ها قسمت فیلر یه قسمت درست و حسابی اومده چه کیفی میکنن این ناروتو فن ها:d

نکته جالب اینکه به وان پیس هم تیکه میندازن:d

)
ناروتو همه ی اینا رو داره ولی وقتی میخواد خودشو بالا بکشه جوری بالا میکشه که انیمه های دیگه به گرد پاش نمیرسن!
کافیه یه اتفاق مهم تو ناروتو بیفته همه میایم تا چندین صفحه در موردش بحث میکنیم! به نظرت چرا ؟
در اصل اینجوریه :d
این نشون میده که ناروتو طرفداراش خیلی زیاده تو فروم!دلیلی بر بهتر بودنش به انیمای دیگه نمیشه!من میگم درسته که سلیقه هر کسی برای خودش مهمه ولی بدتر یا بهتر بودنشو رو باید تو یه سایتی که بی طرفه دید بعد نظر داد!
مانگا ناروتو رسما بدترین و بیخودترین مانگا تاریخه. واقعا دیگه داره حالم بهم میخوره ازش.
درسته دیگه خیلی خرابش کردن ولی مطمئن باش همین که دیدیش از خیلی انیما بهترش کرده;).ولی به نظر من وان پیس از نظر اینکه داستان کاملا برتره!چون داستاناش همدیگه رو نقض نمیکنن!

درسته دیگه خیلی خرابش کردن ولی مطمئن باش همین که دیدیش از خیلی انیما بهترش کرده;).ولی به نظر من وان پیس از نظر اینکه داستان کاملا برتره!چون داستاناش همدیگه رو نقض نمیکنن!
من کاری به وان پیس و انیمه های دیگه ندارم اما از ناروتو دیگه واقعا حالم بهم میخوره. داستان 200 چپتره داره درجا میزنه.

دوستان یه نصیحت دوستانه میکنم اونم اینکه به انیمه محبوب خودتون بپردازیر و بحث و تبادل نظر کنید و به انیمه های دیگه کار نداشته باشید مخصوصآ که یه سری از پست های دوستان حتی انتقادی هم نیست و تخریبی در نتیجه اینجا جای اینجور بحث ها نیست که انیمه ما بهتره یا انیمه شما که اخرش هیچ چی به جزء دردسر براتون نخواهد داشت

و در صورت ادامه کل کل باید منتظر برخور یکی از مدیران یا ناظم ها باشید پس حواستون رو جمع کنید

Naruto Shippuuden - E 322
:((:((:(( اینا اشک شوقن :((:((:((
با توجه به اپنینگ و قسمت 322 ، یعنی قراره ناروتو به دوران اوجش برگرده؟ :bighug::(( مثل مبارزه با پین:(( شیپودون شروعش تا مبارزه با پین قسمت های اصلیش عالی بود، بعدش تک و توک قسمت خفن داشتیم! ولی مثل اینکه قراره از این به بعد عالی بشه:bighug::bighug::bighug:
توی اپنینگش چند صحنه نشون داد که بسی خفن بود،برای همین خیالم راحته که فقط همین یه قسمت نیست:x
به شدت منتظر ادامه ی مبارزات هستم! :bighug:

Uchouten Kazoku - E4
این قسمت جالب بود! خوشم آمد! :d

Blood Lad - E4
حالا انتظار نداشتم انیمه ی خیلی خفنی بشه در کل، اما از این چیزی هم که الان هست انتظار بیشتری داشتم :|
ولی ادامش میدم :d

---
بریم مانگا ناروتو :p
ویرایش:
Naruto - Manga - Chapter 641
چه زود تموم شد :| 20 صفحه، کلا یه تکنیک؟ :|
حالا من تازه مانگا رو شروع کردم هفتگی خوندن،مشکلی ندارم :d دلم به حال ملت(یکی مثل شهاب ) میسوزه که 2 ساله دارن مبارزه با این 2 نفر رو میخونند :-"

آخرین ویرایش:
چه زود تموم شد :| 20 صفحه، کلا یه تکنیک؟ :|
حالا من تازه مانگا رو شروع کردم هفتگی خوندن،مشکلی ندارم :d دلم به حال ملت(یکی مثل شهاب ) میسوزه که 2 ساله دارن مبارزه با این 2 نفر رو میخونند :-"
حالا ناروتو باز خوبه!!بلیچو چی میگی!کلا هر قسمتش دو کلوم صحبت یا دوتا ضربه شمشیر و والسلام!!!

سلام
مانگا ناروتو رسما بدترین و بیخودترین مانگا تاریخه. واقعا دیگه داره حالم بهم میخوره ازش.
من کاری به وان پیس و انیمه های دیگه ندارم اما از ناروتو دیگه واقعا حالم بهم میخوره. داستان 200 چپتره داره درجا میزنه.
بنظر میاد مانگاکا ایده هاش ته کشیده و نمیتونه داستان رو جم و جور کنه. مثل سابق نیست به هیچ وجه اصلاً جفت و بست نداره دیگه. نکته ی که منو خیلی اذیت میکنه نبش‌قبر کرکترهاست. طرف رو از گور میکشه بیرون واسه جنگ !!. یعنی هیج چیز دیگه بنظرش نمیرسه، قدرت خلق کرکتر جدید با نیروهای تازه رو نداره. رسماً شده جنگ زامبی ها. مانگاکا واسه "تخیل" هیچ محدودیتی قائل نیست.

سلام

بنظر میاد مانگاکا ایده هاش ته کشیده و نمیتونه داستان رو جم و جور کنه. مثل سابق نیست به هیچ وجه اصلاً جفت و بست نداره دیگه. نکته ی که منو خیلی اذیت میکنه نبش‌قبر کرکترهاست. طرف رو از گور میکشه بیرون واسه جنگ !!. یعنی هیج چیز دیگه بنظرش نمیرسه، قدرت خلق کرکتر جدید با نیروهای تازه رو نداره. رسماً شده جنگ زامبی ها. مانگاکا واسه "تخیل" هیچ محدودیتی قائل نیست.

مشکل اون نیست خیلی. مشکل این کش دادن بــــــــــشــــــدت احمقانه داستانه که دیگه واقعا داره به حد استفراغ میرسه. از یه طرف کیشی داره منطق های خودش رو هر چپتر زیر سوال میبره. از یه طرفم قشنگ میره میخونه ببینه فن ها چی گفتن، همون رو هم اجرا میکنه. کلا یا ناروتو تا 2 چپتر دیگه این قضیه جیچوریکی و اوبیتو رو یه جوری جمع و جور میکنه یا بای بای ناروتو.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or