Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
بليچ هم فوق العاده اس. جو خيلي جالبي داشت. من که عاشق بليچم
به نظر من بدي بليچ اين بود که ويلين ها از شخصيت هاي مثبت بازي شخصيت پردازي بهتري داشتن!اگه مثلا من تو وان پيس همش طرفدار لوفي،زورو...کلا شخصيت هاي مثبت بازي بودم تو بليچ همش ميخواستم اسپاداها بزنن اين شينيگامي هارو داغون کنن:d(اسپادا يک،اسپادا چهار و اسپادا شيش که اصلا منو رواني کرده بودن:dخيلي باهاشون حال کردم!)هيچ وقت هم موفق نميشدن:dاون هيتسوگويا يه بار گفت Vaste Lord ها قدرتشون از کاپيتان ها بيشتره!ولي حتي وقتي آرانکار هم شدنو قدرتشون بيشتر شد نتونستن يدونه کاپيتان رو بزنن!
از HorribleSubs تا 606 و از Yibis تا 603. مانگا هم تا 715.
داستان مانگا جدا از انیمس؟
کلا دیدن انیمشو پیشنهاد میکنید یا خوندن مانگاشو:d؟

یه مرد اگه باشه تو این انیمه اونم از نوع منحرفش سانجیه :x:d
حس ششم نیست لامصب :-o مثل یه مرد رفت تاشیگی رو نجات داد :>
لوفی هم که همون اول بسملا اومد یه پانچ حواله سزار کرد بدبخت گرخید نفهمید از کجا خورد :))
جونم اپیزود بدی مبارزه لوفی و سانجی >:)

- - -ویرایش - - -

به نظر من بدي بليچ اين بود که ويلين ها از شخصيت هاي مثبت بازي شخصيت پردازي بهتري داشتن!اگه مثلا من تو وان پيس همش طرفدار لوفي،زورو...کلا شخصيت هاي مثبت بازي بودم تو بليچ همش ميخواستم اسپاداها بزنن اين شينيگامي هارو داغون کنن:d(اسپادا يک،اسپادا چهار و اسپادا شيش که اصلا منو رواني کرده بودن:dخيلي باهاشون حال کردم!)هيچ وقت هم موفق نميشدن:dاون هيتسوگويا يه بار گفت Vaste Lord ها قدرتشون از کاپيتان ها بيشتره!ولي حتي وقتي آرانکار هم شدنو قدرتشون بيشتر شد نتونستن يدونه کاپيتان رو بزنن!

من از گیریموجو خیلی خوشم میومد :d
این سیفر خیلی رو اعصاب بود :|
مانگاش رو از قسمت پایانی شروع کردم
خیلی بهتر شده نسبت به قبل مخصوصا که الان گینریوسای مرده حالم گرفته شد :((

برای وان پیس دیدن انیمه رو پیشنهاد میکنم>:)
البته مانگا رو نخوندم و دوست هم ندارم برای وان پیس از رو مانگا جلو برم انیمه به نظرم جذاب تره :d
بر عکس ناروتو که مانگاش رو میخونم :d

آخرین ویرایش:
نه. انیمه رو از روی مانگا میسازن. هردو یک داستان رو دارن. ممکنه منظورت فیلر باشه که بازم جوابش "نه" ست.
مانگا زمین تا آسمون فرق داره با انیمه. میشه ساعتها از دیدن و خیره شدن به منظره ها لذت برد و شخصاً با قوه تخیل اون رو رنگ امیزی، صدا گذازی و ... اینا کرد :دی.
اما درکل One Piece از نظر انیمه فوق العاده ست. فیلر خیلی خیلی کم داره. مثلاً اگر بلیچ 50% فیلر باشه و ناروتو 30% وان پیس کمتر از 10% فیلر داره اونم مربوط به مراسم های خاص مثل گلدن ویک و کریسمس و سال نوی ژاپنی و Movie هاست. خیالت راحت یهو 70 قسمت فیلر نمیره مثل بلیچ تا 20-30 قسمت مثل ناروتو.
از نظر داستان و محتوا بسیار غنی و جذاب هست.

مانگاش هم از 520 تا 715 بصورت کامل و از 94 تا 358 بصورت ناقص ترجمه فارسی شده (مثلاٌ از 97 تا 108 هنوز درحال ترجمه ست یا هرچی).

پیشنهاد من اینکه تا اخرین قسمت انیمه رو ببینی از اون به بعد مانگا بخونی.

مقایسه بین انیمه و مانگا (خطر اسپویلر)
47326d1375035915-one_piece_677_16_17111111.jpg

47321d1375035487-%5Byibis%5D_one_piece_603_%5B720p%5D%5Bcd995151%5D%5B22-44-02%5D.jpg

آخرین ویرایش:
ببخشید من اسما رو شدیدا یادم رفته و فقط به توضیحات بسنده کردم :دی
خب راست گفته بود بنده خدا دیگه :دی آرنکار شماره 1 که استارک بود. همزمان با 2 تا از کاپیتان ها جنگید. بعدش اون دو نفر وایزارد ها اومدن باهاش جنگیدن (که خودشون هم Captain Level بودن) و آخرش هم اون کاپیتان که ردای صورتی داشت زد کشتش. یعنی چند تا کاپیتان باهاش جنگیدن؟ 4 تا

آرانکار شماره 2 پیرمرده هم که Soifon باهاش جنگید و تازه بانکای اش که سجیل دو بود :دی رو واسش پرت کرد، اون موقع هم یارو نمرد بعدش اون یارو خپل با سیبیل های صورتیه اومد که خودش معاون یه گروه دیگه بود Kido Corps که آدم خفنی بود با هم ترکوندن طرف رو.

آرانکار شماره 3 هم که هیتسوگایا با بانکای اش اون همه تکنیک زد و جنگولک بازی در آورد آخرش هم اون دو تا دختره اومدن کمکش و باز هم نتونستن 3 به تک کاری از پیش ببرن. ته هش هم که آیزن زدش.

حالا کجای حرف هیتسوگایا نقض شد؟ :دی

کاری هم به آرانکار شماره صفر نداریم که بیاکویا و زاراکی (دو قدرت مطلق کل انیمه های جهان:دی) به زور از پسش بر اومدن :دی

من مطمئنم الان سانجی این جا بود همه دختر ها عاشقش میشدن .
خیلی حیفه که Ace بمیره .
آمازون لیلی؟ اگر سانجی اونجا بود از شدت خون دماغ،جان به جان آفرین تسلیم مینمود! :d

کل بلیچ!
6 و 1 جزو کاراکترهای محبوب منم میباشد! :d البته من بین شینیگامی ها هم خیلی ها رو دوست دارم! :d مثلا کل اعضای دسته 11 :-" حتی اون یارو که همیشه با ایکاکو میباشد! :x البته غیر از دسته 11 بازم هستن چندتایی! :d
---
برای وان پیس پیشنهاد میکنم انیمه رو هفتگی ببینی،مانگا رو هم هفتگی بخونی :-" جفتش رو برو جلو! :d
یا اگر دوست نداری مانگا رو بری جلوتر، انیمه رو هفتگی ببین، ولی بعدش مانگای مربوط به همون قسمت رو هم بخون! :d من یه مدت اینجوری بودم! :x که بعدش دوستان وسوسه کردن مانگا رو هم خودم رو رسوندم به پخش هفتگی! :d

---
@ داوود!
بلیچ ، قسمت دقیق رو یادم نمیاد! پس کلش! :d
آرانکارا 0 عددی نبود اصلا :| زاراکی خودش تنهایی هم از پسش بر میومد! :d این بیاکویا مزاحم شده بود :|
فقط خدا لعنتش کنه این بشر رو! همونجا زاراکی میزد بیاکویا رو نفله میکرد راحت میشدیم! بسی هم بهش میخندیدیم>:)

آهنگ فلش بک به کودکی ناروتو میشه آهنگ Sadness & Sorrow

دقیق یادم نیست ولی فکر کنم برای آهنگ دورهمی گروه, هر سری تِم یکی از اعضاء پخش میشد مثلا سر قربانی کردن دو دم, آهنگ هیدان رو گذاشته بودن البته مطمئن نیستم شاید اشتباه کنم ...
به هر حال این آهنگ رو گوش کن اگر این نبود بگو تا دوتا تم حماسی Yogensha و Akatsuki رو برات آپلود کنم
میشه لطفا اون دوتای دیگه رو اپلود کنی:-/

میگم اگر امکانش هست یه گاید برای NewB ها اضافه کنیم به پست اول. اینطوری دیگه کسی مجبور نمیشه تکرار مکررات کنه.

1. اشنایی با انیمه و مانگا.
2. توضیح فیلر.
3. پیشنهاد انیمه برای شروع.
4. معرفی فن‌ساب های معتبر.
5. لیست انیمه های بلند تمام شده و ادامه دار محبوب.
6. لیست انیمه های کوتاه تمام شده و محبوب.
7. لیست انیمه های که بعد از اتمام نیاز به خواندن مانگا دارند.

همین ها به ذهنم رسید فعلاً. نیازی نیست مطلب خیلی تخصصی و مفصل و سنگینی باشه. یه حالت Basic training که مخاطب رغبت کنه وقت بزاره براش.

دوستان من میخوام داستان بلیچ رو از مانگا دنبال کنم و کل انیمه رو هم دیدم. از کجای مانگا باید شروع کنم؟ (کدوم شماره و اینا....)

مانگا بلیچ رو میتونی از چپتر 480 دنبال کنی :d

اواترت هم خیلی باحاله دیدی انیمه گاراگانتیا رو کامل ؟ ost هاش عالی بود و از نظر گرافیکی هم عالیتر . داستان جالبی هم داشت :d
امضاتم که دیگه عالیه اترنال و وسپریا 2 تا rpg محبوب منن ;;)

خوب دیشب shingeki no kyojin رو شروع کردم و امروز تموم :دی
چند قسمت قراره ساخته بشه ؟ مشخص شده ؟
تاریخ های امدن مانگاش رو نگاه کردم انگار هنوز داره میاد ولی عشقی چپتر بیرون میده :دی

خوب دیشب shingeki no kyojin رو شروع کردم و امروز تموم :دی
چند قسمت قراره ساخته بشه ؟ مشخص شده ؟
تاریخ های امدن مانگاش رو نگاه کردم انگار هنوز داره میاد ولی عشقی چپتر بیرون میده :دی

فعلا فکر میکنم 25 قسمت حالا تا ببینیم چی میشه :d

WoW بسی گرخیدیم. :دی من این فسمتا رو تو مانگا نخونده بودیم و خیلی خوشحالم که نخوندم. عجب مبارزه خفنی بود. مادارا عجب قدرتی داشت. :> رینگان به یه طرف این تکنیک آخرش تو حلقم. Mukton: Jiakai Kotan :دی پس با این حساب اگر باز فیلرهای مسخره رو شروع نکنن حداقل تا آخر این تابستون با بهترین قسمتا های ناروتو طرف هستیم.

WoW بسی گرخیدیم. :دی من این فسمتا رو تو مانگا نخونده بودیم و خیلی خوشحالم که نخوندم. عجب مبارزه خفنی بود. مادارا عجب قدرتی داشت. :> رینگان به یه طرف این تکنیک آخرش تو حلقم. Mukton: Jiakai Kotan :دی پس با این حساب اگر باز فیلرهای مسخره رو شروع نکنن حداقل تا آخر این تابستون با بهترین قسمتا های ناروتو طرف هستیم.
باورت میشه با الان من نزدیک به 4 بار دیدم و هر دفعه چیزای بیشتری می فهمم :d
==========================
بچه ها اخر این انمیه رو نگاه کنید می بینید که Madara قدرت چوب هاشیمیرو رو داره , حالا اگر برید اون مبارزه رو ببینید , خواهید دید که مادارا خودش از قصد پرید تا هاشیمیرو کیوبی رو در بدنش بذاره . از این رو به قدرت و تیزهوشی بی حد و حصر مادارا پی مبریم .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or