Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

@ علی

علی بی خیال شو :دی فوقش در جنگ بین ساسکه و گارا ساما، ساسکه می خواد یدونه از اینا بزنه:
emoticon-anime-005.gif

بعد گارا یه Ultimate Defense می زنه:
emoticon-anime-015.gif

بعد هم یه Ultimate Attack می زنه و اون نیزه رو پرتاب می کنه به سمت چشم ساسکه >:d< بعد ایتاچی آرزو می کنه همون اول ساسکه رو کشته بود تا همچین لکه ننگی بر خاندان اوچیها باقی نمی موند.
facepalm.gif
:دی

==============================================================================

ناروتو رو ول کنین بچسبید به Chuunibyou demo Koi ga Shitai! :دی هر کی ندیده نصف عمرش بر فناست! :دی سر ظهری حوصله توضیح ندارم، برید ببینین آخر خنده ست. :دی (با تشکر از امیر آکیبا برای معرفی کردن این انیمه به من :دی)

Space_Brothers-P1.jpg

طرفداران انیمه Space Brothers ... تقریباً 6 ماه پیش، نسخه ی live-action پخش شد که دو روز پیش DVDR ـش امد و دیروز هم DVDRip ـش.
اینطور که از ظاهرش معلموه فیلم چندان بدی نیست و ارزش دیدن رو داره. هنوز زیرنویس ENG نداره، ولی به زودی زده میشه.

P.S
Oguri Shun که بجای موتا بازی میکنه، بازیگر واقعاً خوبیه، کارش درسته

همچنین کمتر از دو هفته ی دیگه، باید منتظر فیلم Rurouni Kenshin باشیم.

426px-Rurouni_Kenshin-p2.jpg

ناروتو رو ول کنین بچسبید به Chuunibyou demo Koi ga Shitai! :دی هر کی ندیده نصف عمرش بر فناست! :دی سر ظهری حوصله توضیح ندارم، برید ببینین آخر خنده ست. :دی (با تشکر از امیر آکیبا برای معرفی کردن این انیمه به من :دی)

انیمه ی خیلی معمولی ای بود. البته در کل خوب بود :d

شاهکار این فصل انیمه K ـه. امروزم قسمت جدیدش اومده :x اگه ندیدی حتما ببین.

Space_Brothers-P1.jpg

طرفداران انیمه Space Brothers ... تقریباً 6 ماه پیش، نسخه ی live-action پخش شد که دو روز پیش DVDR ـش امد و دیروز هم DVDRip ـش.
اینطور که از ظاهرش معلموه فیلم چندان بدی نیست و ارزش دیدن رو داره. هنوز زیرنویس ENG نداره، ولی به زودی زده میشه.

P.S
Oguri Shun که بجای موتا بازی میکنه، بازیگر واقعاً خوبیه، کارش درسته

همچنین کمتر از دو هفته ی دیگه، باید منتظر فیلم Rurouni Kenshin باشیم.

426px-Rurouni_Kenshin-p2.jpg
خلیل حتما صبر کن انیمه تموم بشه بعد ببین. چون گویا به شدت اسپویل داره!! حتی تریلرش! یه اتفاق مهم که توی انیمه بهش هنوز نرسیدیم رو لو میده.
در مورد کنشین هم که به شدت منتظریم :x

چون بلیچ خیلی سرمایه میخواسته و نسبت به خرجی که میشده سود دهی نداشته. به خاطر همین اسپانسر ها بیخیال شدن و به جاش رفتن روو انیمه Rock Lee سرمایه گذاری کردن :|
بلیچ پرخرجه ؟؟؟!!!! به جاش رو راک لی سرمایه گذاری کردن ؟
حوصله ندارم زیاد توضیح بدم ولی جمله ای که نوشتی غلطه. دلیل کنسل شدن بلیچ، مثل 99 درصد اینطور تصمیم ها تو دنیای انیمه، اصلا عمومی نشده ولی به احتمال زیاد به خاطر این بوده که مانگای بلیچ افت فروشش رو کرده بوده و انیمه هم هیچ کمکی به افزایش فروشش نمی کرد. وگرنه rate بلیچ واسه شبکه خیلی خیلی بیشتر از راک لی بوده، خود انیمه هم توی DVD و BD وضعش بهتر بود. کلا به احتمال خیلی زیاد کنسل شدنش، تصمیم شونن جامپ و مانگاکا بوده.

بلیچ پرخرجه ؟؟؟!!!! به جاش رو راک لی سرمایه گذاری کردن ؟
حوصله ندارم زیاد توضیح بدم ولی جمله ای که نوشتی غلطه. دلیل کنسل شدن بلیچ، مثل 99 درصد اینطور تصمیم ها تو دنیای انیمه، اصلا عمومی نشده ولی به احتمال زیاد به خاطر این بوده که مانگای بلیچ افت فروشش رو کرده بوده و انیمه هم هیچ کمکی به افزایش فروشش نمی کرد. وگرنه rate بلیچ واسه شبکه خیلی خیلی بیشتر از راک لی بوده، خود انیمه هم توی DVD و BD وضعش بهتر بود. کلا به احتمال خیلی زیاد کنسل شدنش، تصمیم شونن جامپ و مانگاکا بوده.

رفیق راک لی رو شوخی کردم. :d

ولی اینکه سود دهی نداشته درسته.

من فکر میکنم یکی از دلایل قطع شدن انیمه این باشه که توی اون بازه ی زمانی(داستان)نمیشد فیلر بدن!
دلیل همراه با اندکی اسپویل! :d
به خاطر قدرت های جدید بقیه ی کاپیتان ها و یا حتی اینا! خوب همه انتظار دارن قدرت های جدید + تیپ و قیافه های جدید ملت رو ببیند! :d البته این نظر منه :-" شاید کاملا هم اشتباه باشه :d
البته میتونستن فیلری از گذشته نشون بدن مثل همون کاپیتان جدیده! ولی باز هم به خاطر انتظارات ملت اوضاعش وخیم میشد :d
البته این یکی از دلایلشه! بقیه ی دلایل فروش و اینا هم ممکنه باشه که چون من اطلاعی از آمار و ارقامش ندارم نظری نمیدم :d

راستی محمدعلی الان اوضاع مانگا از نظر فروش چطوره؟ خوب پیش میره؟میتونیم انتظار داشته باشیم در آینده انیمه رو ادامه بدن؟ :-s
---
راستی اون یکی محمدعلی کجاست؟ :-s برادران فضا میخوایم :-" (دلمون برای خودشم تنگ شده ها نیست کلا! :d )

خیلی هم قشنگ بود. :| :دی

143168-chuunibyou-demo-koi-ga-shitai-rikka-dancing.gif

:دی نذار از قدرت های Dark Flame Master! استفاده کنم! :دی

این به خاطر اینه که انیمه زیاد ندیدی :d اگه بیشتر ببینی این انیمه ها برات عادی میشه یا ممکنه بری طرف انیمه های Ecchi :d

بهترین انیمه های این فصل Zetsuen No و K ـه. اینا رو دیدی که میای میگی چونیبیو باحاله. نکنه خودت چونیبیویی؟ :d (البته چونیبیو باحاله)

من خودم چند وقته همچین حسایی دارم. فک میکنم ورجیلم الان یاماتو هم دارم. یه بار زدم خونه ی همسایه ـمونو نصف کردم :d

دوباره یه جمله ای دیگه میگم علی :d:
ساسکه هرچی داره از ایتاچی داره . . .

در مورد ناروتو که گفته بودی کیوبی داره بگم که زمانی که آخرین مسابقه تو کونوها برگزار شد و اروچیمارو حمله کرد وقتی رفتن دنبال گارا مگه ناروتو با کیوبی زد داغونش کرد گارا رو !!؟
وقتی که با پین یا همون ناگاتو مبارزه میکرد تا پنج تا از پین ها رو با چیزی غیره که خودش و بقیه بهش یاد داده بودن بود ؟(بعدش سوسول داشت میومد که مثلا کونوها رو نابود کنه (:))) بعدش مادارا جلوشو گرفت و گفت در حدی نیستی که الان با ناروتو در بیفتی ):))
هرچی بگی من برات دلیل میارم
50% از مغزمو دادم اجاره، ناروتو و ناروتو شیپودن توش خوابیدن . . .
و در مورد چند قسمت اخیر وان پیس:
جالب بودن که !! چرا میگین رفته تو فیلر ؟؟؟
فیلرای جالبین که :dآخرش هم که خوب جایی تموم شد :d
لوفی میخواد با نیروی دریایی ها چی کار کنه ؟

آخرین ویرایش:
در مورد ناروتو که گفته بودی کیوبی داره بگم که زمانی که آخرین مسابقه تو کونوها برگزار شد و اروچیمارو حمله کرد وقتی رفتن دنبال گارا مگه ناروتو با کیوبی زد داغونش کرد گارا رو !!؟

البته اگه یادت باشه اون آخر آخره مبارزه اش با گارا از چاکرای کیوبی قرض گرفت :دی

خلیل حتما صبر کن انیمه تموم بشه بعد ببین. چون گویا به شدت اسپویل داره!! حتی تریلرش! یه اتفاق مهم که توی انیمه بهش هنوز نرسیدیم رو لو میده.
در مورد کنشین هم که به شدت منتظریم :x

اسپویل داره خفن...وسط دیدن تریلرش بودش که خواستم Stop بدم...ولی دیگه تا آخرش دیدمش.
حالا فعلاً تو لیست دانلودی ـه تا بعداً

راستی دو روز پیش یه تریلر جدید از وان پیس Z امد....
ワンピースフィルム ゼット ONE PIECE FILM Z #2-4 - YouTube
ولی بازم واقعاً ضد حاله این صدای Avril رو آدم می شنوه. حیف نیست!

P.S
محمدعلی ED انیمه ی Psycho-Pass آواز Namae no nai Kaibutsu از EGOIST تو چارت oricon این هفته تو هفته ی اول پخش ـش ششم شده.
برام جالب بودش، استارت آوازش خیلی قشنگه.

البته اگه یادت باشه اون آخر آخره مبارزه اش با گارا از چاکرای کیوبی قرض گرفت :دی

از تغییر شکل کیوبی نه چاکورای کیوبی
انگار که واسه خودت چنگک درست کنی برای گرفتن چیزی اونم با کمک پدر گاما کیشی!:دی
توی مدرسه اینو بهشون یاد داده بودن ولی مال این بزرگاش بود(پدر گاما کیشی هم بهش گفت که تمرکز کن رو یچیزی و تغییر شکل بده اونم تنها چیزی که یادش اومد کیوبی درونش بود)
اون چند ثانیه از روی نادانی بود:دی(کل مبارزه رو خودش انجام داد دیگه، تا قبل از این که از چاکورای کیوبی استفاده کنه !)
وگرنه با ناگاتو هم که آخرش استفاده کرد !
تازه کیوبی مادر زا بهش داده شده :دی ولی سوسول همینجوری داره از اینور اونور جمع میکنه !!(برادرش و کپی کردن از بقیه !!):دی

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or