Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
خودت میگی نظرم برعکسه ولی داری حرف منو تایید میکنی. :d اگه یه جا یه مقاله درباره ی عمق شخصیت پردازی ناروتو بخونی میفهمی چقدر پشتش فکر بوده. کیشی خیلی سرش وقت گذاشته.
================================================
کاکاشی که خدای ابهته :x حالا بزار انیمه به نزدیکی های الان مانگا برسه بعد میفهمی کاکاشی عجب چیزی بوده خبر نداشتیم :d
================================================
بالاخره ساکورا خوبه یا هیناتا (یه بار دیگه جمله ـتو بخون :d)

:d

نه نیگاه کن منو :دی من تحریریه هستم پس حرفام باید دو پهلو باشه :دی انقدر شخصیت ناروتو خوب پرداخته شده که نمیشه نقضش کرد ولی عمق نداره. نمیدونم بد توضیح می دم یا نه ولی خوب پرداخته شدن با عمق نداشتن دو تا مسئله جداس.
=========================
خو معلومه هیناتا.
=============================

قابل توجه بعضی از دوستان ساسوکه فن.

تو سایت Anime-Planet که یه طورایی IMDB دنیای انیمه هستش، لیست شخصیت های منفور تمام جامعه انیمه بین های دنیا وجود داره که فک نکنه لازم باشه بگم کیا دو نفر اول هستن. ساسوکه با اختلاف زیادی منفور ترین شخصیت دنیاس. حتی از اوروچیمارو هم بیشتر.
Popular Characters - Top Hated Characters of All Time | Anime-Planet

این یه نکته. نکته بعدی اینکه در لیست محبوب ترین ها هم به جز 3 نفر اول که مربوط به انیمه های کوتاه هستن خدای تمام نینجا "کپی نینجا هاتاکه کاکاشی " رتبه چهارم رو داره و ساسوکه حتی جز 15 نفر هم نیست!

Popular Characters - Top Loved Characters of All Time | Anime-Planet

سلام
بالاخره ساکورا خوبه یا هیناتا (یه بار دیگه جمله ـتو بخون :d)
بدون شک هیناتا .
خاک بر سر اون ناروتو که این هیناتا رو نمیبینه :دی
-----
این ساسکه هم خیلی بیخوده . مردکه مغرور . فکر کرده دوربین فقط زومه رو این و داره ازش شات میگیره تا ببینه چکار میخواد بکنه :دی
-----
شخصیتای محبوب من تو ناروتو :
1 - کاکاشی
2 - ناروتو
3 - شیکامارو
4 - گارا
5 - گای
6 - راک لی
7 - جیرایا
-----
چرا تو با ابهتا از جیرایا اسمی نبردین ؟!!!
-----
من مانگا نمیخونم . مردشین یه کلمه بگین تا نوید و کاتاناش رو بر سرتون نازل کنم :دی

-----
شخصیتای محبوب من تو ناروتو :
1 - کاکاشی
2 - ناروتو
3 - شیکامارو
4 - گارا
5 - گای
6 - راک لی

7 - جیرایا
-----
چرا تو با ابهتا از جیرایا اسمی نبردین ؟!!!
-----
من مانگا نمیخونم . مردشین یه کلمه بگین تا نوید و کاتاناش رو بر سرتون نازل کنم :دی

جیرایا که به کنار ولی آخه اون دو تا چرا ابهت دارن؟ :d

بعد از دیدن سری Naruto sippuden: Rock lee no seishun full power می تونم اعلام کنم ابهت من از این دو شخصیت بیشتره :دی

داود مگه هرکی محبوب تره الزاما بهتر هم هست ؟ یعنی الان جاستین بیبر بهترین خواننده است ؟ :-& یا COD بهترین بازی صنعت گیمه ؟ :|

اتفاقا همین منفور بودن ساسکه نشون دهنده ابهتشه :دی من موندم این ساسکه بدبخت چکار کرده که شما اینقدر ازش بدتون میاد ! ساسکه تنها کاری که کرد دنبال کردن هدف خودش بود ، همین !

اسپیول از قسمتای 130 - 150 ناروتو شیپودن :

اگه همه چیز طبق نقشه ایتاچی پیش میرفت که الان ساسکه شده بود محبوب قلب ها و قهرمان کونوها ! :| اون موقع مطمئنم همین امیر و داود ( :دی ) هم ازش طرفداری میکردن ، ولی الان که حقیقت رو میدونه و میخواد انتقام برادر و قومش رو بگیره ازش بدتون میاد :|

تنها باز مانده قوم هم که هست ( من قبول ندارم توبی همون مادارا باشه و به نظرم داره دروغ میگه :دی )

Long Live The Uchihas >:):d

کلا در مقابل ساسکه حرفی برای گفتن ندارید :دی

@ مرتضی

دقیق نمیدونم قسمت چنده ولی اسپویل از ناروتو شیپودن بین قسمتای 200 تا 210 :دی :
من تا قبل از سرشاخ شدنش با ساسکه ازش خوشم میومد ولی بعد از اون گارا از لیست شخصیت های محبوبم رفت بیرون :| :d

You have no right to talk about darkness, Gaara
Uchiha Sasuke-

آخرین ویرایش:
علی! من و ساسکه ؟ :d یعنی عمرا! از همون قسمت اول ازش بدم میاد! کلا چندشه! :d حتی اگر طبق نقشه هم پیش میرفت بازم فرقی نمیکرد اوضاع !
در مورد تاریکی و این چیزا! اتفاقا گارا خیلی بیشتر صلاحیت این رو داره تا در این مورد نظر بده! :d اونایی که جینچوریکی بودن اوضاعشون خیلی داغون تره به نظر من! :d

بعد یک چیز دیگه! :d الان پس حتما ساکورا هم دومین کاراکتر با ابهت انیمه ای دنیاست :p زوج خوبی میشن این 2تا :-"
از اون طرف ما پین رو هم داریم! سرشار از ابهت ولی محبوب! یا گارا نیز به همچنین! :d کاکاشی هم که مقامش رو دیدی :d
مشکل اینه آخه ساسکه خداییش هیچ ابهتی نداره! :d همون فن هایی که میزنه رو اسوپ توی وان پیس هم بلده بزنه :-"

در ضمن ابهت هم به این جمله های قشنگ قشنگ نیست! :d (جمله هاشم قشنگ نیست خدایی :d )
مثلا زورو تو وان پیس یکجا میگه : Nothing happened کل جملات ساسکه رو هم بزاری روی هم به اندازه ی این جمله تاثیر گذار نیستن :d

آخرین ویرایش:
@ مرتضی

دقیق نمیدونم قسمت چنده ولی اسپویل از ناروتو شیپودن بین قسمتای 200 تا 210 :دی :
من تا قبل از سرشاخ شدنش با ساسکه ازش خوشم میومد ولی بعد از اون گارا از لیست شخصیت های محبوبم رفت بیرون :| :d

You have no right to talk about darkness, Gaara
Uchiha Sasuke-

نگاه کن علی، اصلا گارا و ساسکه از نظر شخصیت پردازی با هم قابل مقایسه نیستن! گارا به مراتب شخصیت پردازی بهتری داره! اصلا چرا ساسکه اینقدر به فکر انتقامه و اینقدر افسرده و گوشه گیره؟ چون سختی کشیده؟ حالا این سختی در مقابل رنج و عذابی که گارا متحمل شده هیچه!
برادر ساسکه پدر و مادرشو کشت، تمام Clan اوچیها رو کشت و ساسکه رو زنده گذاشت که بیاد و ازش انتقام بگیره. حالا ساسکه چطور بزرگ شد؟ بدون خانواده، اما در مرکز توجه همه، کسی که هیچ کس (به جز ناروتو! :دی) ازش بدش نمیومد.
اما گارا: مادرش به خاطرش میمیره، پدرش هم همینطور. داییش می خواد بکشتش، اما گارا داییش رو هم می کشه. معلوم نیست کلا چند نفر رو نا خواسته کشته. منفور ترین فرد دهکده شن. همه بهش میگن هیولا. تنها بزرگ شده (حتی تنها تر از ناروتو، خود ناروتو اینو میگه) فقط کافیه قسمت های 75 76 ناروتو رو دوباره ببینی تا متوجه بشی چقدر گارا سختی کشیده...
===============
Quote هم رو نکن که گارا بسیار از این Quote های خفن داره! :دی یه نمونه: (قبل تحول! :دی) :

• I am a relic they want to get rid of, so why do I exist and live? In order to exist you need a purpose, to exist for no reason is the same as being dead… I would love only myself and fight for only myself. If all other people exist to magnify that love, then there is no more a splendid universe than this one

بعد تحول! :دی

To Naruto- "I think of you as a friend. I used to think "friend" was just another word… Nothing more, nothing less. But when I met you, I realised what was important was the word's meaning--

This is where it all starts for me. Starting with this small bond. I too want to become someone who is needed, instead of a weapon that is feared. And as the Kazekage of Sunagakure

ساسکه به مراتب بهتر از ناروتو تا اینجای انیمه ساسکه همه چیز داشه قدرت.هوش.خاندان.خوش تیپی و... حالا این نارتو چی داره یا همیشه در حال خوردن رامنه یا کاگه بونشینن زدن،کلا مقایسش با نابغه اوچیها خیلی کم لطفی همون سطح چوجی برای ناروتو بسه کسی که
یه مشت حواله پدرش میکنه
انتظار داری بشه شخصیت محبوب در حالی که ساسکه تا حالا با بد ها سر شاخ شده و اون هارو از میدون بدر کرده

@ امیر

اون ساکورا قضیه اش فرق داره :دی اون کلا شخصیت منفوریه ( از پایه ) و هیچ ابهتی هم داخل شخصیتش نیست برعکس ساسکه که از پایه با ابهته :دی اوضاع ساسکه خیلی داغونه چون همه چیز داشته ولی اونا رو ازش گرفتن این خیلی سخت تره تا اینکه از همون اول هیچکس و هیچ چیزی نداشته باشی

ابهت ساسکه هم کاملا مشخصه و فقط یه چشم بینا میخواد که اون رو ببینه :-":دی

@ مرتضی
اونی که من گذاشتم خطاب به گارا بود وگرنه ابهت ساسکه از نگاه کردن بهش مشخصه :دی

البته این دیالوگ به خوبی توضیح میده چرا ساسکه دنبال انتقامه :
If you think I'm just a foolish kid ruled by his emotions, that's fine. Following Itachi's path would have been too childish, the whispering of fools who don't know hatred. If anyone else tries to ridicule the way I live, I'll slaughter everyone they ever cared about. And then maybe they'll understand what it's like to taste... a little of my hatred
این رو هم بخون تا بفهمی جای ساسکه بودن چقدر سخته ( خداییش وقتی اینا رو به ناروتو گفت دلم به حال ساسکه سوخت و در این حال خیلی باهاش حال کردم ) :
Just shut up for once! What the hell do you know about it?! It's not like you ever had a family in the first place! You were on your own right from the beginning, what makes you think you know anything about it?! Huh?! I'm suffering now because I had those ties, how on earth could you possibly understand, what it feels like to lose all that?!

سلام
همون فن هایی که میزنه رو اسوپ توی وان پیس هم بلده بزنه :-"
سوگه کینگ :دی
-----
من از اونجایی که بالای اون ساختمون ساسکه و ناروتو با هم درگیر شدن و کاکاشی جلوشون رو گرفت از ساسکه بدم اومد .
اونجا که کاکاشی میگه قصد ساسکه کشتن ناروتو بوده ، نه یه نبرد دوستانه
البته دقیقاً یادم نیست که چی میگه .

سلام

-----
من از اونجایی که بالای اون ساختمون ساسکه و ناروتو با هم درگیر شدن و کاکاشی جلوشون رو گرفت از ساسکه بدم اومد .

نه اونجا قضیه فرق داشت :دی
ناروتو و ساسکه جفتشون داشتن از جوتسو های قویشون استفاده میکردن و اصلا حواسشون نبود یه مبارزه عادیه ، از اونجایی که چیدوری کشنده تره برای همین کاکاشی اون حرف رو به ساسکه زد فکر کنم بهش گفت : " از چیدوری در مقابل یه دوست استفاده میکنی ، مگه میخواستی ناروتو رو بکشی ؟ "

این رو گفت تا ساسکه بفهمه چه کار اشتباهی کرده نه اینکه واقعا قصد داشته بکشتش ، چون اگه میخواست ناروتو رو بکشه خیلی راحت میتونست توی مبارزه شون در Valley Of the End وقتی ناروتو بیهوش شده بود اینکار رو انجام بده

ساسکه فقط دنبال هدف خودش بود ، همین :دی

تنها بدی ساسکه اینه که لقمه ی بزرگ تر از دهنش ورمیداره و همش بقیه هستن که کمکش میکنن. (دلیل منفور شدنش)

داود مگه هرکی محبوب تره الزاما بهتر هم هست ؟ یعنی الان جاستین بیبر بهترین خواننده است ؟ :-& یا COD بهترین بازی صنعت گیمه ؟ :|

اتفاقا همین منفور بودن ساسکه نشون دهنده ابهتشه :دی من موندم این ساسکه بدبخت چکار کرده که شما اینقدر ازش بدتون میاد ! ساسکه تنها کاری که کرد دنبال کردن هدف خودش بود ، همین !

آخه چه ربطی داره؟ الان کاکاشی و ایتاچی پس چرا منفور نشدن (از ساسکه هم خیلی بیشتر ابهت دارن)

ساسکه به مراتب بهتر از ناروتو تا اینجای انیمه ساسکه همه چیز داشه قدرت.هوش.خاندان.خوش تیپی و... حالا این نارتو چی داره یا همیشه در حال خوردن رامنه یا کاگه بونشینن زدن،کلا مقایسش با نابغه اوچیها خیلی کم لطفی همون سطح چوجی برای ناروتو بسه کسی که
یه مشت حواله پدرش میکنه
انتظار داری بشه شخصیت محبوب در حالی که ساسکه تا حالا با بد ها سر شاخ شده و اون هارو از میدون بدر کرده

قبول دارم از ناروتو بهتره (البته ناروتو بعدا به شدت بهتر میشه) ولی ساسکه مثل یه بچه ایه که از سر لج بازی ( و غیره :d) داره یه کارایی رو میکنه و نمیتونه (در حالی که ناروتو میتونه) و بقیه کمکش میکنن (از همینش بدم میاد)

ولی مثلا ایتاچی هر چی داشت از خودش داشت. یا کاکاشی هر چی داشت با استفاده از تلاش خودش بود تا اومد با هم تیمی هاش یک کاری کنه (ازشون کمک بگیره) اول اوبیتو مرد و بعدم رین و بعدشم که استادش مرد. (به این میگن یه مرد واقعی ^:)^)
اسپویل مانگا :arrowd:
البته اوبیتو هنوز زنده ـست :d

آخرین ویرایش:
سلام

-----
سوگه کینگ که خیلی بچه باحالیه! :d (آهنگش رو عشق است :d )
اما این فن رو خود اسوپ توی فیلم 10 میزنه
میتونید با یکی از قدرتی های ساسکه توی آخرین بازی ناروتو مقایسش کنید :d (اسم فن ساسکه رو یادم نیست :d ) تازه اینی که اسوپ زده خفن تر هم هست >:) ===> اسوپ>ساسکه (از نظر خفنیت و قدرت :d لول! :d )

---
اون ساکورا قضیه اش فرق داره :biggrin1: اون کلا شخصیت منفوریه ( از پایه ) و هیچ ابهتی هم داخل شخصیتش نیست برعکس ساسکه که از پایه با ابهته :biggrin1: اوضاع ساسکه خیلی داغونه چون همه چیز داشته ولی اونا رو ازش گرفتن این خیلی سخت تره تا اینکه از همون اول هیچکس و هیچ چیزی نداشته باشی
دقیقا ساسکه هم از پایه منفوره! :d اگر نبود که من از همون اول ازش بدم نمیومد! :d و مثلا از هدفش حمایت هم میکردم! ولی خوب همین که کلا از اول باهاش مشکل داشتم چشم نشون میده از پایه داغونه! عین ساکورا :d
+ما چشم بینا داریم که میگیم ابهت نداره دیگه! ولی تو چشمات رو به روی حقیقت بستی >:)

تنها بدی ساسکه اینه که لقمه ی بزرگ تر از دهنش ورمیداره و همش بقیه هستن که کمکش میکنن. (دلیل منفور شدنش)

آخه چه ربطی داره؟ الان کاکاشی و ایتاچی پس چرا منفور نشدن (از ساسکه هم خیلی بیشتر ابهت دارن)
آورین :دی :
مثل مبارزه اش با ناروتو توی دره نهایی ..... آخ شرمنده اونجا کسی کمکش نکرد و خودش تنها بود ولی مبارزه اش با اوروچیمار دیگه ...... اونجا هم که تنها بود و خودش اوروچی رو کشت

صبر کن فکر کنم :-? مبارزه با دیدارا .... نه اونم خودش تنهایی شکست داد ! مبارزه با ایتاچی .... نه اونجا هم خودش تنها بود ..... مبارزه با دانزو هم که خودش تنهایی با دانزو جنگید و کشتش .... :|

الان اینا کافی بود یا باید ادامه بدم ؟ ساسکه فقط چندجا به دادش رسیدن وگرنه بقیه مبارزاتش رو تنهایی انجام داده و پیروز شده ، اون ناروتو هم کم به دادش نرسیدن ها ! تازه بماند که با روغن قدرت گرفتنش مسخره ترین چیزی بود که توی انیمه دیدم :دی

اونا چون شخصیت های مثبتی هستن اینطوری محبوب شدن وگرنه اگه مثلا تا الان ما داستان ایتاچی رو نمیدونستیم بازم به نظرت اینقدر محبوب میشد ؟ مطمئنا نه و از کج معلوم شاید توی لیست منفورترین ها جای ساسکه رو هم میگرفت !!!

من پین رو خیلی ازش خوشم میومد ولی :
بعد از این که بخاطر همچین دلیل مسخره ایی حاضر شد دست از اعتقاداتش برداره محبوبیت پیش من خیلی کم شد ، ولی هنوز هم میگم شخصیت با ابهتیه ولی متاسفانه برای خیلی ها شخصیت با ابهت یعنی شخصیت "مثبت" !!!

ابهت ربطی به منفور یا محبوب بودن یا اینکه ما از اون شخصیت خوشمون میاد یا نه نداره. مثلا لایت توی Death Note شخصیت فوق العاده با ابهتی بود ولی من به شخصه ازش خوشم نیومد اما با این وجود بازم ابهتش رو انکار نمیکنم

---------- نوشته در 08:27 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 08:22 PM ارسال شده بود ----------

دقیقا ساسکه هم از پایه منفوره! :d اگر نبود که من از همون اول ازش بدم نمیومد! :d و مثلا از هدفش حمایت هم میکردم! ولی خوب همین که کلا از اول باهاش مشکل داشتم چشم نشون میده از پایه داغونه! عین ساکورا :d
+ما چشم بینا داریم که میگیم ابهت نداره دیگه! ولی تو چشمات رو به روی حقیقت بستی >:)
امیر تو که کلا خودت طبیعی نیستی :دی الان احسان هم این حرف من رو تایید میکنه :دی آخه کسی که F/Z رو ببینه و از کریتسوگو خوشش نیاد دیگه چه توقعی میشه ازش داشت ، لول :دی
+ اتفاقا من چشمام کاملا بازه ، شما بجای اینکه بیایید اینجا ادعای ابهت کنید باید برید دعا به جون اوریچی بکنید که نزاشت ساسکه با یه Kirin جزغاله تون کنه >:)

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or