آحه چرا علی ! چرا !
من توش موندم! چطور ممکنه !
راحت بهت بگم (فقط تو یه جمله) :
(((((((((( اگه ساسکه رو دوست داری یعنی جاستین رو هم دوست داری ))))))))))))
الان دیگه به اشتباهت باید پی ببری :biggrin1:
انتخاب کن :
جاستین یا ما ؟:biggrin1:
مگه ناروتو چشه؟ قبول دارم این "ساسوکه ساسوکه" کردنش و هی میگه من یارو رو نجات میدمش خیلی تو مخیه ولی خدا وکیلی یه سری من خیلی افسرده بودم و اصلا نای حرف زدن نداشتم ولی به محض اینکه ناروتو گفت "داته بایو" از این رو به اون رو شدم. واقعا عشقه این شخصیت و یه سری هم تو تحریریه با احد یه بحث گسترده در مورد ابعاد شخصیتی ناروتو کردیم .
این همه گفتی پین رو نام نبردی؟ با توبی هم حال نمیکنم! همین که صورتش رو نشون نمیده نشون از ترسشه (البته من مانگا خون نیستم ولی میدونم چه خبره و این بشر کیه :d )
برای کاراکتر محبوب شما فقط 3 گزینه دارید! شیکامارو ، کاکاشی،گارا
مگه ناروتو چشه؟ قبول دارم این "ساسوکه ساسوکه" کردنش و هی میگه من یارو رو نجات میدمش خیلی تو مخیه ولی خدا وکیلی یه سری من خیلی افسرده بودم و اصلا نای حرف زدن نداشتم ولی به محض اینکه ناروتو گفت "داته بایو" از این رو به اون رو شدم. واقعا عشقه این شخصیت و یه سری هم تو تحریریه با احد یه بحث گسترده در مورد ابعاد شخصیتی ناروتو کردیم .
یعنی بد ترین و زشت ترین مثل عشقی که تاحالا دیدم . ای بابا نه به اون 12 قسمت اول ... نه به این که الان رییییی... . خوب همون غیر هپی اندینگ تموم میکردین خلاص چرا میزنی انیمه رو نابود میکنی ؟؟؟ بلایی Guilty Crown هم سره این اومد .
One Piece Last Episode
ایول یک جنگ شروع شد لوفی یک جنگ خوب ازت ببینیم . بیشتر از لوفی من از زورو انتظار دارم بترکونه
Bakuman Last Episode
خیلی خوب بود . انیمه از اون افتی که کرده بود در اومد با اومدن شخصیت جدید با ویژگی های اخلاقی خاص و باحالش
Zetsuen no Tempest 10
اول ازش انتظاری نداشتم ولی این اواخر داره خوب میدرخشه .
Naruto Shippuuden - 292
چه عجب تو ناروتو یک فیلر خوب دیدیم !!!!! ولی با این وضع جلو بودن مانگا , کرم دارن زدن تو فیلر ؟؟؟؟
Robotics;Notes
به عنوان یک انیمه ی معمولی میبینم و هیچ انتظاری هم ازش ندارم ولی خوبه . میشه دید
از بلیچ خبری نشد ؟؟؟ انیمه به این محبوبی رو قطع میکنن و چه شعر هایی رو نه
یعنی بد ترین و زشت ترین مثل عشقی که تاحالا دیدم . ای بابا نه به اون 12 قسمت اول ... نه به این که الان رییییی... . خوب همون غیر هپی اندینگ تموم میکردین خلاص چرا میزنی انیمه رو نابود میکنی ؟؟؟ بلایی Guilty Crown هم سره این اومد .
در مورد قسمت اول حرفات من نظرم تقریبا برعکسه. ناروتو یه شخصیت کاملا معمولیه آن چنان شخصیت پردازی خوفی نداره ولی خیلی دوست داشتنیه. چرا؟ طرز صحبت کردن، طرز برخورد با مشکلات، ارزش دادن به دوستاش و خیلی کارایی که انجام میده اون چیزی هست که اکثر می خوان بهش برسن و این چیزی هست که ناروتو رو دوست داشتنی می کنه.
================================
در مورد ابهت فقط کاکاشی. فقط دیدن صحنه ی
159 شیپودن وقتی تو رینگان پین زل زده و با شارینگانش اون رو به مبارزه می طلبه، ته ابهته. عین همین صحنه رو توی بتمن آرکام سیتی هم میشه دید. اونجایی که بتمن تو چشمای سلمان گراندی زل می زنه
ناروتو قدرت مخ زدن نداره چون از بچگی طرد شده بود ولی از همه اینا مهمتر اینه که به اون دختر زشت و کریه و اعصاب خورد کن علاقه داره که اصلا تو مخیله من نمی گنجه مگه ساکورا چی داره و چیش از هیناتا کمتره. این مشکل رو باید حل کنه کیشیموتو وگرنه خونش حلاله
ساسکه = ورجیل
ورجیل =
درنتیجه ----> ساسکه =
-----------------------------------------------
من از ساسکه خوشم میاد چون هدفش رو قبول دارم ، وقتی کونوها همچین بلایی سر قوم اوچیها آورده پس ساسکه هم حق داره به فکر انتقام باشه !
حالا بگذریم که برای من :
Naruto+ Konoha Ninjas + Tobi + Kabuto + سنین های کونوها + تمام هوکاگه ها ( به جز میناتو ) < SASUKE
شخصیت های محبوب من داخل انیمه ناروتو به ترتیب محبوبیت :
Sasuke & Itachi
Minato
Pain
Kakashi
Uchiha Madara
Henata
Shikamaru
Suigetsu
در مورد قسمت اول حرفات من نظرم تقریبا برعکسه. ناروتو یه شخصیت کاملا معمولیه آن چنان شخصیت پردازی خوفی نداره ولی خیلی دوست داشتنیه. چرا؟ طرز صحبت کردن، طرز برخورد با مشکلات، ارزش دادن به دوستاش و خیلی کارایی که انجام میده اون چیزی هست که اکثر می خوان بهش برسن و این چیزی هست که ناروتو رو دوست داشتنی می کنه.
در مورد ابهت فقط کاکاشی. فقط دیدن صحنه ی
159 شیپودن وقتی تو رینگان پین زل زده و با شارینگانش اون رو به مبارزه می طلبه، ته ابهته. عین همین صحنه رو توی بتمن آرکام سیتی هم میشه دید. اونجایی که بتمن تو چشمای سلمان گراندی زل می زنه
ناروتو قدرت مخ زدن نداره چون از بچگی طرد شده بود ولی از همه اینا مهمتر اینه که به اون دختر زشت و کریه و اعصاب خورد کن علاقه داره که اصلا تو مخیله من نمی گنجه مگه ساکورا چی داره و چیش از هیناتا کمتره. این مشکل رو باید حل کنه کیشیموتو وگرنه خونش حلاله
خودت میگی نظرم برعکسه ولی داری حرف منو تایید میکنی. :d اگه یه جا یه مقاله درباره ی عمق شخصیت پردازی ناروتو بخونی میفهمی چقدر پشتش فکر بوده. کیشی خیلی سرش وقت گذاشته.
================================================
کاکاشی که خدای ابهته حالا بزار انیمه به نزدیکی های الان مانگا برسه بعد میفهمی کاکاشی عجب چیزی بوده خبر نداشتیم :d
================================================
بالاخره ساکورا خوبه یا هیناتا (یه بار دیگه جمله ـتو بخون :d)
---------- نوشته در 12:10 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:03 AM ارسال شده بود ----------
اگه ورجیل رو برداری بزاری توی انیمه ناروتو میشه همون ساسکه ( البته این جاش اینجا نیست باید توی تاپیک DMC در این مورد بحث کنیم )
نه مطمئن باش هر اتفاقی که بیوفته ساسکه و ایتاچی اون بالا میمونند اصلا این دوتا شخصیت مکمل همدیگه اند و نمیتونم از همدیگه جداشون کنم
تنها شخصیتی که واقعا ازش بدم میاد ساکوراست یعنی امیدوارم این تا آخر انیمه زنده نمونه یکی از دلایلی که از ناروتو هم زیاد خوشم نمیاد همین بی توجهی به هیناتا و علاقه اش به ساکوراست ( حالا بماند که اون "ساسکه ، ساسکه" کردن هاش هم روی اعصابه )
همون ساکورا هم یک نکته ی منفی برای ساسکه هست! :d الان این ساسکه لعنت الله علیه نبود ( ) ما هم این دخترای عاشق ساسکه و "ساسکه،ساسکه" گفتنشون رو نداشتیم! :d بله...بله :d کلا ساکورا و ساسکه جفتشون باهم باید از انیمه حذف بشن :d این بشر به هر 2 کاراکتر ناروتو و ساسکه داره صدمه میزنه و طرفدارای هر 2 طرف لعن و نفرین نثارش میکنند :d
راستی در مورد لیست،شایان هم الان تقریبا وضعیتش شده مثل همین لیستی که موری گفته :d
شایان ؟! یعنی میگی شایان ( ابر ساسکه فن ) الان ساسکه براش شده Maybe ؟!
یه همچین چیزایی! :d البته شایان رو ولش کن! من میگفتم فن ساسکه میباشم مطمئنا میگفت فن ناروتو هست! در این مورد اصلا شک نکن :d
ولی استدلال هام درسته دیگه! :d این ساسکه حذف بشه خداییش انیمه پیشرفت نمیکنه؟ :d کسی که یک قدرت از خودش نیست و بهش رحم میشه پشت سر هم (خیلی بحث کردیما ولی من قانع نشدم آخرش :d ) حذف بشه بهتر نیست؟ :d اگر بخوایم اینایی که ساسکه ساسکه میگن رو حذف کنیم نصف کاراکترهای انیمه حذف باید بشن! :d پس خود ساسکه رو حذف میکنیم که راحت تر و مفید تره
همچنان اون نظرسنجی رو یادت نرفته که ساسکه جزو منفورترین کاراکترهای انیمه ای بود خیلی ها با من هم عقیدن پس :d
همون ساکورا هم یک نکته ی منفی برای ساسکه هست! :d الان این ساسکه لعنت الله علیه نبود ( ) ما هم این دخترای عاشق ساسکه و "ساسکه،ساسکه" گفتنشون رو نداشتیم! :d بله...بله :d کلا ساکورا و ساسکه جفتشون باهم باید از انیمه حذف بشن :d این بشر به هر 2 کاراکتر ناروتو و ساسکه داره صدمه میزنه و طرفدارای هر 2 طرف لعن و نفرین نثارش میکنند :d
راستی در مورد لیست،شایان هم الان تقریبا وضعیتش شده مثل همین لیستی که موری گفته :d
استدلال هات من رو کشته امیر ناروتو میاد "ساسکه،ساسکه" میکنه در نتیجه ساسکه باید حذف بشه ! ساکورا و تمام دخترای کونوها عاشق ساسکه اند پس ساسکه باید حذف بشه کلا زمین و زمان رو بهم ربط میدی تا یه جوری ساسکه رو حذف کنی ! ادامه بده
شایان ؟! یعنی میگی شایان ( ابر ساسکه فن ) الان ساسکه براش شده Maybe ؟!
(با صدای شخص گارا ساما در قسمت 21 ناروتو خوانده شود! )
علی (و بقیه بچه ها! ) جدا از بحث ساسکه واقعا به جز من و امیر هیچکی دیگه طرفدار Gaara نیست؟! یه Desert Avalanche رو کل تاپیک میزنم همه چی بره زیر شن ها! ساسکه هم........... :d