Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
من هم خیلی از اهنگ های بلیچ و ناروتو رو تو گوشیم دارم که هر چند وقت یکبار گوش می دم اما این سبک اهنگ های فری تیل که با ویالون زده میشه برام خیلی لذت بخشه

دوستان برای دیدن این انیمه hellsing اول باید از کدوم شروع کرد؟ مانگاشو کامل تا این جایی که هست خوندم اما انیمه ش انگار یه 13 تایی داره و یه 10 تایی؟ اگه کسی لینک هاشو داره یه pm بزنه به من:d
هلسینگ رو من ندیدم ولی دو تا انیمه ازش هست. یه انیمه سال 2001 که از یه قسمتی به بعد به مانگا وفادار نیست ویه OVA که قراره 10 قسمت باشه و فکر کنم 8 قسمتش تا الان اومده. این OVA میگن کیفیت خیلی بهتری داره و به مانگاش هم وفاداره.

متاسفانه اینطور که بنظر میرسه قراره انیمه بر خلاف مانگا تو 12 قسمت تموم بشه در حالی که مانگا هنوز ادامه داره.اگر این قضیه صحت داشته باشه،این فصل تبدیل به یکی از بدترین ها حداقل برای من میشه.
اتفاقا اگه تو 12 قسمت تموم بشه به نظر من بهتره. چون مانگاش نهایتا به اندازه ی 20 قسمت انیمه در حال حاضر محتوا داره و بعدش باید خودشون داستان رو ادامه بدن. ولی اگر 12 -13 قسمت بسازن، داستان رو وسطش تموم می کنن و بعد که مانگا جلوتر رفت، تو یه فصل دوم ادامه اش رو انیمه می کنن. مثل کاری که مثلا برای Bakuman یا Chihayafuru میشه.
پسر k حرف نداره به نظرم حتما ببين.

بچه ها کسى ميدونه btooom چطوره؟
اگه کسى کلشو ديده بگه.
نه، به نظرم K زیادی قاطیه!
Btooom یه اکشن هیجان انگیزه، از این نظر خوبه ولی مشکلش اینه که شخصیتاش خیلی احقن. تو همون قسمت اولش که من دیدم، شخصیت اصلی یه بمب دستش بود که روش یه ساعت داشت و زمانش داشت کم می شد. بعد این شخصیته یعد از چند دقیقه تازه متوجه شد که بمبه ساعتیه!!!!
هانتر قسمت این هفتش هم خیلی خوب بود خیلی حال کردم کلآ به یه همچین انیمه هایی میگن سطح بالا مبارزات خوب و غیر قابل پیشبینی داستان خوبو و ...... باعث میشه واقعآ احساس کنید یه انیمه توپ دارید نگاه میکنید :d

من خودم به شخصه از اینجور انیمه ها خوشم میاد که همه چیز رو با هم داره و متکی به قهرمان داستان نیست و کاراکتری که برای قهرمان داستان نشون داده میشه واقعآ باید جون بکنه تا به عنوان یه قهرمان قبولش داشته باشند :d
دقیقا. الان چند قسمته هانتر بدون هیچ مبارزه ای، هیجان انگیز ترین قسمتا رو پخش می کنه. هیجانش از نوع دث نوت و کایجیه :دی به قول تو اصلا هم نمیشه گفت شخصیت محوره. چون هر آرکی تقریبا یه شخصیت اصلی داره!
یه خوبی که داره اینه که مثل خیلی از داستانا، از اینا نیست که کلا روی قدرت دوستی و ناکاما و ... باشه. شخصیتا وسط مبارزه یدفعه یاد دوستاشون بیفتن و قدرتشون زیاد بشه. تقریبا همه چیز حساب کتاب داره. مثلا این سیستم نن رو مقایسه کن با سیستم چاکرای ناروتو!
هر آرکش هم یه سبک کاملا متفاوت داره. آرک اول ادونچره، آرک دوم مبارزه ای و این آرک یورکشین هم معمایی/جنایی!

هانتر ایکس هانتر واقعا شاهکاره،هیچ وقت گذر زمان با این انیمه رو احساس نکردم اصلا یک قسمتی وجود نداره که ادم رو دلسرد کنه یا حس اشتیاقش رو برای دیدن ادامش بگیره هر قسمت یکی از یکی بهتر به همه این انیمه رو پیشنهاد می کنم من که تا قسمت ۴۳ دیدم عالی بود
تا قسمت 43 دیدی ؟ هنوز به بهترین جاهاش نرسیدی :دی
مثل اینکه باید هرچه سریعتر گینتاما رو تموم کنم و برم سراغ HxH ! هر هفته میاید هایپ میکنید :d
خب چرا؟ چرا هر دو رو با هم نگاه نمی کنی ؟ باور کن بهتره :دی

----------------------------------
Bakuman S3 - 08
من کم کم داشتم از این خسته می شدم. تکرار مکررات شده بود ولی این اتفاقی که تو این قسمت افتاد دوباره انگیزه ام رو زیاد کرد.
این شخصیت جدید همون چیزیه که من از اول انتظار داشتم نیزوما اجی باشه. البته باید ببینیم در ادامه چی کار می کنه.

از حرف دوستان در مورد Fairy Tail,میشه براحتی گفت که این انیمه نسبت به ناروتو,وان پیس,بلیچ و ...برای رده های سنی پایین تری نوشته شده!:|
پس بیخیال این میشیم و حمله میکنیم به Hunter X Hunter!:d
ممنون بابت پاسخ دادن به سوال...
-----------------------------------------------------
در مورد آهنگ های انیمه ها...OST های انیمه ناروتو خیلی حماسی و قشنگه ولی OP و ED هاش اصلا قشنگ نیست!
یعنی من تو کل انیمه شیپودن,فقط و فقط از اولین OP خیلی خوشم اومد!(از دستش ندید,به شدت توصیه میشه!)

سلام
آقا این هانتر ایکس هانتر سر و تهش چجوریه ؟
الان قسمت چنده ؟
من 30 تا OVA دارم
2 تا فولدر جدا هم یه 26 تا و یه 61 دارم .
الان اینا چی به چیه ؟ گیجم کردن .
فکر کنم قبلاً پرسیدم ، ولی چیزی از جواب یادم نیست :دی

سلام
آقا این هانتر ایکس هانتر سر و تهش چجوریه ؟
الان قسمت چنده ؟
من 30 تا OVA دارم
2 تا فولدر جدا هم یه 26 تا و یه 61 دارم .
الان اینا چی به چیه ؟ گیجم کردن .
فکر کنم قبلاً پرسیدم ، ولی چیزی از جواب یادم نیست :دی
برو سایت زیر همه اطلاعات انیم ها توش هست
Organize, Discuss, Discover - MyAnimeList.net
اسم انیم رو سرچ کنی میاره، وارد صفحه مخصوصش که بشی همه اطلاعات رو داره، سِری بعدی یا قبلی انیم (در صورت وجود)
فقط برای ورود به سایتش نیاز به تجهیزات داری :d

سلام
برو سایت زیر همه اطلاعات انیم ها توش هست
Organize, Discuss, Discover - MyAnimeList.net
اسم انیم رو سرچ کنی میاره، وارد صفحه مخصوصش که بشی همه اطلاعات رو داره، سِری بعدی یا قبلی انیم (در صورت وجود)
فقط برای ورود به سایتش نیاز به تجهیزات داری :d
اینجوری فایده نداره .
فایلهای من اسم درست حسابی ندارن و احتمالاً اپیزودها هم ناقصه .
یکی قشنگ بهم بگه اولین اپیزود از اولین فصل hunter x hunter چیه .

یک HXH داریم که واسه سال 1999 هستش. 62 قسمت بوده.
30 قسمت هم OVA داشته که 2002-2004 اومده. 2 تا سری 8 قسمتی و یک سری 14 قسمتی.

یک HXH هم سال 2011 شروع به پخش کرده. 57 قسمت ازش اومده.
میخواستم یه چند تا عکس از OP های 2011 و 1999 بزارم کیفیتاش رو مقایسه کنی اونوقت خودت دستت میاد که کدوم از فایلات مربوط به کودوم انیمه هست!! اما نمی دونم چرا ضمیمه نمیشه!!

2011:
اسم آرک اول امتحان هانتر هستش . 21 قسمت داره.
اسم Ch1:
Departure × And × Friends
قسمت اول این طوری شروع میشه!!:
بعد OP میره تو شهر بعدش بندرگاه رو نشون میده که دارن ماهی میفروشن. بعدش یک پسر با لباس سبز که روی یک درخت نشسته و ماهی میگیره!:d

همین امیر کشیدم توی خط :| :دی اولین انیمه ایی هم که دیدم همین F/Z بود و الان هرچی میبینم مثل اون بهم نمیچسپه :دی

لقمان حالا که سبکمون یکیه بگو ببینم چی دیدی توی این سبک :دی
----
ناروتو شیپودن 290 :
نمیدونم چرا ولی از این فیلرش خیلی خوشم اومد ! شاید چون جوش یکم سنگین تر بود ( مخصوصا داستان اون دوتا بچه ها ) باورم نمیشه دارم در مورد یه فیلر این حرف رو میزنم ولی بی صبرانه منتظرم ببینم توی قسمت بعدی چه اتفاقی میوفته

چجوریه که امیر وان پیسو ننداخته بهت ؟:d
الان که نمیتونم، خودت هم میدونی داریم به بدبختی هامون نزدیک میشیم :d ایشالا بعد پایان ترم چندتا پیشنهاد توپ میدم بهت (البته اگه سلیقت مثل کیان باشه که به منم میخوره):d

---------- نوشته در 02:09 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 02:04 PM ارسال شده بود ----------

این روزا خیلی دارم اسم hunter x hunter رو میشنوم !!!:d
جریان چیه ؟:dخیلی قشنگه ؟:d

---------- نوشته در 02:35 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 02:09 PM ارسال شده بود ----------

Fairy Tailهم رسیدم هفتگی و :
بد نبود فقط یه کم بچگونه بود
آدمو درگیر داستان نمیکنه !
موضوع داستان جالبه ولی خوب پیاده نشده !
الان هم میخوام ولش کنم و بعدی رو یا Hunter X Hunter یا Katekyo Hitman Reborn شروع کنم !

سلام
Fairy Tailهم رسیدم هفتگی و :
بد نبود فقط یه کم بچگونه بود
آدمو درگیر داستان نمیکنه !
موضوع داستان جالبه ولی خوب پیاده نشده !
الان هم میخوام ولش کنم و بعدی رو یا Hunter X Hunter یا Katekyo Hitman Reborn شروع کنم !
اون 2 تا رو که ندیدم و نمیدونم چجوری هستن .
ولی فکر کنم حیف باشه fairy tail رو ولش کنی .
یه انیمه فان و سرخوشه که میتونی بی دغدغه نگاش کنی .
اون پیچیدگی ناروتو و وان پیس رو نداره .
هر گره داستانی هم که میندازه توش میتونی مطمئن باشی که به 1 اپیزود نکشیده ، جوابش رو بهت میده و احتیاج به فکر کردن نداری براش .
کلاً به نظرم در کناره بقیه انیمه های بلندی که نگاه میکنیم ، وجود انیمه بلندی مثل fairy tail هم لازمه .

خب چرا؟ چرا هر دو رو با هم نگاه نمی کنی ؟ باور کن بهتره :biggrin1:
موقع دانلود کردن گیج میشم :d تنبلم که هستم دیگه هیچی! روز 1 قسمتم به زور میبینم :d همینجوری دونه دونه برم جلو بهتره :d
سری اول گینتاما رو تموم کردم صبح،بقیش رو باید از BAKA BT بگیریم؟ بدبخت میشم در آینده برای آپلود کردن که :-s

چجوریه که امیر وان پیسو ننداخته بهت ؟:d
من F/Z رو به احسان معرفی کردم،بعد گفتم به علی هم بگم حتما خوشش میاد! (کلا همه از F/Z خوششون میاد! یا باید خوششون بیاد >:) ) بعدش یک ثانیه ازش غفلت کردم دیدم رفته ناروتو دیده،اونم چی؟رفته ساسکه فن شده :| یک لحظه بودا همش! :-s البته الان دارم روش کار میکنم بیاد وان پیس ببینه! :-"

من F/Z رو به احسان معرفی کردم،بعد گفتم به علی هم بگم حتما خوشش میاد! (کلا همه از F/Z خوششون میاد! یا باید خوششون بیاد >:) ) بعدش یک ثانیه ازش غفلت کردم دیدم رفته ناروتو دیده،اونم چی؟رفته ساسکه فن شده :| یک لحظه بودا همش! :-s البته الان دارم روش کار میکنم بیاد وان پیس ببینه! :-"

خدایا:|:|:|
از علی دیگه بعید بود این کارا ! اونم
ساسکه فن :-&:-&:-&:-&:-&:-&:-&
خدا اون روز رو نیاره که ببینم یکی دیگه گرفتار شده !!
خدایا اونارو به راه راست هدایت بفرما . . .

---------- نوشته در 04:20 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 04:07 PM ارسال شده بود ----------

سلام

اون 2 تا رو که ندیدم و نمیدونم چجوری هستن .
ولی فکر کنم حیف باشه fairy tail رو ولش کنی .
یه انیمه فان و سرخوشه که میتونی بی دغدغه نگاش کنی .
اون پیچیدگی ناروتو و وان پیس رو نداره .
هر گره داستانی هم که میندازه توش میتونی مطمئن باشی که به 1 اپیزود نکشیده ، جوابش رو بهت میده و احتیاج به فکر کردن نداری براش .
کلاً به نظرم در کناره بقیه انیمه های بلندی که نگاه میکنیم ، وجود انیمه بلندی مثل fairy tail هم لازمه .
آره
خوب من الان تا قسمت 159 که اومده دیدم
اون چیزایی که داری میگی پرهام تو Beelzebub هم بود البته fairy tail بهتر بود به نظرم تو این زمینه ها
و یه چیز دیگه اینکه من که نمیخوام کلا ولش کنم :dمیصبرم تا مثلا 30 تا 40 قسمت بیاد بعد یهویی ببینم ! این جوری بیشتر این سبک انیمه ها حال میدن !
هیچ وقت انیمه ای رو ول نکردم (فقط rurouni kenshin بود اونم بخاطر انگلیسی بودن زبانش، در هم برهم بودن زیرنویسش، موضوع داستان و پیاده کردنش و . . . بود که ولش کردم)

ساسوکه چیه که فناش چی باشن :دی
یه ادم سوسول، یه ادم بچه ننه، یه ادم مغرور از خود راضی و خیلی ویژگیهای دیگه که میشه بهش چسپوند:دی

آخرین ویرایش:
بچه ها این پستو یادتونه؟!:d 18 صفحه پیش اومدم شروع وان پیسو اعلام کردم :
بالاخره بعد از ماه ها و سال ها تأخیر و کش و قوس فراوان و کلنجار رفتن با خودم بالاخره نشستم و امشب One Piece رو شروع کردم!>:d<
پروژه خیلی عظیمیه با کلی ترس و لرز شروعش کردم ولی خدایی هیچی لذت بخش تر از شروع یه انیمه بلند نیست!:shrewd: یهو میبینی 400-300 تا قسمت انیمه آماده و حاضر جلوی روته منتظر تماشا شدن!:d یاد اون قدیما افتادم که می نشستیم شب تا صبح رو به کوب 15 قسمت ناروتو یا بلیچ میدیدیم!! خلاصه که لذت وصف نشدنیه!!!:d​

مفتخرم اعلام کنم در همین لحظه قسمت 574 رو هم دیدم و خودم رو به پخش هفتگی رسوندم:d ، یکی از بهترین ، بزرگترین و طولانی ترین پروژه هایی بود که تو دنیای مجازی دیدم!:d پیش به سوی شینسکای!!\m/
(حالا چند قسمت فیلر داریم؟؟:-/)​

آخرین ویرایش:
راستی کیان هنوز 2 قسمت از پخش هفتگی عقبی>:) تا 576 اومده! :d
الان ویکی رو چک کردم مثل اینکه تا 578 همچنان فیلره ( :(( ) 575 که خیلی خفن و جالب بود ولی قراره 3 قسمت ادامه پیدا کنه؟ :-s امیدوارم پس بقیش هم خوب باشه! :d
هنوز 576 رو ندیدم! خوابم میاد :-s
راستی محمد علی! مثل اینکه 15ـم داره ایپزودی از لوفی میاد! عکسش که جدید بود! خبر نداری قراره داستان جدیدی از گذشته رو روایت کنه یا اینم در مورد فیلم Z میباشد؟ :d
---
منم امروز با توجه به هایپ های فراوان بچه ها ، Hunter X Hunter رو شروع کردم! فعلا قسمت اول رو دیدم،مثل همه ی شونن ها هم معلومه قسمت اولش چطوریه دیگه! پس برای نظر دادن هنوز زوده! (ولی کلا من همیشه با قسمت اول شونن ها حال میکنم :p )
سری دوم گینتاما هم رفت برای بعد از رسیدن به پخش هفتگی HXH :d
---
خدا رو شکر مثل اینکه Shinsekai Yori به راه راست هدایت شده! ولی ضدحال زد کلا :-s با اون نوسان گرافیک و اون موارد ...
---
Zetsuen no Tempest - E10
این صفحه بنفش شدنه خیلی رو اعصابه! هیچ کار خاصی هم انجام نمیدن این 2 قسمت،همش دارن حرف میزنن...تکراری شده محیط ها! بردارید برید یکجا دیگه حرف بزنید حداقل :d
---
Bakuman S3 - E8 :
منم مثل محمدعلی فکر میکردم اجی یک چنین شخصیت منفی و نامردی باشه!(البته نه تا این حد!فقط مغرور باشه و اینا) ولی بعد که باهاش آشنا شدیم دیدیم خیلی هم بچه باحالیه! البته من این نجی رو خیلی بیشتر دوست دارم! :x
قسمت 7 هم که خیلی عالی بود! اصلا این بشر تنبل و فراری خیلی باحاله! :d

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or