Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
من توی همین 2 سال هم فیلری یادم نمیاد :-" یک 2 قسمت توی آرک بعد از مارینفورد یادم میاد :-" :d
بد عادتمون کردن :-" برعکس ناروتو و بلیچ که فیلر چیز عادییه :d
حسن،حالا حبر نداری قراره چند قسمت فیلر بدن؟ اصلا قراره غیر از این فیلرهای تبلیغی فیلم Z بازم فیلر بدن ؟ :d

نی دونم از اونجایی که اصلآ انتظار فیلر رفتن رو نداشتم ( غافلگیر شدم :d) اخبار مربوط به فیلر رفتن وان پیس رو دنبال نمیکردم ولی فکر نمیکنم قصد داشته باشند فیلر طولانی پخش کنند چون فاصله مانگا و انیمه به حدی هست که حداقل تا سال دیگه احتیاجی به فیلر رفتن نداشته باشه با توجه به اینکه اودا به خاطر کار هایی که داشته تو این چندماه خیلی مانگا رو تعطیل کرده و همونطور که میدونید بعد از مارینفورد هم 4 هفته مانگا تعطیل شد برای گذشت دو سال ولی با همه این ها هنوز فاصله خوبی دارند مانگا و انیمه:d

خب Death Note هم تموم شد. جالب بود ولی زیاد باهاش حال نکردم ، از اواسط انیمه به بعد دیگه اصلا برام جذاب نبود

مخصوصا بعد از : ( اسپویل خفن )
مرگ L

با وجود اینکه هوادار L نبودم ولی بعد از مرگش انیمه دیگه هیچ جذابیتی نداشت ( حداقل برای من )
در آخر نه از لایت خوشم اومد نه L ! :دی
------------
دوستان انیمه کوتاه با جو و دنیای تاریک سراغ ندارین ؟ داستانش حماسی باشه خیلی خوبه ( F/Z رو دیدم و به نظرم شاهکار بود ، به چیزی توی همون مایه ها باشه خوبه :دی )
------------
امیر تو که میگفتی فیلرهای وان پیس جالبه پس چی شد ؟ :-":دی حالا برو خدارو شکر کن مثل ناروتو قرار نیست بشینی 20 هفته فیلر داغون ببینی ، ما ناروتو بین ها چی بگیم :| :دی

یه ذره داستان نشون میدن 5 هفته فیلر :| کاشکی فیلرهاش هم جذابیت داشت :| ( البته این اواخر بهتر شده ولی کلا با فیلر حال نمیکنم :دی )

آخرین ویرایش:
خب Death Note هم تموم شد. جالب بود ولی زیاد باهاش حال نکردم ، از اواسط انیمه به بعد دیگه اصلا برام جذاب نبود

مخصوصا بعد از : ( اسپویل خفن )
مرگ L

با وجود اینکه هوادار L نبودم ولی بعد از مرگش انیمه دیگه هیچ جذابیتی نداشت ( حداقل برای من )
در آخر نه از لایت خوشم اومد نه L ! :دی
------------
دوستان انیمه کوتاه با جو و دنیای تاریک سراغ ندارین ؟ داستانش حماسی باشه خیلی خوبه ( F/Z رو دیدم و به نظرم شاهکار بود ، به چیزی توی همون مایه ها باشه خوبه :دی )
------------
امیر تو که میگفتی فیلرهای وان پیس جالبه پس چی شد ؟ :-":دی حالا برو خدارو شکر کن مثل ناروتو قرار نیست بشینی 20 هفته فیلر داغون ببینی ، ما ناروتو بین ها چی بگیم :| :دی

یه ذره داستان نشون میدن 5 هفته فیلر :| کاشکی فیلرهاش هم جذابیت داشت :| ( البته این اواخر بهتر شده ولی کلا با فیلر حال نمیکنم :دی )

علی برای اینکه از شر فیلر های عذاب آور ناروتو خلاص بشی بهت پیشنهاد میکنم به ما مانگا خون های ناروتو بپیوندی :d من خودم 2 سال پیش خسته شدم رفتم مانگا خوندم.

انیمه با جو تاریک هم میخوای Another رو ببین (البته من این سبک خوشم نمیاد) ولی Fate Zero عالی بود.

این فصلم به نظرم بهترین انیمه سال رو داره = K

K خیلی انیمه ی خوفیه حتما ببین :x

خوب Fairy Tail هم رسیدم قسمت 80 :d
الان تازه جون گرفته و داره باحال میشه
کسی طرفدار این انیمه هسی ؟:d

امروز توی ویکی که میگشتم دیدمش،کدوم فن ساب زحمتش رو کشیده و گزاشته برای دانلود؟ :d
همین Yibis گذاشته. هم 720 و هم 480 .
Berserk و Claymore رو ببین.

خوب Fairy Tail هم رسیدم قسمت 80 :d
الان تازه جون گرفته و داره باحال میشه
کسی طرفدار این انیمه هسی ؟:d
واسه منم اولاش قشنگ بود. سر قسمت 130 دراپ شد. خیلی مسخره بازیه!!
جنگاشون خیلی مسخره برنده میشن. ناتسو قاطی میکنه و .....

من هستم ...

البته از اون موقع که رفت تو فیلر دیگه ندیدمش ...

اِ
منم دقیقا میخوام همین کارو بکنم، هر وقت تموم شد میرم براش و تمومش میکنم:d
علی تو دیگه از کی زدی تو کار انیمه !!؟:dبهت نمیاد اصلا !:d
دوستان انیمه کوتاه با جو و دنیای تاریک سراغ ندارین ؟ داستانش حماسی باشه خیلی خوبه ( F/Z رو دیدم و به نظرم شاهکار بود ، به چیزی توی همون مایه ها باشه خوبه :biggrin1: )
سبکت هم که ماشالا هم سبک منه !:d

میر تو که میگفتی فیلرهای وان پیس جالبه پس چی شد ؟ :-":biggrin1: حالا برو خدارو شکر کن مثل ناروتو قرار نیست بشینی 20 هفته فیلر داغون ببینی ، ما ناروتو بین ها چی بگیم :| :biggrin1:
هنوز هم میگم جالبه! :d نوشتم که اگر مثل G-8 باشه حمایت میشه :d و اینکه با وان پیس بین ها زیاد با فیلر آشنایی نداریم:p برای همین فیلر دادن برامون عجیبه! :d

البته اضافه کنم که ما هم ناروتو بین و بلیچ بین هستیم (مورد دوم بودیم! :d ) و خودمون هم زجر میکشیم:(( ( + فیلرهای ناروتو افتضاحه! فیلرهای ما در بدترین حالت از بهترین قسمت های ناروتو بهتره>:) )

----
به زودی اون آرک نامی رو دانلود میکنم! دستت درد نکنه محمدعلی :d

علی تو دیگه از کی زدی تو کار انیمه !!؟:dبهت نمیاد اصلا !:d

سبکت هم که ماشالا هم سبک منه !:d
همین امیر کشیدم توی خط :| :دی اولین انیمه ایی هم که دیدم همین F/Z بود و الان هرچی میبینم مثل اون بهم نمیچسپه :دی

لقمان حالا که سبکمون یکیه بگو ببینم چی دیدی توی این سبک :دی
----
@ امیر

اگه واقعا اینطوره که تو میگی شاید بعدا زدم توی کار One Piece ، البته فعلا داریم به پایان ترم نزدیک میشیم و انیمه بلند نمیتونم ببینم :| :دی

ناروتو شیپودن 290 :
نمیدونم چرا ولی از این فیلرش خیلی خوشم اومد ! شاید چون جوش یکم سنگین تر بود ( مخصوصا داستان اون دوتا بچه ها ) باورم نمیشه دارم در مورد یه فیلر این حرف رو میزنم ولی بی صبرانه منتظرم ببینم توی قسمت بعدی چه اتفاقی میوفته

آخرین ویرایش:
داریم به آخرای فصل نزدیک میشیم. و 4 قسمت دیگه از اکثر انیمه های این فصل مونده!! و بعضی هم حالا حالا ادامه دارن! خیلی از انیمه برام شروع طوفانی داشتن ولی رفته رفته افت داشتن تا جایی که خیلیاشون رو دراپ کردم.
در عوض انیمه هایی بودن که اولاش جالب نبود ولی رفته رفته پیشرفت داشتن. کلا برام فصل جالبی بود!!
K :
تو این فصل این انیمه یکی از بهترین ها بوده!! برای من که شاهکار بود.(رتبه 1 این فصل) آرت چشم نواز, موسیقی متن زیبا که همیشه انیمه رو همراهی میکنه و قطع نمیشه!! شخصیت پردازی های خوب.
من خودم با میکوتو حال میکنم. اصلا به عشق این شخصیت دیوونه ی K شدم.
این انیمه رو اگه شروع نکردین سریعا اقدام کنید!!
Bakuman season 3:
اولش به جالبیه دو فصل قبل نبود ولی داره کم کم جون میگیره!!
Chuunibyou_Demo_Koi_ga_Shitai:
شاید کمتر کسی فکر میکرد که این انیمه موفق شه , ولی آمار و استقبال خوبی ازش تو نت دیدم. و بدون شک جزو بهترین های این فصل بود. داستان طنزی که خیلی عام پسندانه و واقع گرایانه هست.
Code Breaker:
این رو هم جدیدا شروع کردم. 3 قسمت دیدم. نمی دونم براش چی بگم. زیاد از شخصیتاش خوشم نمیاد مخصوصا این دختره ساکورا!! ولی یه تیکه کلام داره که خیلی حال میکنم.
چشم در برابر چشم , دندان در برابر دندان , شیطان در برابر شیطان
Little Busters:
قبل از اینکه بیاد خیلی سروصدا کرده بود ولی داستان کاملا ساده داشت که سریعا دراپ کردم.
Tonari no Kaibutsu-kun:
این انیمه اصلا بهش نمیومد اینقدر جالب باشه !! اما ترکوند. حتما ببینید.
Zetsuen no Tempest:
این انیمه یه انیمه تمام و کماله!! همه چیش یکه. جمله های شکسپیر قشنگ به این انیمه جون داده!! اکشن خوبی هم داره.
---------------------------------------------------------------------
دوستان خبری از ساخت ادامه ی Bleach زده نشده؟ تاریخی؟ چیزی؟
مانگاش خیلی عالیه!! دارم لحظه شماری میکنم که انیمش رو ببینم!!

دوستان خبری از ساخت ادامه ی Bleach زده نشده؟ تاریخی؟ چیزی؟
مانگاش خیلی عالیه!! دارم لحظه شماری میکنم که انیمش رو ببینم!!

منم وقتی انیمه تموم شد دارم مانگا میخونم.

زیاد امیدوار نباش به احتمال زیاد انیمه ادامه پیدا نمیکنه چون انیمه بلیچ خیلی خرجش زیاده و فروشش کمتر از خرجشه به خاطر همین هم اسپانسر ها دیگه سرمایه گذاری نکردن و انیمه دراپ شد و احتمال اینکه اسپانسر پیدا بشه خیلی کمه.

دوستان برای دیدن این انیمه hellsing اول باید از کدوم شروع کرد؟ مانگاشو کامل تا این جایی که هست خوندم اما انیمه ش انگار یه 13 تایی داره و یه 10 تایی؟ اگه کسی لینک هاشو داره یه pm بزنه به من:d

@ امیر

اگه واقعا اینطوره که تو میگی شاید بعدا زدم توی کار One Piece ، البته فعلا داریم به پایان ترم نزدیک میشیم و انیمه بلند نمیتونم ببینم :| :biggrin1:
البته یکمی اغراق هم داشت اون پستا("بهترین قسمت های ناروتو < بدترین قسمت های وان پیسگ به شدت اغراق شده بود :d ) ولی در کل از نظر من وان پیس خیلی بهتره:xاصلا این حس ماجراجویی که توش هست عالیش کرده! هر دفعه جاهای جدید،مثل آنچارتد توی دنیای بازی ها مثلا :d

Bakuman season 3:
اولش به جالبیه دو فصل قبل نبود ولی داره کم کم جون میگیره!!
مهدی من که آخر قسمت دوم نزدیک بود سکته بزنم! :d :-"

----
این Zetsuen no Tempest قراره 24 قسمتی باشه؟ :-/ هرجوری فکر میکنم میبینم به پایان انیمه داریم نزدیک میشیم! گیج شدم :d امیدوارم افت نکنه ! خیلی دوستش دارم :d

Psycho-Pass هم که این قسمت عالی بود! بسیار لذت بردیم :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or