نه بابا چی بیشتر باشه! :d فاصله فکر کنم به اندازه ی کافی باشه :d کلا وان پیس هیچوقت فاصله کم نمیاره :d
تعداد قسمت های فیلر هم 2تاست و برای فیلم 12 وان پیس میباشد! به شدت منتظر آرک جدید بودم
نه بابا چی بیشتر باشه! :d فاصله فکر کنم به اندازه ی کافی باشه :d کلا وان پیس هیچوقت فاصله کم نمیاره :d
تعداد قسمت های فیلر هم 2تاست و برای فیلم 12 وان پیس میباشد! به شدت منتظر آرک جدید بودم
من توی همین 2 سال هم فیلری یادم نمیاد یک 2 قسمت توی آرک بعد از مارینفورد یادم میاد :d
بد عادتمون کردن برعکس ناروتو و بلیچ که فیلر چیز عادییه :d
حسن،حالا حبر نداری قراره چند قسمت فیلر بدن؟ اصلا قراره غیر از این فیلرهای تبلیغی فیلم Z بازم فیلر بدن ؟ :d
الان فیلر بدن بهتر از اینه که وسط ارک بعدی بره تو فیلر ...
تا حالا وسط آرک فیلر نداشتیم،یا هم البته من شاید یادم نیاد :d تنها چیزی که یادم میاد آرک واتر7 ، چند قسمت پشت سر هم گذشته ی ملت رو مرور کرد :d
بعد فکر کنم انیمه با مانگا حدود 10-11 ماهی اختلاف داشته باشه! و همینطور که این قسمت آخر فقط یک چپتر مانگا بود،میتونند با همین شیوه فاصله رو نگه دارن :d
البته اگر قرار باشه فیلری بدن،یک فیلر مثل G-8 بدن روحمون شاد بشه :d
من پیشنهاد می کنم به جای غصه خوردن واسه این فیلرش، بشینید One Piece : Episode of Nami رو نگاه کنید که خاطره ها زنده می کنه
خدا کنه اپیسود بقیه ی شخصیتا رو هم با همین کیفیت بسازن.
واقعا عالیه. اونجا که ایس میمیره خیلی ناراحت شدم ولی واقعا خیلی عالی بود. این دو سال هم خیلی اتفاقا انگار افتاده دوست دارم برم جلوتر ببینم چی میشه و دیگه چه قدرت هایی بدست آوردن.
راستی چرا تا حالا درباره زخمه زیر چشم لوفی تو انیمه چیزی نگفتن؟ بعد این خالکوبی رو دست ایس چرا s اش خط خورده؟ هنوز که هنوزه هیچ جوابی برای اینا پیدا نکردم.
راستی میخواستم بدونم کسی میدونه زیرنویس نسخه فن ساب Yibis کی به پخش میرسه؟
آخه من دارم به پخش میرسم و دوست دارم زیرنویس ها با ویدئو هام هماهگ باشه. الان من از یک سایت Yibis رو 10bit میگیرم اگه کسی نمیخواد اون رو ادامه بده ممنون میشم یکی از فن ساب HorribleSubs قسمت های جدید برام پ.خ کنه. راستی 10bit هم میزنه؟ بعد ببخشید HorribleSubs با چه فن ساب های دیگه ای هماهنگه؟
من پیشنهاد می کنم به جای غصه خوردن واسه این فیلرش، بشینید One Piece : Episode of Nami رو نگاه کنید که خاطره ها زنده می کنه :biggrin1:
خدا کنه اپیسود بقیه ی شخصیتا رو هم با همین کیفیت بسازن.
واقعا عالیه. اونجا که ایس میمیره خیلی ناراحت شدم ولی واقعا خیلی عالی بود. این دو سال هم خیلی اتفاقا انگار افتاده دوست دارم برم جلوتر ببینم چی میشه و دیگه چه قدرت هایی بدست آوردن.
راستی چرا تا حالا درباره زخمه زیر چشم لوفی تو انیمه چیزی نگفتن؟ بعد این خالکوبی رو دست ایس چرا s اش خط خورده؟ هنوز که هنوزه هیچ جوابی برای اینا پیدا نکردم.
راستی میخواستم بدونم کسی میدونه زیرنویس نسخه فن ساب Yibis کی به پخش میرسه؟
آخه من دارم به پخش میرسم و دوست دارم زیرنویس ها با ویدئو هام هماهگ باشه. الان من از یک سایت Yibis رو 10bit میگیرم اگه کسی نمیخواد اون رو ادامه بده ممنون میشم یکی از فن ساب HorribleSubs قسمت های جدید برام پ.خ کنه. راستی 10bit هم میزنه؟ بعد ببخشید HorribleSubs با چه فن ساب های دیگه ای هماهنگه؟
زخم لوفی توی چپتر اول مانگا در موردش توضیح داده شده! :d
میتونی مانگا رو از مانگاریدر AW بخونی :d صفحه 6ـم چیزیه که میخواستی :d خطا - دنیای انیمه و مانگا | AnimWorld
در مورد خالکوبی ایس،اون S که خط خورده به یاد سابو و پرچم سابو هستش! :d خطها جای اسکلت هاییه که توی آرم دزدای دریایی میبینیم :d آرم سابو هم وقتی رفت دریا روی پرچم کشتی(البته قابق ـش) بود :d
قبلا وقتی نسخه ی Yibis میومد،نسخه ی هماهنگش رو هم میزاشتن ولی فعلا متوقف شده! شاید اگر درخواست بدیم بزارن :d من خودمم نیازمندم البته :d
هاریبل ساب هم اصلا 720p نمیزنه وان پیس رو :d الان اکثرا از CCS-Speed میگیرن ، زیرنویس هم با این نسخه هماهنگه :d