Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
آورین :دی :
مثل مبارزه اش با ناروتو توی دره نهایی ..... آخ شرمنده اونجا کسی کمکش نکرد و خودش تنها بود ولی مبارزه اش با اوروچیمار دیگه ...... اونجا هم که تنها بود و خودش اوروچی رو کشت

صبر کن فکر کنم :-? مبارزه با دیدارا .... نه اونم خودش تنهایی شکست داد ! مبارزه با ایتاچی .... نه اونجا هم خودش تنها بود ..... مبارزه با دانزو هم که خودش تنهایی با دانزو جنگید و کشتش .... :|

الان اینا کافی بود یا باید ادامه بدم ؟ ساسکه فقط چندجا به دادش رسیدن وگرنه بقیه مبارزاتش رو تنهایی انجام داده و پیروز شده ، اون ناروتو هم کم به دادش نرسیدن ها ! تازه بماند که با روغن قدرت گرفتنش مسخره ترین چیزی بود که توی انیمه دیدم :دی

اونا چون شخصیت های مثبتی هستن اینطوری محبوب شدن وگرنه اگه مثلا تا الان ما داستان ایتاچی رو نمیدونستیم بازم به نظرت اینقدر محبوب میشد ؟ مطمئنا نه و از کج معلوم شاید توی لیست منفورترین ها جای ساسکه رو هم میگرفت !!!

من پین رو خیلی ازش خوشم میومد ولی :
بعد از این که بخاطر همچین دلیل مسخره ایی حاضر شد دست از اعتقاداتش برداره محبوبیت پیش من خیلی کم شد ، ولی هنوز هم میگم شخصیت با ابهتیه ولی متاسفانه برای خیلی ها شخصیت با ابهت یعنی شخصیت "مثبت" !!!

ابهت ربطی به منفور یا محبوب بودن یا اینکه ما از اون شخصیت خوشمون میاد یا نه نداره. مثلا لایت توی Death Note شخصیت فوق العاده با ابهتی بود ولی من به شخصه ازش خوشم نیومد اما با این وجود بازم ابهتش رو انکار نمیکنم

الان به مثالهات افتخار میکنی؟ :| (البته میدونم این بحثا خیلی تکراری شده ولی مجبورم :d)

مبارزش با ناروتو = یه قدرتی از اروچیمارو گرفته بود. (تازه ناروتو قبلا جنگیده بود و خسته بود ولی ساسکه دوپینگ کرده اومد جنگید)
مبارزه با دیدارا = اگه ماره نبود مرده بود + کمک توبی (که حالا بهتره ادامه ندم چون ممکنه اسپویل شه)
مبارزه با ایتاچی :| = ساسکه 300 سال دیگه هم یه دم تمرین کنه به انگشت کوچیکه ی قدرت ایتاچی نمیرسه + ایتاچی خودش چشمشو داد به ساسکه
مبارزه با دانزو که رسما باید بگم :| = چشم ایتاچی (90 درصد دلیل برد) + کمکای توبی (که یادم نیست دقیقا کی بود ولی یکی میگه توبی خیلی کمکش کرد اگه نه ساسکه 100 درصد از دانزو نمیبرد) + کمکای کارین + آخرش هم اگه توبی کمکش نمیکرد الان مرده بود + کیشی نو جوتسو

فعلا که یه دونه از مثال هات هم قبول نشد.

الان مادارا برا چی محبوبه ؟ توبی برا چی محبوبه ؟ کیسامه برا چی محبوبه؟ نگو اینا شخصیتای مثبتن. (بگذریم که ایتاچی وقتی منفی بود هم فوق العاده محبوب بود)

خودت قبلا ابهت رو به منفور بودن ربط دادی بعد الان نقضش میکنی :d

مثل مبارزه اش با ناروتو توی دره نهایی ..... آخ شرمنده اونجا کسی کمکش نکرد و خودش تنها بود ولی مبارزه اش با اوروچیمار دیگه ...... اونجا هم که تنها بود و خودش اوروچی رو کشت

صبر کن فکر کنم :-? مبارزه با دیدارا .... نه اونم خودش تنهایی شکست داد ! مبارزه با ایتاچی .... نه اونجا هم خودش تنها بود ..... مبارزه با دانزو هم که خودش تنهایی با دانزو جنگید و کشتش .... :|

الان اینا کافی بود یا باید ادامه بدم ؟ ساسکه فقط چندجا به دادش رسیدن وگرنه بقیه مبارزاتش رو تنهایی انجام داده و پیروز شده ، اون ناروتو هم کم به دادش نرسیدن ها ! تازه بماند که با روغن قدرت گرفتنش مسخره ترین چیزی بود که توی انیمه دیدم :دی

اونا چون شخصیت های مثبتی هستن اینطوری محبوب شدن وگرنه اگه مثلا تا الان ما داستان ایتاچی رو نمیدونستیم بازم به نظرت اینقدر محبوب میشد ؟ مطمئنا نه و از کج معلوم شاید توی لیست منفورترین ها جای ساسکه رو هم میگرفت !!!

من پین رو خیلی ازش خوشم میومد ولی :
بعد از این که بخاطر همچین دلیل مسخره ایی حاضر شد دست از اعتقاداتش برداره محبوبیت پیش من خیلی کم شد ، ولی هنوز هم میگم شخصیت با ابهتیه ولی متاسفانه برای خیلی ها شخصیت با ابهت یعنی شخصیت "مثبت" !!!

ابهت ربطی به منفور یا محبوب بودن یا اینکه ما از اون شخصیت خوشمون میاد یا نه نداره. مثلا لایت توی Death Note شخصیت فوق العاده با ابهتی بود ولی من به شخصه ازش خوشم نیومد اما با این وجود بازم ابهتش رو انکار نمیکنم

---------- نوشته در 08:27 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 08:22 PM ارسال شده بود ----------

امیر تو که کلا خودت طبیعی نیستی :دی الان احسان هم این حرف من رو تایید میکنه :دی آخه کسی که F/Z رو ببینه و از کریتسوگو خوشش نیاد دیگه چه توقعی میشه ازش داشت ، لول :دی
+ اتفاقا من چشمام کاملا بازه ، شما بجای اینکه بیایید اینجا ادعای ابهت کنید باید برید دعا به جون اوریچی بکنید که نزاشت ساسکه با یه Kirin جزغاله تون کنه >:)
در مورد ابهت! من بارها گفتم کل گروه آکاتسوکی(ورژن قدیمی :d ) به شدت خفن و با ابهت بودن! وقتی اسمشون رو میشنیدیم همچین چار ستون بدنمون میلرزید که نزدیک بود به کل بشکنیم :d بارها هم گفتم خفن ترین گروه منفی انیمه ای همین آکاتسوکی بودن! :d یکی از یکی منفی تر! :d

خوب توضیح بدم دوباره اینا رو ؟ :d
چندین بار گفتم که! یا به زور قدرت رو دادن به ساسکه یا هم بهش رحم کردن که پیروز شده! :d
مبارزه با ناروتو که قدرتی بود که به زور بهش دادن! قدرت بادآورده و این چیزا :d خوب این میشه یکی از دلایل منفوریت! :d
مبارزه با اوروچیمارو! اوروچیمارو با اون ذهنش که به عنوان یک آدم بسیار عاقل و خطرناک میتونم ازش یاد کنم،واقعا باید اونجوری کشته بشه؟ به نظر خودت مردنش مسخره نبود؟ یعنی اوروچیمارویی که چنین نقشه هایی میکشه نمیفهمه ساسکه کسی نیست که راحت بدنش رو در اختیار اوروچیمارو قرار بده؟ و باید در بدترین شرایط که منم میتونستم شکستش بدم(لول!) بره سراغ ساسکه ؟ خدایی با عقل جور در نمیاد اصلا! ضعف داستانی :-"
مبارزه با دیدارا رو یادم نیست ولی قبول! :d
مبارزه با ایتاچی هم که ... باز هم جایی که ایتاچی میتونست بکشتش بهش رحم کرد! آخه این چه وضعشه خدایی؟ :d این نوع پیروزی الان برای ساسکه ابهت محسوب میشه؟اصلا پیروزی میشه حسابش کرد ؟ :d + باز هم آماتراتسو به خاطر این رحم کردن فعال شد(قدرت الکی :d )
مبارزه با دانزو هم از آماتراتسو استفاده کرد! و کلا این قدرت هایی که به زور بهش دادن! :d :-" حالا یک سری حرکاتم خودش رفت که جای تقدیر داره :p
این آن بالانس نبودن ساسکه توی انیمه هست که خیلی رو اعصابه :d
کلا ساسکه یکدونه چیدوری و یکدونه Kirin و کاتون (آتیش) از خودش بلده :-" (همون اژدها میباشد دیگه ؟ :d )

در مورد پین هم من باهات موافقم که اون حرکت آخرش اصلا حرکت جالبی نبود! ولی باز هم هیچی از ابهتش کم نمیکنه! :d
+ اون گروه خفن آکاتسوکی چی بود....الان چی شده :((یک مشت بچه جقله شدن عضو آکاتسوکی :d آها مبارزه با 8دم هم با کمک بقیه بود و اگر رفقاش نبودن الان دار فانی رو وداع گفته بود! :d

----
نه بابا من طبیعیم به خدا! :d در مورد کریتسوگو هم گفتم!
1.متاسفانه شرافت مندانه نمیجنگه! وقتی توی این انیمه همه ی مبارزات رو در رو هستن خوب من اینجا از چنین شخصیتی خوشم نمیاد! :d
2.خیلی شخصیت مثبتیه :-" من کاراکترهایی که انقدر مثبتن و دنیا رو به دوستشون ترجیه میدن رو نمیتونم درک کنم :-s ناتالیا :-s

خود کاراکتر چندان مشکلی نداره! این یکی به سلیقم نمیخوره :d

چی چی و دعا به جون اوروچیمارو بکنیم؟ میزد اونجا ساکورا رو هم به فنا میداد راحت میشدیم از شرش! :d

در مورد پین هم من باهات موافقم که اون حرکت آخرش اصلا حرکت جالبی نبود! ولی باز هم هیچی از ابهتش کم نمیکنه!
:d

ایشون که شما میگی ناگاتو میباشن :d و ناگاتو از همون اولم هیچی ابهت نداست :d کسی که ابهت داشت یاهیکو بود که هنوزم ابهتش حفظ شده :d

علی تو هم بخون :arrowu:

این رو گفت تا ساسکه بفهمه چه کار اشتباهی کرده نه اینکه واقعا قصد داشته بکشتش ، چون اگه میخواست ناروتو رو بکشه خیلی راحت میتونست توی مبارزه شون در Valley Of the End وقتی ناروتو بیهوش شده بود اینکار رو انجام بده

ساسکه فقط دنبال هدف خودش بود ، همین :دی [/SPOILER]

ببخشید یادت رفته چیدوری رو کرد تو بدن ناروتو؟ میخواست بکشدش چیه؟ رسما زد کشتش. قبل از اون هم یه جوتسو آتیش زد بهش که کاملا ناروتو رو ترکوند بعد از اون هم اگه یادت باشه بهش فینیشر Undertaker رو زد.

مبارزه با اوروچیمارو ؟؟؟:-/ اصلا مبارزه رو میشه واسه من تعریف کنی؟ اوروچیمارو رو به موت بود وگرنه واقعا فکر می کنی کسی حریفش می شد؟ مبارزه اش با ناروتو رو یادته که؟ دهن کیوبی رو سرویس کرد و حتی اگر جوتسوهای Seal کردن هم بلد بود راحت می تونست کیوبی رو بگیره!

مبارزه با ایتاچی رو هم که مثل قبلی ایتاچی هم کلی مشکل داشت و هم آخرش دل رحمی کرد به ساسوکه که نکشتش. تنها دلیل دل رحمیش هم این برادری مسخره ای بود که بین ایناس.

یکی از لذت بخش ترین صحنه های کل انیمه وقتی بود که Ysuchikage به ساسوکه Genkai Hakari No Jutsu شد و واقعا خیلی خوشحال شدم از دست ساسوکه خلاص شدیم ولی به طور کاملا مسخره ای زنده موند. این از روغن ناروتو (به قول شما:دی) خیلی مسخره تر هم بود و هست و خواهد بود.

سلام
نه اونجا قضیه فرق داشت :دی
ناروتو و ساسکه جفتشون داشتن از جوتسو های قویشون استفاده میکردن و اصلا حواسشون نبود یه مبارزه عادیه ، از اونجایی که چیدوری کشنده تره برای همین کاکاشی اون حرف رو به ساسکه زد فکر کنم بهش گفت : " از چیدوری در مقابل یه دوست استفاده میکنی ، مگه میخواستی ناروتو رو بکشی ؟ "

این رو گفت تا ساسکه بفهمه چه کار اشتباهی کرده نه اینکه واقعا قصد داشته بکشتش ، چون اگه میخواست ناروتو رو بکشه خیلی راحت میتونست توی مبارزه شون در Valley Of the End وقتی ناروتو بیهوش شده بود اینکار رو انجام بده

ساسکه فقط دنبال هدف خودش بود ، همین :دی
فکر کنم کاکاشی اشاره میکنه به این موضوع که چیدوریه ساسکه از اندازه ای که بخواد برای یه مبارزه تمرینی و دوستانه باشه بزرگتر و قویتر بوده . همونجا هم شک میکنه به اینکه کارش برای یاد دادن چیدوری به ساسکه درست بوده یا نه .
البته اینقدر ازش گذشته که دقیقاً یادم نیست اینا مال همدیگه هستن یا من قاطی کردم اتفاقات رو .

@ امیر و موری
خداییش دلیل هاتون خنده دار و مسخره است :دی اگه بخوای اینطوری حساب کنی که ناروتو هیچ کاری رو خودش نکرده و همه چیزش از قدرت باد آورده ایی که از نه دم داره ! نه خیر عزیزان من :دی اتفاقات ناروتو رو باید نسبت به دنیای خودش سنجید ، اینکه نمیدونم ساسکه مار آورده توانایی خودشه ، اینکه به موقع به اوریچی حمله میکنه هوشش رو میرسونه ، اینکه میتونه جلوی ایتاچی دووم بیاره و اون رو به Limitـش برسونه نشون دهنده قدرت خودشه

اون مهر هم اگه بخواین مسخره حساب کنید پس قدرت های ناروتو هم مسخره است چون مال خودش نیست و برای نه دمه ! در ضمن خیلی ها مهر نفرین اوریچی رو داشتن ولی ساسکه با توانایی خودش تونست توی استفاده کردن ازش این همه وارد بشه ، اون آماتراسو هم بخاطر مانگکو خودش مطمئنا فعال میشد ایتاچی فقط کاری کرد که از همون اول فعال باشه ، بعدش هم که ساسکه توی استفاده کردن از آماتراسو حتی از ایتاچی هم رد کرد و خیلی زود تونست حتی شکل آماتراسو رو هم کنترل کنه ، اینم بخاطر توانایی های خودش بود

@ داود
اون موقع میخواست بکشتش ولی بالای سقف همچین قصدی نداشت :دی در ضمن توی اون مبارزه هم اوایلش میخواست ناروتو رو بکشه ولی بعد منصرف شد و وقتی ناروتو بیهوش جلوش افتاده بود نکشتش که توی شیپودن هم به ناروتو گفت : نمیخواستم به روش ایتاچی قدرتمند بشم برای همین نکشتمت ( منظورش مانگکو بود :دی )

@پرهام
نه قصد کشتن نداشت ولی خب بعد از حرفای ایتاچی و دیدن قدرت ناروتو احساس ضعف میکرد برای همین میخواست خودش رو ثابت کنه و حواسش نبود چه بلایی داره سر ناروتو میاره ، البته منم درست یادم نمیاد ولی فکر کنم جریان همین بود :دی

@علی

همه داریم میگیم می خواست یارو رو بکشه بعد شما میگی نه :دی

مرغت یه پا داره انگار :دی

این اصلا بحث کردن نداره داود :دی برو اون تیکه که ساسکه و ناروتو برای اولین بار توی شیپودن با همدیگه روبرو میشن رو دوباره ببین :دی یا یه چیزی توی این مایه ها بهش میگه
biggrin1.gif
:

نمیخواستم به روش اون ( ایتاچی ) قدرتمند بشم

بعدش هم که این دیالوگ معروفش رو میگه :
I spared your life on a whim, nothing more. But this time, my whim is telling me, to finish what I started...

@علی دانته :d
نه دیگه اون قدرت کیوبی رو با قدرت شارینگان میتونیم یکی در نظر بگیریم که از بدو تولد همراهش بودن! :d البته خود شارینگان نه اینکه بهش لطف کنند و آماتراتسو بدن و این چیزا :d

@موری
این کلمه ی انیمیشن سالی یکبار در موردش صحبت میشه اونم حسن میاد در مورد انیمیشن هایی که توی کل سال دیده چند خط توضیح میده :d (البته من خودم اولین بار که پام رو اینجا گذاشتم به دنبال انیمیشن بودم :d )

Bleach - Manga - 520
چــــــــــــــــــــــــی؟؟؟؟؟ اونا هانا کنپاچی بوده ؟؟؟؟؟ واقعا ؟؟؟؟؟؟ @-) میدونستم جزو کاپیتان های شاخ به حساب میاد و مشکوکه...اما کنپاچی؟؟؟؟؟ حتی یک ثانیه هم چنین چیزی توی ذهنم شکل نگرفته بود! اوناهانا=کنپاچی؟ .... اصلا سخته باور کردنش! :d

خوشم میاد همه میدونند چقدر زاراکی خوف ناکه! توی جنگ بعدی یک حالی به این کویینشی ها بده دیگه هوس نکنند نزدیک زاراکی بشن! >:)

@ علی

آماتراسو قدرت چشم ایتاچیه :|
در ضمن کی طرفداری ناروتو رو کرد که تو با ناروتو مقایسه ـش میکنی :|
ایتاچی هم گفتم در 3 ثانیه میتونست ساسکه رو بکشه ، حتی توبی هم یه بار گفت که یکی از قوی ترین نینجاهایی که توو عمرم دیدم ایتاچیه. ساسکه براش در حد بچه هم نبود بعد تو میگی ساسکه ایتاچی رو به Limit ـش رسوند :d

الان ساسکه به لطف ایتاچی دابل مانگکو یا مانگکوی ابدی داره. اگه ایتاچی نبود الان ساسکه کور بود + توبی هم نبود همین میشد

میدونین وقتی از کیشی پرسیدن نظرت درباره ی ایتاچی چیه ، چی گفته؟:d

گفته من وقتی میخواستم ایتاچی رو خلق کنم پیش خودم فکر کردم چطوری میتونم یک خدا رو در قالب انسان در بیارم >:d

سلام
@علی دانته :d
نه دیگه اون قدرت کیوبی رو با قدرت شارینگان میتونیم یکی در نظر بگیریم که از بدو تولد همراهش بودن! :d البته خود شارینگان نه اینکه بهش لطف کنند و آماتراتسو بدن و این چیزا :d

@موری
این کلمه ی انیمیشن سالی یکبار در موردش صحبت میشه اونم حسن میاد در مورد انیمیشن هایی که توی کل سال دیده چند خط توضیح میده :d (البته من خودم اولین بار که پام رو اینجا گذاشتم به دنبال انیمیشن بودم :d )

Bleach - Manga - 520
چــــــــــــــــــــــــی؟؟؟؟؟ اونا هانا کنپاچی بوده ؟؟؟؟؟ واقعا ؟؟؟؟؟؟ @-) میدونستم جزو کاپیتان های شاخ به حساب میاد و مشکوکه...اما کنپاچی؟؟؟؟؟ حتی یک ثانیه هم چنین چیزی توی ذهنم شکل نگرفته بود! اوناهانا=کنپاچی؟ .... اصلا سخته باور کردنش! :d

خوشم میاد همه میدونند چقدر زاراکی خوف ناکه! توی جنگ بعدی یک حالی به این کویینشی ها بده دیگه هوس نکنند نزدیک زاراکی بشن! >:)
Bleach - Manga - 520
چپتر باحالی بود .
یکی فرمانده شدن کیوراکو که البته قابل پیش بینی بود تا حدودی .
یکی هم کنپاچی بودن اوناهانا که این البته کاملاً غیر قابل پیش بینی بود . البته اون نگاهش که همیشه بقیه رو میترسوند نشون میداد که موجود خوفیه ولی فکر این رو نمیکردم

چه بزن بزنیه!!!:d جای من خالیه.....
گفته من وقتی میخواستم ایتاچی رو خلق کنم پیش خودم فکر کردم چطوری میتونم یک خدا رو در قالب انسان در بیارم
با این جمله خیلی حال کردم.
تو کل ناروتو من بیشتر از همه ایتاچی رو دوست دارم. بعدش میناتو....

این بحث ناروتو رو ول کنید برید به Bleach بچسبید که ترکونده!!! (هر بار که یک چپتر از مانگا میخونم هزار بار از خودم میپرسم چرا بلیچ رو قطع کردن؟!! بهشون کلی دری وری میگم.)

BLEAch 520:
این قسمت عالی بود.
کیراکو کاپیتان کل شد که احتمالش بود.
اونجا که اوناهانا رو کنپاچی اول معرفی کرد کرک و پرم ریخت. عجب چیزی بود..... حالا درک میکنم که چرا همه ازش میترسن!!! و چرا اجازه جنگیدن نداره! احتمالا خیلی سنگین و خوفناک تر از زاراکی میجنگه
این حمومش داره خیلی رو اعصاب میره!! تمومش کنید بره.....
من منتظر King هستم.

این بحث ناروتو رو ول کنید برید به Bleach بچسبید که ترکونده!!! (هر بار که یک چپتر از مانگا میخونم هزار بار از خودم میپرسم چرا بلیچ رو قطع کردن؟!! بهشون کلی دری وری میگم.)

دلیلشو یه بار گفتم:

چون بلیچ خیلی سرمایه میخواسته و نسبت به خرجی که میشده سود دهی نداشته. به خاطر همین اسپانسر ها بیخیال شدن و به جاش رفتن روو انیمه Rock Lee سرمایه گذاری کردن :|

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or