Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
از تغییر شکل کیوبی نه چاکورای کیوبی
انگار که واسه خودت چنگک درست کنی برای گرفتن چیزی اونم با کمک پدر گاما کیشی!:دی
توی مدرسه اینو بهشون یاد داده بودن ولی مال این بزرگاش بود(پدر گاما کیشی هم بهش گفت که تمرکز کن رو یچیزی و تغییر شکل بده اونم تنها چیزی که یادش اومد کیوبی درونش بود)
اون چند ثانیه از روی نادانی بود:دی(کل مبارزه رو خودش انجام داد دیگه، تا قبل از این که از چاکورای کیوبی استفاده کنه !)
وگرنه با ناگاتو هم که آخرش استفاده کرد !
تازه کیوبی مادر زا بهش داده شده :دی ولی سوسول همینجوری داره از اینور اونور جمع میکنه !!(برادرش و کپی کردن از بقیه !!):دی

دیگه کمک کمکه دیگه. شاخ و دم نداره :دی

این هفته که گذشت کلآ هفته خوبی برای مانگا و انیمه بود مخصوصآ مانگای بلیچ و وان پیس که سیر صعودی دارند ناروتو هم که الان چندیدن هفته هستش یکی این بزن یکی اون بزنه الان نظر بدم طرفداراش شاکی میشن همون در مورد مانگاهای محبوب خودم صحبت کنم سنگین ترم :d

K هم این هفته بسیار عالی بود تا اینجا که انیمه خیلی خوبی بوده و همه انتظارات رو براورده کرده ادم دیگه از یه انیمه فصلی خوب چی میخواد داستان گرافیک شخصیت پردازی میشه گفت توی همه موارد سطح قابل قبولی داره اینقدر خوب بود که یه اواتار و امضا براش درنظر بگیرم :d

این هفته که گذشت کلآ هفته خوبی برای مانگا و انیمه بود مخصوصآ مانگای بلیچ و وان پیس که سیر صعودی دارند ناروتو هم که الان چندیدن هفته هستش یکی این بزن یکی اون بزنه الان نظر بدم طرفداراش شاکی میشن همون در مورد مانگاهای محبوب خودم صحبت کنم سنگین ترم :d

K هم این هفته بسیار عالی بود تا اینجا که انیمه خیلی خوبی بوده و همه انتظارات رو براورده کرده ادم دیگه از یه انیمه فصلی خوب چی میخواد داستان گرافیک شخصیت پردازی میشه گفت توی همه موارد سطح قابل قبولی داره اینقدر خوب بود که یه اواتار و امضا براش درنظر بگیرم :d
چرا شاکی؟ حرف راسته.
چپتر فلان:
ناروتو: خفه شو.
مادارا: تو ضعیفی.
اوبیتو: این دنیا کارش تمومه.

چپتر فلان 2:
مادارا: تو کامل نیستی.
10 دم یه حمله کرد.

چپتر فلان 3:
ناروتو یه تکنیک میزنه.
10 دم برای صفحاتی کاری نمیکنه.
مادارا: اینا ضعیفن.

چپتر فلان 4:
10 دم میاد بیرون.
مادارا: شما ها همتون ضعیفد.
اوبیتو: این دنیا دیگه کارش تمومه.

و قصه ادامه دارد.

بالاخره یه نفر توو این تاپیک با من موافق بود :d کاملا تایید میشه. واقعا این انیمه هیچی کم نداره ، موسیقی و شخصیت پردازیش هم شاهکاره به تمام معنائه :x

مثل اینکه این آرک وان پیس تموم شده ، آره ؟ :d
نامردا توی تریلر بازیش یکی از فن هال لوفی رو اسپویل کردن :| (پس امیدوارم حالا که تموم شده و یکی از فن ها هم توی بازی هست،خود آرک هم تایید بشه :d )
---
حسن تو که از همه ی انیمه ها آواتار میزاری :-" فکر کنم اکثر انیمه ها در سطح قابل قبولی هستن برات :d

مثل اینکه این آرک وان پیس تموم شده ، آره ؟ :d
نامردا توی تریلر بازیش یکی از فن هال لوفی رو اسپویل کردن :| (پس امیدوارم حالا که تموم شده و یکی از فن ها هم توی بازی هست،خود آرک هم تایید بشه :d )
---
حسن تو که از همه ی انیمه ها آواتار میزاری :-" فکر کنم اکثر انیمه ها در سطح قابل قبولی هستن برات :d

نه هنوز ارک تموم نشده کلآ جریانات این ارک متصل به ارک های دیگه خواهد بود فکر نمیکنم چیزی به عنوان پایان برای ارک وجود داشته باشه مثل لیلی امازون و ایمپل دان و مارینفورد که به هم مربوط بودن البته نظر منه ولی اینطور به نظر میاد:d

نه دیگه اشتباه نکن درسته انیمه های خیلی خوب زیادی هستند که لایق توجه هستند ولی هر انیمه ای هم اینطور نیست خیلی از انیمه ها هم بودن که شروع چشمگیری داشتند ولی در ادامه چیزی جز نامیدی برای بیننده به جا نذاشتن

بیننده وقتی یه انیمه رو شروع میکنه و چند قسمت که میبینه برای خودش یه سطحی رو برای انیمه در نظر میگیره و به انیمه ای که خودشو توی اون سطح نگه داره یا فراتر از اون بره میگن یه انیمه موفق ولی انیمه ای که تو هر چند قسمت بالا و پایین میشه و ثباتی نداره مخصوصآ انیمه های فصلی که جای هیچ جبرانی رو ندارند میگن انیمه هایی که وقت ادم رو تلف کردن باز بی ثباتی توی انیمه های بلند قابل چشم پوشی صبر هست ولی انیمه های کوتاه نه

و جدا از این حرف ها من همون قدر که برای انیمه و سریال و فیلم و بازی و ..... ارزش قائلم ارت های خوب این کارها هم برام ارزشمند هستش و وقتی یه کاری نظرم رو جلب میکنه سعی میکنم از بهترین ها براش جلب توجه درست کنم و فکر میکنم انقدر موفق بودم که خیلی از بچه ها میان و در مورد اواتار و امضا سوال میپرسند که مربوط به چیه و از کجا اومده:d

و جدا از این حرف ها من همون قدر که برای انیمه و سریال و فیلم و بازی و ..... ارزش قائلم ارت های خوب این کارها هم برام ارزشمند هستش و وقتی یه کاری نظرم رو جلب میکنه سعی میکنم از بهترین ها براش جلب توجه درست کنم و فکر میکنم انقدر موفق بودم که خیلی از بچه ها میان و در مورد اواتار و امضا سوال میپرسند که مربوط به چیه و از کجا اومده:d
نمونش خودم :-" :d اینم اگر خودت نمیگفتی چیه،حتما میومدم ازت میپرسیدم! :d
K واقعا انقدر خوبه ؟ چند قسمتی قراره باشه؟ :d شروع کنم یا نه ؟ :d (اوضاع زیرنویس؟ :-" )
---
نه هنوز ارک تموم نشده کلآ جریانات این ارک متصل به ارک های دیگه خواهد بود فکر نمیکنم چیزی به عنوان پایان برای ارک وجود داشته باشه مثل لیلی امازون و ایمپل دان و مارینفورد که به هم مربوط بودن البته نظر منه ولی اینطور به نظر میاد:d
پس قراره مثل واتر7 و انیس لابی باشه یکجورایی دیگه ؟ :d عالیه >:)
از پارسال هم که دارید هایپ میکنید این آرک خیلی خفنه :d زودتر برسیم بهش فیض ببریم :d :x

---
قسمت 35 و 36 Hunter X Hunter به شدت حال داد! >:d< دمشون گرم! همینطور داره انیمه جذاب تر میشه! :d
فقط
خیلی وقته خبری از لیوریو نیست:((
الان به اندینگ دقت کردم،نوع نن کروپیکا و لیوریو رو هم اسپویل نمود :d ، کروپیکا تردست و لیوریو امیتر میباشد؟ :d
برای امیتر،میشه همونی که کیلوا با چاقو رفت بالا سرش و تهدیدش کرد رو مثال زد دیگه ؟ :d
و اینکه انتظار داشتم گون جزو دسته ی آخر باشه و متفاوت باشه و اینا :-" ولی ضایع شدم :d

آخرین ویرایش:
نمونش خودم :-" :d اینم اگر خودت نمیگفتی چیه،حتما میومدم ازت میپرسیدم! :d
K واقعا انقدر خوبه ؟ چند قسمتی قراره باشه؟ :d شروع کنم یا نه ؟ :d (اوضاع زیرنویس؟ :-" )
---
به نظر من هم K جزو شاخ ترین انیمه های این فصل بود. من خودم به عنوان بهترین انیمه فصل بهش رای دادم.(من عاشق شخصیتاش و موزیک متنش شدم)
قراره 13 قسمت باشه!! زیرنویس هم تا پخش هفتگی اومده:d
این انیمه یه کار Orginal هست....
حتما شروع کن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or