سلام
آره .
نه نینجتسو داره و نه گنجتسو .
از تغییر شکل کیوبی نه چاکورای کیوبی
انگار که واسه خودت چنگک درست کنی برای گرفتن چیزی اونم با کمک پدر گاما کیشی!
توی مدرسه اینو بهشون یاد داده بودن ولی مال این بزرگاش بود(پدر گاما کیشی هم بهش گفت که تمرکز کن رو یچیزی و تغییر شکل بده اونم تنها چیزی که یادش اومد کیوبی درونش بود)
اون چند ثانیه از روی نادانی بود(کل مبارزه رو خودش انجام داد دیگه، تا قبل از این که از چاکورای کیوبی استفاده کنه !)
وگرنه با ناگاتو هم که آخرش استفاده کرد !
تازه کیوبی مادر زا بهش داده شدهولی سوسول همینجوری داره از اینور اونور جمع میکنه !!(برادرش و کپی کردن از بقیه !!)
چرا شاکی؟ حرف راسته.این هفته که گذشت کلآ هفته خوبی برای مانگا و انیمه بود مخصوصآ مانگای بلیچ و وان پیس که سیر صعودی دارند ناروتو هم که الان چندیدن هفته هستش یکی این بزن یکی اون بزنه الان نظر بدم طرفداراش شاکی میشن همون در مورد مانگاهای محبوب خودم صحبت کنم سنگین ترم :d
K هم این هفته بسیار عالی بود تا اینجا که انیمه خیلی خوبی بوده و همه انتظارات رو براورده کرده ادم دیگه از یه انیمه فصلی خوب چی میخواد داستان گرافیک شخصیت پردازی میشه گفت توی همه موارد سطح قابل قبولی داره اینقدر خوب بود که یه اواتار و امضا براش درنظر بگیرم :d
چرا دارهدیگه کمک کمکه دیگه. شاخ و دم نداره![]()
K هم این هفته بسیار عالی بود تا اینجا که انیمه خیلی خوبی بوده و همه انتظارات رو براورده کرده ادم دیگه از یه انیمه فصلی خوب چی میخواد داستان گرافیک شخصیت پردازی میشه گفت توی همه موارد سطح قابل قبولی داره اینقدر خوب بود که یه اواتار و امضا براش درنظر بگیرم :d
مثل اینکه این آرک وان پیس تموم شده ، آره ؟ :dاین هفته که گذشت کلآ هفته خوبی برای مانگا و انیمه بود مخصوصآ مانگای بلیچ و وان پیس که سیر صعودی دارند ناروتو هم که الان چندیدن هفته هستش یکی این بزن یکی اون بزنه الان نظر بدم طرفداراش شاکی میشن همون در مورد مانگاهای محبوب خودم صحبت کنم سنگین ترم :d
مثل اینکه این آرک وان پیس تموم شده ، آره ؟ :d
نامردا توی تریلر بازیش یکی از فن هال لوفی رو اسپویل کردن(پس امیدوارم حالا که تموم شده و یکی از فن ها هم توی بازی هست،خود آرک هم تایید بشه :d )
---
حسن تو که از همه ی انیمه ها آواتار میزاریفکر کنم اکثر انیمه ها در سطح قابل قبولی هستن برات :d
نمونش خودمو جدا از این حرف ها من همون قدر که برای انیمه و سریال و فیلم و بازی و ..... ارزش قائلم ارت های خوب این کارها هم برام ارزشمند هستش و وقتی یه کاری نظرم رو جلب میکنه سعی میکنم از بهترین ها براش جلب توجه درست کنم و فکر میکنم انقدر موفق بودم که خیلی از بچه ها میان و در مورد اواتار و امضا سوال میپرسند که مربوط به چیه و از کجا اومده:d
پس قراره مثل واتر7 و انیس لابی باشه یکجورایی دیگه ؟ :d عالیهنه هنوز ارک تموم نشده کلآ جریانات این ارک متصل به ارک های دیگه خواهد بود فکر نمیکنم چیزی به عنوان پایان برای ارک وجود داشته باشه مثل لیلی امازون و ایمپل دان و مارینفورد که به هم مربوط بودن البته نظر منه ولی اینطور به نظر میاد:d
به نظر من هم K جزو شاخ ترین انیمه های این فصل بود. من خودم به عنوان بهترین انیمه فصل بهش رای دادم.(من عاشق شخصیتاش و موزیک متنش شدم)نمونش خودم:d اینم اگر خودت نمیگفتی چیه،حتما میومدم ازت میپرسیدم! :d
K واقعا انقدر خوبه ؟ چند قسمتی قراره باشه؟ :d شروع کنم یا نه ؟ :d (اوضاع زیرنویس؟)
---