Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
مانگای برسرک بهترین پیشنهاد برای کسای که دنبال انیمه جدی تاریک وخشن با داستانی عالی و فانتزی و....کلا مانگایی که عاشقش میشی Berserk

برسرک رو باید مانگاش رو بخونی تا بفهمی چیه ...

بهترین مانگای جهان هست ...

کسی سایتی برای دانلود انیمه Dub میشناسه؟
دوبله انگلیسی

داشی انیمه دوبله ببینی حالت بهم میخوره ها ...

از من گفتن ...

Arcana Famiglia :
آرکانا هم تموم شد! :d البته از وسطای انیمه(وسط هم نه! همون قسمت 3-4 :d ) میشد حدس زد که قراره چی بشه نتیجه ی مبارزه :d
ولی 1 مورد :d
توضیح انیمه :پاپا(رئیس مافیا :d ) اعلام کرده که هرکی توی مبارزه ای که 2 ماه دیگه برنده بشه،رئیس بعدی خواهد شد و آرزوش رو برآورده میکنه+اینکه با دخترش ازدواج میکنه!
انتظاری که قبل از شروع انیمه داشتم : یک انیمه ای که قراره توی 12 قسمت با همدیگه مبارزه کنند و بزنند همدیگه رو به فنا بدن :d اون وسط ها هم فلش بکی از زندگی و خاطراتشون و اینا بزنند! :d
آن چیزی که در انیمه دیدم : 11 قسمت خیلی خوب و خوش و سلامت زندگی میکردن! قسمت 12 با هم مبارزه کردن! که اونم مشخص بود نتیجه ی مبارزه ها قراره چی باشه! :d نامردا یک مبارزه ی کامل هم نداشت انیمه ! دوست داشتم دبیتو یک مبارزه ی خفن داشته باشه:-s
===> باید برم سراغ یک انیمه ی اکشن دیگه بگردم :d
البته این رو هم بگم که از انیمه راضی هستما :d خیلی هم حال داد :d

خب مثل اینکه وان پیس از هفته دیگه وارد ارک جدید میشه و بالاخره اپنینگ جدیدش رو هم میبینیم و بعد از ارک تقریبآ خسته کننده فیش من ها این ارک خیلی بیشتر میچسبه

سلام آقایون

یه راهنمایی میخواستم

من این Animation و Series های بتمن رو دانلود کردم :

Batman & Mr. Freeze
Batman Beyond Return of the Joker
Batman Mask of The Phantasm
Justice League Doom
Batman Under The Red Hood
Batman The Dark Knight Returns Part I
Batman Tv Series 1992-1995
Batman Beyond Series

به نظرتون به ترتیب کدومارو ببینم ؟ اگه چیزه دیگه ای هست که قشنگ باشه معرفیش کنید که اونا رو اضاف کنم .

انیمه کیفش به ژاپونی بودنشه . از من میشنوی با دوبله نبیبن اصلا حال نمیده . کلا چند دوبله ی خوب انگلیسی بیشتر نیست و زبان اصلی یک چیز دیگس

سه تا دليل برا ديدن انيمه وجود داره:
1. کيف
2. زبان اينگليسيت خوب شه
3. زبان ژاپنيت خوب شه :d

خب شايد دوستمون بيشتر دنبال 2 هست يا شايدم مثل من حال و حوصله زيرنويس خوندن نداره. :d

خب مثل اینکه وان پیس از هفته دیگه وارد ارک جدید میشه و بالاخره اپنینگ جدیدش رو هم میبینیم و بعد از ارک تقریبآ خسته کننده فیش من ها این ارک خیلی بیشتر میچسبه
الان از طرف حسین سفیروث خبر رسید(و بعدشم ویکی رو چک کردم) که هفته ی دیگه وان پیس نداریم :(( و قسمت بعدی 6 ژانویه میاد :|
علاوه بر این Psycho-Pass هم نداریم! :| انیمه های دیگه رو خبر ندارم! :d
---

Psycho-Pass قسمت 11 :
به به! این قسمت عالی بود! :d ترکاند! :d
بازرس هیناموری خیلی دیوانه (البته در اصل کم تجربه) بود که توی اون اوضاع همچنان به حرف سلطه گر اعتماد داشت و با اون درست حسابی شلیک نکرد!(البته من فکر میکردم شلیک میکنه و طرف،دوستش رو میاره جلوی تیر و اوضاع خیلی بدتر الان میشه! نامرد شوخی هم نداشت :| ) و اینکه الان خیلی کنجکاوم ببینم قضیه چیه و چرا روان گذرش همیشه سفیده! سیستمشون باگ داره :-"
آها فکر میکردم بعد از اون صحنه هم هیناموری روان گذرش بره بالاتر (در حد مجری ها مثلا :d )
این زیرزمین و زنگ زدگی هم خیلی رنگ آمیزی قشنگی داشت :d

K
به به! انیمه ی خیلی خوبی بود! :d بسیار خوشمان آمد! :d حیف شد از اول فصل شروعش نکردم و حالا که یک قسمت مونده تازه دیدمش:-s
کاراکترهای جالبی داره! کلا کاراکتر منفور نداره (غیر از اون خائن البته :d ) و اکثرشون هم از این کاراکترهایی هستن که من دوست دارم :-" مخصوصا گروه قرمز :d
کورو هم من رو یاد بچه های اینجا میندازه که جملات کاراکترهای محبوبشون رو میزارن تو امضاشون >:) (به خود علی هم گفتم :d )
گربه هم کاش همیشه توی حالت گربه بود! :d به گربه ها کلا خیلی علاقه دارم :d میو میو میو :d

Hunter X Hunter قسمت 60 :
فکر میکردم هانتر ، مثل وان پیس باشه و گروهشون همیشه با هم باشن! ولی اینجوری نیست :((:((
من لیوریو میخوام! :(( قبلا تو اپنینگ و اندینگ بود! الان همونم نیست دیگه :-s
ولی در کل جالبه! :d

Hyouka در حال دانلود :-"

---
سه تا دليل برا ديدن انيمه وجود داره:
1. کيف
2. زبان اينگليسيت خوب شه
3. زبان ژاپنيت خوب شه
yahoo_4.gif

خب شايد دوستمون بيشتر دنبال 2 هست يا شايدم مثل من حال و حوصله زيرنويس خوندن نداره.
yahoo_4.gif
دقیقا شماره ی 2 هست :d من شخصا رفتم پرسیدم چرا آخه ژاپنی نمیبینی؟ :-s گفتش برای تقویت زبان هست :d البته برای اینکار به نظرم سریال بهتر میتونه باشه! :d
مثلا من خودم توی وان پیس ، عمرا سوووووووگه گفتنای لوفی رو با هیچ زبون دیگه ای عوض نمیکنم :d

دوستان کسی اینجا انیمه علمی-تخیلی درست و حسابی سراغ داره؟
من انیمه های سینمایی آکیرا و ghost in shell رو دیدم خیلی خوشم اومد.انیمه سریالی این مدلیش هم هست؟:d

من انیمه های سینمایی آکیرا و ghost in shell رو دیدم خیلی خوشم اومد.انیمه سریالی این مدلیش هم هست؟:d

Steins;Gate رو پیشنهاد میکنم، حتماً نگاه کن. یکی از بهترین انیمه های علمی-تخیلی چند وقت اخیره که زیرنویس فارسی هم داره.
فک کنم 25یا26 قسمت باشه.

Steins;Gate رو پیشنهاد میکنم، حتماً نگاه کن. یکی از بهترین انیمه های علمی-تخیلی چند وقت اخیره که زیرنویس فارسی هم داره.
فک کنم 25یا26 قسمت باشه.

اره اشتان گیت تو ژانر خودش خیلی خوب بود

فکر کنم 24 قسمت هستش که وقتی نسخه BDش اومد یه قسمت اضافه هم توش یود که قسمت 25 در نظر گرفته میشه

دیروز داشتم اطلاعات انیمه های زمستون رو نگاه میکردم فکر کنم نوشته بود یه فیلم هم ازش به زودی پخش میشه

انیمه های دیگه رو خبر ندارم! :d
هانتر هم پخش نمیشه واسه یه هفته.
سایکو-پس :
بازرس هیناموری خیلی دیوانه (البته در اصل کم تجربه) بود که توی اون اوضاع همچنان به حرف سلطه گر اعتماد داشت و با اون درست حسابی شلیک نکرد!
بازرس سونموری :دی
البته درسته که بی تجربه ست ولی تفنگ رو برداشت که شلیک کنه و واقعا میخواست بزنه! منتهی قضیه اینه که اونجا سال 2110 و خورده ای هست و کلا اسلحه خیلی کم گیر میاد. اسلحه های باروتی مثل شاتگان هم تقریبا منقرض شدن و به جاش سلطه گر و اسلحه های اشعه ای و لیزری استفاده میشه.
فقط یه میلیاردرِ کلکسیونر مثل سنگوجی (همون پیرمرده که روبات بود) میتونه یه شاتگان گیر بیاره.
من فکر می کنم بازرس می خواست شلیک کنه ولی به خاطر اینکه با اون اسلحه آشنا نبود، لگد اسلحه پرتش کرد و تیرش خطا رفت، حتی تیر دوم هم بیخود شلیک شد! بخصوص که شاتگان رو یه دستی گرفته بود!!

ژانر علمی تخیلی طیف خیلی وسیعی از انیمه ها رو شامل میشه! فضایی، مکا، اکشن، درام ، رومنس، تاریخی و حتی کارای Slice of life داریم که توشون المان های سای فای هست. ولی این دو تا فیلمی که شما دیدی، جزو فیلمایی هستن که خیلی شبیه فیلمای غربی هستن. جدی، تاریک و با اکشن نسبتا زیاد.
خود Ghost in the Shell دو تا سریال 25 قسمتی داره به اسم های :
Ghost in the Shell: Stand Alone Complex
Ghost in the Shell: Stand Alone Complex 2nd GIG
این دو تا سریال داستاناشون با فیلم اصلی که شما دیدی متفاوته ولی جزو بهترین کارای علمی تخیلی، اکشن نظامی هستن که تو انیمه ساخته شدن.

این اشتاینز گیت که خلیل معرفی کرد واقعا یکی از بهترین انیمه های 2 سال اخیره، منتهی به خاطر اون دو فیلمی که شما دیدی، شاید این سریال یکم عجیب غریب واست به نظر بیاد! کمدی انیمه ای، هارم، نیان نیان ! و ... چیزایی هستن که واسه انیمه فن ها عادی شدن ولی واسه کسایی که تازه میخوان شروع کنن شاید یخورده عجیب باشه!! بخصوص که اشتاینز گیت تو نیمه ی اولش کلی از این چیزا داره.
پیشنهاد می کنم اول بشینی فیلم The Girl Who Leapt Through Time رو که یه فیلم رومنس علمی تخیلی هست رو ببینی تا یکم آماده بشی. واقعا فیلم خوبیه.
یا مثلا فیلم Time of Eve که یه فیلم Slice of life/درام علمی تخیلی هست.
بعد شاید کارت به جایی رسید که حتی Gundam هم نگاه کردی :دی

هانتر هم پخش نمیشه واسه یه هفته.
سایکو-پس :

بازرس سونموری :دی
البته درسته که بی تجربه ست ولی تفنگ رو برداشت که شلیک کنه و واقعا میخواست بزنه! منتهی قضیه اینه که اونجا سال 2110 و خورده ای هست و کلا اسلحه خیلی کم گیر میاد. اسلحه های باروتی مثل شاتگان هم تقریبا منقرض شدن و به جاش سلطه گر و اسلحه های اشعه ای و لیزری استفاده میشه.
فقط یه میلیاردرِ کلکسیونر مثل سنگوجی (همون پیرمرده که روبات بود) میتونه یه شاتگان گیر بیاره.
من فکر می کنم بازرس می خواست شلیک کنه ولی به خاطر اینکه با اون اسلحه آشنا نبود، لگد اسلحه پرتش کرد و تیرش خطا رفت، حتی تیر دوم هم بیخود شلیک شد! بخصوص که شاتگان رو یه دستی گرفته بود!!
:(( پس چی میخواد هفته ی دیگه پخش بشه؟ :-s

Psycho-Pass :
یعنی حافظه ی چغندر از حافظه ی من بهتر اسم ها رو یادش میمونه :d :-" 11 قسمت گذشته من هنوز اسم شخصیت اصلی رو یاد نگرفتم =))

ولی به نظر من نمیخواست شلیک کنه! نه اینکه نخوادا ولی شک داشت که باید شلیک کنه یا نه! برای همین هم 3 بار سلطه گر رو چک کرد!که هر 3 بار هم جواب منفی گرفت :d اگر به انتخاب خودش مطمئن بود،سلطه گر رو مینداخت کنار و حداقل سعی میکرد بهتر نشونه بگیره :d به نظرم همون 2تا شلیکی هم که کرد به خاطر استرسی که داشت بود! :d ولی اگر مجری ها بودن به نظرم بهتر واکنش نشون میدادن! :d

محمدعلی به زودی زمستون شروع میشه ها :-" برنامه ای برای معرفی انیمه ها نداری؟ >:) :d

اطلاعات انیمه های زمستون رو کامل نخوندم منتظز محمد علی هستم بیاد نظر بده ولی تا اونجایی که گذری نگاه کردم این سه تا توجهم رو جلب کرد

Amnesia
Cuticle Tantei Inaba
Savanna Game

که البته تا دیده نشن معلوم نیست چجور کاری از اب در میاد البته بین کارهای زمستون فصل دوم Chihayafuru 2 هم به چشم میخوره که من دارم تازه فصل اولش رو دانلود میکنم یه سری از بچه ها خیلی تعریف میکردن :d

اطلاعات انیمه های زمستون رو کامل نخوندم منتظز محمد علی هستم بیاد نظر بده ولی تا اونجایی که گذری نگاه کردم این سه تا توجهم رو جلب کرد

Amnesia
Cuticle Tantei Inaba
Savanna Game

که البته تا دیده نشن معلوم نیست چجور کاری از اب در میاد البته بین کارهای زمستون فصل دوم Chihayafuru 2 هم به چشم میخوره که من دارم تازه فصل اولش رو دانلود میکنم یه سری از بچه ها خیلی تعریف میکردن :d

به شخصه خیلی از Chihayafuru خوشم می یاد . به نظرم خلاقیت داشت .
فکر کنم زیر نویسشم دست امیر علیه .
من هنوز انیمه های پاییزی رو ندیدم ، داره انیمه های زمستونی شروع میشه :|:|

:(( پس چی میخواد هفته ی دیگه پخش بشه؟ :-s

Psycho-Pass :
یعنی حافظه ی چغندر از حافظه ی من بهتر اسم ها رو یادش میمونه :d :-" 11 قسمت گذشته من هنوز اسم شخصیت اصلی رو یاد نگرفتم =))

ولی به نظر من نمیخواست شلیک کنه! نه اینکه نخوادا ولی شک داشت که باید شلیک کنه یا نه! برای همین هم 3 بار سلطه گر رو چک کرد!که هر 3 بار هم جواب منفی گرفت :d اگر به انتخاب خودش مطمئن بود،سلطه گر رو مینداخت کنار و حداقل سعی میکرد بهتر نشونه بگیره :d به نظرم همون 2تا شلیکی هم که کرد به خاطر استرسی که داشت بود! :d ولی اگر مجری ها بودن به نظرم بهتر واکنش نشون میدادن! :d

محمدعلی به زودی زمستون شروع میشه ها :-" برنامه ای برای معرفی انیمه ها نداری؟ >:) :d
Psycho-Pass
این چیزی که میگی درسته. تو اونجا شیبیل مثل خدا می مونه واسشون. اگه بگه یه نفر مجرمه یعنی مجرمه.
من فقط خواستم بگم که آکانه اصلا با شاتگان آشنایی نداشت و لگد زدن اسلحه هم بود.
تو یکی دو روز آینده یه حرکتی می زنم واس انیمه های زمستون.

Savanna Game
حسن این از لیست زمستون خارج شده. معلوم هم نیست خیلی که چیه! احتمالش زیاده یه اسپشیال یکی دو قسمتی باشه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or