Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
تو یکی دو روز آینده یه حرکتی می زنم واس انیمه های زمستون.
>:d<

----
به مناسبت دیروز :-" (ولی در کل این روزها :-" :d )
این رو گوش بدید :
BAKUMAN Merry Christmas
:x
از سری دوم باکومن میباشد :d
کلا این قسمت و صحنه هایی که همراه با این آهنگ پخش میشد خیلی قشنگ بود :x

Psycho Pass - E11
به موسیقی انتهایی این دو قسمت اخیر دقت کردید!....تا اینجا که شاهکار بوده، همش هم در مورد حال و هوای استرسی بازرس آکانه-چان بودش که تحت فشار قرار گرفته بود (کار "کانا هانازاوا" واقعاً ردیفه)

همه اینها به کنار، دوبلورهای نقش مرد، تو این چند قسمت آخر شاهکار کردند...الخصوص دوبلور کوگامی که صداش شاهکار شده شده اینجا.
واقعاً صدای واقعی Tomokazu Seki چی ـه!

P.S
در مورد اون شلیک با شات گان، به نظر من وقتی که تمام سلاح هاشون خودکار شده، از نشونه گیری تا زووم و قفل کردن رو همه خودکار انجام میده، تازه باهات هم حرف میزنه D:
دیگه کی (بازرس آکانه) بلده با اون تفنگ شکاری سنگین دولول و لگد زن قدیمی به اون راحتی با یک دست کار کنه!؟

Rurouni_Kenshin_%282012_film%29_poster.jpg

طرفداران انیمه ی Rurouni Kenshin....بالاخره Live-Ation ـش سر شبی آمد.
الان نسخه ی BD اون تو سایت آسیاتورنت موجوده.

کسی میدونه چرا پخش Area No Kishi متوقف شد؟ مانگاش هم کنسل شده یا داره میاد؟

کسی میدونه جواب این سوال رو:
تو بازی فینال می برن یا نه ؟ (قسمت 37)

کسی میدونه چرا پخش Area No Kishi متوقف شد؟ مانگاش هم کنسل شده یا داره میاد؟

کسی میدونه جواب این سوال رو:
تو بازی فینال می برن یا نه ؟ (قسمت 37)

به همون دليلي كه بقيه ي انيمه ها متوقف ميشن:d

فيلم "اخوي هاي فضا" اون اتفاق مهم اش تا حدي با اتفاقي كه توي مانگا افتاد، فرق داشت:>

به همون دليلي كه بقيه ي انيمه ها متوقف ميشن:d

مرسی از جواب بسیار کاملتون :دی مانگاش هم کنسل شده ؟

ادیت:
مانگاش هم که از خود انیمه عقب تر بود. آخرین قسمتش که 50 باشه، در مورد اون بازی بود که تیم حریف با استفاده از علی علیزاده و اوت هاش گل میزدن:دی

پس رو چه حسابی داشتن انیمه درست می کردن:-/ احتمالا تهیه کننده داشته داستان می نوشته :دی

انا لله و انا الیه راجعون :دی
شما شروع کن راهی نداره معتاد نشی :دی
من راستش دارم این روزا درس می خونم بعد 4 5 ساعت می خوام خستگی در کنم خسته تر میشم انقد کاری ندارم بکنم :دی یه راه مناسب بدین که این رو نگاه می کنم اون 3 4 ساعت قبلشو ازم نگیره و بعدش هم مثه آدم بقیه درسم رو بخونم :دی

بشیین انیمه های کوتاه ببین پس :d
ناروتو 500 قسمته! :d بشینی پاش تا تمومش نکنی نمیتونی از دستش راحت بشی :-" (تازه تموم هم کردی یا انقدر میری تو فکر قسمت بعد، یا بلند میشی میری مانگا میخونی>:) )
---
میخوام Natsume Yuujinchou رو شروع کنم! یکم توضیح میدید چند قسمته اصلا؟کدوم سری اولشه، و کدوم دوم و ...؟ :d
چیزی که من توی زیرنویس های AW دیدم این بود که 3 فصله ولی فکر کنم بیشتر باشه :d سری اول که همون اسم خودشه،سری دوم فکر کنم ترجمه نشده،چون Natsume Yuujinchou San رو نوشته بودن سری سوم ، از اونطرف Shi هم لینکاش جدیدتره و توی اسم زیرنویس هم تا قسمت 50 رفتن :d احتمالا 4 فصل 13 قسمتیه :d حالا سؤال اینه که پیشبینی هام در مورد اسم سری ها و ... درسته ؟ :d و اینکه سری دومی اگر وجود داره زیرنویس نشده؟ اگر نشده که هیچی :-" برم سراغ یک انیمه ی دیگه :d
---
Hyouka رو هم تا قسمت 17 دیدم! :d
اپنینگ اولش عالی بود! :x خیلی دوستش میداشتم! :d اندینگ دوم هم بسیار جالب و جلب بود =)) البته بقیه هم خوب بودن! :d بقیه ی آهنگاشم خوب میباشند! :d
در مورد داستان و ...
بالاخره یک جشنواره ی مدرسه ای پیدا شد که جالب باشه! :d عالی بود اصلا اینجا :-" ولی اینکه یکم ملت دارن از هم دور میشن زیاد جالب نیست:-s نمیخوام :((
بقیه ی معماش هم جالب و خوبه! :d شخصیت های باحالی هم هستن :d البته شخصیت اصلی متاسفانه داره متحول میشه :-" همون اول کار به قول مایاکا با باطری قلمی کار میکرد بهتر بود :-s
این "چیتاندا" هم اسم جالبیه :d البته خودشم باحاله(و رو اعصاب! من اگر بودم تا میخواست بگه "کنجکاوم بدونم" یک مشت حواله ـش میکردم :d البته هوتاره هم اگر میتونست مطمئنم اینکارو میکرد ولی دیدیم که از همون قسمت اول اسیرش شد :-" :d
معماهای جالبی هم داره! و چیزای درپیت نیستن :-"

---
Commie جان هرکی دوست داری زودتر قسمت آخر K رو ریلیز کن :-s

آخرین ویرایش:
من راستش دارم این روزا درس می خونم بعد 4 5 ساعت می خوام خستگی در کنم خسته تر میشم انقد کاری ندارم بکنم :دی یه راه مناسب بدین که این رو نگاه می کنم اون 3 4 ساعت قبلشو ازم نگیره و بعدش هم مثه آدم بقیه درسم رو بخونم :دی

جای تو بودم می ذاشتم بعد از امتحانا. هر چه قدر هم جلوی خودت رو بگیری نمیشه!

4 5 ساعت درس بخون بعد یه استراحتی بکن (بازی، فیلم سینمایی و ...) بعدش هم بیشین 2 ساعت دیگه درس بخون، نمره خوب بگیری.

میخوام Natsume Yuujinchou رو شروع کنم! یکم توضیح میدید چند قسمته اصلا؟کدوم سری اولشه، و کدوم دوم و ...؟
چیزی که من توی زیرنویس های AW دیدم این بود که 3 فصله ولی فکر کنم بیشتر باشه سری اول که همون اسم خودشه،سری دوم فکر کنم ترجمه نشده،چون Natsume Yuujinchou San رو نوشته بودن سری سوم ، از اونطرف Shi هم لینکاش جدیدتره و توی اسم زیرنویس هم تا قسمت 50 رفتن احتمالا 4 فصل 13 قسمتیه حالا سؤال اینه که پیشبینی هام در مورد اسم سری ها و ... درسته ؟ و اینکه سری دومی اگر وجود داره زیرنویس نشده؟ اگر نشده که هیچی برم سراغ یک انیمه ی دیگه

به ترتیب پخش
Natsume Yuujinchou
Zoku Natsume Yuujinchou
Natsume Yuujinchou San
Natsume Yuujinchou Shi
هر چهار فصل زیرنویس فارسی شدند.

P.S
کلاً چهار فصل بیشتر نیست و هر فصل 13 قسمت ـه

دوستان میخوام شروع کنم به ناروتو دیدن ، از ب بسم الله ـش :دی
یه راه کار بدین که معتادش نشم :دی
کاملا بستگی داره به سن و سال و شخصیت و در کل سلیقه ات. برخلاف چیزی که دوستان میگن، واسه من بیشتر از یک سال طول کشید تا ناروتو (و همینطور وان پیس) رو به پخش برسونم. اونم بدون دیدن فیلرها و کلی skip کردن از وسط قسمتای مختلف و فلش بک ها و ... . تازه الان چندین ماهه که هیچکدوم رو هفتگی هم دنبال نمی کنم.
بهتره چند تا انیمه ی کوتاه رو نگاه کنی موقع امتحانات. اونم نه چیزی که اعتیاد آور باشه. یه چیز فان و آرامش بخش تو مایه های Usagi Drop یا یه انیمه ی کمدی.
--------------------------------------------------------------
لیست top15 من از سال 2012 :دی
15-
Momo e no Tegami
14-
Lupin the Third : Mine Fujiko To Iu Onna
13-
Poyopoyo Kansatsu Nikki
12-
Kokoro Connect
11-
Tonari no Kaibutsu Kun
10-
Mouretsu Pirates
9-
Sakamichi no Apollon
8-
Jinrui wa Suitai Shimashita
7-
Hotarubi no Mori e
6-
Hyouka
5-
Natsume Yuujinchou Shi
4-
Hunter x Hunter
3-
Chihayafuru
2-
Fate/Zero
1-
Uchuu Kyoudai

آخرین ویرایش:
سلام
دوستان میخوام شروع کنم به ناروتو دیدن ، از ب بسم الله ـش :biggrin1:
یه راه کار بدین که معتادش نشم :biggrin1:
خوب میتونی وان پیش رو هم همزمان شروع کنی .
اون وقت به جای اینکه معتاد بشی به ناروتو .
معتاد میشی به وان پیس و ناروتو :دی

• Like
Reactions: shekib
به ترتیب پخش
Natsume Yuujinchou
Zoku Natsume Yuujinchou
Natsume Yuujinchou San
Natsume Yuujinchou Shi
هر چهار فصل زیرنویس فارسی شدند.

P.S
کلاً چهار فصل بیشتر نیست و هر فصل 13 قسمت ـه
ای داد بیداد! :d چرا اسم فصل دومش اینطوریه ؟ من هرچی توی بخش حروف N گشتم پیداش نکردم بی خیالش شدم :-" :d
به جاش زدم Chihayafuru دانلود بشه :d (به فارسی چجوری نوشته و تلفظ میشه؟ سخته چقدر اسمش :d )
ولی بعدش احتمالا ناتسومه رو دانلود میکنم :d
سلام

خوب میتونی وان پیش رو هم همزمان شروع کنی .
اون وقت به جای اینکه معتاد بشی به ناروتو .
معتاد میشی به وان پیس و ناروتو :دی
=))=))=))
بچه های این چند تا اپیزود جدید ناروتو که فیلره ارزش دیدن داره ؟ یه چند وقتی هست میخوام ببینم ولی هروقت فکر می کنم که فیلره بی خیال می شم :|:دی
منم هنوز ندیدم ولی علی دانته (یا جدیدا ورجیل :d ) که خیلی از این چند قسمت اخیر تعریف میکرد و میگفت بهترین فیلر ناروتو هستش! :d
البته چند قسمتش رو دیدم(10 قسمتی رفته فیلر فکر کنم :-" ) میشه گفت پیشرفت کردن توی ساخت فیلر ! :d اما به قسمت های مورد تعریف واقع شده نرسیدم هنوز! :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or