>:d<تو یکی دو روز آینده یه حرکتی می زنم واس انیمه های زمستون.
----
به مناسبت دیروز
![65 :-" :-"](/styles/default/xenforo/smilies/meep/65.gif)
![65 :-" :-"](/styles/default/xenforo/smilies/meep/65.gif)
این رو گوش بدید :
BAKUMAN Merry Christmas
![8 :x :x](/styles/default/xenforo/smilies/meep/8.gif)
از سری دوم باکومن میباشد :d
کلا این قسمت و صحنه هایی که همراه با این آهنگ پخش میشد خیلی قشنگ بود
![8 :x :x](/styles/default/xenforo/smilies/meep/8.gif)
>:d<تو یکی دو روز آینده یه حرکتی می زنم واس انیمه های زمستون.
کسی میدونه چرا پخش Area No Kishi متوقف شد؟ مانگاش هم کنسل شده یا داره میاد؟
کسی میدونه جواب این سوال رو:
تو بازی فینال می برن یا نه ؟ (قسمت 37)
به همون دليلي كه بقيه ي انيمه ها متوقف ميشن:d
دوستان میخوام شروع کنم به ناروتو دیدن ، از ب بسم الله ـش![]()
یه راه کار بدین که معتادش نشم![]()
من راستش دارم این روزا درس می خونم بعد 4 5 ساعت می خوام خستگی در کنم خسته تر میشم انقد کاری ندارم بکنمانا لله و انا الیه راجعون
شما شروع کن راهی نداره معتاد نشی![]()
من راستش دارم این روزا درس می خونم بعد 4 5 ساعت می خوام خستگی در کنم خسته تر میشم انقد کاری ندارم بکنمیه راه مناسب بدین که این رو نگاه می کنم اون 3 4 ساعت قبلشو ازم نگیره و بعدش هم مثه آدم بقیه درسم رو بخونم
![]()
میخوام Natsume Yuujinchou رو شروع کنم! یکم توضیح میدید چند قسمته اصلا؟کدوم سری اولشه، و کدوم دوم و ...؟
چیزی که من توی زیرنویس های AW دیدم این بود که 3 فصله ولی فکر کنم بیشتر باشه سری اول که همون اسم خودشه،سری دوم فکر کنم ترجمه نشده،چون Natsume Yuujinchou San رو نوشته بودن سری سوم ، از اونطرف Shi هم لینکاش جدیدتره و توی اسم زیرنویس هم تا قسمت 50 رفتن احتمالا 4 فصل 13 قسمتیه حالا سؤال اینه که پیشبینی هام در مورد اسم سری ها و ... درسته ؟ و اینکه سری دومی اگر وجود داره زیرنویس نشده؟ اگر نشده که هیچی برم سراغ یک انیمه ی دیگه
کاملا بستگی داره به سن و سال و شخصیت و در کل سلیقه ات. برخلاف چیزی که دوستان میگن، واسه من بیشتر از یک سال طول کشید تا ناروتو (و همینطور وان پیس) رو به پخش برسونم. اونم بدون دیدن فیلرها و کلی skip کردن از وسط قسمتای مختلف و فلش بک ها و ... . تازه الان چندین ماهه که هیچکدوم رو هفتگی هم دنبال نمی کنم.دوستان میخوام شروع کنم به ناروتو دیدن ، از ب بسم الله ـش![]()
یه راه کار بدین که معتادش نشم![]()
ای داد بیداد! :d چرا اسم فصل دومش اینطوریه ؟ من هرچی توی بخش حروف N گشتم پیداش نکردم بی خیالش شدمبه ترتیب پخش
Natsume Yuujinchou
Zoku Natsume Yuujinchou
Natsume Yuujinchou San
Natsume Yuujinchou Shi
هر چهار فصل زیرنویس فارسی شدند.
P.S
کلاً چهار فصل بیشتر نیست و هر فصل 13 قسمت ـه
سلام
خوب میتونی وان پیش رو هم همزمان شروع کنی .
اون وقت به جای اینکه معتاد بشی به ناروتو .
معتاد میشی به وان پیس و ناروتو![]()
منم هنوز ندیدم ولی علی دانته (یا جدیدا ورجیل :d ) که خیلی از این چند قسمت اخیر تعریف میکرد و میگفت بهترین فیلر ناروتو هستش! :dبچه های این چند تا اپیزود جدید ناروتو که فیلره ارزش دیدن داره ؟ یه چند وقتی هست میخوام ببینم ولی هروقت فکر می کنم که فیلره بی خیال می شم![]()