Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
K واقعا انقدر خوبه ؟ چند قسمتی قراره باشه؟ :d شروع کنم یا نه ؟ :d (اوضاع زیرنویس؟ :-" )

از اولای فصل بهار داشتن تبلیغ میکردن :| مثل بمب صدا کرده بود. بعد تازه آخرای انیمه میگی "خوبه؟" :d

شخصا بهترین انیمه سال برای من K بود.

دوم هم Fate Zero.

به به! به به! :d چه میکنه هانتر X هانتر! :d فعلا 45 قسمت دیدم! (فردا میرسم به پخش هفتگی که :(( )
این یارو اووگین عالیه! :d به شدت باهاش حال میکنم! >:) صداش که صدای اسکندر کبیره! :d هیکل جفتشون هم که مثل خرسه! :d >:) مثل کاراکترهای محبوب بلیچم که وحشی و عشق جنگه! :d کلا همه جوره بهم میخوره :d خیلی باهاش حال میکنم!
ولی احساسی از درون بهم میگه این بشر در همین نزدیکی ها دار فانی رو وداع میگه،یا هم ضایع و تحقیر میشه :| آخه چرا دشمنی شخصیت های اصلی با گروه اینا باید انقدر قوی باشه؟ من نمیخوام این بشر بمیره یا تحقیر بشه:((
البته از همون 2 دقیقه حضورش توی قسمت 41 فهمیدم ازش خیلی خوشم میاد >:)

این لیوریو هم که ضایعمون کرد! :| توی 6 ماه فقط تن رو یاد گرفته ؟ :| آخه چرا ؟؟؟؟؟ :(( چندین قسمت بود ندیده بودیمش،آخرشم این شد ؟ درسته که مثل بقیه اهل جنگ نیست و قدرتش توی فکر و ذهنشه! اما ... :-s
ویرایش: :((:((:(( قسمت 47 رو هم دیدم...به این زودی یعنی باید خداحافظی میکردیم ؟ :(( ضدحال زد اساسی...آخه چرا نفر اول... ؟ :(( ولی همین که خیانت نکرد به بقیه ی اعضا خودش مردونگیش رو نشون میده :(( در کل خیلی ضدحال بود :-s

آخرین ویرایش:
سلام.

بهتره اول Fate/Stay Night رو ببینی یا Fate/Zero ؟؟؟

این بحث چندین بار شده :دی

خلاصه اش اینه:
یه عده می گن اگر اول Stay Night رو ببینی آخر Zero واست اسپویل میشه و حال نمیده.

یه عده می گن اگر اول Zero رو ببینی و بعدش بری Stay Night رو ببینی به خاطر قدیمی بودن Stay Night و کم بودن گرافیکش نسبت به Zero حالت ازش بهم می خوره.
=============================

نظر شخصی: بهتره با پخش ژاپن بریم جلو. اول Stay Night و بعدش Zero. :دی

نه داوود گرافیک و اینا رو ول کن،کلا افتضاحه از همه نظر ! من پیشنهاد میکنم اصلا به هیچ عنوان F/SN رو نبینید!
همون F/Z رو ببین که خودش خدایی میکنه بین انیمه ها! :d

از من میشنوی F/Z رو ببین و وانمود کن که اصلا اسم F/SN هم به گوشت نخورده :دی

دوستان مانگا با "جو تاریک و جدی و دنیای نیمه رئال - نیمه فانتزی" سراغ ندارین ؟ :دی

از من میشنوی F/Z رو ببین و وانمود کن که اصلا اسم F/SN هم به گوشت نخورده :دی

دوستان مانگا با "جو تاریک و جدی و دنیای نیمه رئال - نیمه فانتزی" سراغ ندارین ؟ :دی

مانگای برسرک بهترین پیشنهاد برای کسای که دنبال انیمه جدی تاریک وخشن با داستانی عالی و فانتزی و....کلا مانگایی که عاشقش میشی Berserk

کسی سایتی برای دانلود انیمه Dub میشناسه؟
دوبله انگلیسی
اگه بخوای آنلاین نگاه کنی و کیفیت هم برات مهم نباشه سایت زیر یه سری از انیم ها رو به صورت دوبله انگلیسی داره
Watch Free Anime | Anime Shows, Episodes in English Subbed & Dubbed
ولی برای دانلود سایتی نمیشناسم :d
داشی انیمه دوبله ببینی حالت بهم میخوره ها ...

از من گفتن ...
بعضیاشون قشنگ دوبله شده، مثلا من در حد چند دقیقه (:d) از FMA رو دیدم قشنگ بود ولی خُب به نظر خودمم دوبله اصلا حال نمیده :d

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or