سلام
3 قسمت Assassination Classroom دیدم .
تا اینجا که به لعنت خدا هم نمیارزیده
امیدوارم بهتر بشه و الا همتون از دم به خاطر تعریفتون از این انیمه نفری 1 هفته بن بهم بدهکار میشین
سلام
امیدوارم بهتر بشه و الا همتون از دم به خاطر تعریفتون از این انیمه نفری 1 هفته بن بهم بدهکار میشین
بگو ببینم کی تعریف کرد ازش :d
حتماً باز پست های [MENTION=31999]Akiba[/MENTION] رو دید...بابا این پشر جو گیره
می امدی قشنگ سوال میکردی....من بهت میگفتم (":
ببخشید برا انیمه های فصل پاییز کسی از دوستان پستی جهت معرفی نزده؟ فکر کنم آریا سنپای دیگه پست نزده باشه . حالا اگر چیزی وجود داره ممنون میشم به ما هم نشون بدین
سلام
خیلی هم حال میداد Assassination Classroom :d
کورو سنسه هم بسیار باحاله
حالا اینا هیچی! پاشید بیاید بگید پاییز چی ببینیم؟ کله لیست من K و One Punch Man و Haikyuu هست فعلا
و بهترین انیمه ی فصلم از همین الان به OPM میدم! عالی بود قسمت اولش!
بیاید علی دانته هم به راه راست هدایت کنید! میگه نمیبینم
دیشب دو قسمتم Nobunaga Concerto دیدم گفتم دو ساعتی حداقل شب بخوابم(ساعت 4 ) وگرنه بازم میدیدم
خیلی حال داد!
خیلی هم حال میداد Assassination Classroom :d
کورو سنسه هم بسیار باحاله
حالا اینا هیچی! پاشید بیاید بگید پاییز چی ببینیم؟ کله لیست من K و One Punch Man و Haikyuu هست فعلا
و بهترین انیمه ی فصلم از همین الان به OPM میدم! عالی بود قسمت اولش!
بیاید علی دانته هم به راه راست هدایت کنید! میگه نمیبینم
دیشب دو قسمتم Nobunaga Concerto دیدم گفتم دو ساعتی حداقل شب بخوابم(ساعت 4 ) وگرنه بازم میدیدم
خیلی حال داد!
امیرحسین، خدایش کجاش قشنگ بود...من میزاشتم چند قسمت جم بشه...با هم نگا میکردم...اصلاً پتانسیل هفتگی دیدن رو نداشت D:
حتی من که Live-Action بازم...فیلمش که چند هفته ی پیش امد رو دانلود نکردم :d
فصل اول Noragami رو دیدی؟ الان فصل دوم ـش شروع شده...
Nobunaga Concerto قشنگه....ولی قشنگ تر از اون Live-Actionـشه که فوجی TV سال پیش تو 11قسمت پخشش کرد.....سال دیگه هم قراره که یه فیلم ازش بیاد...از همین الان منتظرشم (":
امیرحسین، خدایش کجاش قشنگ بود...من میزاشتم چند قسمت جم بشه...با هم نگا میکردم...اصلاً پتانسیل هفتگی دیدن رو نداشت D:
حتی من که Live-Action بازم...فیلمش که چند هفته ی پیش امد رو دانلود نکردم :d
فصل اول Noragami رو دیدی؟ الان فصل دوم ـش شروع شده...
Nobunaga Concerto قشنگه....ولی قشنگ تر از اون Live-Actionـشه که فوجی TV سال پیش تو 11قسمت پخشش کرد.....سال دیگه هم قراره که یه فیلم ازش بیاد...از همین الان منتظرشم (":
خیلی عالی بود این قسمت , این اوچیهای وقتی ازش تعریف میکنن ژست هاش عالیه :d فورویا هم همچنان رو اعصابه ولی واقعا اینکه اینا اینقدر سریع یاد میگیرن هم ضربه زد به انیمه اون از ساوامورا که یه شبه هر پرتابی رو یاد گرفت اینم از فورویا الان با این حرکات خوب بازم که برگشت اینمه سر جای اولش و مطمئنن اوچیهای سرمربی بشه رسما ساوامورا عمرا بازی برسه
این پیشنهاد مسابقه بین سال اولی ها و سال دومی ها عالی بود. نمیدونم چرا فکر میکنم با این مسابقه مربی میخواد ببینه اوچیهای برای مربیگری مناسبه یا نه
ولی میشه گفت توانایی اوچیهای خیلی از مربی بیشتره ولی یه اختلاف هم دارن این اوچیهای فقط میخواد نتیجه بگیره و برای اینکار از بازیکنان که برترن استفاده میکنه که خوب اینطوری ضربه میزنه به بازیکنی مثل ساوامورا ولی مربی کسیه که نمیخواد تیم اصلی در توجه باشن و یه جورایی میخواد بقیه بازیکنها هم نقش داشته باشن :d
قسمت بعد فوق العاده میشه مسابقه بین تیم اول و دوم از اون بهتر مسابقه ساوامورا و فورویا:d
Haikyuu!! Second Season ep 1 چقدر قدر فوق العاده بود قسمت اولش. هیناتا رسما ادم جوگیریه:d اوپنینگ رو اصلا دوست نداشتم مال فصل اول خیلی بهتر بود :d البته فکر کنم تنها منم خوشم نیومده همه که تعریف کردن :d
----------------------------------------------------------------------
انیمه ای از Accel World هم با نام Accel World: Infinite∞Burst تایید شد فصل اول که خیلی مظلوم واقع شد به نظر من از انیمه هایی مثل Sword Art Online بهتر بود :d عوامل سازنده هم همونایی هستن که فصل اول رو ساختن و استدیو سازنده هم همچنان Sunrise
البته معلوم نیست فصل دومه یا اسپین اف. تو mal که نوشته بر اساس نوال اصلی ساخته خواهد شد ولی خیلی جاها گفته شده اسیپن اف خواهد بود :d مثلا گفته شده شخصیت های جدید به همراه داستان جدید ولی عکس پایینی که بانو کورویوکی به نظر میرسه :d حالا چه اسپین اف باشه چه ادامه فصل اول اهمیت نداره مهم اینه هر چه از Accel World رسد نیکوست :d
خوب... دیگه دیدم اسم ها خیلی زیاد شدن! باید دقیقا بفهمم کی به کیه! :d
یه سری رو میشناختم! یه سری هم اسمشون آشنا بود ولی یادم نمیومد دقیقا کی بودن برای همین رفتم ویکی ـه Samurai Warriors و سرچیدم که قیافه ها رو یادم بیاد! (من تاریخ ژاپن رو بر اساس قیافه های SW میشناسم )
و ... همینطور که آخر این قسمت اشاره شد! به شدت منتظر قسمت آخر و حادثه ی هونوجی هستم! (تموم میشه دیگه؟ برندارن بگن ادامه در مانگا! )
دیگه در مورد حادثه هونوجی چیزی نمیگم که اسپویل حساب بشه! ولی واقعا کنجکاوم! :d
اوه اوه! اوضاع خیلی خفن تر و پیچیده تر از چیزی که انتظار داشتم شد! :d
اما اول از همه بگید فصل دوم داریم؟ داریم دیگه ؟ من مانگا نمیخوام!!! انیمه میخوام
موارد بعدی... این هیدیوشی خیلی انسان پستیه! توی باسارا هم ازش خوشم نمیومد(و همینطور SW... حالا باز اینجا حداقل گیم پلی جالبی داشت ) ولی اینجا دیگه همه جوره نفرت انگیزه! از کجا به کجا رسید و ادامه ی ماجرا
سابورو... یکم بیشتر به خودش زحمت میداد و در مورد تاریخ کشورش میدونست... خوب... تاریخ رو کاملا عوض میکرد ... ولی حداقل برای زندگی جدیدش شاید میتونست دنیای بهتری رو رقم بزنه! (البته شاید اینجوری شوت نمیشد به این زمان اصلا! )
قسمت آخر...اونجا که راهب اعظم یا هرکی که بود در اتاق رو باز کرد و شهر رو در حال آتیش گرفتن دید ، با خودم گفتم و اینجاست که Devil King متولد میشد! ( اسم بازیه اوله باسارا ، البته وقتی سر حمله به اینجا بحث بود هم توی ذهنم اومد این! ولی خوب اونجا 100% شد دیگه ) که دو دیقه بعدش توی خود انیمه هم بهش اشاره شد! :d
آهان داشت یادم میرفت...موری خیلی مرد بود!
و در آخرم اینکه الان واقعا منتظر رابطه ی دو نوبوناگا و کارایی که میتسوهیده میخواد بکنه! و بیشتر از همه هم منتظره حادثه ی هونوجی هستم که دقیقا چجوری داستان پیش میره که اونجوری میشه!
و ... برای اولین بار بود که با خاندان Oda بالاخره یه رابطه ای برقرار کردم همیشه به عنوان خفن ترین شخصیت تاریخ ژاپن اسمش رو شنیدم و میشناختمش! ولی همیشه هم همون پادشاه شیطانی بوده برام! ولی ایندفعه... تو تیم اودا هستم! و با پیروزی هاش خوشحال و از شکست هاش ناراحت میشم!
و ... اسپویل داره... در مورد تاریخ ژاپنه
و به تیم ای یه یاسو پشت میکنم! تاداکاتسو هوندا و هانزو هاتوری البته هیچکدوم تو انیمه نبودن ... حداقل فعلا! ولی خوب ضد ای یه یاسو هستم و هیچوقت نمیخوام ببینم این زپرتیه منحرف به چنان درجاتی برسه