Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
سلام
3 قسمت Assassination Classroom دیدم .
تا اینجا که به لعنت خدا هم نمیارزیده :|
امیدوارم بهتر بشه و الا همتون از دم به خاطر تعریفتون از این انیمه نفری 1 هفته بن بهم بدهکار میشین :دی

آخرین ویرایش:
سلام
امیدوارم بهتر بشه و الا همتون از دم به خاطر تعریفتون از این انیمه نفری 1 هفته بن بهم بدهکار میشین :دی

بگو ببینم کی تعریف کرد ازش :d
حتماً باز پست های [MENTION=31999]Akiba[/MENTION] رو دید...بابا این پشر جو گیره :p
می امدی قشنگ سوال میکردی....من بهت میگفتم (":

سلام
بگو ببینم کی تعریف کرد ازش :d
حتماً باز پست های @Akiba رو دید...بابا این پشر جو گیره :p
می امدی قشنگ سوال میکردی....من بهت میگفتم (":
خلیل مال تو هم حساب نیست آخه .
الان به تو بگن چی خوبه ؟
میگی Asura :دی
فقط دنبال فلاکت و بدختی میگردی تو انیمه ها :دی
کلاً آدم نرمال داریم تو این تاپیک ؟ :دی

ببخشید برا انیمه های فصل پاییز کسی از دوستان پستی جهت معرفی نزده؟ :"> فکر کنم آریا سنپای دیگه پست نزده باشه . حالا اگر چیزی وجود داره ممنون میشم به ما هم نشون بدین

آخرین ویرایش:
سلام

خلیل مال تو هم حساب نیست آخه .
الان به تو بگن چی خوبه ؟
میگی Asura :دی
فقط دنبال فلاکت و بدختی میگردی تو انیمه ها :دی
کلاً آدم نرمال داریم تو این تاپیک ؟ :دی
من نرمالم، بگو کدوم انیمه رو میخوای ببینی تا کلا از دیدنش پشیمونت کنم:-":d

به به قسمت اول فصل جدید Noragami بسی به دلمان نشست :d عاشق این آرکشم ><

سلام

این انیمه خوبیه ولی یکم مشکل اوج گرفتن داره :d

چند قسمت اول حوصلت سر میره اما یکم جلوتر بهتر میشه بعد دوباره خسته کننده میشه بعد باز باحال میشه و . . . همینجوری هی بالا پایین میشه :d

ولی انیمه باحالیه :d شخصیت پردازی کورو-سنسی خیلی خوبه XDD

انیمه معرکه و سوپر خفنی نیست اما دیدنش هم بد نیست :d

خیلی هم حال میداد Assassination Classroom :d
کورو سنسه هم بسیار باحاله :دی

حالا اینا هیچی! :-" پاشید بیاید بگید پاییز چی ببینیم؟ کله لیست من K و One Punch Man و Haikyuu هست فعلا :دی
و بهترین انیمه ی فصلم از همین الان به OPM میدم! عالی بود قسمت اولش! >:)
بیاید علی دانته هم به راه راست هدایت کنید! میگه نمیبینم :|

دیشب دو قسمتم Nobunaga Concerto دیدم :دی گفتم دو ساعتی حداقل شب بخوابم(ساعت 4 :| ) وگرنه بازم میدیدم :دی
خیلی حال داد! :x

آها راستی پیشنمایش انیمه های پاییزی :
http://forums.animworld.net/thread106404.html

پرهام نزنی پاک کنی بگی تبلیغاته:دی

ولی هیچی پیشنمایش های آریا ساما نمیشه :(

آخرین ویرایش:
خیلی هم حال میداد Assassination Classroom :d
کورو سنسه هم بسیار باحاله :دی

حالا اینا هیچی! :-" پاشید بیاید بگید پاییز چی ببینیم؟ کله لیست من K و One Punch Man و Haikyuu هست فعلا :دی
و بهترین انیمه ی فصلم از همین الان به OPM میدم! عالی بود قسمت اولش! >:)
بیاید علی دانته هم به راه راست هدایت کنید! میگه نمیبینم :|

دیشب دو قسمتم Nobunaga Concerto دیدم :دی گفتم دو ساعتی حداقل شب بخوابم(ساعت 4 :| ) وگرنه بازم میدیدم :دی
خیلی حال داد! :x

آها راستی پیشنمایش انیمه های پاییزی :
دنیای انیمه و مانگا | AnimWorld Forum

پرهام نزنی پاک کنی بگی تبلیغاته:دی

ولی هیچی پیشنمایش های آریا ساما نمیشه :(

امیرحسین، خدایش کجاش قشنگ بود...من میزاشتم چند قسمت جم بشه...با هم نگا میکردم...اصلاً پتانسیل هفتگی دیدن رو نداشت D:
حتی من که Live-Action بازم...فیلمش که چند هفته ی پیش امد رو دانلود نکردم :d

فصل اول Noragami رو دیدی؟ الان فصل دوم ـش شروع شده...

Nobunaga Concerto قشنگه....ولی قشنگ تر از اون Live-Actionـشه که فوجی TV سال پیش تو 11قسمت پخشش کرد.....سال دیگه هم قراره که یه فیلم ازش بیاد...از همین الان منتظرشم (":
attachment.php

Attachments

• 29672.jpg
    29672.jpg
    92.2 KB · مشاهده: 111
امیرحسین، خدایش کجاش قشنگ بود...من میزاشتم چند قسمت جم بشه...با هم نگا میکردم...اصلاً پتانسیل هفتگی دیدن رو نداشت D:
حتی من که Live-Action بازم...فیلمش که چند هفته ی پیش امد رو دانلود نکردم :d

فصل اول Noragami رو دیدی؟ الان فصل دوم ـش شروع شده...

Nobunaga Concerto قشنگه....ولی قشنگ تر از اون Live-Actionـشه که فوجی TV سال پیش تو 11قسمت پخشش کرد.....سال دیگه هم قراره که یه فیلم ازش بیاد...از همین الان منتظرشم (":
attachment.php

من خودمم هفتگی ندیدمش! :-" البته پارسال کلا برنامم فاجعه بود (هنوزم هست :| ) هیچ انیمه ای رو به موقع نمیشد ببینم :|
اما در کل باحال بود :دی

باز گفت لایو اکشن :| آقا یه قانون بزارید که عکس لایو اکشن ها حتما تو اسپویلر قرار بگیره! :)) من به شدت با این مورد مشکل دارم :| :-"

---

ی
ادم رفت بگم!!! اون بخش خوابش، من رو به شدت یاده مادارامه(بلیچ) انداخت:x این کچلا وقتی میرن تو فاز لذت بردن از مبارزه چه خفن میشن! >:) :x

صدای سایتاما هم شخصا فکر میکردم به اون قیافه ترولش بیشتر بیاد تا جدی! :-" ولی برعکس بود :دی

و ... بانو کولاک چی؟ :( تو پوستر بود ولی اپنینگ خیر :(

امیرحسین.....حرف از Live-Action زدی....یادم افتاد این رو نگفتم :d

attachment.php

دیروز Live-Action مانگای shinjuku swan امد.

attachment.php

از همون موقعه ی خبر ساختنش....منتظرش بودم...کارگردان کار Sion Sonoـه و از سوپراستارهای بزرگ ژاپنی برای ساخت این فیلم استفاده کرده.

P.S
خوشبختانه تو این فیلم خبری از اون زن ـه Sono نیس (صدهزار مرتبه شکر) چون برای زن ـش یه فیلم ساختهُ همین ماه پیش تو فستیوال تورنتو پخشش کرد.

Attachments

• shinjuku-swan.jpg
    shinjuku-swan.jpg
    50.4 KB · مشاهده: 107
  • sySR1sgg48e.jpg
    sySR1sgg48e.jpg
    196.3 KB · مشاهده: 111
خیلی عالی بود این قسمت , این اوچیهای وقتی ازش تعریف میکنن ژست هاش عالیه :d فورویا هم همچنان رو اعصابه ولی واقعا اینکه اینا اینقدر سریع یاد میگیرن هم ضربه زد به انیمه اون از ساوامورا که یه شبه هر پرتابی رو یاد گرفت اینم از فورویا :| الان با این حرکات خوب بازم که برگشت اینمه سر جای اولش و مطمئنن اوچیهای سرمربی بشه رسما ساوامورا عمرا بازی برسه

این پیشنهاد مسابقه بین سال اولی ها و سال دومی ها عالی بود. نمیدونم چرا فکر میکنم با این مسابقه مربی میخواد ببینه اوچیهای برای مربیگری مناسبه یا نه

ولی میشه گفت توانایی اوچیهای خیلی از مربی بیشتره ولی یه اختلاف هم دارن این اوچیهای فقط میخواد نتیجه بگیره و برای اینکار از بازیکنان که برترن استفاده میکنه که خوب اینطوری ضربه میزنه به بازیکنی مثل ساوامورا ولی مربی کسیه که نمیخواد تیم اصلی در توجه باشن و یه جورایی میخواد بقیه بازیکنها هم نقش داشته باشن :d

قسمت بعد فوق العاده میشه مسابقه بین تیم اول و دوم از اون بهتر مسابقه ساوامورا و فورویا:d

Haikyuu!! Second Season ep 1 چقدر قدر فوق العاده بود قسمت اولش. هیناتا =)) رسما ادم جوگیریه:d اوپنینگ رو اصلا دوست نداشتم مال فصل اول خیلی بهتر بود :|:d البته فکر کنم تنها منم خوشم نیومده همه که تعریف کردن :d

----------------------------------------------------------------------
انیمه ای از Accel World هم با نام Accel World: Infinite∞Burst تایید شد :x فصل اول که خیلی مظلوم واقع شد :( به نظر من از انیمه هایی مثل Sword Art Online بهتر بود :d عوامل سازنده هم همونایی هستن که فصل اول رو ساختن و استدیو سازنده هم همچنان Sunrise

البته معلوم نیست فصل دومه یا اسپین اف. تو mal که نوشته بر اساس نوال اصلی ساخته خواهد شد ولی خیلی جاها گفته شده اسیپن اف خواهد بود /:):d مثلا گفته شده شخصیت های جدید به همراه داستان جدید ولی عکس پایینی که بانو کورویوکی به نظر میرسه /:):d حالا چه اسپین اف باشه چه ادامه فصل اول اهمیت نداره مهم اینه هر چه از Accel World رسد نیکوست ;;):d

آخرین ویرایش:
خوب... دیگه دیدم اسم ها خیلی زیاد شدن! باید دقیقا بفهمم کی به کیه! :d
یه سری رو میشناختم! یه سری هم اسمشون آشنا بود ولی یادم نمیومد دقیقا کی بودن:-" برای همین رفتم ویکی ـه Samurai Warriors و سرچیدم که قیافه ها رو یادم بیاد! :-" (من تاریخ ژاپن رو بر اساس قیافه های SW میشناسم :)) )
و ... همینطور که آخر این قسمت اشاره شد! به شدت منتظر قسمت آخر و حادثه ی هونوجی هستم! :x (تموم میشه دیگه؟ برندارن بگن ادامه در مانگا! :| )
دیگه در مورد حادثه هونوجی چیزی نمیگم که اسپویل حساب بشه! :-" ولی واقعا کنجکاوم! :d

اوه اوه! اوضاع خیلی خفن تر و پیچیده تر از چیزی که انتظار داشتم شد! :d
اما اول از همه بگید فصل دوم داریم؟ داریم دیگه ؟ :(( من مانگا نمیخوام!!! انیمه میخوام :((

موارد بعدی... این هیدیوشی خیلی انسان پستیه! :| توی باسارا هم ازش خوشم نمیومد(و همینطور SW... حالا باز اینجا حداقل گیم پلی جالبی داشت:-" ) ولی اینجا دیگه همه جوره نفرت انگیزه! :| از کجا به کجا رسید و ادامه ی ماجرا :|

سابورو... :| یکم بیشتر به خودش زحمت میداد و در مورد تاریخ کشورش میدونست... خوب... تاریخ رو کاملا عوض میکرد ... ولی حداقل برای زندگی جدیدش شاید میتونست دنیای بهتری رو رقم بزنه! :| (البته شاید اینجوری شوت نمیشد به این زمان اصلا! :-" )

قسمت آخر...اونجا که راهب اعظم یا هرکی که بود در اتاق رو باز کرد و شهر رو در حال آتیش گرفتن دید ، با خودم گفتم و اینجاست که Devil King متولد میشد! ( اسم بازیه اوله باسارا :-" ، البته وقتی سر حمله به اینجا بحث بود هم توی ذهنم اومد این! ولی خوب اونجا 100% شد دیگه:-" ) که دو دیقه بعدش توی خود انیمه هم بهش اشاره شد! :d

آهان داشت یادم میرفت...موری :( خیلی مرد بود! :(( :((

و در آخرم اینکه الان واقعا منتظر رابطه ی دو نوبوناگا و کارایی که میتسوهیده میخواد بکنه! و بیشتر از همه هم منتظره حادثه ی هونوجی هستم که دقیقا چجوری داستان پیش میره که اونجوری میشه! >:)

و ... برای اولین بار بود که با خاندان Oda بالاخره یه رابطه ای برقرار کردم :( همیشه به عنوان خفن ترین شخصیت تاریخ ژاپن اسمش رو شنیدم و میشناختمش! ولی همیشه هم همون پادشاه شیطانی بوده برام! ولی ایندفعه... تو تیم اودا هستم! :x و با پیروزی هاش خوشحال و از شکست هاش ناراحت میشم! :(

و ... اسپویل داره... در مورد تاریخ ژاپنه :-"
و به تیم ای یه یاسو پشت میکنم! :| تاداکاتسو هوندا و هانزو هاتوری :| البته هیچکدوم تو انیمه نبودن ... حداقل فعلا! :-" ولی خوب ضد ای یه یاسو هستم :| و هیچوقت نمیخوام ببینم این زپرتیه منحرف به چنان درجاتی برسه :|

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or