Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
یه سوال در مورد SOul Eater دارم که نمیدونم اسپویل محسوب میشه یا نه و به هر صورت میزارمش تو اسپویل!

آقا تو Soul Eater مشخص نمیشه کلا مامان Maka کی بوده؟ رو چه حساب رو کارت پستال فارسی نوشته شده شجاعت؟

یه سوال در مورد SOul Eater دارم که نمیدونم اسپویل محسوب میشه یا نه و به هر صورت میزارمش تو اسپویل!

آقا تو Soul Eater مشخص نمیشه کلا مامان Maka کی بوده؟ رو چه حساب رو کارت پستال فارسی نوشته شده شجاعت؟

مانگا رو نخوندم ولی زیاد دلتو خوش نکم ، فکر کنم عربیه :d

تو اطلاعات attack on titan نوشته پخش تلویزیونیش از 3 روز دیگه 4 اکتبر 2015 شروع میشه.یعنی فصل دومشه؟

Chibi چیه؟زیاد تو نخ انیمه نیستم:d

به این میگن Chibi :d

تعجب هم نکن تا جای امکان از این جور انیمه ها برای Attack on Titan زیاد میبینم :d

آخرین ویرایش:
دیشب یکم از روزهای اوجم رو تجربه کردم و 13 قسمت پشت سر هم یاهاری دیدم! :دی
فقط میتونم بگم که استدلال های هاچیمن تو حلقم! =)) :d بدبختی اینه که استدلال هاش همچین اشتباه هم نیست! :d :-"

به به اطلاعاتی که از بازی جدید ناروتو میاد منو خیلی خوشحال میکنه :d

الان هم که یه چیز خفن گفتن

یه حالت جدید از کاراکترای ایتاچی و شیسویی :d

الان نمیدونم تو اسپویلر بزارم یا نه چون نه تو انیمه بوده نه مانگا XDDD ولی پتانسیل اسپویلیده شدن داره میزارم:

حالت Perfect Susanoo برای این 2 نفر دراورده :d خود کیشیموتو هم پشت این حرکت بوده

خب Durarara!!x2 Ten و Shokugeki no Souma هم تموم شدن. همممم.... دیگه چی ببینیم؟
yahoo_39.gif

شاید Nanatsu رو شروع کنم، یا شایدم برم سمت Clannad..... شنیدم میگن Charlotte هم بد نیست.... شایدم Black Lagoon.... چقدر گزینه ها زیاد شدن
biggrin1.gif

از هرگونه پیشنهاد استقبال میشه
yahoo_65.gif
همونطوری که قبلا گفتم شاید توی تاپیک درجا نگم ولی به پیشنهادا توجه میکنم و اکثرشون رو میبینم. مثل همین Sakurasou no Pet na Kanojo که صفحه قبل در موردش گفتم
biggrin1.gif

خب Durarara!!x2 Ten و Shokugeki no Souma هم تموم شدن. همممم.... دیگه چی ببینیم؟ :-?

شاید Nanatsu رو شروع کنم، یا شایدم برم سمت Clannad..... شنیدم میگن Charlotte هم بد نیست.... شایدم Black Lagoon.... چقدر گزینه ها زیاد شدن :biggrin1:

از هرگونه پیشنهاد استقبال میشه :-" همونطوری که قبلا گفتم شاید توی تاپیک درجا نگم ولی به پیشنهادا توجه میکنم و اکثرشون رو میبینم. مثل همین Sakurasou no Pet na Kanojo که صفحه قبل در موردش گفتم :biggrin1:
ناناتسو! >:)
باکومن هم فکر کنم هنوز ندیدی! :|

خب Durarara!!x2 Ten و Shokugeki no Souma هم تموم شدن. همممم.... دیگه چی ببینیم؟ :-?

شاید Nanatsu رو شروع کنم، یا شایدم برم سمت Clannad..... شنیدم میگن Charlotte هم بد نیست.... شایدم Black Lagoon.... چقدر گزینه ها زیاد شدن :biggrin1:

از هرگونه پیشنهاد استقبال میشه :-" همونطوری که قبلا گفتم شاید توی تاپیک درجا نگم ولی به پیشنهادا توجه میکنم و اکثرشون رو میبینم. مثل همین Sakurasou no Pet na Kanojo که صفحه قبل در موردش گفتم :biggrin1:

انیمه Sayonara Zetsubou Sensei یه کمدی خیلی باحاله که خودم تازه دیدم و خیلی ازش خوشم اومد ، دنبال یه نفر بودم که بهش پیشنهاد بدم که پیشنهادم قسمت شما شد :d

[MENTION=370]dante[/MENTION] Never Cry آقا شما بشین Rainbow رو ببین مطمئن باش پشیمون نمیشی.این انیمه رو خودم همین امروز تموم کردم.در یک کلام شاهکاره مخصوصا موسیقیش.در مورد کیفیت تصویریش هم که سری محصول مدهوس(ع)^:)^ هست.داستانش هم در مورد شش تا نوجوون 17-16 سالس که به خاطر مسائل مختفلی تو دوره ژاپن پس از جنگ فرستاده شدن به یه دار تادیب و نیمه اول انیمه تو اونجا اتفاق میوفته.از نظر Moe و کاوایی و کش اومدن صورت هم اصلا چنین چیزایی تو انیمه وجود نداره و کار کاملا یه کار بزرگسالانس.یعنی الان این سری تبدیل شده به سلاحی که هرکی اومد گفت انیمه رو به خاطر بعضی موارد خاص دوست نداره اینو بزاری جلوش طرف Overkill بشه:d

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or