Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
دوستان توکیو غول پیشنهاد میدین برا دیدن؟
بله. نسخه بلوری رو دانلود کن.
اگر هم مانگا خونی به جای انیمه مانگاش رو بخون.

10 برابر از انیمه بهتره. بعدش هم برو توی ردیت یا تامبلر، ببین ملت توی هر قسمت مانگا چه نکاتی میابند تا رستگار شوی:دی
واقعا اینقد بین انیمه ش و مانگا اختلافه؟
عکسای انیمه دیدم از لحاظ گرافیکی که عالیه

آخرین ویرایش:
دوستان توکیو غول پیشنهاد میدین برا دیدن؟

بله. نسخه بلوری رو دانلود کن.
اگر هم مانگا خونی به جای انیمه مانگاش رو بخون.

10 برابر از انیمه بهتره. بعدش هم برو توی ردیت یا تامبلر، ببین ملت توی هر قسمت مانگا چه نکاتی میابند تا رستگار شوی:دی

آقا یه سوال فلسفی! انیمه ها با مشاوره خود نویسنده و طراح مانگا ساخته میشه؟ یا تخیل و برداشت خود کارگردان هم در کار نهایی دخیله؟ مثلا Black Star تو Soul Eater. نحوی حرف زدنش قاعدتا تو مانگا نمیتونه بوده باشه. یا صدای کمدی و احمقانه شینیگامی. اینارو خود کارگردانان انیمه بهش اضافه کردن یا از اول تو ذهن نویسنده مانگا بوده؟

====

انیمه با تم ومپایر چی پیشنهاد میدید؟

vampire knight
hellsing
البته من خودم از هیچ کدوم خوشم نیومد !

Vampire Knight 8-|
فقط اسمش خوبه! :-"

ماکان،انیمه ندارم ولی بشین One Piece : Unlimited World Red بازی کن >:) :-"
---
فصل دوم ناناتسو :x :x :x
خیلی باهاش حال کردم! :دی حالا که بلیچ و ناروتو تموم شدن(ناروتو دراپ البته:-" ) جایگزین خیلی خوبیه :x فقط بدیش اینه نهایتا 2 فصله :( چیزی نیست هر هفته منتظرش باشیم :(

انیمه با تم ومپایر چی پیشنهاد میدید؟

Diabolik Lovers
XDDDD

فصل دومش هم داره پخش میشه XDD

فقط بعد قسمت اول اومدی فحشم دادی و دنبالم بودی که بزنی منو بدون پیدام نمیکنی :d

خداییش تو سبک خودش انیمه تکی هست :d تو همه انیمه های Reverse Harem یه دختر بین شونصد تا پسر که همشون قربون صدقه دختره میرن و هرکدومشون شخصیتای معمولا از قبل تعیین شده ای دارن مثل Father type و Tsundere و . . . ولی تو این انیمه همشون یه جورن :d همشون وحشتناک سادیسمین :d تنها تفاوتشون تو فِتیش های سادیسمشونه :d

آخرین ویرایش:
آقا یه سوال فلسفی! انیمه ها با مشاوره خود نویسنده و طراح مانگا ساخته میشه؟ یا تخیل و برداشت خود کارگردان هم در کار نهایی دخیله؟ مثلا Black Star تو Soul Eater. نحوی حرف زدنش قاعدتا تو مانگا نمیتونه بوده باشه. یا صدای کمدی و احمقانه شینیگامی. اینارو خود کارگردانان انیمه بهش اضافه کردن یا از اول تو ذهن نویسنده مانگا بوده؟

راجع به نحوه حرف زدن BlackStar که تو مانگا هم دقیقاً همینطوره... باید بخونی تا متوجه شی. :d
صدای گوگولی شینیگامی هم که بارها شخصیت‌های مختلف تو روند داستان بهش اشاره میکنن مخصوصاً وقتی صداش عوض میشه.

ولی در کل سیستم ساخت انیمه‌های اقتباسی یکمقداری پیچیده است... بخوام برات خلاصه‌اش کنم اینجوری میشه:

یک شغلی تو ساخت انیمه‌های اقتباسی (از مانگا، لایت ناول، بازی و...) هست بنام Series Composition یا معادل فارسیش «هماهنگ کننده»
هماهنگ کننده تو انیمه‌های اقتباسی مهمترین نقش رو داره و خیلی وقتها از کارگردان هم نقش اساسی‌تری داره تا جایی که یه هماهنگ‌کننده درست و حسابی حتی با وجود کارگردان ضعیف یک تنه میتونه انیمه رو تبدیل به شاهکار کنه یا بر*نه توش.
هماهنگ کننده‌ها 90% مواقع داستان اقتباسی رو خودشون مینویسن... چون مدیوم انیمه با مانگا فرق داره مسلماً تبدیل صحنه به صحنه مانگا به انیمه خیلی وقتها جور در نمیاد و اجباراً باید یکسری چیزها رو عوض کنن.

هماهنگ کننده کسی هست که مستقیم در رابطه با داستان با نویسنده منبع اصلی (نویسنده مانگا یا کتاب یا هر چیزه دیگه‌ای) در ارتباطه و مثلاً همین که صدای فلانی دخترونه است یا پسرونه رو هماهنگ کننده با هماهنگی با نویسنده اصلی (یا بدون هماهنگی با اون) مشخص میکنه

لُپ کلام اینکه تقریباً همه کاره یه انیمه اقتباسی هماهنگ‌کننده است، برعکس اینکه خیلی‌ها فکر میکنن مثل صنعت سینما و سریال کارگردان همه‌کاره است.
تو انیمه اقتباسی مهمترین نقش اول هماهنگ کننده است بعد کارگردان... خیلی از افراد سوپر شاخ صنعت انیمه هستن که فقط بعنوان هماهنگ‌کننده کار میکنن و تا حالا هیچ کاری بعنوان کارگردان تو کارنامه‌شون نداشتن، ولی اسمشون به تنهایی میتونه تضمین کیفیت بالای یه انیمه باشه.

البته این سیستم استثنناهایی هم داره.... تو بعضی انیمه‌ها هماهنگ‌کننده آدم کمتجربه‌ای ممکنه باشه و برای همین خیلی از وظایفش میتونه بیفته رو دوش کارگردان که با تجربه‌تره... یا مثلاً کارگردان‌های خیلی معروف مثل واتانابه، ناگاهاما و... عملاً دیگه نیازی به هماهنگ‌کننده ندارن و هماهنگ‌کننده کارهاشون بیشتر نقش دکوری و کمکی داره و همه‌کاره خودشون هستن که خب غیر از این هم از افراد شاخص صنعت انتظار نمیره.

در کل اینکه «هماهنگ کننده» جواب سوال فلسفی توئه. :d

کلا به تمام دوستانی که کنجکاون بدونن انیمه چجوری ساخته میشه پیشنهاد میدم Shirobako رو حتما ببینن. در قالب یه انیمه sol که چاشنی طنزم همراهش کردن صنعت انیمه سازی رو خیلی خوب به تصویر میکشه.
-----

امروز قسمت اخر Shokugeki no Souma رو دیدم و باید بگم بعد از مدتها اولین انیمه ایه که میدونم دلم براش تنگ ميشه. واقعا از اول تا اخر کیفیت کار حفظ شده بود و معلوم بود با علاقه و توجه داره ساخته ميشه. خیلی خیلی فان بود و امیدوارم هرچه سریعتر خبر سیزن دومش بیاد.

پ.ن. وقتی هایاما و سوما غذاهاشونو سرو میکردن یاد طوفانای شن MGS افتاده بودم :))

Legend of the Galactic Heroes پیشنهاد میشه؟:-/:d
شدیدا پیشنهاد میشه!! اگه از code geass خوشت اومده از این هم خوشت میاد!!
داستان عالی داره و توش به نظرم شخصیت مثبت و منفی نداره خودت باید تصمیم بگیری که طرف بد کیه و....
خلاصه از دست نده این انیمه رو که شاهکاره

شدیدا پیشنهاد میشه!! اگه از code geass خوشت اومده از این هم خوشت میاد!!
داستان عالی داره و توش به نظرم شخصیت مثبت و منفی نداره خودت باید تصمیم بگیری که طرف بد کیه و....
خلاصه از دست نده این انیمه رو که شاهکاره

نه تنها از کد گیاس بلکه از گورن لاگان هم بشدت خوشم اومده!:d فقط چون یکم قدیمیه گفتم شاید گرافیکش تو ذوقم بزنه.:d الان فقط اینکه بترتیب ببینم یا یکراست برم سروقت سری اصلیش؟ چندتا فیلم سینمایی و یک گایدن هم داره.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or