Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
نه تنها از کد گیاس بلکه از گورن لاگان هم بشدت خوشم اومده!:d فقط چون یکم قدیمیه گفتم شاید گرافیکش تو ذوقم بزنه.:d الان فقط اینکه بترتیب ببینم یا یکراست برم سروقت سری اصلیش؟ چندتا فیلم سینمایی و یک گایدن هم داره.
خوده سری کده گیاس یه کپی از این انیمه هست!!وقتی ببینیش میفهی که کده گیاس چند جا از این انیمه الگو گرفته و....
اول این سری Legend of the Galactic Heroes Gaiden ببین که 24 قسمت و تمرکز این سری روی راینهارد هستش که چگونه پله های ترقی را تا فرماندهی امپراطوری طی میکنه رو نشون میده بعدش سری اصلی Legend of the Galactic Heroes رو ببین که بعده Gaiden شروع میشه!!!البته خودم من اول سری اصلیش رو دیدم بعد Gaiden که اینه یه OVA بود برام!!:dولی تو که تازه شروع میکنی حتما Gaiden اول شروع کن بعد برو سری اصلی اینطوری داستان برات قابل فهمتر میشه!!!

Diabolik Lovers

خداییش بقیه هم همین نظرو دارن؟ چون به نظر من مانگاش مزخرف به تمام معناست :d

من خودم مانگا رو بیشتر از انیمه دوست دارم اما هیچ وقت نتونستم مانگای شینگکی رو بیشتر از 4-5 چپتر تحمل کنم حالم بد شد از خوندنش

حالا اتفاقاتی که تو مانگا میوفته آره جالبه اما بدیاش نسبت به انیمه انقدر زیاده که اصلا ادامش ندادم

طراحی مانگا ترسناکه حالم بد میشه نگاهش میکنم :d خیلی حس بدی داره اون موسیقی معرکه انیمه هم که نداره کلا اصلا حال نکردم باهاش :d

الآن باید در مورد شینگکی بگم یا توکیو غول؟:دی

مانگای توکیو غول از اون هایی نیست که دیالوگ ها رو بخونی و بزنی صفحه بعد. بعضی وقت ها باید بری زوم کنی روی پنل ها و فکر کنی که داره چی میشه.:دی

انیمه توکیو غول یه اقتباس ساده شده از داستان بود. خبری از استعاره ها و ارجاعات توش نبود. فقط شده بود یه اکشن تراژدی ساده:دی
------------------
یک چیزی در مورد موسیقی هم بگم....

حتماً وقتی رمان می خونی خودت قیافه شخصیت ها و شکل فضاها رو تجسم می کنی.

رابطه من و موسیقی برخی مانگا/منهواها همینه.

مثلاً وقتی Trace یا همین غول توکیو رو می خونم، نت های موسیقی توی ذهن خالق اثر رو می تونم تجسم کنم.

ممکنه به نظر احمقانه بیاد. اما این طرز فکر منه:دی

عجب کاوایی بود این نفرپیتو خوشمان آمد
19.gif
( کلاء از هرچی دختر موسفیده خوشم میاد )

سطح این آرک 100 برابر آرک های قبلی هست ... انگار کلاء نویسنده عوض شده
22.gif

ولی شخصا به نظرم اگه کوراپیکا و لئوریو هم در این آرک بودن و با کمک همدیگه جلوی چنین دشمن های قوی ای وایمیسادن خیلی باحالتر میشد

خونریزی رو به کل حذف کردن ( تا حدی که شکم طرف سوراخ شد ازش خون نیومد ) ... سری انیمه ای که به جنگ های خشن و بی رحمانش معروف بود به لطف جناب Toei Animation شده Ben 10 واسه ما
102.gif
102.gif
102.gif

نمیدونم کی (چه وقت) بود یا این که کی (کدوم شخص) بود ولی خب یکی اینجا به من Sakurasou no Pet na Kanojo رو معرفی کرد :دی چند هفته پیش دیدمش و یادم رفت همون موقع نظرم رو بگم :دی فقط اومدم از هرکی که بهم معرفیش کرده بود تشکر کنم چون واقعا با شخصیتا و داستانش زندگی کردم :دی شدیدا توصیه میکنم اگه از کارای رومنس خوشتون میاد ببینیدش :دی

آیکانیک ترین دیالوگ انیمه:
Sorata no baka
=))=))=))

شوکوگکی و ارسلان تموم شدن! دوتا از بهترین های دو فصل اخیر:( چه وضعشه آخه:(
حالا حداقل یک سال باید راز و نیاز کنیم که شاید ادامش سال دیگه بیاد:(

چقدر خوب بود چند قسمت آخر! :((
اول فقط بگم آهنگی که موقع خوندن مناجات ها برای مرده ها پخش میشد رو برسونید:(( و یا اینکه...کی میادش؟ عالی بود:x
دوم هم پیوستن قباد به ارسلان! >:)

مورد بعدی هم چرا استل برای بازی معرفی نمیشه؟ :|

و در آخر هم اینکه...یعنی بیشوخی تموم شد؟ چرا آخه :(( :(( :(( :((

الآن باید در مورد شینگکی بگم یا توکیو غول؟:دی

مانگای توکیو غول از اون هایی نیست که دیالوگ ها رو بخونی و بزنی صفحه بعد. بعضی وقت ها باید بری زوم کنی روی پنل ها و فکر کنی که داره چی میشه.:دی

انیمه توکیو غول یه اقتباس ساده شده از داستان بود. خبری از استعاره ها و ارجاعات توش نبود. فقط شده بود یه اکشن تراژدی ساده:دی
------------------
یک چیزی در مورد موسیقی هم بگم....

حتماً وقتی رمان می خونی خودت قیافه شخصیت ها و شکل فضاها رو تجسم می کنی.

رابطه من و موسیقی برخی مانگا/منهواها همینه.

مثلاً وقتی Trace یا همین غول توکیو رو می خونم، نت های موسیقی توی ذهن خالق اثر رو می تونم تجسم کنم.

ممکنه به نظر احمقانه بیاد. اما این طرز فکر منه:دی

من با توجه به شخصیت طرف یه صدایی براش میزارم،بعد دوبلورشون تو انیمه که میاد کل احساساتم نابود میشه :| :d
ولی همیشه موقع مانگا خوندن بسته به نوعش یه موزیکی هماهنگ با جو مانگا پلی میکنم خیلی حال میده:d

من با توجه به شخصیت طرف یه صدایی براش میزارم،بعد دوبلورشون تو انیمه که میاد کل احساساتم نابود میشه :| :d
ولی همیشه موقع مانگا خوندن بسته به نوعش یه موزیکی هماهنگ با جو مانگا پلی میکنم خیلی حال میده:d
من همینجوریم:d اصلا اگه براشون صدا تصور نکنم نمیتونم داستان رو بخونم، فقط هم مختص مانگا نیست، کلا داستانی که به صورت نوشتاری باشه رو اینطوری میخونم:d
بعد دوبلورشون تو انیمه که میاد کل احساساتم نابود میشه
آخرین باری که اینطوری شدم، سر قسمت اول انیمه ی مرد تک مشتی بود:d اصلا کلا صدای سایتاما با چیزی که فکر میکردم خیلی فرق میکرد، حتی لحنش هم خیلی جدی تر از تصورم بود:d

یعنی من هر انیمه ای ببنم هر فیلمی ببینم هر بازی انجام بدم خلاصه هر سرگرمی انجام بدم میتونم از همشون حداقل یه ایراد بگیرم اما از این گینتاما بیشرف نمیتونم :d آخه چرا اینجوریه؟ چرا انقدر خوبه؟

مانگاکاش واقعا نابغست

بار ها گفتم و بازی میگم کاری ندارم فلانی نظرش چیه چون نظر شخصیشه اما من تو کتم نمیره که انیمه ای حتی نزدیک 100 کیلومتری گینتاما بشه :d همه انیمه ها با اختلاف زیر گینتاما تشریف دارن :d

تو انیمه فقط همین موتسو بود که به نظرم یکم شخصیت پردازیش ضعیف بود که تو این 2 قسمت ترکوندن :d دمشون گرم

دوستان بخاطر جریاناتی که فکر کنم اکثرا ازش باخبریم تاپیک زیرنویس انیمه Shokugeki no Souma از AW حذف شده. اگر از بچه ها کسی زیرنویس دو قسمت آخر این انیمه رو داره ممنون میشم اونا رو برام بفرسته.

آخرین ویرایش:
خب بالاخره چشممون به زو هم روشن شد.ولی عجب جای خفنیه زو.فیل هزارساله و مردمان راسویی که از بقیه مردم متنفرن.چی اینجا ممکنه باشه خدا داند.این شیچیبوکای جدیده هم که شبیه صفدر پهلوانان شبکه دوِ که:dولی عجب ننه عوضی داره.بونتیش هم که 480 میلیونه.ولی بمونیم تو خماری تا هفته بعد.
گینتاما هم مانگاش دو هفته به خاطر مریضی گوریل سنسی مرخصیه.خبر دیگه هم اینکه Manglobe ورشکست شده.استدیو Trigger هم گفته که 10 اکتبر میخوان از پروژه اریجینال جدیدشون پرده برداری کنن.به امید یه کیل لا کیل دیگه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or