علی دانته Black Lagoon رو ببین،به حرف هیچکی هم گوش نکن
Shokugeki no Souma قرار این فصل چند قسمت باشه؟
علی دانته Black Lagoon رو ببین،به حرف هیچکی هم گوش نکن
Shokugeki no Souma قرار این فصل چند قسمت باشه؟
چرا فصل دومش همین چند وقت پیش تایید شد و سال بعد پخش میشهقشنگ مفهوم شد Chibi چیه:dیه سوال دیگه.ادامه ای برای terra formars ساخته نمیشه؟خیلی باحال بود با اینکه زیاد طرفدار نداره
انیمه Charlotte رو تموم کرد اثر خوبی بود و سرگرم کنند بود داستانش هم خوب بود شخصیت اول انیمه من بدجور یاد لولوش انداخت انگار یه کپی از قیافه اون بودموسیقی انیمه چیزه خاصی نداشت بجز قسمت اخر و معمولی بود!! پایانش رو هم خوب تموم کرد با اینکه می تونستن بهتر کار کنند قابل قبول بود!!!چیزه که هست این انیمه منو بدجور یاد guilty crown انداخت!!:-oهر قسمت که نگاه می کزدم شباهت این انیمه به guilty crown بیشتر برام واضح تر میشد همه چیز داستان کپی هم بودن ولی چیزی که تقاوت ایجاد می کرد یکی موسیقی guilty crown واقع عالی بود:bighug: ولی Charlotte معمولی!!و پایان انیمه guilty crown یه افتضاح به تمام معنا بود که رسما زدن همه چیزو از بین بردن که مثلا سطح انیمه رو بالا ببرن که به کله اومد پایین ولی Charlotte خیلی عالی تموم کرد!! به همه پیشنهاد میشه این انیمه
من فقط از اپنینگ انیمه خوشم اومد و موسیقی!!!:d حالا انیمه می تونست سطح متوسط بشه برام که که هی قسمت به قسمت بدتر شد اخرش هم که یه مهر زد که اقا این انیمه همینه که هست!!:d یکم اگه توجه بکنی می بینی خیلی از اتفاقات انیمه شبیه هم هستن!!فقط شارلوت خراب نکرد و تو یه سطحی نگه داشت ولی عالی هم نبود!!می تونستن بهتر هم تموم کنند که بازم چیزی از خوب بودن انیمه کم نمیکنهیعنی مشکلت با Guilty Crown فقط پایانش بود؟ من از اول تا آخر انیمه حالم بهم خورد و وسطاش ولش کردم چون دقیقا مثل Mirai Nikki شده بود که بدون شک بدترین انیمه ایه که دیدم :d
اتفاقات تو GC دقیقا و عینا مثل Mirai Nikki بود
من فقط از اپنینگ انیمه خوشم اومد و موسیقی!!!:d حالا انیمه می تونست سطح متوسط بشه برام که که هی قسمت به قسمت بدتر شد اخرش هم که یه مهر زد که اقا این انیمه همینه که هست!!:d یکم اگه توجه بکنی می بینی خیلی از اتفاقات انیمه شبیه هم هستن!!فقط شارلوت خراب نکرد و تو یه سطحی نگه داشت ولی عالی هم نبود!!می تونستن بهتر هم تموم کنند که بازم چیزی از خوب بودن انیمه کم نمیکنهیعنی مشکلت با Guilty Crown فقط پایانش بود؟ من از اول تا آخر انیمه حالم بهم خورد و وسطاش ولش کردم چون دقیقا مثل Mirai Nikki شده بود که بدون شک بدترین انیمه ایه که دیدم :d
اتفاقات تو GC دقیقا و عینا مثل Mirai Nikki بود
من فقط از اپنینگ انیمه خوشم اومد و موسیقی!!!:d حالا انیمه می تونست سطح متوسط بشه برام که که هی قسمت به قسمت بدتر شد اخرش هم که یه مهر زد که اقا این انیمه همینه که هست!!:d یکم اگه توجه بکنی می بینی خیلی از اتفاقات انیمه شبیه هم هستن!!فقط شارلوت خراب نکرد و تو یه سطحی نگه داشت ولی عالی هم نبود!!می تونستن بهتر هم تموم کنند که بازم چیزی از خوب بودن انیمه کم نمیکنه
انیمه Sayonara Zetsubou Sensei یه کمدی خیلی باحاله که خودم تازه دیدم و خیلی ازش خوشم اومد ، دنبال یه نفر بودم که بهش پیشنهاد بدم که پیشنهادم قسمت شما شد :d
@dante Never Cry آقا شما بشین Rainbow رو ببین مطمئن باش پشیمون نمیشی.این انیمه رو خودم همین امروز تموم کردم.در یک کلام شاهکاره مخصوصا موسیقیش.در مورد کیفیت تصویریش هم که سری محصول مدهوس(ع) هست.داستانش هم در مورد شش تا نوجوون 17-16 سالس که به خاطر مسائل مختفلی تو دوره ژاپن پس از جنگ فرستاده شدن به یه دار تادیب و نیمه اول انیمه تو اونجا اتفاق میوفته.از نظر Moe و کاوایی و کش اومدن صورت هم اصلا چنین چیزایی تو انیمه وجود نداره و کار کاملا یه کار بزرگسالانس.یعنی الان این سری تبدیل شده به سلاحی که هرکی اومد گفت انیمه رو به خاطر بعضی موارد خاص دوست نداره اینو بزاری جلوش طرف Overkill بشه:d
علی دانته Black Lagoon رو ببین،به حرف هیچکی هم گوش نکن:biggrin1:
Shokugeki no Souma قرار این فصل چند قسمت باشه؟:biggrin1:
ممنون بابت پیشنهاداتون همشون به لیستم اضافه شدن Working و Black Lagoon رو دارم ولی خب باقی رو باید بگردم لینک دانلودشون رو پیدا کنم فعلا ناناتسو رو شروع کردم و میخوام یکی دیگه از بین اینایی که معرفی کردین رو هم کنارش ببینم که هر وقت شروعش کردم میگم
راستی اینجا کسی از سری Monogatri سر در میاره؟ توی AW توضیحاتش رو خوندم و گفتم امتحانش بکنم ولی نمیدونم به چه ترتیب باید ببینمش یا اینکه از کجا میتونم لینکاش رو گیر بیارم. اگه کسی بتونه یه توضیحاتی در موردش بده ممنون میشم :bighug:
ممنون بابت پیشنهاداتون همشون به لیستم اضافه شدن Working و Black Lagoon رو دارم ولی خب باقی رو باید بگردم لینک دانلودشون رو پیدا کنم فعلا ناناتسو رو شروع کردم و میخوام یکی دیگه از بین اینایی که معرفی کردین رو هم کنارش ببینم که هر وقت شروعش کردم میگم
راستی اینجا کسی از سری Monogatri سر در میاره؟ توی AW توضیحاتش رو خوندم و گفتم امتحانش بکنم ولی نمیدونم به چه ترتیب باید ببینمش یا اینکه از کجا میتونم لینکاش رو گیر بیارم. اگه کسی بتونه یه توضیحاتی در موردش بده ممنون میشم :bighug:
@NoctisSasuke
فرشاد یادته چندوقت پیش یکی دوتا انیمه بهم معرفی کردی؟ اون موقع سرم شلوغ بود نتونستم ببینمشون، الان اگه اسمشون رو یادته بگو تا سروقت اونا هم برم
=====
پ.ن: آها تا یادم نرفته آقا من منشن نمیشم، پستم رو نقل قول کنید فکر کنم تا الان یه عالمه از دست @dante فحش خوردم بخاطر منشن های اشتباهی که براش اومده
به این ترتیب :
Bakemonogatari
Nisemonogatari
Nekomonogatari Kuro
Monogatari Series Second Season
Hanamonogatari
Tsukimonogatari
و Owarimonogatari که این فصل پخش میشه .
یک OVA داره به نام Akito the exiled کهدوستان یه سوال خیلی خیلی مهم:d.انیمه Code Geass فقط دو فصله ؟ فیلم،ادامه یا چیز دیگه ای هستش که اومده باشه یا نه؟اگه نه دیگه ادامه ای نداره؟
مرسی