این ماجرای زیرنویس های انیمه ولرد هم شده مکافات برام ):
من 50درصد انیمه هایی که دانلودم میکنم، با فن ساب هایی که متجرم انتخاب میکنه، متفاوته...برای همین همیشه خودم زیرنویس ها رو هماهنگ میکردم.
الان که شده sup...با هزار بدبختی راهی پیدا کردم برای تنظیم زیرنویس که باید 5مرحله با پروسه های مختلف برم تا زیرنویس sup رو همون طور که هست، بدون افت کیفیت تنظیم ـش کنم.
الان دقیق مشکل ـشون چیه...اینه که فلان سایت زیرنویس هاشون رو دستکاری نکنه و یا تو سایت خودشون نذارن!!! خوب همین sup رو راحت میشه edit line کرد....و خط هایی مربوط به مترجم و سایت و چیز میزهای دیگه ـش رو پاک کردُ زیرنویس رو دوباره ذخیره کرد.
بگذریم...به ما چه :d
K - Return of Kings - E01
منم مثل محمدرضا (استکبار) چون فصل اولش رو دیده بودم...این فصل رو هم دیگه باید نگا کنم...البته هنوز فیلمش رو هم ندیدم..و فک نکنم که برای دیدن فصل دومش نیازی به دید فیلم باشه.
درباره ی خود انیمه هم بگم که هنوز رو مخ آدم پاتیناژ میره....فقط بخاطر شنیدن صدایی چندتا دوبلور تحملش میکنم که عمراً بشه همنچین صداهایی رو کنار هم تو یه انیمه شنید.
Noragami Aragoto - E01
دقیقاً مثل همون سری قبلی....و با همون جو شروع شد...این رو هم حتماً ادامش میکنم که آرشیوم ناقص نشه :d
یکی از ویژگی های خوب انیمه، موسیقی اونه که امیدوارم تو این شماره هم آهنگ هایی جدیدی از Iwasaki Taku بشنوم
Haikyuu!! S2 - E01
شروعش خیلی خوب بود...حسابی لذت کردم...پاییز حسابی سرگرمیم (":
One-Punch Man - E01
این چی بود اخه....اصلاً فاز انیمه رو درک نمیکنم
Sakurako-san no Ashimoto ni wa Shitai ga Umatteiru - E01
عجب چیزی بودش...خیلی از جو انیمه خوشم امد.....و بنظرم دوبلور ساکوراکو، بهترین انتخاب ممکنه بودش....هیچ دوبلوری نمیتونه به اندازه ی Itou Shizuka برای همچین شخصیتی مناسب باشه.
Shingeki! Kyojin Chuugakkou - E01
نخندین....:d فقط خواستم ببینم چیه LOL