Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
سلام:d
من دوتا سیزن Ghost in the shell SAC رو دیدم،خیلی خوشم آمد:dدیگه از سری Ghost in the shell چی ببینم؟

Black Lagoon رو هم دیدم،از اونم خوشم اومد!تو مایه های این یا Ghost in the shell چی خیلی خوبه که بگیرم؟

ممنون:)

من دوتا سیزن Ghost in the shell SAC رو دیدم،خیلی خوشم آمد:dدیگه از سری Ghost in the shell چی ببینم؟

Black Lagoon رو هم دیدم،از اونم خوشم اومد!تو مایه های این یا Ghost in the shell چی خیلی خوبه که بگیرم؟

Psycho-Pass و Jormungand رو دیدی؟ :-"

---

اودا رحم حالیش نیستا! :d چند چپتره پدر خواننده ها رو در اورده! :d وحشتناک خفن شده این چند چپتره اخیره وان پیس! :x :x :x

تازه انیمه Steins Gate رو تموم کردم. عالی بود. :x اسمشم از تو پست های بچه های اینجا گرفتم . متشکرم از دوستان
این مایوشی که حرف میزد خیلی احساس خوبی به ادم دست میداد :"> خیلی باحال بود

این انیمه 24 قسمت و یه قسمت اسپیشال داشت که دیدم. چیز دیگه ای هم هست ؟ ادامه ای ؟ آخه دیدم چندتا دیگه هم هست که با این اسم شروع میشه مثل Steins;Gate: Fuka Ryouiki no Déjà vu

اگه Darker Than Black رو ندیدی این حتما دانلود کن که حرف نداره انیمه!!!و یه کاره سطح بالاست!!

قبل اینکه شروع کنم به دیدن گنگستا هیچ پیش زمینه ای راجع بهش نداشتم ولی از همون لحظه اولی که اوپنینگش شروع شد فهمیدم این همون انیمه ای هست که خیلی وقته دنبالش بودم. محیط تاریک شخصیتایی که هیچکدومشون ابرقهرمان نبودن همیونجوری که تو قسمتای اخر نیکولاس پودر شد!:d خدارو شکر میکنم که هفتگی این انیمه رو دنبال نمیکردم وگرنه معلوم نیست چه بلایی سرم میومد.:d رفت تو تاپ 10!

من سال 2015 رو به عنوان بهترین سال انیمه ای و گیمی انتخاب میکنم :d

اون از بهار خفن اونم از تابستون خفن اینم از پاییز خفن :d

هم قسمت اول Noragami هم K وحشتناک جالب بودن

K که ترکوند قسمت اولش :d

شایعاتی هم رسیده که انگار به ____ خوردن افتادن و دارن فصل دو Owari no Seraph رو اونجوری که باید باشه میسازن :d که اگه باشه که اینم جز سوپر خفنا میوفته (که بازم بعید میدونم با اون فاجعه فصل اولش)

به یکی از بی نهایت دلیل معرکه بودن گینتاما پی بردم :d

تنها انیمه ای هست که تو خودش خودشون رو ترول میکنن XDDDD

Opening جدید هم بسی بامزه بود بهتر از اون Ending خیلی خفنش بود

بهترین قسمت چند وقت اخیر گینتاما بود :))

آخرین ویرایش:
اگه Darker Than Black رو ندیدی این حتما دانلود کن که حرف نداره انیمه!!!و یه کاره سطح بالاست!!
اتفاقا یه هفتس که شروعش کردم!عالیه!

یه چیزی معرفی کنید که متفاوت باشه،Ghost in the shell و Black Lagoon رو خیلی دوست داشتم چون واقعا از یسری از کلیشه های انیمه ای به دور بودن.(البته نمیگم این کلیشه ها بدن.با روحیات من یجورایی سازگار نیستن:d)

تازه انیمه Steins Gate رو تموم کردم. عالی بود. :x اسمشم از تو پست های بچه های اینجا گرفتم . متشکرم از دوستان
این مایوشی که حرف میزد خیلی احساس خوبی به ادم دست میداد :"> خیلی باحال بود

این انیمه 24 قسمت و یه قسمت اسپیشال داشت که دیدم. چیز دیگه ای هم هست ؟ ادامه ای ؟ آخه دیدم چندتا دیگه هم هست که با این اسم شروع میشه مثل Steins;Gate: Fuka Ryouiki no Déjà vu
Steins;Gate Fuka Ryouiki no Déjà vu فیلمشه . حتما ببینش . خیلی خوبه . ی Steins;Gate - Sōmei Eichi no Cognitive Computing هم داره که هرقسمت دو دقیقه‌س . دیدنش واجب نیست . Steins;Gate 0 هم ویژوال ناول جدیدشه که برای Vita و PS3/4 قراره بیاد . خبر خوب اینکه . از روش انیمه هم ساخته میشه. و داستانشم ظاهرا
تو خط دنیایی اتفاق میوفته که ماکسیه وجود نداره. همون دنیایی بتا که اوکابه نتونست ماکسیه رو نجات بده. اگه اشتباه نکنم توی این ویژوال ارتی که میذارم هم چهره ی غمگین اوکابه همین موضوع رو تایید میکنه
8fc2_1.jpg

Gangsta هم به لطف دوستان برام اسپویل شد:|

خب Gangsta رو تا قسمت 10 دیدم . ی چندتا مورد هست اگه اگه نبودن . بنظرم انیمه ی جورایی بی نقص میشد. و حداقل منو مجبور میکرد تاپ 10 نمو از اول بچینم.
1. موسیقیشه که بنظرم افتضاحه. از شروع انیمه افتضاح بود تا همین قسمت 10 . بعید میدونم تو 2 قسمت باقی مونده معجزه بشه و چیزی تغییر کنه
2. انیمیشن و گرافیکش هست که خیلی خشکه. البته از اول هم انیمیشن کارکتر ها خشک بود ولی حداقل طراحی و گرافیکش خوب بود . ولی از قسمت 6/5 به بعد احساس میکنم گرافیک خیلی داغون شده . رسما کاراکتر ها تو نماهای مختلف شکل های مختلفی دارن. دوربین از بالا نشونشون میده ی شکلی هستن . از بقل نشون میده ی شکل دیگه. البته این موضوع تو انیمه تا ی حدیش طبیعیه . ولی تو این انیمه دیگه شورشو در اورده
3. ی تمه طنز مسخره و بیجا بهش اضافه شده که یکم جو سنگین انیمه رو خراب کرده . حالا این زیاد مشکلی نیست
از این سه مورد که بگزریم . دوتا چیز هست که باعث میشه این انیمه رو ی کاره خیلی خوب بدونم و برام خاطره انگیز بشه. اونم داستان عالی و کاراکترها فوق‌العادشه . تو این 10 قسمت کلی شخصیت معرفی . شده و به مهماش تا حدودی پرداخته شده . از بین اینهمه کاراکتر از هیچکدومشون بدم که نمیاد هیچ . همشونو خیلی دوست دارم. هرکدوم خصوصیتهای خاص خودشونو دارن و از نظر من کلیشه ای نیستن که خیلی برام جالبه
از بین شخصیتهای فرعی
جینجر و دنی مونرو رو خیلی دوست دارم

اتفاقا یه هفتس که شروعش کردم!عالیه!

یه چیزی معرفی کنید که متفاوت باشه،Ghost in the shell و Black Lagoon رو خیلی دوست داشتم چون واقعا از یسری از کلیشه های انیمه ای به دور بودن.(البته نمیگم این کلیشه ها بدن.با روحیات من یجورایی سازگار نیستن:d)

هرچی دارن معرفی میکنن که یا دیدی یا داری میبینی :d دیگه اینایی که معرفی کردن جز امپراطور های این سبکی که تو دوست دارین :d

یکم استراحت بده یه سبک دیگه ببین :d

از انیمه های تابستون در حد یکی دو قسمت دیدم، اما برای این که دل امیر آکیبا رو نشکنم که نره معتاد بشه، لیست تخیلی انیمه های پاییزیم رو میذارم:دی

انیمه ها اصولاً در یک لیست تخیلی به دو دسته تقسیم میشن. اونایی که احتمالاً دیده میشن و اونایی که یه قسمت میبینم و بعد تصمیم میگیرم.

لیست دیدنی ها اینه:
Garo: Guren no Tsuki
فصل اولش انیمه اکشن بدی نبود. این فصل هم هیچ ربطی به قبلی نداره. اصلاً فضا و شخصیت هاش عوض شده. اما احتمالاً میبینمش. مگر این که چیز داغونی باشه.

K: Return of Kings
چون فصل اولشُ دیدم، اینُ هم میبینم. کلاً علاقه خاصی بهش ندارم. موسیقی متنش روی مخم بود:دی

Noragami Aragoto
بدون شرح. خیلی هم عالی. تازه آرک خوب داستان شروع میشه.

One Punch Man
ها؟

Owari no Seraph: Nagoya Kessen-hen
فصل اولش که مالی نبود. اما چون اونُ دیدم، اینم می بینم.

Owarimonogatari
شونصد فصلشُ دارم. اینم که دیگه آخرشه:>

World Trigger: Isekai Kara no Toubousha
داستانش با مانگا احتمالاً یکی نیست اما می بینم.
---------------------------------
یک قسمتی ها:
Concrete Revolutio: Choujin Gensou
Heavy Object
Comet Lucifer
Hokuto no Ken: Ichigo Aji
Osomatsu-san
Sakurako-san no Ashimoto ni wa Shitai ga Umatteiru
Subete ga F ni Naru: The Perfect Insider
Young Black Jack
Heavy Object

توضیح خاصی در مورد اینا ندارم. احتمالاً 2-3 تاشونُ بشه دید.
باقی چیزهایی که توی این لیست نیست، از نظر من عنیمه هستن:دی

یه سری حارم و ایچی یا پرت و پلاهای لوس بازی:دی

این ماجرای زیرنویس های انیمه ولرد هم شده مکافات برام ):
من 50درصد انیمه هایی که دانلودم میکنم، با فن ساب هایی که متجرم انتخاب میکنه، متفاوته...برای همین همیشه خودم زیرنویس ها رو هماهنگ میکردم.
الان که شده sup...با هزار بدبختی راهی پیدا کردم برای تنظیم زیرنویس که باید 5مرحله با پروسه های مختلف برم تا زیرنویس sup رو همون طور که هست، بدون افت کیفیت تنظیم ـش کنم.

الان دقیق مشکل ـشون چیه...اینه که فلان سایت زیرنویس هاشون رو دستکاری نکنه و یا تو سایت خودشون نذارن!!! خوب همین sup رو راحت میشه edit line کرد....و خط هایی مربوط به مترجم و سایت و چیز میزهای دیگه ـش رو پاک کردُ زیرنویس رو دوباره ذخیره کرد.

بگذریم...به ما چه :d

K - Return of Kings - E01
منم مثل محمدعلی (استکبار) چون فصل اولش رو دیده بودم...این فصل رو هم دیگه باید نگا کنم...البته هنوز فیلمش رو هم ندیدم..و فک نکنم که برای دیدن فصل دومش نیازی به دید فیلم باشه.
درباره ی خود انیمه هم بگم که هنوز رو مخ آدم پاتیناژ میره....فقط بخاطر شنیدن صدایی چندتا دوبلور تحملش میکنم که عمراً بشه همنچین صداهایی رو کنار هم تو یه انیمه شنید.

Noragami Aragoto - E01
دقیقاً مثل همون سری قبلی....و با همون جو شروع شد...این رو هم حتماً ادامش میکنم که آرشیوم ناقص نشه :d
یکی از ویژگی های خوب انیمه، موسیقی اونه که امیدوارم تو این شماره هم آهنگ هایی جدیدی از Iwasaki Taku بشنوم

Haikyuu!! S2 - E01
شروعش خیلی خوب بود...حسابی لذت کردم...پاییز حسابی سرگرمیم (":

One-Punch Man - E01
این چی بود اخه....اصلاً فاز انیمه رو درک نمیکنم :-&

Sakurako-san no Ashimoto ni wa Shitai ga Umatteiru - E01
عجب چیزی بودش...خیلی از جو انیمه خوشم امد.....و بنظرم دوبلور ساکوراکو، بهترین انتخاب ممکنه بودش....هیچ دوبلوری نمیتونه به اندازه ی Itou Shizuka برای همچین شخصیتی مناسب باشه.

Shingeki! Kyojin Chuugakkou - E01
نخندین....:d فقط خواستم ببینم چیه LOL

آخرین ویرایش:
سلام
این ماجرای زیرنویس های انیمه ولرد هم شده مکافات برام ):
من 50درصد انیمه هایی که دانلودم میکنم، با فن ساب هایی که متجرم انتخاب میکنه، متفاوته...برای همین همیشه خودم زیرنویس ها رو هماهنگ میکردم.
الان که شده sup...با هزار بدبختی راهی پیدا کردم برای تنظیم زیرنویس که باید 5مرحله با پروسه های مختلف برم تا زیرنویس sup رو همون طور که هست، بدون افت کیفیت تنظیم ـش کنم.

الان دقیق مشکل ـشون چیه...اینه که فلان سایت زیرنویس هاشون رو دستکاری نکنه و یا تو سایت خودشون نذارن!!! خوب همین sup رو راحت میشه edit line کرد....و خط هایی مربوط به مترجم و سایت و چیز میزهای دیگه ـش رو پاک کردُ زیرنویس رو دوباره ذخیره کرد.

بگذریم...به ما چه :d

K - Return of Kings - E01
منم مثل محمدرضا (استکبار) چون فصل اولش رو دیده بودم...این فصل رو هم دیگه باید نگا کنم...البته هنوز فیلمش رو هم ندیدم..و فک نکنم که برای دیدن فصل دومش نیازی به دید فیلم باشه.
درباره ی خود انیمه هم بگم که هنوز رو مخ آدم پاتیناژ میره....فقط بخاطر شنیدن صدایی چندتا دوبلور تحملش میکنم که عمراً بشه همنچین صداهایی رو کنار هم تو یه انیمه شنید.

Noragami Aragoto - E01
دقیقاً مثل همون سری قبلی....و با همون جو شروع شد...این رو هم حتماً ادامش میکنم که آرشیوم ناقص نشه :d
یکی از ویژگی های خوب انیمه، موسیقی اونه که امیدوارم تو این شماره هم آهنگ هایی جدیدی از Iwasaki Taku بشنوم

Haikyuu!! S2 - E01
شروعش خیلی خوب بود...حسابی لذت کردم...پاییز حسابی سرگرمیم (":

One-Punch Man - E01
این چی بود اخه....اصلاً فاز انیمه رو درک نمیکنم :-&

Sakurako-san no Ashimoto ni wa Shitai ga Umatteiru - E01
عجب چیزی بودش...خیلی از جو انیمه خوشم امد.....و بنظرم دوبلور ساکوراکو، بهترین انتخاب ممکنه بودش....هیچ دوبلوری نمیتونه به اندازه ی Itou Shizuka برای همچین شخصیتی مناسب باشه.

Shingeki! Kyojin Chuugakkou - E01
نخندین....:d فقط خواستم ببینم چیه LOL
اول اینکه محمدعلی ، نه محمدرضا :دی
دوم اینکه هرچی رو تو پسنددی احتمالاً بدرد دهه محرم میخوره . طرفشون نرم ؟ :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• H^D^
رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or