پرهام...خیر سرم بعد از یه عمر...اسم دوستم رو اشتباه نوشتم :d.....حتی نمیشه گفت که اشتباه تایپی بوده که ماست مالی ـش کرد :d
P.S
محمدعلی تصحیح شد (":
فعلاً تو این لیست هیچ چیز سوزناکی نیست D:
K - Return of Kings
Noragami Aragoto
Haikyuu!! S2
اینا رو که باید فصل یک ـشون رو دیده باشی....اولی K - Return of Kings رو که بیخال...دیدنش اعصاب میخواد، حالا شاید امیرحسین امد هایپ ـت کرد که فلانه بهمانه...بشین ببین...دیگه میل خودته...من دخالت نمیکنم...ولی نظرم رو دیگه دادم :d
دومی Noragami Aragoto هم بد نیست...بالا و پایین زیاد داره...ولی اوضاعش خیلی بهتر از اولیه، الخصوص موسیقی کار.
داستان هم درباره ی ارواح و یوکای هست....
سومی Haikyuu!! هم که ورزشی ـه....تو رشته ی والیبال....همون کروکو بسکت رو در نظر داشته باش...از دبیرستان بیارش تو دره ی سنی راهنمایی.
اگه ورزشی فن هستی....حتماً نگاش کن
اگه هم به حسن یه میشن بدی [MENTION=19301]emperor 69[/MENTION] بدی...دیگه استاد کارهای ورزشی ـه...اون، این انیمه رو تاپیک پیشنهاد کرد.
One-Punch Man
ببین..من از این خوشم نیومد...ولی اینجا فن زیاد داره...شاید اونها بتونن خوب ازش بهت بگن.
Sakurako-san no Ashimoto ni wa Shitai ga Umatteiru
برای قست اول خیلی خوب...داستان یه دختره که عاشق جمع کردن استخون اجساد ـه، حیون...آدم هم باشه که دیگه چه بهتر.
اگه خواستی، PV توی پستم رو دانلود کن.
Shingeki! Kyojin Chuugakkou
این رو که کلاً بیخال
P.S
محمدعلی تصحیح شد (":
فعلاً تو این لیست هیچ چیز سوزناکی نیست D:
K - Return of Kings
Noragami Aragoto
Haikyuu!! S2
اینا رو که باید فصل یک ـشون رو دیده باشی....اولی K - Return of Kings رو که بیخال...دیدنش اعصاب میخواد، حالا شاید امیرحسین امد هایپ ـت کرد که فلانه بهمانه...بشین ببین...دیگه میل خودته...من دخالت نمیکنم...ولی نظرم رو دیگه دادم :d
دومی Noragami Aragoto هم بد نیست...بالا و پایین زیاد داره...ولی اوضاعش خیلی بهتر از اولیه، الخصوص موسیقی کار.
داستان هم درباره ی ارواح و یوکای هست....
سومی Haikyuu!! هم که ورزشی ـه....تو رشته ی والیبال....همون کروکو بسکت رو در نظر داشته باش...از دبیرستان بیارش تو دره ی سنی راهنمایی.
اگه ورزشی فن هستی....حتماً نگاش کن
اگه هم به حسن یه میشن بدی [MENTION=19301]emperor 69[/MENTION] بدی...دیگه استاد کارهای ورزشی ـه...اون، این انیمه رو تاپیک پیشنهاد کرد.
One-Punch Man
ببین..من از این خوشم نیومد...ولی اینجا فن زیاد داره...شاید اونها بتونن خوب ازش بهت بگن.
Sakurako-san no Ashimoto ni wa Shitai ga Umatteiru
برای قست اول خیلی خوب...داستان یه دختره که عاشق جمع کردن استخون اجساد ـه، حیون...آدم هم باشه که دیگه چه بهتر.
اگه خواستی، PV توی پستم رو دانلود کن.
Shingeki! Kyojin Chuugakkou
این رو که کلاً بیخال
Attachments
آخرین ویرایش: