Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
پرهام...خیر سرم بعد از یه عمر...اسم دوستم رو اشتباه نوشتم :d.....حتی نمیشه گفت که اشتباه تایپی بوده که ماست مالی ـش کرد :d
P.S
محمدعلی تصحیح شد (":

فعلاً تو این لیست هیچ چیز سوزناکی نیست D:

K - Return of Kings
Noragami Aragoto
Haikyuu!! S2

اینا رو که باید فصل یک ـشون رو دیده باشی....اولی K - Return of Kings رو که بیخال...دیدنش اعصاب میخواد، حالا شاید امیرحسین امد هایپ ـت کرد که فلانه بهمانه...بشین ببین...دیگه میل خودته...من دخالت نمیکنم...ولی نظرم رو دیگه دادم :d

دومی Noragami Aragoto هم بد نیست...بالا و پایین زیاد داره...ولی اوضاعش خیلی بهتر از اولیه، الخصوص موسیقی کار.
داستان هم درباره ی ارواح و یوکای هست....

سومی Haikyuu!! هم که ورزشی ـه....تو رشته ی والیبال....همون کروکو بسکت رو در نظر داشته باش...از دبیرستان بیارش تو دره ی سنی راهنمایی.
اگه ورزشی فن هستی....حتماً نگاش کن
اگه هم به حسن یه میشن بدی [MENTION=19301]emperor 69[/MENTION] بدی...دیگه استاد کارهای ورزشی ـه...اون، این انیمه رو تاپیک پیشنهاد کرد.

One-Punch Man
ببین..من از این خوشم نیومد...ولی اینجا فن زیاد داره...شاید اونها بتونن خوب ازش بهت بگن.

Sakurako-san no Ashimoto ni wa Shitai ga Umatteiru
برای قست اول خیلی خوب...داستان یه دختره که عاشق جمع کردن استخون اجساد ـه، حیون...آدم هم باشه که دیگه چه بهتر.
اگه خواستی، PV توی پستم رو دانلود کن.

Shingeki! Kyojin Chuugakkou
این رو که کلاً بیخال :p

Attachments

آخرین ویرایش:
سلام
پرهام...خیر سرم بعد از یه عمر...اسم دوستم رو اشتباه نوشتم :d.....حتی نمیشه گفت که اشتباه تایپی بوده که ماست مالی ـش کرد :d
P.S
محمدعلی تصحیح شد (":

فعلاً تو این لیست هیچ چیز سوزناکی نیست D:

K - Return of Kings
Noragami Aragoto
Haikyuu!! S2

اینا رو که باید فصل یک ـشون رو دیده باشی....اولی K - Return of Kings رو که بیخال...دیدنش اعصاب میخواد، حالا شاید امیرحسین امد هایپ ـت کرد که فلانه بهمانه...بشین ببین...دیگه میل خودته...من دخالت نمیکنم...ولی نظرم رو دیگه دادم :d

دومی Noragami Aragoto هم بد نیست...بالا و پایین زیاد داره...ولی اوضاعش خیلی بهتر از اولیه، الخصوص موسیقی کار.
داستان هم درباره ی ارواح و یوکای هست....

سومی Haikyuu!! هم که ورزشی ـه....تو رشته ی والیبال....همون کروکو بسکت رو در نظر داشته باش...از دبیرستان بیارش تو دره ی سنی راهنمایی.
اگه ورزشی فن هستی....حتماً نگاش کن
اگه هم به حسن یه میشن بدی @emperor 69 بدی...دیگه استاد کارهای ورزشی ـه...اون، این انیمه رو تاپیک پیشنهاد کرد.

One-Punch Man
ببین..من از این خوشم نیومد...ولی اینجا فن زیاد داره...شاید اونها بتونن خوب ازش بهت بگن.

Sakurako-san no Ashimoto ni wa Shitai ga Umatteiru
برای قست اول خیلی خوب...داستان یه دختره که عاشق جمع کردن استخون اجساد ـه، حیون...آدم هم باشه که دیگه چه بهتر.
اگه خواستی، PV توی پستم رو دانلود کن.

Shingeki! Kyojin Chuugakkou
این رو که کلاً بیخال :p
از این به بعد عمرا طرف چیزی که آکیبا ازش تعریف کرده برم :دی
از کارهای ورزشی هم متنفرم . تنها کار ورزشی ای که دیدم همانا سوباسا بوده :دی

یعد از مدت ها یه پست طولانی در مورد فصلی که گذشت بدیم فردا هم در مورد انیمه های این فصل یه پست میدم:d

Ace of Diamond S2 - E27 : انصافآ انیمه خوبیه تنوع توی هر زمبنه ای مخصوصآ رقبا باعث میشه که اصلآ بیننده احساس خستگی نکنه

Akagami no Shirayukihime - E12 : کلآ انیمه ملویی بود زیاد فراز و نشیب نداشت ولی در کل کار بدی نیود نداشتن کاراکتر اعصاب خرد کن یکی از مزیت های انیمه محسوب میشد

Aoharu x Kikanjuu - E12 : با اینکه کار بدی نیود ولی کمبود هم زیاد داشت اگه خودشو یکمی جدی تر میگرفت شاید کاری بود که ازش به نیکی یاد میشد با همه این حرفا ارزش دیدن داشت

Arslan Senki - E25 : انیمه ای نیست که بشه به راحتی ازش گذشت و حرف های زیادی برای گفتن داشت امیدوارم در ادامه هم شاهد فصل جدیدی ازش باشیم و ای کاش Kingdom هم همچین گرافیکی داشت

Baby Steps 2 - E25 : بهترین انیمه ورزشیم تموم شد حالا من به چه امیدی یکشنبه ها از خواب پاشم برم سر کار که عصرش قراره چی ببینم

Charlotte - E13 : بخوام کلی نظر بدم ازش راضیم هر چند بالا و پایین انیمه خیلی زیاد بود قسمت اول کار خوب بود بعد یهو با کله برای چند هفته متوالی میخوره زمین دوباره از خاک بلند میشه این انیمه جزء کارهایی بود که ای کاش هاش زیادی رو از خودش به جا گذاشت که اگه این ای کاش ها نبود به یه کار خیلی خوب تبدیل میشد

Chaos Dragon: Sekiryuu Sen'eki - E8 : در شگفتم که یه انیمه چقدر میتونه نا امید کننده باشه و هیج انیمه رو من انجوری دراپ نکردم ولی بعد از 8 قسمت وقت تلف کردن برای این انیمه به خودم لعنت فرستادم :d

Gangsta - E12 : یه انیمه دوست داشتنی با شخصیت های جالب فقط حیف که سازنده های کار تدبیری برای به سر انجام رسوندن کار نداشتن و انتهای کار فقط میتونم بگم این انیمه ول شد

GATE - E12 : انیمه ای که در نگاه اول انتطاری ازش نداشتم ولی هرچی جلوتر رفت بیشتر سوپرایزم کرد انیمه استراتژیکی بود و بدون شک منتظر فصل جدیدش خواهیم موند

Kuusen Madoushi Kouhosei no Kyoukan - E12 : جرء انیمه های کلیشه ای سال و دیدن و ندیدنش هیچ فرقی نداره

OverLord - E13 : از اون کارا بود که موتورش دیر روشن شد ولی وقتی رو شن شد انقدر خوب چرخید که دوست داشتم انیمه همینجوری کش بیاد ولی حیف که 13 فسمت بیشتر نبود زوایت جدیدی از قدرت رو به نمایش گذاشت

Prison School - E13 : تو ژانر خودش کار خوبی بود داستان کار هم کشش خوبی داشت که بیننده رو با خودش همراه میگرد و در اخر هم در جای مناسبی کار رو به اتمام رسوند و طزفدار هاش رو امیدوار به فصل جدید کرد

Rokka no Yuusha - E12 : اینم از اون کار هایی بود که در شروع خیلی قوی عمل نکرد ولی در ادامه تم معمایی کار همه چیز رو تغییر داد تبدیل به یه کار پر کشش شد که یک هفته انتظار بعضی وفت ها به ادم فشار میاورد

Shimoneta - E12 : خیلی کار مورد پسندی برای من نبود مشکل اصلی هم نچسب بودن کاراکتر ها بود البیته که فقط همین نبود

Shokugeki no Souma - E24 : کار دوست داشتنی برای من بود و رقابیت های پی در پی اونم نه به عنوان یه انیمه ورزشی بلکه موضوعی در مورد اشپزی همه چیز رو به نفع این انیمه تغییر داده بود و اینکه نمیشه از شخصیت ها دوست داشتنی حس طنز انیمه به سادگی گذشت امیدوام فصل جدیدش تایید بشه

Ushio to Tora - E14 : چیز زیادی برای گفتن در موردش ندارم یه کار شونن که میشه از دیدنش لذت برد ولی بازم به سلیقتون برمیگرده

World Trigger - E48 : همچنان از دیدنش لذت میبرم صد حیف که به مانگا نزدیک شده به روزدی داستان اصلی در انیمه به پایان میرسه

سلام

از این به بعد عمرا طرف چیزی که آکیبا ازش تعریف کرده برم :دی
از کارهای ورزشی هم متنفرم . تنها کار ورزشی ای که دیدم همانا سوباسا بوده :دی

با تشکر! b-)
ولی K باحاله:-" مرد تک مشتی هم از الان بهترین انیمه فصله >:) :-"
---
پیشنهادهای محمدعلی که هیچی! یا میبینم چیزایی که گفته رو ، یا فصل قبلشون رو ندیدم:-"
لیست خلیل هم که کلا ... :p ... ولی انیمه آخری رو احتمالا بگیرم :دی معمولا کارهایی که خلیل دوست دارن خوبن! چیزایی هم که دوست نداره حتما خوبن:-" :دی
مهم ترین لیست هم که ... منتظر پست حسن میمونم >:) پیشنهادات حسن معمولا به سلیقم نزدیک تره >:)

---
[MENTION=95]Police _ 110[/MENTION]
این Nobunaga Concerto رو نگفتی:-" فصل دوم خواهد داشت؟ :(

[MENTION=31999]Akiba[/MENTION]
والا، تا اونجا که میدونم نه...خبری از فصل دومش نیس.
بجاش برو مثل یه بچه ی خوب...Live-Action رو ببین، حرف گوش کن

من رفتم تو لیست آزمون خطا...اینها رو امشب میارم.
Osomatsu-san
Dance with Devils
Gakusen Toshi Asterisk
Utawarerumono: Itsuwari no Kamen
Comet Lucifer
Concrete Revolutio: Choujin Gensou
Young Black Jack

- - -ویرایش - - -

ممنون میشم یکی زیرنویس فارسی Noragami رو برام بفرسته!انگار از انیمه ورلد پاک شده و....:(

فصل اول رو میخوای دیگه!!؟
پیوست پست

Attachments

@Akiba
والا، تا اونجا که میدونم نه...خبری از فصل دومش نیس.
بجاش برو مثل یه بچه ی خوب...Live-Action رو ببین، حرف گوش کن

من رفتم تو لیست آزمون خطا...اینها رو امشب میارم.
Osomatsu-san
Dance with Devils
Gakusen Toshi Asterisk
Utawarerumono: Itsuwari no Kamen
Comet Lucifer
Concrete Revolutio: Choujin Gensou
Young Black Jack

- - -ویرایش - - -

فصل اول رو میخوای دیگه!!؟
پیوست پست
خوب پس سر به بیابون بزارم! :|
لایو اکشن رو که نمیبینم! ولی اون تا آخر داستان رو پوشش داده؟ :d

راستی این شینگکیه چطور بود؟ :d نمیدونم راک لی رو دیدی یا نه! ولی مثل اون باحال بود؟ :-" :دی
---
احساس میکنم کمبود ایده برای دیدن انیمه اوردم! (البته هستا...ولی خوب...:-" ) برای تغییر حس و فضا و ... شاید پروژه ی بعدیم رو Hibike ببینم! :-" نخندین :| :| :|

سلام

اول اینکه محمدعلی ، نه محمدرضا :دی
دوم اینکه هرچی رو تو پسنددی احتمالاً بدرد دهه محرم میخوره . طرفشون نرم ؟ :دی

دهه محرم یه طرف ولی بیشتر من فهمیدم ایشون بیشتر از همه به دوبلرا و موسیقی اهمیت میده تا چیز دیگه ای :d

در ضمن برا دیدن فصل دوم K حتما باید فیلمش رو ببینید

Working!! - Season 1 - 3

وای خدا پوکیدم از خنده =)) عالی بود. فوق العاده! اصلا حرف نداشت :)) شخصیتا، داستان، گرافیک، همه چیز انیمه رو دوست داشتم و کلی باهاش حال کردم، خصوصا کمدی انیمه به نظرم بینظیر بود =))

بهترین صحنه انیمه:
uMi9g.png

بخدا مُردم از بس که سر این صحنه خندیدم =)) =)) =))

وحشتناک توصیه میکنم انیمه رو ببینید چون واقعا عالیه :دی راستی با وجود اینکه شاید اوایل کار زیاد به چشم نیاد ولی رومانس جالبی هم داره که خود من به شخصه خیلی ازش لذت برم :دی

فقط یه سوال در مورد پایانش برام پیش اومده. کسایی که این انیمه رو دنبال میکردن، الان اون Special یک ساعته که آخر قسمت 13 فصل 3 تبلیغش رو میکنه منتشر شده یا نه؟ معلوم نیست کی این قسمت پخش میشه؟

خوب پس سر به بیابون بزارم! :|
لایو اکشن رو که نمیبینم! ولی اون تا آخر داستان رو پوشش داده؟ :d

راستی این شینگکیه چطور بود؟ :d نمیدونم راک لی رو دیدی یا نه! ولی مثل اون باحال بود؟ :-" :biggrin1:
---
احساس میکنم کمبود ایده برای دیدن انیمه اوردم! (البته هستا...ولی خوب...:-" ) برای تغییر حس و فضا و ... شاید پروژه ی بعدیم رو Hibike ببینم! :-" نخندین :| :| :|

دقیقاً بله....
Live-Action که قبلاً توی تاپیک درموردش گفتم...ولی اون موقعه فک نکنم توی فاز انیمه ـش بودی....کوتاه بگم که سریال و انیمه رو دوتا Time Line موازی تو Another World جدا در نظر بگیر با همون شخصیت ها.
روایت داستان تو سریال خیلی متفاوته...و اینکه بگی مثلاً منکه انیمه رو دیدم...حالا میتونم سریالش رو هم راحت ببینم، چون میدونم داستان چیه...اصلاً اینطور نیست و باید با دقت داستان سریال رو دنبال کنی.
مانگاش رو خبر ندارم....که چطوری ـه و چطوری پیش رفته....ولی سریالش فصل اولش تموم شده و داستان نیمه کارس...حالا باید دید این فیلم جدیدی که صفحه ی پیش گفتم قراره که سال 2016 بیاد...چقدر دیگه از داستان رو میخوان پوشش بدن....چون تازه داستان خوف ناک شده بود D:

والا این "مدرسه ی حمله به غول" هم بیخود بودش....ولی حس و حال موسیقی ـش...فاز خیلی خوبی داشت...شاید یکی دو قسمت دیگه هم بخاطر همین حس دنبالش کنم...ولی حتماً درآپ میشه.
ماجراش هم که اگه اون PV ای که چند صفحه ی پیش گذاشتم رو ببینی...دستگیریت میشه...روز اول مدرسه..ارن و میکاسا با هم میرن مدرسه و تو مدرسه یه سری اتفاقاتی می افته که اسپویل نیست ولی اگه بگم مزه ی دیدنش میره.
راک لی هم برای من مزخرف به تمام معنا بودش (از قصد شدید گفتم چون میدونم تو دوست ـش داری:d) ولی در کل نتونستم راک لی رو نگا کنم...بیشتر از دو سه episode...اون هم همش با Skip زدن....بعد هم بلافاصله از روی هارد Shift+Delete کردم D:

فک نکنم Hibike! Euphonium بدردت بخوره...فازش با فازت یکی نیست.
من خودم توی دیدنش خیلی شک داشتم...ولی بخاطر Kyoto Animation و کارگردان خوبی که پشتش بود و تمام کارهایی که ازش دیده بودم، قشنگ بود.....انیمه رو هفتگی دانلودش کردم که بعداً نگاش کنم...که نگاش نکردم (":
یکی از موضوعاتی که برام خیلی عجیب بودش این بود که Kyoto Animation با اون همه منابع خوبش، مثلاً مثل کارهایی شبیه Suzumiya Haruhi و Clannad که از Seiyuu های واقعاً تاپی استفاده کرده بود و یا اصلاً چرا راه دور بریم....Amagi Brilliant Park که سال پیش امد...با اون Seiyuu واقعاً خوبش...جدی از دیدن انیمه لذت بردم....ولی تو این Hibike! Euphonium با داشتن چهار 5تا شخصیت اصلی، یه Seiyuu خوب توشون نیست...رسماً دوبلورهای سیاهی لشکر رو جمع کردن برای این انیمه.

ببین چی تو آرشیوـت خاک خورده داری...رو کن...شاید چیز خوبی از توش در آمد.
بعد چرا نمیری وان پیس ـت رو برای n-1 بار نگا کنی :d

دهه محرم یه طرف ولی بیشتر من فهمیدم ایشون بیشتر از همه به دوبلرا و موسیقی اهمیت میده تا چیز دیگه ای :d

در ضمن برا دیدن فصل دوم K حتما باید فیلمش رو ببینید

جدی فرشاد!....من فیلمش رو اورده بودم...ولی حس دیدنش نبود...یه بار هم تو تاپیک سوال کردم...گفتم چطوریه ارزش داره ببینمش، (چون قبلش امیرحسین دیده بودُ تعریف کرده بود...که من شک کردم، چون همیشه تو اور-هایپ ـه) بعداً که کلاً یادم رفتُ و وقت نشد...نخواستم ببینیم و از این جور چیزا (:
ولی الان که فصل دوم رو شروع کردم...برام سوال زیادی پیش نیومد....هر چند انیمه ی پیچیده ای هم نیس.

آخرین ویرایش:
از فصل جدید فعلا نوراگامی با مرد تک مشتی رو دیدم.نوراگامی که تقریبا مثل فصله قبله ولی به بزنم به تخته مثل اینکه این فصل بیشامون بیشتر داره:dمرد تک مشتی هم که فکر کنم احتمال خیلی زیاد بهترین انیمه فصل بشه.در آخرش هم جا داره یادی کنیم از قسمت این هفته گینتاما که دل و روده ما رو دراورد:))
پ.ن:راستی یه طرح ریختم واسه انیمه بین کردن کلاسم تو دانشگاه اگه خوب پیش رفت میام جزییاتشو منتشر میکنم:d

دقیقاً بله....
Live-Action که قبلاً توی تاپیک درموردش گفتم...ولی اون موقعه فک نکنم توی فاز انیمه ـش بودی....کوتاه بگم که سریال و انیمه رو دوتا Time Line موازی تو Another World جدا در نظر بگیر با همون شخصیت ها.
روایت داستان تو سریال خیلی متفاوته...و اینکه بگی مثلاً منکه انیمه رو دیدم...حالا میتونم سریالش رو هم راحت ببینم، چون میدونم داستان چیه...اصلاً اینطور نیست و باید با دقت داستان سریال رو دنبال کنی.
مانگاش رو خبر ندارم....که چطوری ـه و چطوری پیش رفته....ولی سریالش فصل اولش تموم شده و داستان نیمه کارس...حالا باید دید این فیلم جدیدی که صفحه ی پیش گفتم قراره که سال 2016 بیاد...چقدر دیگه از داستان رو میخوان پوشش بدن....چون تازه داستان خوف ناک شده بود D:

والا این "مدرسه ی حمله به غول" هم بیخود بودش....ولی حس و حال موسیقی ـش...فاز خیلی خوبی داشت...شاید یکی دو قسمت دیگه هم بخاطر همین حس دنبالش کنم...ولی حتماً درآپ میشه.
ماجراش هم که اگه اون PV ای که چند صفحه ی پیش گذاشتم رو ببینی...دستگیریت میشه...روز اول مدرسه..ارن و میکاسا با هم میرن مدرسه و تو مدرسه یه سری اتفاقاتی می افته که اسپویل نیست ولی اگه بگم مزه ی دیدنش میره.
راک لی هم برای من مزخرف به تمام معنا بودش (از قصد شدید گفتم چون میدونم تو دوست ـش داری:d) ولی در کل نتونستم راک لی رو نگا کنم...بیشتر از دو سه episode...اون هم همش با Skip زدن....بعد هم بلافاصله از روی هارد Shift+Delete کردم D:

فک نکنم Hibike! Euphonium بدردت بخوره...فازش با فازت یکی نیست.
من خودم توی دیدنش خیلی شک داشتم...ولی بخاطر Kyoto Animation و کارگردان خوبی که پشتش بود و تمام کارهایی که ازش دیده بودم، قشنگ بود.....انیمه رو هفتگی دانلودش کردم که بعداً نگاش کنم...که نگاش نکردم (":
یکی از موضوعاتی که برام خیلی عجیب بودش این بود که Kyoto Animation با اون همه منابع خوبش، مثلاً مثل کارهایی شبیه Suzumiya Haruhi و Clannad که از Seiyuu های واقعاً تاپی استفاده کرده بود و یا اصلاً چرا راه دور بریم....Amagi Brilliant Park که سال پیش امد...با اون Seiyuu واقعاً خوبش...جدی از دیدن انیمه لذت بردم....ولی تو این Hibike! Euphonium با داشتن چهار 5تا شخصیت اصلی، یه Seiyuu خوب توشون نیست...رسماً دوبلورهای سیاهی لشکر رو جمع کردن برای این انیمه.

ببین چی تو آرشیوـت خاک خورده داری...رو کن...شاید چیز خوبی از توش در آمد.
بعد چرا نمیری وان پیس ـت رو برای n-1 بار نگا کنی :d

جدی فرشاد!....من فیلمش رو اورده بودم...ولی حس دیدنش نبود...یه بار هم تو تاپیک سوال کردم...گفتم چطوریه ارزش داره ببینمش، (چون قبلش امیرحسین دیده بودُ تعریف کرده بود...که من شک کردم، چون همیشه تو اور-هایپ ـه) بعداً که کلاً یادم رفتُ و وقت نشد...نخواستم ببینیم و از این جور چیزا (:
ولی الان که فصل دوم رو شروع کردم...برام سوال زیادی پیش نیومد....هر چند انیمه ی پیچیده ای هم نیس.
خوب حالا که کاملا متفاوته پس واقعا هیچی! :d
یکی که از مانگاش خبر داره بیاد بگه ببینم چه وضعیه:-گ (ولی حیفه این رو مانگا خوند :( )

راک لی به این باحالی:-" انقدر باکا بازی در میوردن! :d خیلی خوب بود :x اصلا من نجی رو تا قبل از این ازش بدم میومد:-" بعدش :x :x :x

در مورد هیبیکه :-" ... من K-On هم دیدما :-" فصل دوم هم تا وسطاش دیدم ولی قشنگ همون فصل اول تکرار میشد همراه با یک سال پایینیه جدید! :| برای همین دراپ شد:| چون پشت سر هم میدیدم هم تاثیر خیلی بدی گذاشت! :|

آرشیوم...چندتایی انیمه هست:-" چندتا انیمه هم هست که مثلا فصل دومشون رو باید بگیرم! :-" ولی این هیبیکه جزو لیست " بعدا که تموم شد میبینم" هستش! میترسم ول بشه بره برای دو قرنه دیگه :d
اما خوب...فعلا میزارمش کنار پس و Noragami میگیرم که انقدر تعریفش رو میکنید :d
حالا یه چی میگم به کسی نگو :-" ... از بعد اینکه لپتاپم ترکید وان پیس ندیدم :| و تازه قصد دارم آرک شابوندی رو دوباره ببینم:| :-"

---
من اور-هایپ نیستم:-" یعنی شایدم باشما! :d ولی کلا شونن دوست دارم! برای همین تقریبا هر شوننی ببینم حال میکنم >:) این وسط تک و توک چیزی مثل Fairy Tail یا World Trigger یافت میشه:-"
FT هم چون فقدان کاراکتر امیرپسند داشت! (یدونه بهش امید داشتم اونم گند زد و تبدیل شد به اون کاراکترهایی که متنفرم:| ) و WT هم حسن میگه خیلی بهتر میشه! ولی رسما انیمیشن هاش 40 برابر از وان پیس بدتر بود و اون یک قسمتی هم که دیدم داشتم شکنجه میشدم! :d :-"

ماشالله به امیرحسین که سعی کرده بقیه انقدر از انیمه های محبوبش تعریف کنن XDDD

حالا نمیدونم انگار خیلیا اینجا از K خوششون نمیاد ولی من خیلییییی خوشم میاد شخصیتای خیلی باحالی داره

فیلمش رو به نظرم ببین چون هم خیلی خوب و خوش ساخته از گرافیک فیلم هم چشات درد میگیره :d اکشن خوبی هم داشت

و اینکه آماده سازی کرد دقیقا برا فصل دوم حالا درسته اکر چیزایی که تو فیلم بود رو تو قسمت اول نشون داد ولی بزار تو اسپویلر بگم چیارو تو فیلم نشون داده (که خودت الان تو قسمت اول دیدی)

اول از همه که فیلمش دقیقا درباره معرفی گروه جدید این رنگ سبزیا بود

معرفی یه شخصیت ازش به نام Yukari

معرفی پادشاه جدید قرمزا که همون Anna هست

Shiro رو نشون داد کجاست (پیش Gold King ) و اینکه چرا اونجاست

یکی از مهم ترین چیزا هم نشون دادن نینجا بود XDDD اینو باید ببینی تا متوجه منظورم بشی XDDD

و اینکه لحظه پایان فیلم دقیقا از همون لحظه پایان قسمت اول فصل دوم انیمست

- - -ویرایش - - -

راستی فقط منم که از قسمت اول مرد تک مشتی خوشم نیومد؟ :d

شخصیت اصلیش خیلی باحال بود قیافش ته خندست اما جَو انیمش رو اصلا خوشم نیومد شاید برا قسمت اول اینجوری بود حتما ادامه میدمش و میبینم بهتر میشه یا نه :d

از همون جَو های همیشه خاکستری داشت قسمت اولش :d

Working!! - Season 1 - 3

وای خدا پوکیدم از خنده =)) عالی بود. فوق العاده! اصلا حرف نداشت :)) شخصیتا، داستان، گرافیک، همه چیز انیمه رو دوست داشتم و کلی باهاش حال کردم، خصوصا کمدی انیمه به نظرم بینظیر بود =))

بهترین صحنه انیمه:
uMi9g.png

بخدا مُردم از بس که سر این صحنه خندیدم =)) =)) =))

وحشتناک توصیه میکنم انیمه رو ببینید چون واقعا عالیه :دی راستی با وجود اینکه شاید اوایل کار زیاد به چشم نیاد ولی رومانس جالبی هم داره که خود من به شخصه خیلی ازش لذت برم :دی

فقط یه سوال در مورد پایانش برام پیش اومده. کسایی که این انیمه رو دنبال میکردن، الان اون Special یک ساعته که آخر قسمت 13 فصل 3 تبلیغش رو میکنه منتشر شده یا نه؟ معلوم نیست کی این قسمت پخش میشه؟
به نظر منم رومنس باید همینطوری باشه:d (لغت فارسیش رو فراموش کردم ولی معادل انگلیسیش میشه graduality :d)
اصلا دیگه خسته شدم از بس رومنس های کلیشه ای دیدم که طرف توی یه نگاه عاشق پسره میشه و تا آخر انیمه هم همینطوری غم هجران میکشه و موقع صبحونه و ناهار و شام مدام بهش فکر میکنه:d
در مورد اون اسپیشال یه ساعته هم من یکی که هنوز خبری نشنیدم، اگه تو خبردار شدی به منم بگو;)
من اور-هایپ نیستم:-" یعنی شایدم باشما! :d ولی کلا شونن دوست دارم! برای همین تقریبا هر شوننی ببینم حال میکنم >:) این وسط تک و توک چیزی مثل Fairy Tail یا World Trigger یافت میشه:-"
FT هم چون فقدان کاراکتر امیرپسند داشت! (یدونه بهش امید داشتم اونم گند زد و تبدیل شد به اون کاراکترهایی که متنفرم:| ) و WT هم حسن میگه خیلی بهتر میشه! ولی رسما انیمیشن هاش 40 برابر از وان پیس بدتر بود و اون یک قسمتی هم که دیدم داشتم شکنجه میشدم! :d :-"
امیر WT رو ببین، مطمئن باش پشیمون نمیشی:d (حالا نه 100 درصد ولی 90 درصد احتمال میدم که خوشت بیاد، اون 10 درصد مال فقدان کاراکتر امیرپسنده:d)

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or