چندتا انیمه کوتاه این اواخر دیدم گفتم نظرم خیلی خلاصه درباره چندتاشون بگم با اینکه 90%ـتون به احتمال زیاد اینا دیدین:d:
انیمه Kill la Kill الان چندوقتیه تموم کردم، هی یاد این ماکو و خونوادش میوفتم ناخداگاه میزنم زیر خنده
:d
با اینکه انیمه بعضی جاها تم جدی و سنگینی به خودش میگرفت ولی عالی جوش عوض میشد ... ترکیب فضای فان و جدی کار کمی نیست که توی این انیمه خیلی خوب از پسش براومدن...
درکل دوستانی که ندیدن حتما ببینن که چیز متفاوتی هست نسبت به بقیه انیمه ها و ارزش وقت گذاشتن داره:d
پ.ن:کامیا بیاد از روی این انیمه بازی بسازه چیز خیلی خوفی میتونه ازش دربیاره ... این تم فان و دیوونگی که توی انیمه هست خوراک خودشه لامصب! سبکش هم که H&Sــه!:d
انیمه Sword Art Online هم دیدم با اینکه ایده خیلی جالبی داشت و اگر درست ازش استفاده میکردن میتونست کار خیلی بهتری بشه ولی حداقل از نظر من کار متوسطی بود ... کلا نیمه اول هر دو فصل از هر لحاظ نسبت به ادامش سرتر بود
با توجه به پتانسیل داستانش هر فصل باید بین 12-15 قسمت میساختن نه اینکه 24/5 باشه!
سری فیت هم به نظرم Zero شخصیت پردازی و داستان بهتری داشت ولی UBW قسمت اکشن پررنگتر شده بود. شخصیت پردازی هم که اصلا حرفی در برابر Zero نداشت!:d فقط نکته مثبت و برتری UBW نسبت به Zero گرافیک فوق العادش بود که توی مبارزات به اوج خودش میرسید
درکل جفتشون خوب بودن نه بیشتر:d
========
از توی انیمه های بلند هم چندوقتی هست که One Piece کامل دیدم ... اوایل انیمه که به شـــــــــدت(با همین غلظت:d) کُند و خواب آور بود درحدی که فکر کنم 50قسمت اول انیمه توی تقریبا 45 روز دیدم و اصلا رغبت نمیکردم مثلا 4-5قسمت پشت سر هم ببینم! حالا نمیدونم مشکل از من بود یا همه همینجوری بودن؟!:d
تازه انیمه از قسمت های 400-450(اگر درست یادم باشه) مجبورت میکرد مثلا 5قسمت پشت سر هم ببینی یا به اصطلاخ اوج میگرفت!:d
بیشتر قسمت ها این حس بهم دست میداد که داستان همینجوری داره فقط کِـــــش میاد ، یعنی میشد خیلی سریع داستان جمعش کنی ولی هی شاخ و برگ میگرفت که خیلی روی مخ بود ... کارم به جایی رسیده بود که بعضی قسمتها فقط 4-5دقیقه ازش میدیدم و هی میزدم جلو
:d
درسته فیلراش کم هستن ولی خداییش اینجور کش دادن از هزارتا فیلر بدتره! یعنی وقتی میدونی مثلا قسمت X فیلره خب تکلیفت روشنه...
پ.ن:تا قسمت 700 انیمه دیدم و احتمالا وقتی قسمت 1000ــمش پخش شد میرم و بقیش میبینم:d ... کلا هدف از پخش هفتگیش در جهت پیر کردن مخاطب ــه!
+
دوستان بعضی جاها خوندم که مانگا سطحش از انیمه بالاتر درسته؟! خودم که چند چپتر اول خوندم خیلی بیشتر باهاش حالا کردم مخصوصا نسبت به شروع انیمه که توی مانگا خیلی بهتر بود، نظرتون چیه ارزش داره مانگا بخونم یا نه؟:d