Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
زود تند سریع برو تو امضای من :d
در مورد انیمه هم سبک هم من claymore را پیشنهاد میدم البته اونم بهد از انیمه باید مانگاش را بخونی تا لذت بیشتری ببری !
یعنی پایانش منو نابود کرد :|

الان کدوم شمارش دقیقا پایان انیمه هست؟

یعنی پایانش منو نابود کرد :|

الان کدوم شمارش دقیقا پایان انیمه هست؟
کیا نابود نکرد ... !؟ :|
درست یادم نیست فک کنم بین 90 تا 100 مانگا میشد ولی به نظر من اگه میخوای به عمق داستان پی ببری حتما از اول شروع کن به خوندن خیلی چیزاش را تو همون انیمه حذف کردن .

چندتا انیمه کوتاه این اواخر دیدم گفتم نظرم خیلی خلاصه درباره چندتاشون بگم با اینکه 90%ـتون به احتمال زیاد اینا دیدین:d:

انیمه Kill la Kill الان چندوقتیه تموم کردم، هی یاد این ماکو و خونوادش میوفتم ناخداگاه میزنم زیر خنده:)):d
با اینکه انیمه بعضی جاها تم جدی و سنگینی به خودش میگرفت ولی عالی جوش عوض میشد ... ترکیب فضای فان و جدی کار کمی نیست که توی این انیمه خیلی خوب از پسش براومدن...
درکل دوستانی که ندیدن حتما ببینن که چیز متفاوتی هست نسبت به بقیه انیمه ها و ارزش وقت گذاشتن داره:d

پ.ن:کامیا بیاد از روی این انیمه بازی بسازه چیز خیلی خوفی میتونه ازش دربیاره ... این تم فان و دیوونگی که توی انیمه هست خوراک خودشه لامصب! سبکش هم که H&Sــه!:d

انیمه Sword Art Online هم دیدم با اینکه ایده خیلی جالبی داشت و اگر درست ازش استفاده میکردن میتونست کار خیلی بهتری بشه ولی حداقل از نظر من کار متوسطی بود ... کلا نیمه اول هر دو فصل از هر لحاظ نسبت به ادامش سرتر بود
با توجه به پتانسیل داستانش هر فصل باید بین 12-15 قسمت میساختن نه اینکه 24/5 باشه!

سری فیت هم به نظرم Zero شخصیت پردازی و داستان بهتری داشت ولی UBW قسمت اکشن پررنگتر شده بود. شخصیت پردازی هم که اصلا حرفی در برابر Zero نداشت!:d فقط نکته مثبت و برتری UBW نسبت به Zero گرافیک فوق العادش بود که توی مبارزات به اوج خودش میرسید
درکل جفتشون خوب بودن نه بیشتر:d
========
از توی انیمه های بلند هم چندوقتی هست که One Piece کامل دیدم ... اوایل انیمه که به شـــــــــدت(با همین غلظت:d) کُند و خواب آور بود درحدی که فکر کنم 50قسمت اول انیمه توی تقریبا 45 روز دیدم و اصلا رغبت نمیکردم مثلا 4-5قسمت پشت سر هم ببینم! حالا نمیدونم مشکل از من بود یا همه همینجوری بودن؟!:d
تازه انیمه از قسمت های 400-450(اگر درست یادم باشه) مجبورت میکرد مثلا 5قسمت پشت سر هم ببینی یا به اصطلاخ اوج میگرفت!:d

بیشتر قسمت ها این حس بهم دست میداد که داستان همینجوری داره فقط کِـــــش میاد ، یعنی میشد خیلی سریع داستان جمعش کنی ولی هی شاخ و برگ میگرفت که خیلی روی مخ بود ... کارم به جایی رسیده بود که بعضی قسمتها فقط 4-5دقیقه ازش میدیدم و هی میزدم جلو:|:d
درسته فیلراش کم هستن ولی خداییش اینجور کش دادن از هزارتا فیلر بدتره! یعنی وقتی میدونی مثلا قسمت X فیلره خب تکلیفت روشنه...

پ.ن:تا قسمت 700 انیمه دیدم و احتمالا وقتی قسمت 1000ــمش پخش شد میرم و بقیش میبینم:d ... کلا هدف از پخش هفتگیش در جهت پیر کردن مخاطب ــه!:-"
+
دوستان بعضی جاها خوندم که مانگا سطحش از انیمه بالاتر درسته؟! خودم که چند چپتر اول خوندم خیلی بیشتر باهاش حالا کردم مخصوصا نسبت به شروع انیمه که توی مانگا خیلی بهتر بود، نظرتون چیه ارزش داره مانگا بخونم یا نه؟:d

انیمه Valkirye Drive :Mermaid اولین قسمتش پخش شدکه امروز دیدم انیمه به شدت اچی هست :d همینطور شخصیت اصلی هم فوق کاوایی :> صحنه های اکشنش هم و گرافیکش هم در سطح خوبی قرار داره اگه رو داستانش هم کار شده باشه ارزش دیدن داره گرچه هدف اصلیش چیزه دیگست :-"
_____

اپیزود دوم Onepunch man عالی بود خیلی بهتر از اپیزود اول امیدوارم همین روند صعودی را طی کنه .
=))

OnePunch-Man

به لطف امیر آکیبا قبلا مانگاش رو یکم خونده بودم و وقتی خبر انیمه اش اومد دیگه نخوندم...
یک چیز بعد از دو قسمت این انیمه فهمیدم , اونم انیه که کیفیت بصری انیمه جدا فوق العاده هست...
فکر نمیکردم با همچین پلات داستانی بخوان اینقدر روی کیفیت بصری انیمه وقت بزارن و یک چیز فوق العاده در بیارن...
البته از اینم نگذریم که خوب انیمه دست منجی عالم انیمیت افتاده...
خخخخ...

:-"

دوستان سایت خارجی چیزی میشناسید جهت دانلود انیمه؟
آخه از سایتی که استفاده میکردم که AW باشه محدودیت گذاشته و نمیتونم انیمه دانلود کنم، چند سایت داخلی دیگه ای رو هم دیدم یا پولیه یا انیمه مورد نظر رو نداره
اگه میشه سایتی لینکی چیزی بهم معرفی کنید تا بتونم ازش دانلود کنم ( تورنت نباشه و در صورت امکان لینک مستقیم باشه )
ممنون میشم پ.خ کنید

هیییییییی زندگی :(

چرا انیمه ها ساخته میشن؟ :(

جرا بقیه انیمه ها ساخته میشن وقتی که گینتاما وجود داره؟ دنیا فقط به یه انیمه نیاز داره اونم گینتاماست :d

کوندو یه صحنه سوپر Cool تو این قسمت داشتا :d

آقا کسی انیمه Hanada Shounen-shi رو دیده؟ در چه حدیه؟ بدردبخور هست بشینیم ببینیم؟:-?
هرکس دیده لطفا یه توضیحی بده ممنون میشم
41647140621581833127_Y%20(5).gif

من تازه Gekkan Shoujo Nozaki-kun رو دیدم :d

خاک بر سرم چرا وقتی پخش میشد نمیدیدمش؟ ><

از اون انیمه هاییه که از اولین ثانیه قسمت اولش تا آخرین ثانیه قسمت یکی مونده به آخرش از خنده پارت میکنه و دوست داری 10000 قسمت دیگه ازش ببینی :d

قسمت یکی مونده به آخر گفتم چون 99 درصد انیمه های کوتاه قسمت آخرشون یه قسمت Happy و این حسی داره :d

خلاصه اینکه امیدوارم هرچه زودتر برن تو کار فصل دوم که به شدت از همه چیزش خوشم اومد :d

بیچاره Hori سنپای :d

به به! قسمت دوم مرد تک مشتی هم عالی بود! >:) عزیز دل هم وارد شد! :-" :x
کلا خیلی خوبه این انیمه! اصلا انتظار چنین انیمه ای ازش نداشتم! :d امیدوارم یهویی کیفیتش نره توی دیوار مثل بعضی انیمه ها! :-"
---
خیلی وقته Yahari دیدم ولی یادم رفته در موردش پست بدم! :d (یا پست دادم و یادم رفته؟ :| حافظه که نیست...:| )
به هر حال! :d
فصل اول بسی حال داد! مخصوصا این انشا یا مطالبی که جناب هاچیمن نوشته بودن! :d اون موضوع کار هم که خدا بود! :)) و بسیار منطقی!
اما میرسیم فصل دوم...اصلا حال نکردم! :| یعنی تا قسمت 8 که دیگه رسما رو اعصابم بود اوضاع:-" هیچ بویی از فصل اول نبرده بود:( (اوایلش میگفتم بدک نیست...اواسط اصلا حال نکردم! :| ... اواخر بهتر شد! :d )
به هر حال امیدوارم اگر فصل سومی هم در کار باشه،به فصل اول شبیه باشه و شاهد هاچیمن ( و همینطور بقیه ی کاراکترها!) به همون حالت اول باشیم! :-"
---
Sakurako-san no Ashimoto ni wa Shitai ga Umatteiru :| رو هم شروع کردم! :d (اسمای یک خطی چقدر زیاد شدن! قبلا یه Ano Hana داشتیم فقط:( الان این مخففش چی به کار میره؟ :-" )
انیمه باحالیه! خوشمان آمد! :d
---
هایکیو هم همچنان عالی! >:) کلا خیلی حس خوبی داره این انیمه! :x
---
K رو من فقط فکر میکنم میزان فن سرویسش بیشتر شده یا فصل اول رو فراموش کردم؟ :-"
اینا یه غلطی کردن توی فصل اول زدن میکوتو رو پر پر کردن! :( حالا هر قسمت و فیلم بیان فلش بک بزنند ! و خفن ترین بخش اون قسمت هم، همین فلش بک های با حضور میکوتو باشه! :-"
خیلی خفن بود خدایی :(
در کل هعی :( این نکو رو هم دیگه تو همرا راه ندن! :| رو آنا و علاقه ی من به آنا تاثیر منفی میزاره! :| چقدر از دخترای نیا نیا کن بدم میاد! :|8-|

کله گنده های گروه سبز هم زودتر وارد بشن انیمه جون بگیره! :d >:) یکم بچه های همرا بزنند همه جا رو بترکونند! >:)

دیگه چی ....؟
آها این آهنگی که تو قسمت آخر ارسلان پخش شد(و بچه ها زحمت لینکش رو هم کشیدن! :d ) احیانا قرار نیست Lyricـش بیاد ببینیم اصلا چی میخونند؟ :d
البته کلا حال میده! :x ولی دقیقا برای همینه میخوام دقیقا بفهمم چی به چیه تا بیشتر حال کنم :)) :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or