Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
@zack fair
علی جان اگه اشتباه نکنم Sarusuberi Miss Hokusai بهاره 2015 پخش شد. بعید میدونم هنوز لینکی ازش با کیفیت درستو حسابی اومده باشه . بهرحال اگر پیدا کردی به ما هم بد:d . همونطور که اریا ساما هم گفت . فیلم بدجور هایپ شده بودش. خیلی دلم میخواد ببینمش
____
بلاخره فرصت شد و قسمت اخره Kekkai Sensen رو دیدم . 45 دقیقه بود و حجمشم 1/7 گیگ . واقعا هیچی کم نداشت یجواری داستانش هم برام مشخص شد . خیلی حال کردم با قسمته اخرش

style زیرنویس رو پاک کردم....تست ـش کن

برای منحرف نشدن تاپیک، یه هایپ ـم کن....برم Soul Eater رو دانلود کنم
هنوز کامل تموم تموم نکردن انیمه رو..ولی می تونم بگم یه کار متوسط روبه خوبه!!!!داستانه انیمه هم یجورایی شبیه بلیچ!!ولی از یه سبک دیگه است!!:dدنیای انیمه بدجور فانتزی هست و کاراکتر های انیمه حرف نداره یکی از یکی بهتر!!:dهرکدوم واسه خودشون عادت ها و خصوصیات مختلفی دارن که طنز انیمه رو می سازن!!!اهنگ هاش هم که حرف نداره!!
خلاصه یه انیمه که هم طنز و هم تاریکی رو خوب تو خودش جا داده و حتما ارزش دانلود داره!!!;)

دوستان این فیلم Miss Houkasai که هی چپ و راست داره تو جشنواره ها جایزه میبره جایی واسه دانلودش نیست؟

علی، 26 Nov تو ژاپن پخش میشه....معمولاً هم همینطوره که باید تا همون هفته صب کرد.

56779d1445276351-ec3ab545cc424709bf5631e2ae647f06.jpg

- - -ویرایش - - -

هنوز کامل تموم تموم نکردن انیمه رو..ولی می تونم بگم یه کار متوسط روبه خوبه!!!!داستانه انیمه هم یجورایی شبیه بلیچ!!ولی از یه سبک دیگه است!!:dدنیای انیمه بدجور فانتزی هست و کاراکتر های انیمه حرف نداره یکی از یکی بهتر!!:dهرکدوم واسه خودشون عادت ها و خصوصیات مختلفی دارن که طنز انیمه رو می سازن!!!اهنگ هاش هم که حرف نداره!!
خلاصه یه انیمه که هم طنز و هم تاریکی رو خوب تو خودش جا داده و حتما ارزش دانلود داره!!!;)

که اینطور، باید جالب باشه...ولی نمیدونم چرا هنوز جذب ـش نشدم

Attachments

• ec3ab545cc424709bf5631e2ae647f06.jpg
    ec3ab545cc424709bf5631e2ae647f06.jpg
    125.2 KB · مشاهده: 298
آخرین ویرایش:
زیرنویس قسمت آخر Kekkai Sensen رو کسی داره بفرسته، یه دونه دانلود کردم فرمت sup هستش با هیچی باز نمیشه
الان دیگه همه ی انیمه ها رو دارن با Sup میزنند! :d
روی KMP که مشکلی نداشت! روی Pot Player هم همچنین! :d

الان دیگه همه ی انیمه ها رو دارن با Sup میزنند! :d
روی KMP که مشکلی نداشت! روی Pot Player هم همچنین! :d

نه امیرحسین، اون planـی که برای زیرنویس های sup داشتن، همون هفته ی اول کنسل شده...اگه نگاه کنی، اکثر زیرنویس ها رو دوباره رو همون فرمت قبلی آپلود کردن.

نه امیرحسین، اون planـی که برای زیرنویس های sup داشتن، همون هفته ی اول کنسل شده...اگه نگاه کنی، اکثر زیرنویس ها رو دوباره رو همون فرمت قبلی آپلود کردن.
دقت نکرده بودم! :d قسمت های سوم انیمه ها رو هم هنوز ندیدم:-"
ولی قسمت دومی ها رو چک کردم،درسته بقیه ی چیزایی که دنبال میکردم به همون حالت اول برگشتن،فقط مرد تک مشتی Sup باقی مونده بود :d

راستی خلیل...اون قضیه به کجا رسید؟ >:)

دقت نکرده بودم! :d قسمت های سوم انیمه ها رو هم هنوز ندیدم:-"
راستی خلیل...اون قضیه به کجا رسید؟ >:)

پروفایل ـت

++++++

Haikyuu!! S2 - E03
خیلی با این فصل انیمه حال میکنم...اصلاً یه حس دیگه ی داره....یه شور دیگه ای تو اعضای تیم هستش.
این عضو جدید گروه هم خیلی بامزس...هر چند که دوبلورش زیاد بزرگ نیست و داره تقلید یکی دو تا دوبلور دیگه رو میکنه، ولی بازم از صداش خوشم میاد.

56780d1445280845-kirishima-poster-main.jpg

واقعاً با دیدن این انیمه و انیمه های ورزشی چند فصل پیش....الان میفهم که فیلم Kirishima, Bukatsu Yamerutteyo که دو سه سال پیش دیدمش چی بودش و چی میخواست بگه و چرا اینقدر برای ژاپنی ها مهم بودش که جایزه ی بهترین فیلم رو از Japan Academy Prize تو همون سال گرفت.

Attachments

• kirishima-poster-main.jpg
    kirishima-poster-main.jpg
    25.5 KB · مشاهده: 83
دقیقا Haikyuu این دوستیشون و حس و حال مثبتشون خیلی خوبه! :x قبلا هم گفتم برعکس کوروکو که خنجر میکشیدن! (البته خوب اونم هیجان خودش رو داشت! :d )

این عکسی که گذاشتی فکر کردم لایو اکشن Ano Natsu هست،میخواستم باز بیام گیر بدم چرا عکس لایو اکشن رو بند انگشتی ننداختی :| همش قصد تخریب خاطرات من رو داری:-"

سلام
style زیرنویس رو پاک کردم....تست ـش کن

برای منحرف نشدن تاپیک، یه هایپ ـم کن....برم Soul Eater رو دانلود کنم
Soul Eater رو ببین حتماً .
شادی و غم رو خیلی عالی با هم ترکیب کرده .
فضای جالبی داره و تا نبینی متوجه نمیشی چی میگم .

دقیقا Haikyuu این دوستیشون و حس و حال مثبتشون خیلی خوبه! :x قبلا هم گفتم برعکس کوروکو که خنجر میکشیدن! (البته خوب اونم هیجان خودش رو داشت! :d )

این عکسی که گذاشتی فکر کردم لایو اکشن Ano Natsu هست،میخواستم باز بیام گیر بدم چرا عکس لایو اکشن رو بند انگشتی ننداختی :| همش قصد تخریب خاطرات من رو داری:-"

Ano Natsu de Matteru رو که هنوز ندیدم...ولی این فیلمی که ازش صحبت کردم رو از روی یه novel درست ـش کردن که که الان دقیق جزئیات ـش رو خاطرم نیست، خیلی وقت پیش دیدمش...ولی تا این حد بگم که فیلم درمورد اینکه چقدر دانش آموزهای ژاپنی وابسته به کلوپ های مدرسه ای شدن و بجای اینکه به آینده فک کنن...تمام زندگی ـشون شده فعالیت تو کلوپ ها...و زندگی ـشون مسیر دیگه ای گرفته، حتی بعد از فارغ التحصیلی بازم درگیر همون فعالیت ها هستن.

سلام

Soul Eater رو ببین حتماً .
شادی و غم رو خیلی عالی با هم ترکیب کرده .
فضای جالبی داره و تا نبینی متوجه نمیشی چی میگم .

که اینطور.....گفنی غم :d
این غم ـش تا چه حدی ـه!!!؟ به درد من میخوره D:

رو KMP من اجرا نمیشه نمیدونم مشکل از کجاس آپدیت هم هست، فرمت srt ـش گیر میاد؟

KMP که ساپروت sup رو نداره...از همون Pot Player باید استفاده کنی ... یا قابلیت مدیا پلیر کلاسیک رو برای sup فعال کنی...
تو همون دنیای انیمه آموزش ـش هست.

Ano Natsu de Matteru رو که هنوز ندیدم...ولی این فیلمی که ازش صحبت کردم رو از روی یه novel درست ـش کردن که که الان دقیق جزئیات ـش رو خاطرم نیست، خیلی وقت پیش دیدمش...ولی تا این حد بگم که فیلم درمورد اینکه چقدر دانش آموزهای ژاپنی وابسته به کلوپ های مدرسه ای شدن و بجای اینکه به آینده فک کنن...تمام زندگی ـشون شده فعالیت تو کلوپ ها...و زندگی ـشون مسیر دیگه ای گرفته، حتی بعد از فارغ التحصیلی بازم درگیر همون فعالیت ها هستن.

KMP که ساپروت sup رو نداره...از همون Pot Player باید استفاده کنی ... یا قابلیت مدیا پلیر کلاسیک رو برای sup فعال کنی...
تو همون دنیای انیمه آموزش ـش هست.
خوب پس شباهت فقط همون دوربین توی دستشونه فقط! :-" (و البته کمی رنگ موها! :-" )
ولی باز خوش به حالشون یه هدفی دارن! :-" ما که هیچی...میرفتیم مدرسه که فقط رفته باشیم:| بدبختی اینه دانشگاه هم باز فقط میریم که رفته باشیم:| هدف..............! :|
---
KMP ساپورت نمیکنه؟ :| توهم زدم پس =)) ولی دیگه PotPlayer رو مطمئنم توهم نزدم=))

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or