هنوز کامل تموم تموم نکردن انیمه رو..ولی می تونم بگم یه کار متوسط روبه خوبه!!!!داستانه انیمه هم یجورایی شبیه بلیچ!!ولی از یه سبک دیگه است!!:dدنیای انیمه بدجور فانتزی هست و کاراکتر های انیمه حرف نداره یکی از یکی بهتر!!:dهرکدوم واسه خودشون عادت ها و خصوصیات مختلفی دارن که طنز انیمه رو می سازن!!!اهنگ هاش هم که حرف نداره!!style زیرنویس رو پاک کردم....تست ـش کن
برای منحرف نشدن تاپیک، یه هایپ ـم کن....برم Soul Eater رو دانلود کنم
دوستان این فیلم Miss Houkasai که هی چپ و راست داره تو جشنواره ها جایزه میبره جایی واسه دانلودش نیست؟
هنوز کامل تموم تموم نکردن انیمه رو..ولی می تونم بگم یه کار متوسط روبه خوبه!!!!داستانه انیمه هم یجورایی شبیه بلیچ!!ولی از یه سبک دیگه است!!:dدنیای انیمه بدجور فانتزی هست و کاراکتر های انیمه حرف نداره یکی از یکی بهتر!!:dهرکدوم واسه خودشون عادت ها و خصوصیات مختلفی دارن که طنز انیمه رو می سازن!!!اهنگ هاش هم که حرف نداره!!
خلاصه یه انیمه که هم طنز و هم تاریکی رو خوب تو خودش جا داده و حتما ارزش دانلود داره!!!
الان دیگه همه ی انیمه ها رو دارن با Sup میزنند! :dزیرنویس قسمت آخر Kekkai Sensen رو کسی داره بفرسته، یه دونه دانلود کردم فرمت sup هستش با هیچی باز نمیشه
الان دیگه همه ی انیمه ها رو دارن با Sup میزنند! :d
روی KMP که مشکلی نداشت! روی Pot Player هم همچنین! :d
دقت نکرده بودم! :d قسمت های سوم انیمه ها رو هم هنوز ندیدمنه امیرحسین، اون planـی که برای زیرنویس های sup داشتن، همون هفته ی اول کنسل شده...اگه نگاه کنی، اکثر زیرنویس ها رو دوباره رو همون فرمت قبلی آپلود کردن.
دقت نکرده بودم! :d قسمت های سوم انیمه ها رو هم هنوز ندیدم
راستی خلیل...اون قضیه به کجا رسید؟
Soul Eater رو ببین حتماً .style زیرنویس رو پاک کردم....تست ـش کن
برای منحرف نشدن تاپیک، یه هایپ ـم کن....برم Soul Eater رو دانلود کنم
دقیقا Haikyuu این دوستیشون و حس و حال مثبتشون خیلی خوبه! قبلا هم گفتم برعکس کوروکو که خنجر میکشیدن! (البته خوب اونم هیجان خودش رو داشت! :d )
این عکسی که گذاشتی فکر کردم لایو اکشن Ano Natsu هست،میخواستم باز بیام گیر بدم چرا عکس لایو اکشن رو بند انگشتی ننداختی همش قصد تخریب خاطرات من رو داری
سلام
Soul Eater رو ببین حتماً .
شادی و غم رو خیلی عالی با هم ترکیب کرده .
فضای جالبی داره و تا نبینی متوجه نمیشی چی میگم .
رو KMP من اجرا نمیشه نمیدونم مشکل از کجاس آپدیت هم هست، فرمت srt ـش گیر میاد؟
خوب پس شباهت فقط همون دوربین توی دستشونه فقط! (و البته کمی رنگ موها! )Ano Natsu de Matteru رو که هنوز ندیدم...ولی این فیلمی که ازش صحبت کردم رو از روی یه novel درست ـش کردن که که الان دقیق جزئیات ـش رو خاطرم نیست، خیلی وقت پیش دیدمش...ولی تا این حد بگم که فیلم درمورد اینکه چقدر دانش آموزهای ژاپنی وابسته به کلوپ های مدرسه ای شدن و بجای اینکه به آینده فک کنن...تمام زندگی ـشون شده فعالیت تو کلوپ ها...و زندگی ـشون مسیر دیگه ای گرفته، حتی بعد از فارغ التحصیلی بازم درگیر همون فعالیت ها هستن.
KMP که ساپروت sup رو نداره...از همون Pot Player باید استفاده کنی ... یا قابلیت مدیا پلیر کلاسیک رو برای sup فعال کنی...
تو همون دنیای انیمه آموزش ـش هست.