با یه تاخیر زیاد برگشتم :d بحث راجع به D.G-M داشت مغزمو منفجر میکرد باید یکم استراحت میکردم XDDD
1- منظورت رو نفهمیدم خب اگه خاطراش تو آلن مهر نمیشد پس چجوری به یاد میخواست بیاد؟ مانا که به بدن نیاز نداشت کلا اینجارو متوجه نمیشم منظورت چیه؟ :d
آلن اومده بدن Nea رو برداشته؟ این ماجرا برا خیلی سال پیشه اونموقع آلن طفلی بیش نبوده :d اون شمشیر هم زیاد چیز خفنی نیستش جریانش. اون شمشیر رو 2 نفر میتونن استفاده کنن اون 2 نفر هم 2 نیمه ارل هستن کلا قدرتشونه مشکلت با این شمشیره چیه؟ :d
4- "طرف زده مادر و برادرشو کشته یه خاندان رو نابود کرده بعد میگن مظلوم مانا " ناروتو رو که دیدی؟ :d
وقتی نمیدونی دلیل چیه هی زرت و زورت قضاوت نکن :d
5- این رو چیزی دربارش نگفتم چون این Bookman بیشرف هیچی ازش معلوم نیست :d اولش اومدن گفتن اینا آدم خوبان تاریخ و اطلاعات و این رفا ولی یهویی اینجوری درومدن
7- اتفاقا منم برای بار شونصدم مانگا رو بخونم :d
8- اون ارل بیشتر جنبه فلش بکی داره مثلا دیدی یه صحنه فلش بک میزنن و طرف خودش تو اون صحنه میره و این حرفا؟ یعنی اون ارل تو عکس ارل حال حاضره که داره فلش بک گذشته رو میبینه چون از نظر قیافه ای هم نگاه کنی متوجه میشی
اون لباس هم تو یکی از مصاحبه های زورا گفته بود که درواقع هویت ارل با اون لباسه یه جورایی میشه گفت یه چیز انحصاری ارل هست
9- این Cross بیشعورت تر از این حرفاست XDD مطمعن باش الان ماریا رو فعال کرده غیب شده و همون کنار آلن و ارل وایستاده داره سیگارشو میکشه XDDD
راجع به کتابدار باور میکنی کل حافظم نسبت بهش پاک شده؟ :d اصلا یادم نمیاد چیا راجع بهش تو مانگا خوندم :d
اینوسنس رو که گفتن :d توضیح کامل و خوبی هم داشت
همون هیتلر اسم خوبیه XDDD منم خودم هیتلر صداش میکنم XDD آره ممکنه یه سری اطلاعات از کتابدار گرفته باشه
درضمن یادت نره که کثیف ترین کاراکترا الان هیچ کدوم از اینایی که دیدیم نیستن چون اونا درواقع دست بالاهای Order هستن همون کسایی که دستور زندانی شدن آلن رو دادن همونایی که درباره 14 میدونن همونایی که میخواستن Cross رو بکشن و همونایی که از Apocryphos دارن استفاده میکنن :d
1- دیدیم که مانا به بدن نیا برای اینکه ارل کامل بیدار بشه نیاز داشت میگم چرا اونجا که کشتش نبلیعدش :d مگه نوح ها یه میزبان انتخاب نمیکنن؟ خوب یه جورایی میرن تو اون بدن میزبان و بعد ها یواش یواش خاطراتشون به یاد میارن همشون خاطراتشون رو مهر نمیکنن منظورم اینه چرا خاطرات نیا باید توی الن مهر میشد!!:d (البته شاید من از اول اشتباه متوجه شدم من فکر میکنم نوح ها همینجوری بدن رو انتخاب میکنن دیگه مهر نمیکنن خاطرات رو یا نه همشون مهر میکنن؟ :d)
دیگه الن همچین هم طفل نبود بنده خدا یه 14 سالی سن داشت دیگه :d نه خوب شمشیر تو اون حصنه نیست سوال بود:d
4- دیدم :d البته ماجرا اون شخصیت با این مانا فرق میکنه ولی بازم :d میگم دیگه هنوز معلوم نیست مطمئنن دلیلی داشته ولی منظورم این نبود این مظلوم گفتنا به نظرم ارزش کار مانا رو میاره پایین :d من خودم وقتی چپتر های قبلی رو می خوندم یه درود بر مانا فرستادم گفتم خوب کاری کردی :d ولی این چپتر دچار شکست روحی شدم یعنی چیزی که از مانا تصور میکردم کاملا با این مانا در تضاد بود :d فکر میکردم شخصیتش محکم البته فکر میکردم گریه میکنه بعد کشتن نیا ولی دیگه نه در این حد :d
8- یعنی میگی تخیلاته؟ :d فکر نکنم چون تو صحنه ای که زده ماردشو کشته ارل اونجا قشنگ ارل داره به مانا نگاه میکنه و صورت مادرش هم افتاده رو لباس ارل :d بعد یه چپتر قشنگ نشون میده مانا به پشت سرش نگاه میکنه وقتی نیا بغلشه و میگه ارل دیگه بسه!! :d
9- کلا این کروس مرموزه :d دم از دوستی با نیا و مانا میزنه ولی مثلا اون صحنه که الن رو بغل کرده بود یه کاری با تیم کرد که بعدش وقتی نیا میخواست بیدار بشه تیم نذاشت :d
خیلی هم زیاد نبود کلا این بود که این قبلا با اعضای نوح و نیا ارتباط داشته :d
اره گفته شده ولی نمیدونم چرا محفل داستان اصلی رو نگفته مثلا این Apocryphos یه اینوسنس پس چرا میتونه شکل فیزیکی به خودش بگیره یا همین اینوسنس قلب چیه :d یعنی اینم میتونه شکل فیزیکی به خودش بگیره؟ و این اینوسنس قلب چیزیه که 7000 سال قبل هم بوده :d مثلا این ارل شخصیتش با توجه به مانا و نیا و با توجه به اون صحنه درخت چوری بود که اصلا در تضاد بود با اون چیزی که قبلا نشون داده شده :d
دقت کردی این درخت که تو فلش بک ها هست نقش خیلی مهمی داره :d
بانو رود میگن از همه چیز خبر داره الان معلوم شد رسما از هیچی خبر نداشته :d فکر کنم اگر متوجه بشه کلا بازنشسته بکنه خودش رو :d
داشتم مانگا رو میخوندم یه چیز هم تضاد داره :d گفته شده و تو فلش بک هم دیدیم وقتی نیا خیانت کرد مانا و نیا هر دو فرار کردن و بعد مردن نیا مانا حافظشو از دست داد(از اینجا به بعد نظریه :d) و فکر کنم مانا الن رو پیدا کرد الان چطوری شد این شد :d الان این کشته شدن نیا خودش مرموزه :d یعنی سه جای مختلف مرده :d
دیگه الن همچین هم طفل نبود بنده خدا یه 14 سالی سن داشت دیگه :d نه خوب شمشیر تو اون حصنه نیست سوال بود:d
4- دیدم :d البته ماجرا اون شخصیت با این مانا فرق میکنه ولی بازم :d میگم دیگه هنوز معلوم نیست مطمئنن دلیلی داشته ولی منظورم این نبود این مظلوم گفتنا به نظرم ارزش کار مانا رو میاره پایین :d من خودم وقتی چپتر های قبلی رو می خوندم یه درود بر مانا فرستادم گفتم خوب کاری کردی :d ولی این چپتر دچار شکست روحی شدم یعنی چیزی که از مانا تصور میکردم کاملا با این مانا در تضاد بود :d فکر میکردم شخصیتش محکم البته فکر میکردم گریه میکنه بعد کشتن نیا ولی دیگه نه در این حد :d
8- یعنی میگی تخیلاته؟ :d فکر نکنم چون تو صحنه ای که زده ماردشو کشته ارل اونجا قشنگ ارل داره به مانا نگاه میکنه و صورت مادرش هم افتاده رو لباس ارل :d بعد یه چپتر قشنگ نشون میده مانا به پشت سرش نگاه میکنه وقتی نیا بغلشه و میگه ارل دیگه بسه!! :d
9- کلا این کروس مرموزه :d دم از دوستی با نیا و مانا میزنه ولی مثلا اون صحنه که الن رو بغل کرده بود یه کاری با تیم کرد که بعدش وقتی نیا میخواست بیدار بشه تیم نذاشت :d
خیلی هم زیاد نبود کلا این بود که این قبلا با اعضای نوح و نیا ارتباط داشته :d
اره گفته شده ولی نمیدونم چرا محفل داستان اصلی رو نگفته مثلا این Apocryphos یه اینوسنس پس چرا میتونه شکل فیزیکی به خودش بگیره یا همین اینوسنس قلب چیه :d یعنی اینم میتونه شکل فیزیکی به خودش بگیره؟ و این اینوسنس قلب چیزیه که 7000 سال قبل هم بوده :d مثلا این ارل شخصیتش با توجه به مانا و نیا و با توجه به اون صحنه درخت چوری بود که اصلا در تضاد بود با اون چیزی که قبلا نشون داده شده :d
دقت کردی این درخت که تو فلش بک ها هست نقش خیلی مهمی داره :d
بانو رود میگن از همه چیز خبر داره الان معلوم شد رسما از هیچی خبر نداشته :d فکر کنم اگر متوجه بشه کلا بازنشسته بکنه خودش رو :d
داشتم مانگا رو میخوندم یه چیز هم تضاد داره :d گفته شده و تو فلش بک هم دیدیم وقتی نیا خیانت کرد مانا و نیا هر دو فرار کردن و بعد مردن نیا مانا حافظشو از دست داد(از اینجا به بعد نظریه :d) و فکر کنم مانا الن رو پیدا کرد الان چطوری شد این شد :d الان این کشته شدن نیا خودش مرموزه :d یعنی سه جای مختلف مرده :d
آخرین ویرایش: